torstai 13. helmikuuta 2020

Katoaako hyödyllinen idiootti politiikastamme?

Kirjoitin eilisessä ensimmäisessä blogimerkinnässäni niistä kysymyksistä, joihin pitäisi saada vastaus ja toimintasuunnitelma ennen kuin sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) hinku turvapaikanhakijalasten tuomiseksi voitaisiin toteuttaa. Kirjoitukseni jälkeen tuohon listaan ilmaantui vielä yksi lisäkysymys.

Sen toi esille puolustusministeri Antti Kaikkonen (kepu), joka väitti, ettei hänellä ole kantaa lasten tuomiseen, koska siitä ei ole vielä puhuttu hallituksessa. Kaikkosen tyrmäsi Emma Kari (vihr), jonka mukaan väite ei pidä paikkaansa, koska asia on ollut esillä valtioneuvoston iltakoulussa.

Olen tässä asiassa taipuvainen uskomaan Emma Karia, koska Kaikkosella on hyvä motiivi puhua muunneltua totuutta. Hänen puolueensahan toimii maakuntahallinnon ja ministeri-Audin takapenkin kulutusoikeuden saadakseen vihersosialistista politiikkaa tukevana hyödyllisenä idioottina, minkä suuri osa puoluetta aiemmin äänestäneistä on ymmärtänyt - kuten Keskustan kannatuksen romahdus on osoittanut.

Nähtäväksi kuitenkin jää, mihin Keskustan kipuilu johtaa. Sinänsä hyödyllisenä idioottina toimimisen ei pitäisi aiheuttaa ongelmia puolueelle, jonka yhtenä ääneen lausuttuna periaatteena on se, ettei äänestäjillä saa olla sellaisia illuusioita, että he voisivat äänestämällä vaikuttaa erilaisiin poliittisiin päätöksiin.

Näin ollen pidän valitettavan todennäköisenä, että vanha valtapuolueemme pitäytyy mitä todennäköisimmin hallituksen hyödyllisen idiootin roolissa karuun loppuunsa asti. Jos näin käy, on odotettavissa hallituksen päätöksiä sekä nyt puheena olevien kehitysmaalaisten nuorukaisten maahan hakemisesta, terroristinaisten kotiin auttamisesta lastensa mukana, että monista muista punavihreän ihmisoikeus-, ilmasto- ja talouspolitiikan tavoitteita edistävistä asiakokonaisuuksista.

Pidemmällä aikavälillä maamme kuitenkin hyötyisi, sillä Keskustan katoaminen poliittiselta kartalta selkeyttäisi suomalaista politiikkaa. Näin siksi, että ainoaksi kaikki periaatteensa hallitus-Audin takapenkkiä vastaan myyväksi puolueeksi jäisi RKP, jonka viiden prosentin kannatus ei mahdollista yhtä törkeää kansan vaaleissa - ja sen jälkeen - ilmaiseman tahdon vastaista poliittista toimintaa kuin Keskustan on nähty tekevän viime vaalien jälkeen.

Toistaiseksi joudumme kuitenkin odottamaan sitä, näemmekö veret seisauttavan hallitusvetoisen myyräntyön suomalaisen yhteiskunnan perusteiden järkyttämiseksi vai sittenkin Keskustan odottamattoman vetäytymisen hyödyllisen idiootin roolistaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vihreät ja kepulaiset nuoret tahtovat sosialisoida työeläkkeet
Haataisen ja Vanhasen maahanmuuttopoliittiset linjaukset
Keskustan linja: äänestämällä ei voi vaikuttaa

16 kommenttia:

 1. On tämä aika kauhea tilanne. Hyödyllisiä idiotteja palvelemassa hyödyttömiä idiootteja.

  Katsoin eilen illalla elokuvan Stefan Zweigin elämän loppuvaiheista. Hän joutui pakenemaan totalitarismia jonka narsisti ja narsismi panivat pystyyn. Ymmärrän Zweigin päätymistä itsemurhaan vähän liian hyvin.

