keskiviikko 19. helmikuuta 2020

Onko edessä uusi kansainvaellus?

Uutistietojen perusteella Turkissa on jo neljä miljoonaa Syyriasta pakoon lähtenyttä ihmistä ja matkalla sinne ja kohti Eurooppaa on lisäksi lähes miljoona. Suuri osa heistä on islamistijärjestöihin tavalla tai toisella kytkeytyneitä, koska tapahtumien keskipiste on juuri se alue, jonne maan sisällissodan mm. Al-Qaidaan liityksissä olevat kapinalliset ovat vetäytyneet.

Tässä tilanteessa oleellista on, että toistuvatko vuoden 2015 tapahtumat ensi kesänä. Eli saattaako Turkin sulttaani miljoonapäisen turvapaikanhakijajoukon matkalle kohti Europpaa päästäkseen heistä eroon tai vaihtoehtoisesti kiristääkseen EU:lta lisää rahaa.

Minulla ei ole tähän vastausta. Sen sijaan on selvää, ettei EU ole sen enempää kuin viisi vuotta sitten valmis ottamaan haastetta kunnialla vastaan. Edelleen pitäydytään ns. kansainvälisissä sopimuksissa, vaikka niiden noudattaminen on jo nyt saanut koko Unionin sekaisin, kuten Thüringenin tapahtumat Saksassa tai sodanomaiset lähiöt Ruotsissa ovat osoittaneet.

Suomessakin Aamulehden vitsikäs pilapiirtäjä osoitti olevansa ymmärrystä vailla sen sijaan, että olisi ymmärtänyt piirrokseensa kuvaamiensa henkilöiden ajavan sellaista politiikkaa, jonka seurauksena hallitsemattomia kansainvaellusten motiivitekijöitä voitaisiin aidosti vähentää. Siis pienentämään EU:n vetovoimaa kehitysmaalaisten parissa.

Tuosta vetovoimasta antoi todistuksen Ylen jutussa haastateltu elintasopakolainen. Hän kertoi vilpittömästi lähteneensä kohti pohjoista, koska "meille ei ole Guineassa mitään tekemistä. Päätimme lähteä, koska haluamme paremman tulevaisuuden". Jutun otsikon mukaan näiden "Lomasaarille laittomasti Afrikasta saapuneiden ihmisten määrä moninkertaistui tammikuussa".

Edelle kirjoitetun perusteella olisi äärimmäisen tärkeää, että maassamme ainoana puolueena kehitysmaalaisten kansainvaelluksen aiheuttamaan uhkaan todellisia ratkaisuja hakeva puolue saisi mahdollisimman suuren kannatuksen sekä kannatuskyselyissä että aikanaan varsinaisissa vaaleissa.

Valitettavasti tuoreen gallupin mukaan SDP:n ja Keskustan kannatus on kääntynyt kasvuun ja samaan aikaan Perussuomalaisten suosio on hitaassa luisussa. Jälkimmäisen osalta syynä saattaa olla median järjestelmällinen mustamaalaus, johon puolueen edustajat ovat valitettavasti edelleen antaneet aineksia harkitsemattomilla kannanotoillaan.

Viimeisin tapaus nousi julkisuuteen eilen kun varapuhemies Juho Eerola (ps) vitsaili "Soldiers of Oodista" ja "romaanien" kuulumisesta kirjastoon. Vaikka kyse olikin sinänsä viattomasta sanaleikistä, olisi hänelle pitänyt jo ennakolta olla selvää, että maamme vihervasemmisto ja jopa romanit sai jälleen aiheen pöyristyä ja aineksia omaan perussuomalaisten mustamaalaamiskampanjaansa, jolla he pyrkivät nostamaan äänestäjien kynnystä näiden äänestämiselle.

Toisin sanoen varapuhemies ikään kuin syötti suoraan vihervasemmiston lapaan. Ja samalla vahvisti erityisesti Kokoomuksen äänestämistä epäröivien koulutettujen ihmisten pysymistä vanhalla kannallaan. Tämä on harmillista juuri nyt kun perussuomalaisia tai edes heidän kannatuksensa nousun uhkaa tarvittaisiin enemmän kuin moneen vuoteen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Perussuomalaisten tiedekritiikistä
Taposen ja Turtiaisen Twitter-sanailu on vietävä oikeuteen
Perussuomalaisten ennennäkemätön kannatus vaikuttaa politiikkaan

22 kommenttia:

 1. Niin kauan kuin kaikki 'muutokset' kahden perättäisen mittauksen välillä mahtuvat väljästi virhemarginaalin sisään, on viisainta olettaa mahdollisten erojen olevan vain otoksesta johtuvaa tilastollista vaihtelua. Ehkä sellaisia analyysejä on tehty, jossa kunkin puolueen kannatuslukemia olisi vertailtu vaikkapa edellisen puolen vuoden ajalta, mutta eipä ole juuri näkynyt. Tällaisessa vertailussa ilmenevällä selvällä trendillä olisi jotain merkitystä.

