perjantai 9. joulukuuta 2022

Ruotsin tie näkyi jo 12 vuotta sitten

Suomalainen oppositio onnistui kokoamaan itsensä välikysymykseen, jossa tiedusteltiin Sanna Marinin (sd) hallitukselta, että näkeekö se "nuoriso- ja jengirikollisuuden lisääntymisellä yhteyden Suomessa viime vuosikymmenet harjoitettuun löyhään maahanmuuttopolitiikkaan ja yksilöä olemattomasti velvoittavaan kotouttamispolitiikkaan".

Nähtäväksi jää, millä tavalla hallitus vastaa kysymykseen. Ja pysyvätkö sen rivit yhtenäisinä - eli tyytyykö alhossa oleva Keskusta kannattamaan harjoitettua punavihreää maahanmuuttajapolitiikkaa, jonka seurauksena Suomi on vuosi vuodelta valunut yhä pidemmälle niin sanotulla Ruotsin tiellä. Ellei, on edessä pääministerin mukaan hallituksen kaatuminen. 

Tämä valuminen on sikäli mielenkiintoinen, että meillä on arvioitu olevan noin 120 - 130 000 muslimia. Siten tilanteen eskaloitumisen juuri nyt ei olisi pitänyt olla yllätys kenellekään, koska tosiasiat olivat nähtävissä jo kauan ennen vuoden 2015 kansainvaellusta. 

Kirjoitin nimittäin jo tämän blogin alkumetreillä - vuonna 2010 - seuraavasti: "onko 110 000 islamilaista henkilöä sellainen lukumäärä, jonka seurauksena pohjoismainen yhteiskunta muuttuu vääjäämättä, syvällisesti ja kokonaisuudessaan? Ja mikäli vastaus on kyllä, onko tällainen muutos toivottava? Toivoisin kysymyksiä analysoitavan avoimesti, julkisesti, tosiasioihin tukeutuen sekä epärealistista haihattelua ja älyllistä epärehellisyyttä välttäen. Samalla toivoisin näin saatuja johtopäätöksiä sovellettavan suomalaiseen maahanmuuttopolitiikkaan."

Nyt on helppo sanoa, että esittämäni muslimimäärä näyttää osuneen varsin tarkasti kohdilleen, ettei tuollainen muutos ole toivottavaa ja ettei asiaan liittyvä poliittisen valtavirran ja valtamedian analysointi ole ollut avointa, tosiasioihin tukeutuvaa vaan epärealistista haihattelua ja älyllistä epärehellisyyttä.

Siksi olisi toivottavaa, että maan hallitus osaisi viimeinkin tehdä oikeanlaiset eli - tosiasioihin perustuvat - johtopäätökset itsensä ja edeltäjiensä harjoittamasta maahanmuuttopolitiikasta. Ja tunnustaisi harjoitetun politiikan virheelliseksi. Sekä tietenkin aloittaisi valmistelutyön tuon politiikan muuttamiseksi seuraavalla hallituskaudella sellaiseksi, että Suomi saataisiin lopultakin kammetuksi pois Ruotsin tieltä. 

Eikä hallituksen - tai ylipäänsä poliitikkojen - tarvitse tässäkään asiassa keksiä kaikkea itse. Olenhan esittänyt vuosien varrella ehdotuksia asioiden tilan korjaamiseksi. Esimerkiksi vuonna 2018 kirjoitin seuraavasti

"Maahanmuuttopolitiikan umpikujan välttämiseksi on vain kaksi keinoa. Ensimmäinen on rajojen sulkeminen humanitaarisilta pakolaisilta ja toinen tänne tulleiden integroiminen suomalaiseen yhteiskuntaan siten, että he osaavat kieltä, elättävät itsensä ainakin pääosin omalla työllään eivätkä erotu muista ihmisistä kovin oleellisella tavalla.

Erityisesti suomalaiseen yhteiskuntaan sopimattomat tavat (naisten alistaminen, työaikana tapahtuvat paastoamiset ja moneen kertaan vuorokaudessa tapahtuvat uskonnolliset sessiot, piittaamattomuus Suomen laeista ja niin edelleen) olisi syytä karsia pois kotouttamistoimien aikana. Tai saattaa tulijoiden ymmärrys sellaiselle tasolle, että he ymmärtävät itsekin luopua sellaisista."