  VastaaPoista
 2. Uskomaan Emma Karia; proffa ei nyt naurata ihan aamusta! Mutta huomiota kyllä kiinnitti se Kaikkosen väite, että asiasta ei ole puhuttu hallituksessa, kun taas Ohisalo ilmoitti että on puhuttu - ilmeisesti ilman minkäänlaista tarvetta selittää hallintoalamaisille mistä nämä vastakkaiset käsitykset voivat olla peräisin. Mielenkiintoinen on myös tämä manttaalijako: Suomen SISÄministeri ilmeisesti katsoo, että EUn sisälle päässeet pakolaiset ovat hänen asiansa, kun taas kolmansien maiden, kuten Syyrian ihmiset ovat ulkoministerin vastuulla. Suomalaisten asiat, EVVK!

  VastaaPoista
 3. Sipilän arvopohjaan kuului suomalaisten kurittaminen ja maahantunkeutujien paapominen, johon perustuen Halla-aho juonittiin ulos, vaikka hänen vaatimuksensa oli vain, että sovittua hallitusohjelmaa noudatettaisiin. No Sipilälle tuli vaaleissa turpaan peräti historiallisella tavalla, josta voi päätellä, että keskustan äänestäjät eivät ihan Sipilän arvopohjaa ja sekoilua tukeneet. Nyt sitten Rinne osti Keskustan hallituksen hyödylliseksi idiootiksi maakuntamallilla. Jää nähtäväksi, millaisia voltteja Keskustan johto on valmis heittämään vihervasemmiston pillin mukaan. Hyysärin Junkkarin jutun mukaan Keskustan kenttä ei tunnu kovin tyytyväiseltä nykymenoon, mikä sataa Perussuomalaisten laariin.

  VastaaPoista
 4. Ministerinhän pitää olla...

  "Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia."

  Onko ministeri Kaikkonen tätä? Jos ei, ministerin nimittäjän tulisi ilmeisesti perua nimitys? Ei vaan taida uskallus riittää ja kansa kärsii ja velkaantuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten meillä on vielä ulkoministeri Haavisto perustuslakivaliokunnan käsittelyssä ja ministeri Anderssonin paskapuheet.
   Hyvin menee ministeririntamalla vai meneekö?

   Poista
 5. Nyt kun Väyrynen taas liittyy kepu(leihin) niin peliliikkeitä odotettavissa :) Historiallisista syistä johtuen on selvää, että Kulmuni kuuntelee oppi-isänsä ohjeita.
  Tästä saattaa tulla ratkiriemikas kevät ja kesä...

  Yle 15.12.2010

  "Torniolainen Katri Kulmuni Paavo Väyrysen avustajaksi"

  https://yle.fi/uutiset/3-5687240

  VastaaPoista
 6. Onkohan kaikki keskustaan kannattajat tietoisia mitä puolueen edustajat todella tekevät ja hyväksyvät hallituksessa?
  Tässä eräs esimerkki. Tämän jälkeen lakikaan ei tunne äitiä eikä isää.
  Mihin tämä hallitus Suomea oikein ajaa keskustan tuella?

  IL eilen:

  Pääkirjoitus: Miten käy äidin, jos lakitekstissä puhutaan synnyttäjästä?

  https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/62df2876-e040-4aa9-8f74-326c94a95e63

  Artikkelista poimittua:

  Yksi hämmennystä herättänyt seikka liittyy siihen, että uudistuksen myötä lakitekstistä poistuvat sanat äiti ja isä.

  Niiden sijaan puhutaan synnyttäjästä, raskaana olevasta ja vanhemmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyypillinen lakiesitys moraaliposeeraavalta mutta moraalista vapaalta femi-narsistis-viherkommunistiselta, LGBT-viherpuna-hallitukselta. Sen päätoimintaperiaatteita löytyy mm. seuraavasta

   ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   eli kuten Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Kulttuurimarxismi perustuu mainitun kommunistisen Frankfurtin koulukunnan kehittämiin LÄNSIMAISEN yhteiskunnan mädätysperiaatteisiin. Tätä mädätystä suoltaa monikulttuuri-propagandan ohella koko viherkommunisti/feministi-toimittajien dominoima valtavalemedia; ks. "Neuvostorahoilla tuotettiin vasemmistolainen toimittajakunta Suomeenkin", https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/

   Ks. myös kirja-arvio: ”Seksuaaliutopia – Feministien sota sivistystä vastaan”,
   https://oikeamedia.com/o1-113812

   Voi vain kysyä, miksi suomalaisten valtaenemmistö tanssii pikkuruisen kulttuurimarxistis-feministisen LGBT-terroristi-joukon pillin mukaan?