  VastaaPoista
 2. Tuosta lapaan syöttämisestä. On parempi olla tylyn asiallinen kuin yrittää olla hauska, kertoa huono sutkaus ja epäonnistua.

  Edellinen puheenjohtaja oli parhaimmillaan sutkauksissa, mutta ne olivatkin hänen leipälajinsa.

  VastaaPoista
 3. Se että hallitus puolueiden kannatus on nousussa, kertoo vain siitä, että suurin osa ei tajua sitä suomen tulevaisuutta johon massa maahanmuutto johtaa. Ja kun suurin osa on vieläpä muslimeja. Mielestäni se, että jos persut ei ole ylivoimaisesti suurin puolue seuraavissa eduskuntavaaleissa, niin tämä hölmölä on kohtalonsa ansainnut.

  VastaaPoista
 4. J. Jörgensen: "Niin kauan kuin kaikki 'muutokset' kahden perättäisen mittauksen välillä mahtuvat väljästi virhemarginaalin sisään, on viisainta olettaa mahdollisten erojen olevan vain otoksesta johtuvaa tilastollista vaihtelua."

  Ei kannata unohtaa myöskään aiemmissa vaaleissa käytettyjä "korjauskertoimia". Tuolloin oletettiin, että Persujen äänestäjät eivät välttämättä äänestä lainkaan.

  Gallupit ovat otos mielipiteistä mutta samalla tarjoavat mahdollisuuden manipulointiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut tietysti täyttä asiaa. Galluppien tarkoitus on nimenomaan käsitysten ja mielipiteiden manipulointi. Joissakin sivistysmaissa sellaisten julkistaminen vaalien alla onkin kiellettyä, vaan eipä meillä. Valtapuolueilla on niin suuri tarve päästä mahdollisuuksien mukaan varmistamaan haluttu äänestystulos.

   Poista
 5. En usko Persujen kannatuksen laskevan, sanoivat mitä sattuivat ja mustamaalattiin heitä tai ei, niin kauan kun tekevät mitä lupaavat. Pieni heilahtelu menee virhemarginaaliin.

  Kyseessä on samanlainen ilmiö kuin Trumpin kanssa. Trumppia on haukuttu kaikeksi mahdolliseksi. Hulluimmat kuvittelevat hänen minä hetkenä hyvänsä syyllistyvän suurempiin kansanmurhiin kuin Hitler, Stalin ja Mao yhteensä. Kun paukut kulutettiin heti alussa (Halla-ahoakin haukuttiin kiusalliseksi rotutohtoriksi valtakunnan pääuutislähetyksessä jo yli vuosikymmen sitten), kannattajat ovat saaneet tehokkaan rokotuksen median mustamaalausta vastaan.

  Vaikka Trump tekisi jotain oikeasti pöyristyttävää, hänen kannattajansa vain toteaisivat kyseessä olevan vain jälleen median yritys mustamaalata.

  Nykyisessä mediailmapiirissä ihminen ei helpolla ala äänestämään Hyvien Ihmisten toimesta junttinatsipuolueeksi leimattuja perussuomalaisia. Kun hän sen kuitenkin tekee, häntä on vaikea vakuuttaa muuttamaan mieltään. Sen voi tehdä ainoastaan jos puolue pettää äänestäjänsä, kuten Soini teki. Halla-aho ymmärtää tämän.

  Mutta se mikä vaikuttaa Trumppiin, kuten myös Perussuomalaisiin, on äänestäjien motivaatio. 2018 kongressivaaleissa Trump ei ollut ehdolla, joten myöskin hänen kannattajansa jäivät kotiin. Suomen seuraavissa kunnallisvaaleissa ei myöskään ole samalla tavalla kyse kansakunnan tulevaisuudesta kuin eduskuntavaaleissa, joten kansakunnan tulevaisuudesta huolissaan olevat tulevat jäämään suurelta osin kotiin, mikä tulee antamaan Persuille huomattavasti todellista kannatusta huonomman tuloksen. Ei kannata säikähtää sitäkään.