Näillä muistelmilla toivotan hallitukselle tehtyjen virheiden ymmärtämistä ja tosiasioiden tunnustamista niiden pohtiessa vastausta opposition esittämään välikysymykseen. Erityisesti toivon ns. viisikon ymmärtävän, ettei välikysymykseen johtanut negatiivinen kehityskulku ole ollut yllätys, vaan on toteutunut vain siksi, että viimeisen kymmenen vuoden aikana - ja jo sitä ennen - valtaa käyttäneissä hallituksissa on kieltäydytty tunnustamasta jokaisen nähtävissä olleita tosiasioita. 

17 kommenttia:

 1. Päivän Hesari kertoo somaliyhdistyksen 16 vuotta kestäneestä 1 miljoonan avustuspetoksesta. Ruotsissa tutkittiin lasten läksyjenlukuapua tarjoavien järjestöjen toimintaa. Valtion tukea jaettiin lasten tukemiseksi, mutta rahat sielläkin menivät kusetuksiin. Erityisen innokkaita petosmiehiä löytyi somaleista. 23:sta järjestöstä, joilta vaadittiin rahat takaisin petoksen vuoksi oli somalijärestöjä 22!
  Skolverket själva har bara hunnit granska 2020 års bidrag. Av 23 föreningar som krävts på återkrav har 22 somaliska kopplingar, enligt mina efterforskningar. Släktnätverken är framträdande.
  Expressen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä avustuspetos on vain jäävuoren huippu. Toivoa tietysti sopii, että tällä paljastusten tiellä viimeinkin edettäisiin, kun taloudellinen pakkokoin ajaa siihen suuntaan. Ja tietenkin, että paljastukset johtaisivat sekä asioiden korjaamiseen että syyllisten rankaisemiseen.

   Poista
  2. Todella uskomatonta on se, että nämä petolliset somalit heikentävät somalilasten mahdollisuuksia pärjätä koulussa.

   Poista
 2. Hallitus vastaa, että maahanmuuttajien kantaväestöä suurempi rikollisuus ja ryöstelevät jengit, joissa suurin osa on maahanmuuttajia ja heidän jälkeläisiään, ei johdu maahanmuutosta. Tunnustaisivat edes sitten, että syy on harjoitetusta maahanmuuttopolitiikasta ja olisi syytä tehdä täyskäännös. Taloudellisestikin
  se olisi enemmän kuin toivottavaa; kasvavan joukon hyysäämiseen ei ole enää varaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei johdu maahanmuutosta? Lintujen paskan mukanako ne tänne on levinnyt? On taas Sannan porukan päät kolahtaneet ontosti yhteen, kun on keksitty selityksiä.

   Poista
 3. Onhan se kaunis toive, että vihervasemmisto tai Petteri Orpon kokoomus jotenkin tunnustaisivat tosiasiat.
  Mutta eihän heidän tarvitse kun äänestäjät äänestävät heitä kuitenkin uudestaan - vai äänestävätkö?

  Sehän on se kevään suuri kysymys. Tekevätkö äänestäjät johtopäätöksen, että nykymeno riittää ja muutosta tarvitaan?
  Muuttavatko äänestäjät käyttäytymistään ja äänestävät jotain muuta kuin sitä samaa vanhaa?

  Nyt on nähty, että on kyllästytty vihreiden touhuun ja kannatus on laskenut kuin lehmän häntä.
  Samoin on tehnyt kepulaisten kannatus. Kun ei hoideta asioita oikein niin ei hoideta.
  Ja kepulle ihan oikein, että he ovat nyt sitten samoissa kannatuslukemissa kuin vihreät ja vasemmistoliitto. Näin käy aisankannattajien.

