lauantai 5. joulukuuta 2020

Maria Ohisalo vaati ihmisarvoista elämää veronmaksajan piikkiin

Minusta on ikävää, että ihmiset ovat sosiaalisen median myötä kuplautuneet yhä tiukemmin samanmielisten muodostamiin kupliin. Tämä näkyy esimerkiksi Twitterissä siten, että kussakin kuplassa elävät henkilöt blokkaavat toistensa pienimmästäkin erimielisyydestä.

Vaikka uskonkin, etteivät tämän blogin lukijat ole tässä asiassa pahimmasta päästä, päätin kuitenkin varmuuden vuoksi välittää heille itseni kanssa toisin ajattelevan sisäministerimme Maria Ohisalon (vihr) ajatuksenjuoksua. Siihen innoitti hänen alkuperäinen - käsittääkseni ihan omin pikku kätösin kirjoitettu ja poikkeuksellisen valaiseva - teksti, joka löytyy täältä.

Se kuuluu näin: "paperittomuus on ongelmallista niin yksilölle kuin yhteiskunnallekin. Ilman oleskelulupaa maassa olevat ovat vaarassa syrjäytyä, ajautua tekemään rikoksia ja joutua itsekin rikollisten hyväksikäyttämiksi esimerkiksi ihmiskaupan uhreina. 

Pidän tärkeänä sitä, että hyödynnämme kaikki tehokkaat keinot, joilla voimme ehkäistä ihmisten jäämistä yhteiskunnan reunoille. Suomalaisessa hyvinvointivaltiossa ihmisarvoisen elämän edellytykset on turvattava ihan jokaiselle."

Minun nähdäkseni sisäministerimme tahtoo edelle kopioimassani tekstissä käyttää hintaan katsomatta kaikki mahdolliset keinot, jotta maassamme laittomasti maleksivat ihmiset saisivat elää lopun ikäänsä hulppeaa elämää suomalaisen veronmaksajan piikkiin. Näin siksi, ettei heille syntyisi painetta maasta poistumiselle.

Valitettavasti minulla ei ole selvännäkijän kykyä eikä edes ajatuksenlukijan taitoa, enkä siksi osaa kertoa mistä syystä sisäministerimme ensisijainen hoivaamisvietti näyttäisi kohdistuvan turvapaikkajärjestelmää väärinkäyttäviin elintasopakolaisiin. Kovin outoa se kuitenkin on.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Onko Ohisalo tyhmä vai epärehellinen?
Työoikeus laittomasti maassa oleville
Afgaanit shoppailemassa

17 kommenttia:

 1. Ohisalon olemassaolo on vanhukselleni sivuseikka. Hän on luullut jo noin viikon verran, että tasavallan presidentti on edelleen Halonen. jonka koko aukeaman kuva on viikon verran ollut lehdessä. Ei auta vaikka yritän sanoa ei hän enää ole presidentti. Vanhus sanoo, että lukeehan siinä Valtioneuvosto ja on vielä leijonakin.

  Onkohan tässä kyse sitten vallankaappauksesta. No väliäkö sillä.

  VastaaPoista
 2. Ohisalo unohtaa, että nämä ihmiset ovat alun perin yrittäneet väärin perustein, siis petoksella, saada turvapaikan. He ovat olleet valehtelemalla Suomessa veronmaksajien rasituksena ehkäpä useita vuosia, kun heidän satujaan on sevitelty kalliissa viranomaisprosessissa. Miksi juuri tällaisille henkilöille pitäisi myöntää mitään tukea, eikö nimenomaan juuri heidät pitäisi saada ulos maasta mitä pikimmin.
  Jos Ohisalon suunnitelmat toteutuvat, turvapaikkaselvitys menettää täysin merkityksensä, koska turvapaikkaa vastaavat olot saa kielteisestä päätöksestä huolimatta. Oikeastaan vielä paremmat, jos ”palomuuri” antaa tulijalle turvan myös viranomaisia vastaan!
  Köyhyystutkijana Ohisalon pitäisi tietää, että myös kantasuomalaisissa on paljon köyhiä, työttömiä, nuoria syrjäytyneitä, sairaita vanhuksia ja muita tarvitsijoita. Heillä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä näiden tulijoiden rinnalla. Toisaalta vihreillä on yleisesti järjettömiä käsityksiä taloudesta, joka tuli ilmi kun käytiin keskustelua Helsingin paperittomille myöntämistä eduista, jolloin apulaispormestari Sanna Vesikansa sanoi, että "se ei ole keneltäkään pois". Narsistisia, fanaattisia maanikkoja täynnä koko puolue !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voisi olla enempää samaa mieltä.