  -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, ettei vaikuta kovin paljon. Mutta on kyllä selvää, etteivät nämä "humoristiset" ulostulot ainakaan maalla kynnystä.

   Poista
 6. Miten viime vaaleissa yhtäkkiä hylättyjä ääniä oli 4000 enemmän, kuin aiemmissa vaaleissa? Kävikö liittovaltiotasolta käsky, että maakuntaan pitää saada sossu pääministeriksi? Onko totta, ettei Suomessa ollut kansainvälisiä vaalitarkkailijoita estämässä mahdollista vilppiä? Persuja ei päästetä koskaan hallitukseen, joten ainoaksi keinoksi asioiden muuttamiseksi jäänee vallankumous, jota taas suomalaiset hallintolampaat eivät koskaan tule tekemään. Olemme jo eliitin ruokapalkalla puurtavia orjia. Sori siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä tänne rahdattavat rotumuukalaiset mene peltohommiin, kuten aikoinaan rapakon takana, vaan he astelevat valmiiseen pitopöytään kuin tuhlaajapojat ikään.

   Poista
  2. Kyllä. Pikkuisen olen itsekin skeptinen miistä äänien " hylkäyksistä". Ja olen myös sitä mieltä, että persujen mahdollinen vaalivoitto jne sabotoidaan. Ei tarvitse kuin seurata saksan tilannetta. Se että demokratian toteutuminen estetään, perustellaan " demokratialla" .

   Poista
 7. Vetoaminen "kansainvälisiin sopimuksiin" on totalitarismiin johtavan vastuunpakoilun yksi muoto. Aidossa edustuksellisessa demokratiassa ei "valtaan" kuulu sen enempää omaa yhteiskuntaa kuin henkilökohtaista älyllistä rehellisyyttä koskevan vastuun sälyttäminen jonkun "korkeamman" käsiin.

  Narsistit eivät kanna vastuuta vaan samaistuvat uhrirooleihin ja kokevat voimaantumisen elämyksiä identifioituessaan "turvapaikanhakijoihin". Siinä suttuinen alitajunta on ottanut sen roolin, joka omasta yhä enemmän narsistien valtaamasta politiikastamme katoaa.

  Hälytyskellojen pitäisi raikaa ja kaikaa korvia särkevällä äänellä kun kerrotaan miten käsittämättömän suosittu mussupuheitaan ympäripyörittelevä presidenttimme on. Ja kellojen pitäisi hakata itsensä kappaleiksi kun suosituin vaihtoehto presidentin seuraajaksi on Pekka Haavisto.

  Mutta suomalaiset ovat todellakin oman melkein tuhatvuotisen alistushistoriansa vankeja, ja meillä menestyy se joka osaa väistellä sekä älyllisen rehellisyyden että vastuun vaikeista päätöksistä. Tämä kansa tarvitsee sitä että se "kuuluu" jollekin ulkopuoliselle voimatekijälle -- ja siinä mielessä koko "demokratiamme" on vain koneisto joka palvelee oman vastuun väistelemistä ja oikeutta rakastaa omia alistajiamme.

  Sillä sellaisiahan kansainvaeltajatkin tulevat olemaan. Heidän ehdoillaan me tulemme omasta järjestämme ja elämästämmekin lopulta luopumaan.

  VastaaPoista
 8. Hitlerin yksityissihteeri Zoller kertoo muistelmissaan miten Johtaja loukkaantui verisesti, muuttui tuhkanharmaaksi ja pakeni paikalta, mikäli joku oman alansa oikea asiantuntija ei kunnioittavasti kuunnellut hänen tärkeileviä sepitteellisiä selittelyjään -- ja juuri tällainen narsistinen loukkaantuminen on se totalitarismille ominainen lopputulema, johon mekin nyt olemme matkalla, kun ihan vapaaehtoisesti olemme kieltämässä itseltämme oikeuden "loukata" sellaisia ihmisiä tai ryhmiä, jotka ovat ottamassa itselleen "oikeuden" tulla otetuksi aina tosissaan ja nauttia koskemattomuutta, eli oikeuden olla loukkaantumatta.

