tiistai 25. helmikuuta 2020

Sosiaalidemokraattinen hunajapurkki ja paskakärpäset

SDP on tunnetusti kuin hunajapurkki, joka vetää puoleensa paskakärpäsiä. Tarkoitan tällä sitä, että puolue on onnistunut vuosien mittaan houkuttelemaan jäsenikseen suuren joukon epärehellisiä, rikollisia tai muuten kyseenalaisesti käyttäytyviä maahanmuuttajia. 

Mahdollinen uusin tapaus tuli julkisuuteen eilen. Asiasta kertoneen uutisen mukaan "helsinkiläinen sosiaalidemokraatti Samia Hagi Muse on asetettu syytteeseen Helsingin käräjäoikeudessa. Syytteen rikosnimikkeenä on petos. Asianomistajana on Kansaneläkelaitos (Kela)."

Toistaiseksi kyse on vasta syytteestä, eikä Samia Hagi Musea ole vielä osoitettu syylliseksi mainittuun rikokseen. Sen aika on myöhemmin - jos on.

Sen sijaan demaripoliitikon päätyminen tämän kirjoituksen päähenkilöksi johtui hänen viimeviikkoisesta väitteestään, jonka mukaan "en ole missään syytteessä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun kuulen koko asiasta." Ja vielä eilenkin hän jatkoi afrikkalaista tarinankerrontaperinnettä: "En puhu kenenkään kanssa. Enkä tiedä asiasta mitään."

Epärehellisyys paljastui sitten toimittajan soitettua SDP:n piiritoimistoon, josta kerrottiin, että "hän kertoi siitä meille viime viikolla". Eli Samia Hagi Muse oli jo viime viikolla ja etenkin eilen varsin hyvin tietoinen saamastaan syytteestä.

Nähtäväksi jää, osoittautuuko hän epärehelliseksi toimittajan lisäksi myös Kelan suhteen. Sen ratkaisee luonnollisesti oikeus - toistaiseksi Hagi Musea koskee sama syyttömyysolettama kuin muitakin ihmisiä. Kuitenkin pelkkä valehtelu selvässä asiassa liittää hänet SDP:n omituisten otusten kerhoon.

Siis siihen sosiaalidemokraattisesti aktiivisten maahanmuuttajien joukkoon, johon ovat aiemmin liittyneet mm. insestiraiskaaja, islamisti-imaami, espoolainen huumekauppias, jihadistinen lelusalakuljettaja, uusturkulainen pommiuhkaaja sekä vihapuhuvat kansanedustaja ja valehteleva taksinkuljettaja.

Erityisen huolestuttavaksi asian tekee se, että tämä maahanmuuttajiin käsittämättömän sinisilmäisesti suhtautuva puolue on tällä hetkellä myös pääministeripuolue. Siis juuri se poliittinen voima, jolla on suurin sananvalta maamme asioihin.  

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Tähän on tultu: ministereiltä odotetaan rehellisyyttä ja totuudessa pysymistä
Sinisilmäinen pääministeripuolue
Demarit syvällä monikulttuurisuuden suossa


19 kommenttia:

 1. Tuhka tuumii että saatu ääni on saatu ääni tuli se keneltä tahansa.

  Poliitikon tärkein tehtävä on pysyä vallassa, vaalikarjaa on saatava liikeelle ja pidettävä tyytyväisenä ja omassa aitauksessa.

  VastaaPoista
 2. Ehkä merkillisintä tässä kaikessa on se, että tuohon sosialidemokraattien harrastamaan vieraskulttuuristen puoluemannekiinien hankintaan liittyy laskelmoinnin lisäksi vahva moralistinen oikeassaolemisen paatos.

  Miten siihen pitäisi vastata? Ehkä pääministerin omilla sanoilla: "Eikö teitä hävetä?"

  VastaaPoista
 3. Jos kusetuksesta syytteessä olisi persu, lehdet olisivat tuominneet joka ikisen isänmaallisen KISSANKOKOISIN kirjaimin inhottavaksi roistosakiksi ja asiaa olisi vatvottu vielä illan A-studiossa kaikenkarvaisten asiantuntijoiden voimin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Proffan mainitsema syyttömyysolettama koskee vain sdp:n jäseniä/kannattajia. Ja muutamaa viherhörhöä. Jos syytettyjen penkillä olisi persu/krisu se olettama olisi ilman muuta syyllinen. Vaikka toisin todistettaisiin.

   Poista
 4. Sinisilmäisyys on kaiketi demarien geneettinen erityispiirre. Tähän kun yhdistyy antirasismi tai rasismikammo, niin soppa onkin valmis.
  Muutoin kiinnostaisi tietää, hakeutuuko demareihin kuitenkin keskimääräistä rehellisempiä maahanmuuttajia.

