maanantai 21. kesäkuuta 2021

Kolme kysymystä Ruotsin hallituskriisin johdosta

Ruotsi on ajautunut hallituskriisin sosialistisen vuokra-asuntopolitiikkansa takia. Näin siksi, että maassa harjoitettu vuokrakattopolitiikka on johtanut suorastaan absurdiin tilanteeseen, jossa vuokra-asuntoja joutuu odottelemaan vuosia ja jopa vuosikymmeniä. 

Tämä jo itsessään kertoo niistä ongelmista, joita suunnitelmatalous aiheuttaa. Se, mikä on jäänyt kuitenkin kertomattaa suomalaisessa valtamediassa, on Ruotsin maahanmuuttopolitiikan merkitys nyt syntyneen ongelman taustalla. 

Länsinaapurissahan väkiluku on kasvanut kymmenessä vuodessa miljoonalla ihmisellä, joista suurin osa on maahanmuuttajia - vieläpä yhteiskunnan elätettäväksi eli vuokra-asuntoihin pitkäksi aikaa asettuvilla humanitaarisilla sellaisilla. Tämän muutoksen yhtenä merkkinä on jo puoli vuosikymmentä sitten tapahtunut suomalaissyntyisten korvautuminen syyrialaissyntyisillä maan suurimpana maahanmuuttajaryhmänä.

Niinpä tavallisen työtä ja veroja maksavan medelsvenssonin on turha haaveilla vuokra-asunnosta, vaan hänen on tyytyminen elämiseen siellä mistä asunnon onnistuu hankkimaan. Rahallahan asiaa ei voi auttaa - ei ainakaan suurimmissa kaupungeissa. 

Ongelma on noussut niin vakavaksi, että jopa maan vihervasemmistohallitus on joutunut yrittämään sen purkamista. Esteeksi ovat kuitenkin nousseet poliittisen keskustan pönkäpuolueet sekä ideologisista syistä sosialistista asuntomarkkinaa Ruotsiin vaativa vasemmistopuolue.  

Tänään on sitten sen päivä, jolloin Ruotsin parlamentin pitäisi äänestää Löfvenin hallituksen luottamuksesta. Mikäli hallitus kaatuu, ovat edessä uudet hallitusneuvottelut tai mikäli ne eivät johda tulokseen myös uudet vaalit.

Molemmat tarjoavat ensimmäistä kertaa realistisen mahdollisuuden myös muiden puolueiden hylkimille Ruotsidemokraateille hallitukseen nousemiseksi - osin siksi, että Kokoomuksen lisäksi myös Liberaalit olisivat hyväksymässä sen hallituskumppanikseen. Näin siksi, että puolueen kannatus on niin suuri, että ilman sen mukaan ottamista ei länsinaapuriin ole käytännössä mahdollista saada porvarienemmistöistä hallitusta.

Tähän tilanteeseen liittyen haluan antaa teille, arvoisat lukijani, pohdiskeltavaksi kolme kysymystä.

1. Kannattaisiko Ruotsidemokraattien tutkia tässä tilanteessa tarkoin soinilaisten Perussuomalaisten - ja myöhemmässä vaiheessa Sinisen tulevaisuuden - hallitustaipaleen vaiheet Sipilän kabinetissa ennen päätöstään hallitukseen lähtemisestä?

2. Kannattaisiko Suomessa ihmisten perehtyä - ja medioiden antaa heille siihen mahdollisuus - suunnitelmatalouden ja punavihreän maahanmuuttopolitiikan vaikutuksesta pohjoismaisten asuntomarkkinoiden toimintaan?

3. Kannattaisiko pönkäpuolue Keskustan lähteä Suomen punavihreästä hallituksesta ja sitä kautta kaataa Marinin-Ohisalon valta sekä ryhtyä neuvotteluihin Kokoomuksen ja Perussuomalaisten kanssa uuden kabinetin pystyttämisestä hoitamaan maassamme sosialistisen jakopolitiikan seurauksena raunioitumassa olevaa julkista taloutta?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maria Ohisalolta uusi linjaus
Hyvä, että Perussuomalaiset hajosi
Ruotsin vaikea ratkaisu

11 kommenttia:

 1. Luulenpa, että jos poliitikot ymmärtäisivät, ettei monikulttuuristumisen seurauksena ole vain vanhojen eurooppalaisten valtioiden yhteiskunnallinen -- taloudellisen, sosiaalinen ja terveydellinen -- romahtaminen, vaan myös koko eurooppalaisen uuden ajan aivan erityisen tiedollis-kognitiivisen ajattelun romahtaminen, he oitis iskisivät hanskat tiskiin ja huutaisivat täyttä kurkkua: "Ei! Minä en lähde mukaan tällaiseen!"