  Kyllä kaikki poliitikot ja suuri osa suomalaisista tietää, että jengi- ja väkivaltaongelmat niin Ruotsissa kuin Suomessa johtuvat haittamaahanmuutosta.
  Eikä se ongelma hoidu jos otetaan jatkuvasti tätä porukkaa lisää. Haittamaahanmuutto, ja niin sanotut turvapaikanhakijat, Lähi-idästä ja Afrikasta pitää lopettaa.
  Nyt jo ollaan yli sen arvion lukumäärässä, jonka Professori esitti vuosia sitten.

  Ruotsissa tapahtui muutos vasta tänä syksynä kun ihmiset äänestivät Ruotsidemokraatteja. Ihan sama on Suomessa.
  Vasta kun Perussuomalaiset saavat riittävästi ääniä, alkaa muutos Suomessa koska he ovat ainoa vakavasti otettava puolue, joka vastustaa haittamaahanmuuttoa.

  PS.

  Eilisessä A-Talk ohjelmassa yritettiin keskustella Suomen taloudesta kun virkamiehet olivat ladelleet painavat sanansa pöytään.
  Vasemmalla oli vihreiden Ohisalo ja SDP:n varapj Mäkynen. Oikealla kristillisten pj. Sari Essayah ja perussuomalaisten pj. Riikka Purra.

  Lyhyesti sanottuna Ohisalolta diipa daapaa ja Essayah sekä Purra järkipuhetta. Ei mitään toivoa, että nykyinen vihervasemmisto tunnustaisi mitään tosiasioita.
  Kun virkamiehet sanovat, että ensi vaalikaudella pitää sopeuttaa 6 mrd € ja seuraavalla 3 mrd €, vihervasemmiston valtiovarainministeri Saarikko ottaa ensi vuonna 8 mrd € lisää velkaa.

  VastaaPoista
 4. Mitä tulee Ruotsin tiehen, he ovat jo siltä tulossa pois, mutta me olemme vasta menossa. Ja vihreät ja vasemmistoliitto ajavat siine suuntaan suuressa paniikissa, peläten seuraavien vaalien tuloksia. Mikä äänestäjille opiksi olkoon. Joitakin pahimpia nyt tehtyjä pahantekoja ja virheitä voidaan toivottavasti korjata kiireesenä heti vaalien jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muistetaan myös se että Ruotsin päättäjät eivät olleet sentään niin typeriä että olisivat luopuneet omasta valuutasta heti ensimmäisen tilaisuuden tullessa. Numeroilla voidaan kikkaillakin mutta siellähän on ylijäämäinen valtiontalous. Meillä sellainen on ajatuksenakin mahdoton. -jussi n

   Poista
  2. Ruotsi lähinnä pyrkii pois luomastaan allikosta. Ongelma on siellä kuitenkin sikäli hankala, että maan ongelma väestö kasvaa nopeasti vaikka uusien maahan pääsy estettäisiin. Siten olisi pakko löytää keino, jolla kehitysmaataustaiset omaksuisivat ruotsalaisen kulttuurin työntekoineen päivineen. Toivotan tässä tehtävässä länsinaapureille onnea, jotta me voisimme joskus ottaa sieltä mallia, mikäli päädymme samaan allikkoon.

   Poista
  3. Ruotsi tuskin pääsee enää pois valitsemaltaan tieltä.

   Poista
 5. Päättäjät arvioivat, ja arvioni mukaan useimmat blogistit kirjoittavat, maahanmuuton ongelmia lähinnä tilastojen valossa. Niiden perusteella voi kuvitella löytävänsä ongelmiin ratkaisuja. Mutta tilastot antavat hyvin harhaisen ja myönteisen kuvan ongelmien syvyydestä. Täytyy mennä paikan päälle havainnoimaan, että tajuaa kuin hirveää paskaa islamilainen maahanmuutto on aiheuttanut. Jokainen pienen pieni normaaliin järjelliseen käytökseen liittyvä seikka uupuu islamilaisilta. He eivät väistä kadulla, he jäävät juttelemaan risteyksiin ja rullaportaiden yläpäähän ja pyöräteille, he eivät osaa puhua kännykkään huutamatta, he pitävät rappukäytäviä yleisinä jutustelutiloina, he eivät laita roskia roskikseen jne. lista on loputon. Käykää joskus vaikka Malmilla katsomassa menoa. Jos jostain huomauttaa niin rasistiksi ruvetaan haukkumaan. Kirjasto on hyvä havaintopaikka. Sinne kokoontuu paljon islamilaisia tyttöporukoita. Ei suinkaan opiskelemaan vaan jutustelemaan, koska se kirjasto on ilmeisesti ainoa paikka, johon pääsee ilman vartiointia ja kontrollointia. Islamilaisia poikia kirjastossa näkyy varsin vähän, mutta en nyt jaksa muistuttaa, mitä tiedämme porukan äo:sta.

