perjantai 28. helmikuuta 2020

Tuleeko vuodesta 2020 kansainvaellusten merkkivuosi

Turkki on ilmoittanut päästävänsä halukkaat syyrialaiset lähtemään Eurooppaan. Päätös on sikäli ymmärrettävä, että maassa on miljoonia kansainvaeltajia, jotka haluavat elää mieluummin eurooppalaisen sosiaaliturvan kuin turkkilaisen kylmäkiskoisuuden varassa. Lisäksi EU on lopettanut Turkin omatekoisen sulttaanintekeleen voitelemisen.

Nähtäväksi jää johtaako Turkin päätös vuoden 2015 toistumiseen. Vai käykö niin, että tulijoita on vieläkin enemmän: viisi vuotta sittenhän maanosaamme saapui "vain" reilu miljoona ihmistä, joista 32 000 Suomeen. Siten Turkista lähteneiden määrä voi ylittää aiemman ihmistulvan peräti kolminkertaisesti.

Lisäksi Syyriassa on lähes miljoona ihmistä lähtenyt kodeistaan ja tahtoo mahdollisesti hakeutua Eurooppaan. Jos Turkki auttaa heidätkin Eurooppaan, kasvaa tulijoiden määrä nelinkertaiseksi verrattuna vuoteen 2015. Tällöin Suomen osuudeksi voitaisiin laskea vuoden 2015 perusteella noin 125 000 turvapaikanhakijaa.

Tässä tilanteessa voimme tietenkin toivoa, ettei edelle kirjoittamani uhkakuva toteudu. Mutta jos se kuitenkin toteutuu edes osittain, voimme kysyä poliittisilta päättäjiltämme, että onhan Eurooppa käyttänyt kuluvat viisi vuotta siten, ettei yhteiskuntiimme synny tulijoiden seurauksena samaan tapaan rikollisuutta, jännitteitä ja levottomuuksia kuin vuoden 2015 jälkeen.

Lisäksi on vielä toivottava, ettei juuri nyt nopeasti leviävä COVID-19-virus tartu tähän kansainvaeltavaan joukkoon ja leviä sen mukana merkittävästi vaikeammin hallittavalla tavalla kuin paikallaan asuvan ja viranomaismääräyksiä kunnioittavan kantaväestön parissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Sairas sulttaani
EU:n rahojen loppuminen Turkissa ajaa kansainvaeltajia kohti Kreikkaa
Maahanmuuttokriittisyys on tosiasioiden tunnustamista

25 kommenttia:

 1. Tuhkaa myös huolettaa Covid-19 vaikutus. Pakolaisilla on kiire, koska sillä hetkellä kun heidän keskuudessaan alkaa löytyä koronaa, tilanne muuttu ikäväksi.

  Tuhka muistuttaa että Italiassa ja Kiinassa armeija ja viranomaiset valvovat karanteenia, ne voivat käyttää asetta estääkseen karanteenin rikkomisen.

  Tuhkaa mietityttää missä vaiheessa aseita aletaan käyttää estämään ihmisten tulo. Tällä kertaa ihmiset eivät välttämättä kritisoi aseiden käyttöä niin paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon mukaan aseet jäävät käyttämättä. Riittää kun lopetetaan spontaanien tulijoiden pääsy kulkemaan vapaasti eurooppalaisiin yhteiskuntiin.

   Poista
 2. Kreikan olisi syytä ampua muutama väkisintulija malliksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole syytä kuten edelliseen kommenttiin totesin.

   Poista
 3. Rikkaat Allahin siunaamat öljymaat tuottavat pakolaisia, joita toiset islamilaiset valtiot eivät huoli riesakseen. Erään salaliittoteorian mukaan eräs pankkiirikansa yrittää tuhota valkoiset kansallisvaltiot estämästä bisneksiään. Eräs keino on iskostaa valkoisille ajatus, että kansallisaate on pahasta ja johtaa holokaustiin. Joka sitä epäilee, on rasisti ja oppimaton moukka. Holokaustin epäilemisestä pitää tuomita vankilaan. Myöskään tämän herrakansan rahanluontioikeutta tyhjästä ei saa kyseenalaistaa. Onneksi kyseessä on vain hullujen keksimä salaliittoteoria, eikö niin? Onhan niin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäiletkö itse, että holokaustia ei ollut?

