perjantai 17. tammikuuta 2020

Al Holin suomalaiset ovat Holkerin ja Sipilän lapsia

Yle kertoi YK:n vaatineen kaikkia maita hakemaan Syyrian Al-Holin leiriltä omat lapsensa pois. Tätä perusteltiin sillä, että nämä ovat vaarallisessa asemassa, koska heiltä puuttuvat usein viralliset asiakirjat. Tämä tosiasia vaarantaa raportin mukaan lasten oikeuden kansalaisuuteen, vaikeuttaa perheiden yhdistämisprosessia ja saattaa lapset alttiiksi riistolle ja hyväksikäytölle.

YK:n mainitsemat syyt pitänevät paikkansa. Lisäksi on selvää, etteivät leiriä ylläpitävät kurdit ole syyllisiä ulkomaalaisten fanaatikkojen sotaretkelle Syyriaan ja Irakiin. Siksi on lievästi sanottuna epäreilua, että he joutuvat kantamaan vastuun näiden lapsista.

Toisaalta on niin, ettei ISIS-seikkailuihin lähteneitä ihmisiä haluta takaisin luultavasti mihinkään maahan. Ei etenkään muita kuin lapsia - mikä on johtanut esimerkiksi heidän äitiensä pyrkimykseen ratsastaa näillä suomalaisten hyvinvointipalvelujen äärelle.

Suomi on tässä asiassa ainakin toistaiseksi toiminut siten, että maahan itse tulleet islamistit ja heidän perheenjäsenensä ovat päässeet takaisin kotiinsa, mutta aktiivisin toimin on Syyriasta haettu vain kaksi orpoa lasta.

Sen enempää ruotimatta nykyistä tilannetta kiinnitän arvoisan lukijani huomion siihen, miksi tähän tilanteeseen on tultu. Ja etenkin siihen, että suurin osa Suomesta lähteneistä on muslimimaista tulleita maahanmuuttajia tai heidän jälkeläisiään. Lisäksi joukossa tyhmyys tunnetusti tiivistyy, joten mukana on ilmeisesti myös muutamia näiden uskontoon hurahtaneita kantasuomalaisia.

Näin ollen perimmäinen syy Suomen hankalaan tilanteeseen on viimeisten kymmenien vuosien epäonnistunut ja vastuuton maahanmuuttopolitiikka. On kuviteltu, että tarjoamalla tulijoille yhteiskuntaan assimiloitumista ehkäiseviä erioikeuksia heidät voitaisiin kasvattaa osaksi länsimaista yhteiskuntaa.

Tämä on johtanut tulijaväestön heikkoon työllistymiseen ja - kiitos anteliaan sosiaalipolitiikkamme - joutilaan maahanmuuttajataustaisen nuorisojoukon syntymisen. Kuten tunnettua jo omastakin historiastamme, johtaa tällainen asetelma aina ongelmiin.

Tämän ongelman syvyyttä nimenomaisesti Suomessa kuvaa parhaiten se, että meiltä lähti muslimiväestön kokoon suhteutettuna eniten höyrypäitä ISIS:n riveihin. Siksi perimmäiset syylliset nyt käsillä olevaan ongelmaan löytyvät maamme maahanmuuttopolitiikan arkkitehdeistä - siis erityisesti vuonna 1990 ensimmäisen somalierän Neuvostoliitosta maahamme hankkineesta Harri Holkerin (kok) sekä vuoden 2015 kansainvaelluksen mahdollistaneesta Juha Sipilän (kepu) hallituksesta.

Nähtäväksi jää, miten Suomi toimii seuraavan kerran, kun edessä on muslimimaista tulevan väestön kansainvaellus. Onko historiasta opittu mitään, vai toimitaanko jälleen yhtä typerästi kuin Holkerin ja Sipilän valtakaudella?

Lopuksi kiinnitän arvoisan lukijani huomion siihen, että suurin osa ISIS:in hirmuhallintoa tukemaan lähteneistä muslimeista on kaksoiskansalaisia. Siksi Suomen velvollisuus hakea heitä tai heidän jälkeläisiään Al Holista ei ole yhtään suurempi kuin heidän toisella kotimaallaan. Ehkäpä Sanna Marinin (sd) hallitus voisi siten vaatia ISIS-lasten sijoittamista myös näiden esi-isien kotiseudulle.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ilta-Sanomat jihadistin asialla
Retorinen kysymys?
ISIS-naiset haluavat ratsastaa lapsillaan

9 kommenttia:

 1. Monikulttuurisuus joka tapauksessa johtaa yhä syvenevään yhteiskunnallisen eheyden kriisiytymiseen, jossa -- jos ymmärrämme mitä Hannah Arendt opetti paljastaessaan kuinka myös juutalaisyhteisöt natsi-Saksassa romahtivat moraalisesti -- kyse ei enää ole "hyvän" ja "pahan" välisestä taistelusta vaan siitä, että väkivaltaa alkaa ilmenetä puolin ja toisin. On odotettavissa myös, että tällöin yhä useampi ajatteleva ihminen alkaa professorin tavoin etsiä syyllisiä siihen miten kehitys aikoinaan päästettiin valloilleen.