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Eräs LGBT-terroristien otteesta vapautunut:

   "Amerikan ensimmäinen "ei-binääriseksi" luokiteltu henkilö eheytyi
   "Luovun kaikista siteistä transseksuaalisuuteen"",
   https://oikeamedia.com/o1-131625

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Jos ja kun hallitus päättää taas avata suomalaisten veronmaksajien kukkarot lisäelättien hyväksi, olisi edes hiukan aiempaa vastuullisempaa lähettää ikätestaajat jo lähtöalueelle. Näin saataisiin karsittua osa tänne havittelevista ikiteineistä ja partaisista sylilapsista jo kättelyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallitus ei harrasta sukupuoli- tai ikärasismia, vaikka se (hups) onkin ennätysnuori ja naisvaltainen.
   Lapsista puhutaan vain valehtelumielessä, jotta voitaisiin syyllistää järkeä puhuvia. "Lasten" perässä vedetään sitä paitsi lauma kaikenikäisiä eläkeläisiä suomalaisten kustannettaviksi ja kärsittäviksi.

   Poista
 8. Asiassa on myös niin, ettei nykyinen Sanna Marinin joulukuussa 2019 nimitetty hallitus ole keskustellut Kreikan lapsisiirtolaisista vaan edellinen Antti Rinteen hallitus, koska asia on ollut esillä lokakuussa 2019.

  VastaaPoista
 9. Ohisalon & viherkommunisti-hallituksen lemmikkejä, joita he ovat valmiita tuomaan maahamme pilvin pimein kantasuomalaisten verorahoilla loisimaan - ks. artikkeleista kuvat:

  "Video: Invandrargäng slår sönder mannens käke och tänder efter att han sagt ifrån om deras äggkastning
  Filmade misshandeln och skröt för varandra efteråt.",
  https://samnytt.se/video-konfronterade-invandrargangets-aggkastning-misshandlades-grovt/

  "Asylsökaren Abdullah: "Jag har kommit för att stanna för evigt – inte jobba
  Abdullah lovar att stanna resten av livet och leva på bidrag."",
  https://www.friatider.se/asyls-karen-abdullah-jag-har-kommit-f-r-att-stanna-f-r-evigt-inte-jobba

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa pidäke maamme afrikkalaistamiseen ja siten velkaannuttamalla konkurssiinajamiseen viherkommunisteille on ankara persunpelko vaaleja ajatellen!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 10. Hyödyllinen idiootti tarkoittanee yleisessä kielenkäytössä sellaista hyvää tarkoittavaa mutta vähän yksinkertaista julkisuuden henkilöä, yleensä poliitikkoa, jota käytetään julkisivuna edistämään sellaisia asioita, joita hän itse ei oikeastaan halua. Otetaan armosta joukkoon jos suostuu toimimaan niin kuin käsketään. Mielestäni tässä roolissa on ollut kotvan aikaa Katri Kulmuni, joka on tiettävästi siviilielämässä jokseenkin järkevä ihminen, mutta jota nyt viedään sinne tänne kuin tiskirättiä. Viimeisenä esimerkkinä valtiovarainministeriön kansliapäällikön haku, jossa Marinin käveli hänen (siis esittelevän ministerin) ylitseen sen enempää kyselemättä, kun hakijoissa ei ollut hänen mieleistään henkilöä vaan vaarana oli, että jouduttaisiin valitsemaan pätevä. Ajankohtaisena vertailukohtana tulee mieleen se taitoluisteluporukan syntipukki, joka seisotetaan ringin keskelle kuorossa haukuttavaksi, josa hän uskaltaa osoittaa jonkinlaista omaakin tahtoa.

  VastaaPoista
 11. "Katoaako hyödyllinen idiootti politiikastamme?"

  Ei katua.
  Eduskunnassakin kansanedustajina niitä on noin 150 kpl.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!