  VastaaPoista
 5. Poliittisen luokan harjoittama korruptio on okeastaan aina ollut sosialismin ytimessä. Tämän päivän malliesimerkki on Venezuela, historiasta samanlaisia löytyy jokseenkin poikkeuksetta kaikista sosialistisista yhteiskunnista ja yhteisöistä. Korruption yleisyys, suorastaan säännönmukaisuus, kertoo SDP:n rappeutumisesta ja taantumisesta jonnekin vuoden 1918 -tasolle. Se on varsin surullista, sillä SDP on parhaillaan ollut Suomen politiikassa vakauttava voima.

  VastaaPoista
 6. Aika tyhmä pitää olla, kun lähtee valehtelemaan toimittajalle asiassa, jonka oikean laidan tämä voi selvittää hyvin helposti. Sama vikahan oli myös Husulla. Olisiko typerä ja patologinen valehtelu jonkinlainen geneettinen erikoispiirre näillä moniosaajilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilö, joka tulee maailman korruptoituneimmasta maasta (lähde: CPI eli Corruption Perception Index) , ei ajattele noin, koska hän pitää itsestään selvänä, että korruptio on muuallakin maan tapa ja röyhkeys on oikea tapa reagoida hölmöihin utelijoihin.

   Poista
 7. Afrikkalainen ja lähi-itäläinen kulttuuri ajattelee, että rehellisyys on tyhmyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin kuulemma venäläinenkin. Tsuhna on kyllä rehellinen, mutta sitä on harvinaisen helppo vedättää, eli se on tyhmä.

   Poista
 8. Kuten muistamme, jo roomalainen tiesi, että raha ei haise. Nykyään tiedetään lisäksi, että ääni ei haise. Paitsi jos se on pieru, varren kanssa tai ilman.

  VastaaPoista
 9. Ei yllätä, että demareissa.

  Kuulin erään bussikuskin tarinan kuinka somalinainen yritti bussiin Helsingissä, jossa siis ilmaiset kyydit kunhan on lastenvaunut. Kärryissä oli istunut 11-vuotias poika. Ehkä demariaate opettaa kaikenlaisia kikkailuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin laittaa olutta kärryyn, ei kai lapsesta kukaan ole mitään puhunut.

   Poista
 10. Somaleille pitäisi kertoa, että ikärajat tarkoittavat fyysistä ikää.

  VastaaPoista
 11. Oli mielenkiintoista lukea kommentteja tähän hesarin uutiseen: hän on rehellisen näköinen, tässä on kyse hirvittävästä väärinkäsityksestä, kyseessä on vain kulttuurinen eroavuus oikeuskäytännössä, ja jopa Ruotsissa tapahtuneeseen Irakin puolustusministerin tukihuijaukseen viitattiin perustelemalla, että vika ei ole sen jolle rahoja annetaan vaan niiden jotka rahoja jakavat. Ruotsin kela siis antaa rahoja, ei niitä edes tarvitse valheellisin perustein anoa. Milloin mekin pääsemme tälle kehityksen ylätasolle?
  tira+

  VastaaPoista
 12. Onko professori huomannut yhtään, kuinka eräällä toisella puolueella, perussuomalaisilla, rikostuomio on enemmänkin kansanedustajille sulka hattuun kuin mikään rasite. Ja ihan on kantasuomalaisia rikoksentekijöitä ja "suomalaisen tarinankerronnan" ammattilaisia nämä henkilöt. Vai oliko professori sitä mieltä, että kotimaisia rikoksentekijöitä ei löydy poliittisista puolueista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko Anonyymi lukenut juttua? Siinä oli puhe SDP:stä. Kannattaa lukea, se oli hupaisaa kerrontaa tästä islamistipuolueesta.

   Poista
 13. SDP ilmeisesti ottaa oppia Ruotsista haaliessaan näitä somalidemokraatteja kannattajakuntaansa. Ruotsissa mamu-äänillä on jo merkittävä vaikutus sossujen vaalikannatukseen.

  Paljon on huijareita ja törkeitä rikollisia hakeutunut SDP:n batiikkinoitien paapottaviksi.

  VastaaPoista
 14. Vertailepa hieman näitä rikoksia.
  Perussuomalaisten tuomittu varsin tulkinnanvaraisilla ja naurettavilla kiihoituslakipykälillä.
  Hakkarainen sai tuomion kännihalauksesta, huvittavaa että uhri oli kamppailulajien olympiaedustaja, olisi vääntänyt Teuvon lattiaan ja käskenyt lopettamaan ja sillä selvä.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!