  Mutta he eivät ymmärrä. Eikä ole mitään mahdollisuutta saada heitä ymmärtämään. He, kuten melkein me kaikki ihmiset, elämme niin vahvasti yksilökokemuksen vallassa, että se mitä yhteiskunnissa tapahtuu sosiologisten joukkovoimien vaikutuksesta, jää meiltä täydellisesti ymmärtämättä. Ja me mieluummin sorrumme kipeiden kysymysten väistelyyn, alamme muodostaa ajatteluun tabuaukkoja, sensuroimme sanomisiamme ja haastamme toinen toisiamme käräjille "rasismista" syytettyinä kuin otamme tiedolliset lusikat kiltisti käteen ja alamme käyttää järkeämme yhteiskunnallisia päätöksiä tehdessämme.

  VastaaPoista
 2. Näkisipä vain sen hallituksen kaatumisen! Pitävät kiinni hillotolpistaan kyllä kernaasti hamaan loppuun saakka, se on niiden leipä.

  VastaaPoista
 3. Marinin hallituksen talouspolitiikan tarkoituksena oli ja on vieläkin pääpiirtein siirtää yhteiskunnan julkisen ja yksityisen sektorin toiminnot valtion vahvaan kontrolliin ja kurjistaa pk-sektorin toimijat olemattomiin. Vrt oppi-isiensä toiminta kulakkien suhteen tai ensimmäisen 5-vuotiskauden toiminta. Yhteläisyys on hämmästyttävä. Tavoitteena on siis siirtyä asteittain sosialismiin. Sillä ei ole hallituksen vasemalle laidalle mitään merkitystä ettei sosialismi toimi. Pääasiahan on ex-presidenttiä lainaten "tärkeintä on liike" tarkoittipa hän sillä kumpaa tahansa tai niinkuin epäilen, molempia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin.
   Ja nämä koronahömpötykset ovat yksi osa suunnitelmaa, jolla saadaan talous globaalisti kyykkäämään länsimaissa.

   Tästä kannattaa lukea, mitä on suunnitelmissa lähitulevaisuudelle.
   Klaus ohjeistaa samariinia, joka tottelee sokeasti, kun luulee pääsevänsä johonkin päsmärin tehtävään great resetin jälkeen.

   https://www.truthunmasked.org/p/be-informed.html

   Poista
  2. Kun Lenin sai vallan Venäjällä, niin hänen ohjeensa vallankumousjoukoille oli: terroria, terroria ja lisää terroria. Vain sitä kautta valta saataisiin pidettyä vallankumoushallinnoin käsissä. Valtiontalouden pyörittämisestä Leninillä ja kumppaneilla ei ollut mitään ymmärrystä, ja sitä kaaosta voimmekin verrata Marinin kabinetin velkaralliin ^^

   Poista
 4. Korkeimmalta asiantuntijataholta on todettu Ruotsin oleva turvallinen ja hieno maa.

  "Hyvä Donald Trump, Ruotsi on maahanmuuttoystävällinen, kansainvälinen ja liberaali maa. Yksi menestyneimmistä, rikkaimmista ja turvallisimmista paikoista maailmassa, Stubb kirjoitti."
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005094800.html

  Herra Stubb toimii professorina, joten hänellä on varmasti tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa dataa johtopäätöksensä perusteena; ehkä hän on jopa itse suorittanut aiheesta tieteellisiä tutkimuksia.

  Ruotsin turvallisuutta ja hienostunutta kulttuuria on vuosien mittaan moni muukin suomalainen suuri ajattelija kiitellyt.

  Seppo Oikkonen tuo blogeissaan ja kommenteissaan vahvasti esiin sosiologian prinsiippien tärkeyden maailman myrskyisessä menossa.
  Aika vähän näyttää muita vastaavia sosiologian asiantuntijoita blogistaniassa esiintyvän ainakin mitä tulee tieteenalan merkitykseen yhteiskunnallisten asioiden käsittelyn ja poliittisten päätösten pohjana. Ehkäpä heillä on omat keskustelukerhonsa, johon meitä tavallisia urputtajia ei huolita nillittämään. Monikohan ministereistämme tietää, mitä sana sosiologia tarkoittaa?