   Poista
  2. Kyllä holokausteja on ollut, todellisia ja eräs moninkymmenkertaisesti liioiteltu.
   Tässä on muutama TODELLINEN:

   "Dresden Holocaust 75 år. Gammelmedia har inte lika värdegrund."
   http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/2411-dresden-holocaust-75-ar-gammelmedia-har-inte-lika-vaerdegrund.html

   "USA:s Holocaust på Nordkorea 1951, hundratusentals barn och civila brändes levande"
   http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/1970-usas-holocaust-pa-nordkorea-1951-hundratusentals-barn-och-civila-braendes-levande.html

   "Eisenhower's Holocaust: USA mördade över 1 milj tyskar EFTER WWII",
   http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/517-eisenhowers-holocaust-usa-moerdade-oever-1-milj-tyskar-efter-wwii.html

   Wall Streetin banksterien tuella aikoinaan Venäjällä valtaanpäässeet bolsevikit pääsivät jo lukumääräisesti kymmeniin miljooniin tapettuihin ja samoin Wall Streetin banksterien avustuksella Kiinassa valtaanpäässeet kommunistit ylsivät vielä korkeammalle, mahdollisesti jopa n. 100 miljoonaan tapettuun väärinajattelijaan.

   Poista
  3. Aika uskomatonta historian tulkintaa ja synkkää juutalaisvihaa tuo tekstisi. Jopa kommunistien rikokset selität Wall Streetin pankkiirien syyksi!

   Poista
  4. Vastaus anonyymi 12.33: En osaa sanoa, kuinka laajaa juutalaisten vainoaminen Saksassa oli. Osaksi sortamiseen vaikuttivat juutlaisten omat vehkeilyt Saksaa vastaan ensimmäisen maailmansodan aikana. Toisekseen juutalaiset järjestöt julistivat sodan Hitlerin hallintoa vastaan 1933 ja 1939. Tietysti viholliset suljetaan leireihin, kuten amerikkalaiset sulkivat maassa olevat japanilaiset leireihin, kun Japani hyökkäsi Pearl Harboriin.

   Holokaustin kieltävät haluaisivat, että asia tutkittaisiin perusteellisesti, mutta jos jo väitettyjen kaasukammioiden teknisten tutkimusten tulosten julkistaminen johtaa vankilaan, alkaa hälytyskelloni soida. Miksi "varmaksi" väitettyä tapahtumaa ei saisi kaivella? Oikein tehty tutkimuishan palvelisi kaikkien etua, vai?

   Poista
  5. Jatkosodan aikana myös suomalaisilla rintamajoukoilla oli omat "kaasukammionsa":
   täisaunoissa tapettiin vaatteiden poimuihin kätkeytyneitä täitä ja
   mahdollisia muita syöpäläisiä.

   Saksalaisten kaasukammiot oli myös tehty syöpäläisten tuhoamiseen ja muuhun desinfiointiin, ei ihmisten tappamiseen kuten eräiden "Jumalan valitsemien" huippupropagandistit saivat neronleimauksen alkaa suoltaa sellaista ensin lähes sataprosenttisesti kontrolloimassaan Yhdysvaltain valtamediassa, josta mm. eurooppalaiset valtamediat ovat kopioineet tämän härskin propagandavaleen toistaen sitä taukoamatta vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

   Who Controls America?
   https://thezog.wordpress.com/

   Poista
  6. Kyllä nämä tarinat ovat epäuskottavaa salaliittofantasiaa. Ei ole perusteltua syytä epäillä itse holokaustia eikä natsien tekemää kansanmurhaa, eikä varsinkaan syyttää uhreja.

   Poista
  7. Valta- eli joukkoharhautusmedian taukoamaton vuosikymmeniä kestänyt saman valeen toisto on tehnyt tehtävänsä. Sellainenhan kuuluu tehokkaan propagandan perussääntöihin.

   "“Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
   Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research
   First published by Global Research in 2013, this pathbreaking analysis by Professor James Tracy shows how the term “conspiracy theory” is being used to label critical analysis and dissenting viewpoints.

   “Conspiracy theory” is a term that at once strikes fear and anxiety in the hearts of most every public figure, particularly journalists and academics. Since the 1960s the label has become a disciplinary device that has been overwhelmingly effective in defining certain events off limits to inquiry or debate. Especially in the United States raising legitimate questions about dubious official narratives destined to inform public opinion (and thereby public policy) is a major thought crime that must be cauterized from the public psyche at all costs..."
   Koko artikkeli: https://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. Kyllä ne tulee jos munattomat nillittäjät antaa niiden tulla.

  VastaaPoista
 5. Ehkä on syytä toistaa tuo:

  "Näkyvissä ei ole mitään mikä tuon tulevaisuuden tulisi estämään."