   Poista
  2. Muistaakseni myös pääkanisteri sippilä sanoi 2015 invaasion aikana,että kulut näistä eivät ole keneltäkään pois...huoh

   Poista
 3. Poistamalla loiset maasta ehkäistään ihmiskauppaa ja muita rikoksia maassamme, jonka hyvinvointia nämä vesipään paapottavat romuttavat. Ohisalon tapauksessa ei voi puhua järjen juoksusta, ei edes järjen ryömimisestä.

  VastaaPoista
 4. Kanan aivot ja ideologia on huono yhdistelmä. No ohisalo varmaan hekumoi uusilla vihreitten äänestäjillä. Yhteiskunnan ajautuminen kaaokseen on pieni hinta siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matujen vihreät sympaiat ovat todennäköisesti kuitenkin ohimeneviä.

   Poista
 5. Suomessa on jo pitkään annettu tytöille rokote papilloomavirusta vastaan. Miksi ei sitten myös pojille, koska se on niin tehokas, kysyi toimittaja televisiossa? Se on kustannuskysymys, vastasi asiantuntija.

  Miehiä kuolee 900 vuodessa eturauhassyöpään, joista suuri osa voitaisiin estää seulonnalla ja varhaisella hoidolla. Olen itse pyytänyt jo kolme kertaa tuota testiä labraan menossa ollessani, mutta ei.

  Oma ikäluokkani tuli aikoinaan julkisen hammashoidon piiriin ja menin innoissani ilmoittautumaan Espoossa. Voit täyttää tuon kaavakkeen, mutta aikoja et tule ikinä saamaan, sanoi virkailija luukun takana. Pakolaiset suoraan yksityiselle ja jättävät puolet ajoista käyttämättä. Valtio maksaa ja linkkejä löytyy helposti.

  Oikeusministeri Henriksson julisti juuri ärkoopeen ajavan asioita sukupuoli edellä, joten intersektionaalinen feminismi ja sen pisteytys ratkaisee.

  Naisille ilmaiset ehkäisyt ja ehkä kympin maksavat rintasyövän tutkimuksetkin ilmaiseksi, ilmaisia kuukautissuojiakin ajetaan jo.

  Miehille kaikessa vain maksajan rooli. Onneksi on Perussuomalaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Erkkopeestä ja sen nasaalilla puhuvasta esinaisesta tuli mieleen, kuinka heidänkin vaalikampanjassaan korostetaan tasa-arvoa, rasismin torjuntaa, uussuomalaisten osallistamista ja ties mitä maailman löysäläisten ihmisoikeuksia. Miksi ei koskaan mitään kuntien talouteen ja velkaantumiseen liittyvää tai suomalaisten työttömyyden ja syrjäytymisen estämiseen liittyviä asioita.

   Poista
 6. Ruotsissa poliisi sulkee jo pankkiautomaatit klo 22 jälkeen ongelma- alueilla (allahu akbar). Sen uskotaan vähentävän ryöstöjä.

  Siinä Ohisalolle palomuurin ideaa: poistetaan kamerat automaateista!


  https://samnytt.se/polisen-stoppar-bankomatuttag-nattetid-i-utsatta-omraden/

  VastaaPoista
 7. Sisäministerin priorisoinnit eivät ole outoja, vaan niin yleisinhimillisiä kuin mikään asia olla voi.

  Jokainen ihminen viettää elämänsä tärkeimmät, ensimmäiset vuotensa varsin kiinteässä hoivasymbioosissa, eli enemmänkin "objektin" kuin "subjektin" roolissa. Itsetietoinen "minä" alkaa kehittyä siinä kahden, kolmen ikävuoden tietämissä.

  Niinpä jokaisen tajuntaan kaikkein syvimmälle on istutettu tuo "objektin" rooli, mikä myöhemmässä elämässä sitten merkitsee sitä että aina kun subjektiminä millä tahansa tavalla kriisiytyy, turvaa haetaan taantumalla takaisin alkusymbioottisiin tajunnantiloihin.

  Ja tämä mielenmekanismi merkitsee myös, että meitä kaikkein eniten voimaannuttavat erilaiset "uhriroolit". Samaistuminen uhrirooleihin on voimaannuttavinta mitä tajuntamme meille koskaan pystyy antamaan.