  Se on aika iso haaste, tuo ilmaisuvapauden ulottaminen yli niiden rajojen joissa olemme meille itsellemme piiloon jäävistä syistä valmiita rajoittamaan sitä. Emme näe niitä vaaroja joita narsististen ominaisuuksiemme ja tarpeidemme ylisuojeleminen ja legitimoiminen tuo väistämättä mukanaan. Kun kokonainen aikakausi muttuu kulttuuriseksi narsismiksi, se on sitten demokraattisten yhteiskuntien loppu. Totalitaristiset -- siis narsistiset -- voimat liuottavat yhteikunnallisen selkärangan ja ryhdin ikään kuin sisältä käsin, ja toinen toistemme yhä lisääntyvälle älylliselle epärehellisyydelle ja kognitiivisille dissonansseille mitä kohteliaimmin kumarrellen vaivumme lopulta jonkun hirmuvaltiaan suorittaman vallankaappauksen nieluun.

  Ja muistakaapa, hyvät ihmiset, ettei totalitarismi ole mikään se-ja-se oppi tai mikään tietty ideologia. Totalitarismi on juuri ihan pienistä älyllisen rehellisyyden sisäisistä lipeämisistä liikkelle lähtevä sosiopsyykkinen taantuma ja romahdus, joka voi toteutua ihan minkä tahansa ideologian opillisissa kulisseissa. Nyt se on toteutumassa nimenomaan "ihmisarvo- ja -oikeusideologisissa" kulisseissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseisen Zollerin sepustusten arvo historiallisena lähteenä on nollan luokkaa. Joten Sepon ei kannattaisi rakentaa sen varaan filosofisia pohdintoja.

   Poista
  2. Ei kai Hitlerin narsistisuutta eikä tuota narsistin käyttäytymisen kuvausta ole rakennettu Zollerin varaan? Se on juuri tuollaista, ja "narsistinen laukkaantuminen" on vakiintunut käsite. Eikä tästä seuraa filosofisia rakennelmia, vaan psykososiaalista ymmärrystä, joka auttaa tulkitsemaan myös sitä mitä omassa kaikkiaan narsistisessa ajassamme politiikassa sääntönä tapahtuu.

   Poista
  3. Kun tässä nyt otettiin puheeksi Hitler, niin otetaanpa sitten esille eräs 75 vuotta sitten tapahtunut TODELLINEN holokausti - erään propagandistisesti moninkymmenkertaisesti liioitellun sijaan, josta valtamedia jaksaa jatkuvasti rummuttaa hyödyllisille idiooteilleen:

   "Dresden Holocaust 75 år. Gammelmedia har inte lika värdegrund."
   http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33/2411.html
   Ks. ainakin kuvat artikkelista.

   Jossain määrin voi pitää Dresdenille jatkona seuraavaakin TODELLISTA holokaustia:

   "Eisenhower's Holocaust: USA mördade över 1 milj tyskar EFTER WWII",
   http://whitetv.se/en/historiefoerfalskning/33-historiefoerfalskning/517-eisenhowers-holocaust-usa-moerdade-oever-1-milj-tyskar-efter-wwii.html
   Huomaa siis, että Eisenhower toimeenpani tuon saksalaisten joukkomurhan 2.maailmansodan JÄLKEEN ja joukossa oli myös siviilejä, jotka kaikki tapettiin avotaivaan alla olleilla vankileireillä nälkään, janoon ja tauteihin; Atlantin takaa tuotua viljaa oli kyllä runsaasti varastoituna.

   Näistä todellisista holokausteista "virallinen totuus" ja sitä edustava valheelllinen valtamedia kuten myös koulut ja yliopistot siis vaikenevat.
   http://tapnewswire.com/wp-content/uploads/2014/09/10458164_340861276061320_7702776077035334353_n.jpg

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. Ei.Edessä EI ole kansainvaellus vaan punaisten fasistien tukema invaasio.

  VastaaPoista
 10. Muutama poiminto Ylewatch-blogistin artikkelista ”EUROOPPA JA AMERIKKA HYVINVOINNIN METSÄSTÄJIEN KOHTEENA”:

  ”Kolmannen maailman hyvinvointisaalistajaa ei voi moittia häikäilemättömästä oman edun tavoittelusta, sillä se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Jos länsimaissa olisi toimiva demokratia, yhdessäkään maassa ei elätettäisi kehitysmaiden käenpoikia. Sitä kuitenkin tapahtuu koko ajan ja syynä on se, että poliitikot, virkamiehet ja lainkäyttäjät eivät noudata kansalaisten enemmistön syvintä tahtoa, vaan käyttävät valtaansa 2000-luvun kommunismin toteuttamiseen.