  Ruotsin hallitus huojuu pahasti. Jos se menee nurin, Löfven hitsaa uuden ja entistä vankemman rakennelman. Asuntoja voidaan rakentaa lisää vaikka kuinka paljon, onhan Ruotsi rikas maa. Ruotsidemokraatit sinistyvät tulevissa hallitusneuvotteluissa ja kansankoti saadaan entistä houkuttelevammaksi korkeasti koulutetuille maahanmuutajille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomeen on koulutettu satoja sosiologeja evästettynä ts aivopesty ajatukselle, "ettei tarvitse opiskella ja omaksua kuin Marxilainen kansantaloustiede höystettynä Leninin viisauksilla. Ei kannata tutustua saati omaksua länsimaisia eri sosiologian alan höpöhöpö suuntauksia koska Marxilais-Leninistinen on se johon kuitenkin lopulta kaikki suuntautuvat ja hyväksyvät sen rautaiset lainalaisuudet." Ei tarvitse kuin lukea esim Prof Hiilamon kirjoituksia niin huomaa kuinka kauaksi sosiologiasta tieteeenä on etäännytty,,,

   Poista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Herra professorin ensimmäiseen kysymykseen voisi todeta sen, että ruotsidemokraattien kannattaa olla tietoisia omasta kokemattomuudestaan, mikä saattaa johtaa siihen että omat tavoitteet eivät hallituksessa etene.

  Suomen kokoomus on pätevä hallituspuolue, joka tuntuu aina saavan omat tavoitteensa läpi. Eli hallituksesta kannattaa lähteä, jos alkaa vaikuttamaan siltä, etteivät omat tavoitteet etene. Soinilainen vallanahneus on oma lukunsa, enkä usko että ruotsidemokraattien johto sellaiseen sortuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Suomen kokoomus on pätevä hallituspuolue, joka tuntuu aina saavan omat tavoitteensa läpi."

   Kokoomukselainen bilderbergi/vapaamuurari J.Katainen sai kahtena hallituskautenaan kasvatettua silloista valtionvelkaamme melkein 50 miljardia euroa eli "vastuullisesti" melkein tuplattua ensimmäisen hallituskautensa alussa olleen valtionvelkamme. Se tapahtui osittain demari J.Urpilaisen kanssa yhteistyössä - kuten konkurssikypsäksi tietämäänsä Kreikkaa rahoittaneiden ranskalais- ja ranskalaisbanksterien keinotteluvoittojen pelastaminen suomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ULKOMAANVELALLA. Kumpikin palkittiin myöhemmin politrukin viralla Brysselin lihapatojen äärellä ja Katainen vielä sen jälkeen korkeapalkkaisella viralla Sitrassa ohi pätevien hakijoiden.

   Syksyllä 2015 silloinen kokoomukselainen sisäministeri PettUri Orpo otti avosylin vastaan n. 30000 kehitysmaalaista ”parempaa elintasoa” tavoittelemaan tullutta, 80-prosenttisesti nuorta miestä – mukamas hädänalaisia pakolaisia, joista ilmeisesti huomattava osa kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomina on meillä täysin työmarkkinakelvotonta joukkoa ja tulee elämään loppuikänsä anteliaalla suomalaisella sosiaaliturvalla, jonka pelkästään matuista aiheutuvat kustannukset ovat yli 3 miljardia euroa vuodessa - ja rahoitetaan kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ULKOMAANVELALLA.

   Toinen kokoomuksen aiempi sisäministeri Mykkänen puolestaan kävi alekirjoittamassa marraskussa 2018 Marokon Marrakechissa maanpetoksellisen GCM-sopimuksen, jonka tarkoitus on taata kehitysmaalaisten barbaarien kuten islamistiterroristien vapaa invaasio Eurooppaan eli mm. Suomeen.

   Kokoomuksessa valtaa pitää rappioliberaalien maanpetturien klikki, jonka tavoitteena on tuhota suomalainen kansallisvaltiomme em. muukalaisinvaasion alle.

   Kansallisvaltioiden tuhoaminen helpottaa planeettamme globaalin rikollisen ”eliitin” tavoiteena olevan Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian toteuttamista. Tuon rikollisen ”eliitin” 1950-luvun Bilderberg-kokouksissa pystyttämä EU-diktatuuri on sen eräs esiaste, johon rikollisen globaalien rikollisten käsikassaroina toimivat maanpetturipoliikomme huijasivat suomalaiset ja jatkavat edelleen maamme tuhoamista asiasta vaikenevan valtavalemedian suosiollisella tuella, ks. https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Perustuslain-rikkominen-ja-sen-seuraukset-MUISTIO.pdf

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Kokoomus edustaa Suomen "deep statea", raha ja valta ehdistettynä federalismiin sekä välinpitämättömyyteen tavan suomalaisten elämästä ja oikeuksista.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!