  VastaaPoista
 6. Vasemmisto ja vihreät ovat kykenemättömiä järkevään ajatteluun ja elävät koskaan toteutumattomissa unelmissa. Täysin toivotonta on saada heitä ymmärtämään tosiasioita.
  Ainoa keino järjellisen menon palauttamiseksi päätöksentekoon on saada heidät uloshallituksesta. Pakollinen edellytys muutokselle on myös, että Kokoomus herää vihervasemmiston myötäilystään maahanmuuttopolitiikassa, kuten myös ilmastohysteriassa. Oikeistohallitus on ainoa mahdollisuus muuttaa tuhoisaa suuntaa, edellyttäen, että Kokoomus pystyy ryhdistäytymään ja lähentymään perussuomalaisten maahanmuuttolinjauksia. Muuten olemme hyvin pian Ruotsin kaltaisessa katastrofissa.

  VastaaPoista
 7. Tanskassa on alettu tehdä oikeita toimia ja nyt pikku hiljaa alkaa laiva ilmeisesti kääntyä myös Ruotsissa. Olisi ehdottomasti aika kääntää kurssi Suomessa samaan suuntaan.

  Jamppa vaan

  VastaaPoista
 8. Professori on turhan optimisti.
  Ei meidän kriittisillä kirjoituksilla ole mitään merkitystä mihinkään.
  Kari piirsi totuuden somaleista heti heidän tultuaan Moskovasta vuonna 1990. Ei mitään merkitystä, paitsi sai itse potkut Hesarista.
  Loistavaa maahanmuuttokritiikkiä on professorin lisäksi esittänyt Halla-aho vuodesta 2003, minä eka kerran tv:ssä 2002 ja kirjoituksia vuodesta 2008, YrjöPerskeles, Jaskan Pauhantaa, Vasarahammer. Suurin osa nimimerkin takaa, syyn tiedämme kaikki.
  Koko tämän ajan YLE, Hesari ja muu suomalainen media on esittänyt maahanmuuton välttämättömänä ihanuutena ja kultamunia Suomelle tuottavana voimavarana. Aivopesu on ollut tehokasta. Se on aiheuttanut myös sen, ettei suuri enemmistö suomalaisista ole kiinnostunut maahanmuuton ongelmista millään lailla.
  Me kriittiset kirjoitamme lähinnä toisillemme ja pienelle lukijakunnalle, joka vähenee koko ajan. Tein valtavasti työtä uusimpaan 2-osaiseen kirjoitukseen, jonka julkaisin keskiviikkona. Näin vähän lukijoita ei ole ollut koskaan aiemmin. Ei ihmisiä kiinnosta.
  Muslimit ovat voittaneet. Uusimmassa kirjoituksessa osoitin, että 10 suurimmasta maahanmuuttomaasta tulleista 95 % on muslimeja. Kammottava määrä.

  VastaaPoista
 9. Ongelmat ovat näkyneet Euroopassa jo kymmeniä vuosia, mutta niihin ei olla haluttu kiinnittää mitään huomiota: valtaosa muslimitytöistä Euroopassakin tulee edelleenkin pakkonaitetuiksi kaikessa hiljaisuudessa, kunniaväkivalta on arkea. Pieni osa muslimeista/kunniakultturisteista integroituu, tai siis ylipäänsä haluaa integroitua. Puhutaan pinnan alla rehottavasta valtavasta sosiopatiasta ja rinnakkaisesta erillisestä varjoyhteiskunnista jo ilman mitään jengejäkin. Meillä olisi ollut jo kokemusta sellaisesta pienemmässä mittakaavassa ennestäänkin.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!