  VastaaPoista
 6. Marinin hallituksen toimia lukiessa alkaa tulemaan aika epätoivoinen fiilis: eikä noita saa kukaan pysäyteyttyä. Koronauhka päällä, uusi pakolaisvirta tulossa ja Marin haluaa edelleen parantaa turvapaikanhakijoiden tienestejä valtion varoista. On tämä nyt täysin käsittämätöntä!!!

  VastaaPoista
 7. Syyrian sisällissota johtuu usean eri tahon sekaantumisesta maan sisäisiin asioihin.
  Jos monia kapinallisryhmiä ei kukaan aseistaisi tilanne olisi ratkaistu.
  Venäjä on mukana Syyrian pyynnöstä.
  Israel taas haluaa olla lähi-idän mahti ja jostain syystä USA sitä tukee.
  Kurdit ovat yksi ongelma, kansa usean maan alueella. Miksei heille vaan ole annettu omaa maata?
  Miksi tuolle alueelle on ylipäätään aseita myyty?

  VastaaPoista
 8. Nimimerkille "Tarkkailija28. helmikuuta 2020 klo 14.21
  Aika uskomatonta historian tulkintaa ja synkkää juutalaisvihaa tuo tekstisi. Jopa kommunistien rikokset selität Wall Streetin pankkiirien syyksi!":

  Prof. Antony Sutton on dokumentoituun tietoon tiukasti pohjautuvassa kirjassaan osoittanut Wall Streetin banksterien rahallisen tuen neuvostobolsevikeille näiden pyrkiessä valtaan:

  "Wall Street and the Bolshevik Revolution",
  https://ia802305.us.archive.org/35/items/pdfy-L83jbkzuI6b1FZ2y/Sutton%20-%20Wall%20Street%20and%20the%20Bolshevik%20Revolution%20%281974%29.PDF

  Vastaavasti Kiinassa v. 1949 USA (lue: vapaamuurari-banksterit) esti ratkaisevalla hetkellä mm. polttoaineen saannin nationalistijohtaja Chiang Kai-shek’in panssarivaunuille ja lentokoneille, jolloin kommunistijoukot pääsivät voitolle ja Chiang Kai-shek joukkoineen joutui vetäytymään Taiwanille. Tätä on Desmond Griffin selostanut kirjassaan ”Fourth Reich of the Rich” sivulla 102.

  Yksi Suttonin monista tiukasti dokumenttipohjaisista kirjoista on edelleen "Wall Street and the Rise of Hitler" eli kuinka Wall Streetin banksterit tukivat myös Hitlerin valtaanpääsyä ja edelleen vastaavasti massiivisesta teknologian siirrosta Neuvostoliitolle jo ennen 2.maailmansotaa ja sen jälkeen kolmiosaisessa kirjasarjassa "Western Technology and Soviet Economic Development".
  Kirjassaan "America's Secret Establishment|America's Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones" Sutton kuvaa kulissien takaa naruista vetelevää 'Cabalia' käyttäen siitä nimitystä "The Order", jossa Wall Streetin banksterit kuuluvat tärkeimpiin pelureihin.

  Suttonin kirjasta "How the Order Creates War and Revolution" löytyy selitys sille miksi mainittu "The Order" eli ennenkaikkea Wall Streetin banksterit tarkoituksella luovat vallankumouksia ja sotia kuten molemmat maailmanasodat. Pienin motiivi ei ole heidän saamansa valtava rahallinnen hyöty aikaansaamistaan sodista.
  Linkit mainittuihin ja useihin muihin Suttonin kirjoihin löytyy seuraavasta: https://worddisk.com/wiki/Antony_C._Sutton/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvin dokumentoidun juutalaisten joukkotuhon kieltäminen on jotain niin absurdia, etten pidä niitä esittävän muitakaan väitteitä kiinnostavina tai uskottavina.

   Poista
  2. Holokaustin kieltäjien mukaan dokumentit nimen omaan puuttuvat. Sitä vastoin Punaisen ristin raportteja leirien siedettävistä oloista ei saanut käyttää natsioikeudenkäynneissä. Myöhemmät tutkimukset ns. kaasukammioista osoittavat, ettei niissä ole käytetty zyklonia, joka värjäsi vaatteiden desinfiointiin käytettyjen huoneiden seinät sinisiksi. Väri näkyy vielä nykyisinkin selvästi. Muitakin arveluttavia piirteitä löytyy, jos uskaltautuu lukemaan omien piintyneiden käsitysten vastaisia käsityksiä.