  PUNAVIHREIDEN MIEHITTÄMÄ VALTAMEDIA [https://vapaasana.net/2011/08/28/neuvostorahoilla-tuotettiin-vasemmistolainen-toimittajakunta-suomeenkin/] on samassa juonessa poliittisen eliitin kanssa. Media pehmittää ja syyllistää kansaa, jotta maahamme voitaisiin tuottaa lisää kutsumattomia elintasopakolaisia primitiivisistä kulttuureista. Yksi tapa syyllistää kansalaisia on kuvata Suomi maana, joka ei toteuta pienen kalergisen EU-eliitin määrittämiä länsimaisia arvoja™. Tähän propagandastrategiaan kuuluu Ylen tuore uutinen Afgaaniturvapaikanhakijoita tulee Ranskaan Suomesta – ”Täällä minua kuunnellaan, Suomessa ei edes yritetty auttaa”, kertoo 19-vuotias Rahimi.

  Heti agendauutisena alussa Pihtiputaan mummolta halutaan heruttaa kunnon kyyneleet:…

  Rahimi kertoo saaneensa Ruotsista kymmenen kielteistä turvapaikkapäätöstä, joten on selvää, ettei hän ole suojelun ja turvapaikan tarpeessa…

  Niin sanotut ihmisoikeusjuristit ovat todennäköisesti pitäneet oikein yksityisluennot Rahimille, sillä hän on kommenttiensa perusteella erittäin tietoinen ”oikeuksistaan” ja varsinkin lakien porsaanrei’istä. Ylipäätään koko länsieurooppalainen lakimieskunta näyttää suurelta osin olevan petoksellinen ammattikunta ajaessaan mieluummin muukalaisten kun kantaväestön (joka maksaa lakimiestenkin palkat) asiaa:…

  Valkoisten poikkeuksellinen empatiakyky ja sokeus omaa intressiä kohtaan on ymmärretty jo melko pitkään muissa, paljon itsekkäämmin ajattelevissa populaatioissa. Myös valkoisten kulttuurissa toimivat vaikutusvaltaiset marxilaiset tietävät tämän, jonka vuoksi he puskevat mielellään juuri naisia kansanvallan väärinkäyttäjiksi nopeuttaakseen dystopiansa toteutumista. Jo biologiansa vuoksi naiset ovat erityisen herkkiä kolmannen maailman holtittomasta väestönkasvusta nousevalle hädälle ja värillisten pyhitetylle uhriasemalle…” [Suomen viherkommunistinen FEMINISTI-hallitus!]

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/02/eurooppa-ja-amerikka-hyvinvoinnin.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. PS:n kannatuksen notkahdus johtuu kuulemma käynnissä olevasta ns. etnonationalistisen siiven puhdistuksesta.

  VastaaPoista
 12. Tämä olisi meidän viherkommunistisen feministihallituksenkin ja varsinkin Ohisalon hyvä tietää:

  ”Ruotsin poliisin vastaus pääministeri Löfvenille: ”Rikollisuus johtuu maahanmuutosta, ei 14 vuoden takaisista veroleikkauksista””,
  https://www.kansalainen.fi/ruotsin-poliisin-vastaus-paaministeri-lofvenille-rikollisuus-johtuu-maahanmuutosta-ei-14-vuoden-takaisista-veroleikkauksista/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 13. Näin Ohisalon nuoret lemmikit tehtailevat rikoksia Tanskassa:

  ”Ny statistik från Danmark: 62 % av unga somalier är dömda för brott”,
  https://samnytt.se/ny-statistik-fran-danmark-62-av-unga-somalier-ar-domda-for-brott/

  ”Ruotsin poliisin vastaus pääministeri Löfvenille: ”Rikollisuus johtuu maahanmuutosta, ei 14 vuoden takaisista veroleikkauksista””,
  https://www.kansalainen.fi/ruotsin-poliisin-vastaus-paaministeri-lofvenille-rikollisuus-johtuu-maahanmuutosta-ei-14-vuoden-takaisista-veroleikkauksista/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sorry, tuli vahingossa toistoa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!