  Ja kun nyt jo aletaan puhua "maalittamisesta", se kertoo vain siitä, että aika moni peruuttamattomia yhteiskuntaa pilaavia päätöksiä tehnyt poliitikko tai muu julkinen vaikuttaja tuntee housujensa jo tutisevan -- ja paine saada "maalittamisen" muotoinen "vihapuhe" lakiin ankaralla tavalla kriminalisoituna kasvaa.

  Kansainvaelluksen käsitteellistämnen "turvapaikanhakuna" on nimittäin niin jättimäisiin, eurooppalaiset vanhat kansallisvaltiot romuttaviin seurauksiin johtava mammuttimittaluokan päättömyys ja virhe, että siihen syyllistyneitä tullaan satavarmasti jossain myöhemmässä vaiheessa nostamaan henkilöinä esiin. Ei ole ihme, että "maalittamista" niin hirvittävästi pelätään jo nyt.

  Elämme vielä valtamedian vahvistaman Suuren Yhteisen Valheen aikaa, ja liian monet kuvittelevat "monikulttuurisuuden" yhä jonakin "humanismia, avarakatseisuutta ja suvaitsevuutta" edustavana hienona asiana. Mutta kun todellisuus jyrää ihanteet alleen, ja yhteiskunnallisen luottamuksen romahtamista seuraa puolin ja toisin lisääntyvä väkivalta, tilanne voi jossain vaiheessa muuttua nopeastikin -- ja ehkä sitä nopeammin mitä ankarampaa sensuuria yhteiskunnallisessa keskustelussa on harrastettu ja mitä enemmän kipeitä tosiasioita on painettu pinnan alle.

  Valtamediasta lisää nimeäni klikkaamalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää järkeilyä. Mulla ei ole sitä vastaan, että syylliset joutuu maksamaan raskaista ja tyhmistä virheistään kovankin hinnan.

   Poista
  2. Itse taas olen ollut jo kaksi kertaa esitutkinnassa, kun on kännipäiten tullut vaadittua syyllisten poliitikkojen päitä pölkylle. No, historian suuri oikeussali sitten päättää kuka on ollut oikeassa ja kuka ei.

   Poista
  3. Kannattaa käyttäytyä sivistyneesti. Uhoaminen ja asiaton kieli ei edistä mitään asiaa.

   Poista
 2. Joskus jotenkin, tavalla tai toisella tuo Al Holin tilanne purkautuu. Iso vaara on, että tällöin ihmiset leiriltä lähetetään niihin maihin joista ovat lähteneet. Toivottavasti tätä varten on olemassa suunnitelma, jolloin ko. henkilöt ohjataan suoraan jonnekin eristykseen, mistä ei ikinä pääse pois. Todennäköistä kuitenkin, että näihin henkilöihin käytetään miljoonia, "jotta kuntoutuisivat traumoistaan". Mutta itse professorin aiheeseen, ei tästä epäonnistuneesta kotouttamisesta ole opittu 30 vuodessa, joten suuria odotuksia ei ole tulevaisuudenkaan suhteen. Hiljaista yhteiskunnan rapautumista pikkuhiljaa odotettavissa. Mahdollisesti joudun vielä noin 40 vuotta tätä seuraamaan. Paljon en odota tulevaisuudelta, mutta paljon ehtii vielä minun elinaikanani tapahtua. Jos vaikka saisin yllättyä positiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että seuraamme Ruotsin viitoittamaa tietä. Mutta tosiaan - olisi mukava yllättyä positiivisesti.

   Poista
  2. Paljon ehtii tosiaan vielä tapahtua ihan lähitulevaisuudessa, ja tulee muistaa miten nopeasti kommunismikin lähti purkautumaan!

   Poista
 3. "Onko historiasta opittu mitään, vai toimitaanko jälleen yhtä typerästi kuin Holkerin ja Sipilän valtakaudella?"

  Valitettavasti näyttää siltä, että liian suuri osa suomalaisista ja erityisesti nykyiset viherkommunisti-poliitikot ovat niitä, joita vain "Siperia opettaa".

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. Aika palauttaa kuolemantuomio ja järjestelmällisesti teloittaa nuo ISIS-syöpäläiset sekä heitä paapovat punaiset fasistit.Ongelma ratkaistu.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!