   Poista
 9. Israelin pääministeri Netanyahu on luvannut, että Talmudista tulee Israelin laki:
  "Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law", http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440

  Roomalaiskatolinen pappi "Father I. B. Pranaitis- Roman Catholic Priest; Master of Theology and Professor of the Hebrew Language at the Imperial Ecclesiastical Academy of the Roman Catholic Church in Old St. Petersburg" on selvittänyt Talmudin olemusta sivustolla http://www.talmudunmasked.com/index.htm
  Siinä vasemmalla on sivuston sisällysluettelo, jossa yhtenä kohtana on mm. kirjoittajan lähdeluettelo.

  Muutama esimerkki Pranaitis'in luettelemasta 15 kristittyjen ominaisuudesta Talmudin mukaan, http://www.talmudunmasked.com/chapter8.htm :
  7. NOT LIKE MEN, BUT BEASTS
  8. THEY DIFFER ONLY IN FORM FROM BEASTS
  10. WORSE THAN ANIMALS
  12. CHILDREN OF THE DEVIL
  13. THE SOULS OF CHRISTIANS ARE EVIL AND UNCLEAN

  Muutama poiminto kappaleesta "Christians To Be Harmed Indirectly", http://www.talmudunmasked.com/chapter14.htm:

  3. CHRISTIANS MAY BE DEFRAUDED eli KRISTITTYJÄ VOI PETTÄÄ: kun talmudistien propagandistit aloittivat peukalonsa alla olevassa Yhdysvaltain valtamediassa taukoamattoman "6 miljoonan kaasukammiouhrin" valheellisen propaganda-rummuttamisen, niin eurooppalainen yhtä valheellinen valtamedia seurasi perässä. Tälle (etupäässä Etelä-Venäjältä peräisin olevalle mongolien ja turkkilaisten risteytyksenä syntyneelle, aikoinaan juutalaisuuteen kääntyneelle) itsensä "Jumalan valitsemaksi" ylentäneelle kasaari-kansalle alkoi tulvia myötätuntoa sekä rahaa ovista ja ikkunoista noilta syvästi halveksituilta, petojen kaltaisilta kristityiltä, "NOT LIKE MEN, BUT BEASTS" - siis hyödyllisiltä idiooteilta kuten bolsevikki Vladimir Lenin olisi sanonut.

  4. A JEW MAY PRETEND HE IS A CHRISTIAN TO DECEIVE CHRISTIANS
  ...
  IV. CHRISTIANS MUST BE HARMED IN THINGS NECESSARY FOR LIFE
  1. A JEW MUST ALWAYS TRY TO DECEIVE CHRISTIANS
  4. A CHRISTIAN IN DANGER OF DEATH MUST NOT BE HELPED

  Paremman kuvan saamiseksi Talmudista kannattaa tutkia Pranaitis'in esitystä enemmänkin kuin em. esimerkit.

  Ks. myös "The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild]Khazarian Mafia", https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tarvitse ihmetellä, että juutalaisten käsissä olevat valtamediat eivät kirjoita vainotuista kristityistä, joita tapetaan tuhansittain joka vuosi, tai sadoista poltetuista kirkoista. Sen sijaan se itkee koko ajan antisemitismin noususta. Jonku järkensä menettäneen mustan miehen hyökkäys juutalaiskotiin ylsi meilläkin pääuutislähetykseen, vaikka kukaan ei edes kuollut. Samoin olemme saaneet kuulla Aasian "vainotuista" muslimeista. Selvemmin ei voisi enää osoittaa, että juutalaisuus ja islam ovat veljesuskontoja. Kristityt siinä välissä ovat höynäytettäviä hölmöjä näiden pyhien kirjojen, talmudin ja koraanin mukaan.

   Poista
 10. Miksi näiden wannabee-juutalaisten kohdalla puhutaan antisemitismistä kun tämä kasaarikansa ei ole oikea seemiläinen eikä Raamatun ajan juutalaisten jälkipolvea?

  VastaaPoista
 11. Aikamoista kommentointia tämän artikkelin alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kauhistuttaa, niin kannattaa uskoa vain se mitä Brysselin Pravda ja Yle kertovat eli kansalle sopivaksi ja riittäväksi katsottua ns. virallista "totuutta" - TOTUUS onkin sitten toinen asia, josta voi saada vihjettä osasta tämänkin artikkelin kommentteja ja ennenkaikkea ottamalla itse asioista selvää laajasta skaalasta TODELLISEN vaihtoehtomedian sivustoja/blogeja ja sopivia kirjoja, järkevänkriittisen asenteen säilyttäen.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!