  Ja mitä narsistisempia olemme -- mitä enemmän varhaiseen lapsuuteemme sisältyy traumoja ja kehityskriisejä -- sitä vahvemmin me olemme noihin uhrituntoihin fiksoituneet. Kun koko hyvinvoiva länsimaailma nyt elää kulttuurisen narsismin (Christopher Lasch) aikoja, se näkyy nimenomaan siinä että paljon kannatetut aatteet ovat itse asiassa vain erilaisia versioita uhriajattelusta. Siis alkaen näistä vieraskulttuuristen paapomisista aina eskatologisiin mielikuviin koko maailmaa uhkaavasta tuhosta.

  Itsenäisyyspäivän pohdiskelujemme pitäisi nyt koskea sitä miten "itsenäinen" ihmisen "minä" ylipäänsä näinä päivinä on. Eivät nämä ohisalot ole mitään poikkeustapauksia, vaan vain sitä oman aikamme kaikkein onnettominta ja eniten ihmisen ikuisten lainalaisuuksien vammauttamaa joukkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niin, että vain 20,9 % suomalaisista on päässyt yli varhaislapsuuden traumoista aikuisiksi asti, ja loput ovat jääneet alle kaksivuotiaan tasolle.

   Poista
  2. No, vakavasti ottaen, juuri noin se ei kuitenkaan taida olla. Itse asiassa mielipiderintamilla ne toisiaan eniten vastakohtanaan pitävät porukat ovat sielunrakenteiltaan eniten samanlaisia. Esimerkiksi uskontojen sisällä saman uskonnon lahkot vihaavat toisiaan usein kitkerämmin kuin kukaan vihaa aivan toisen uskonnon edustajia.

   Siksi ohisalotkin ammentavat voimaa vastustaessaan omia kansalaisiaan -- siis meistä niitä jotka ovat kriittisiä kansainvaelluksen suhteen -- juuri heidän silmilleen nämä rätit on tosiasiassa heitetty -- ja kokonaan eri kulttuureista tulevat ovat vain uhriajattelun tarvitsema kulissi, jonka todellisiin ongelmiin, kuten kehittymättömyyteen ja täydelliseen sopeutumattomuuteen, eli koko tilanteen totaaliseen toivottomuuteen ei edes tarvitse paneutua, vaan kaikki voidaan pukea eurooppalaisen kulttuurimme ylimitoitettuihin ja ylilevöitettyihin yleiskäsitteisiin, kuten kirjoituksessa hyvin ilmenee.

   Todellinen vihollinen puolin ja toisin löytyy läheltä -- kaikki breivikit ampuvat nimenomaan "omia", eivät suinkaan vihaamiaan maahanmuuttajia. Mielipidekärhämän ydin sijoittuu omaan keskuuteemme -- ja jos todella ymmärtäisimme miten hrvittäviä yhteiskunnallisia tuhovaikutuksia monikulttuurisuudella on, me kaikki laidasta laitaan huutaisimme suoraa huutoa: "Rajat kiinni!"

   Poista
  3. Kyökkipsykologi arvelisi, että Ohisalo kostaa suomalaisille lapsena kokemaansa vääryyttä. Hänhän on lyönyt rumpua köyhästä lapsuudestaan Itä-Helsingissä. Nyt hän maksaa samalla mitalla pilaamalla suomalaisten elämän matuinvaasiolla.

   Poista
 8. Niin sanottut tieteelliset näkemykset ihmisen käytöksestä nojaavat materialistiseen maailmankuvaan, jolloin välineenä käytetään esimerkiksi psykologisia kertomuksia, joiden selitysvoima on enemmän tai vähemmän mielikuvituksen varassa. Kristillisen maailmankuvan varassa Ohisalon käytöstä voisi sanoa uskonnolliseksi, jolloin hän yrittää omin voimin tulla hyväksi ihmiseksi, jopa pyhimykseksi. Arkijärjellä akkaa voisi luonnehtia helevetin hyväuskoiseksi hölmöksi.

  VastaaPoista
 9. Minulla on kaksi virolaista tuttua. Toinen keikkatöissä noin 6 kk vuodessa ja toisella 2 vuoden työsopimus. Mahtaako olla totta että Suomi maksaa Viroon heidän lapsilleen erotuksen lapsilisästä. Molemmille noin 1100€ kuukaudessa?

  VastaaPoista
 10. Tuhka sanoisi että Sisämisteri Ohisalo ajaa politiikkaa jota edustaa. Hän ottaa kritiikin ja vastustelun vastaan, mutta hänhän on vastuussa omille äänestäjilleen?

  Tuhka sanoo täytyy kunnioittaa että hän on valmis tekemään tälläisen ehdotuksen josta tulee puhetta.

  Sisämisterillä on vakaamusta sitä ei voi epäillä.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!