sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Ketkä ovat syyllisiä Lesboksen leirin kauhuihin?

Helsingin Sanomat jatkoi kuluneella viikolla taisteluaan haittamaahanmuuton puolesta kiinnittämällä huomion Kreikassa Lesboksen saarella sijaitsevan pakolaisleirin sinänsä epäilemättä ala-arvoisiin olosuhteisiin. Lisäksi se nostatti kierroksia julkaisemalla tulikivenkatkuisen mielipidekirjoituksen, joka päättyi sanoihin "avuntarpeessa olevia on autettava".

Tänä aamuna saimme luettavaksemme HS:n pääkirjoituksen, jossa syytettiin EU:ta ja sen epäonnistunutta politiikkaa leiriläisten kärsimyksistä sekä nostatettiin kollektiivista häpeää vedoten leirissä oleviin kärsiviin lapsiin. Lehden virallinen kannanotto päättyi sanoihin "oli turvapaikkapolitiikasta mitä mieltä tahansa, Morian leirillä olevien ihmisten hätä ja kärsimys ovat häpeäksi koko ­Euroopalle".

* * *

Mistä siis on kysymys? Ja ketä meidän pitäisi syyttää? Ja kenen pitäisi hävetä?

Oleellista noiden kysymysten vastaamisen kannalta on Leboksen Morian pakolaisleirin asukkien tausta: ovatko he turvapaikkaa tarvitsevia hädänalaisia vai seikkailuun lähteneitä elintasopakolaisia? Googlaamalla löysin New York Timesin artikkelin, jossa todettiin muun tekstin ohessa, että joukossa on eritrealaisia, etiopialaisia, algerialaisia, marokkolaisia ja tunisialaisia. Siis elintasopakolaisia ja sotilaskarkureita.

Samassa jutussa todettiin myös, että syyrialaiset, irakilaiset ja joskus myös afgaanit ovat eri asemassa kuin Lesboksella majailevat, koska maat ovat avoimessa sotatilassa. Tämäkin vahvistaa, ettei Lesboksella ole juurikaan turvapaikkaa todellisuudessa tarvitsevia vaan lähinnä (tai pelkästään) elintasopakolaisia.

Asian vahvistavat myös leiriltä otetut valokuvat (esimerkki), joissa leiriläisten varsin tumma ihonväri viittaa vahvasti muualle kuin Syyriaan tai Irakiin. Siis lähinnä Saharan eteläpuoliseen Afrikkaan, vaikka toki joukossa on myös vaaleampinahkaisia - ilmeisesti tunisialaisia, marokkolaisia, algerialaisia ja muita vastaavia.

Tämän pienen aiheeseen tutustumisen jälkeen on syytä palata vastuukysymyksiin. Eli kenen vastuulla ovat viime kädessä saaren ihmisten ja lasten kärsimykset? Mieleeni tulevat ainakin seuraavat tahot.

Ensinnäkin Fredrik Reinfeldtin, Juha Sipilän ja Angela Merkelin kaltaiset eurooppalaisten valtioiden johtohenkilöt, jotka ovat puheillaan antaneet ymmärtää Euroopan ottavan mielellään vastaan kehitysmaalaisia. Mutta eivät ole pystyneet kävelemään johtamiensa maiden kansalaisten vastustuksen yli.

Toiseksi häpeää ja vastuuta saavat ottaa kontolleen leirin asukkaat itse. Heillä ei ole tarvetta turvapaikkaan, vaan seikkailuun on lähdetty korkeamman elintason toivossa. Usein vieläpä siten, että kantaväestön on oletettu määränpäässä maksavan elatuksen ilman vaatimuksia työstä sen vastineeksi.

Vaikka varmaan joukossa on niitäkin, jotka ovat kuvitelleet saavansa täältä hyväpalkkaisen työpaikan. Sille ovat antaneet perusteita kolmas syyllisten joukko. Eli laitonta työvoimaa hyväksi käyttävät tahot, kuten espanjalaiset appelsiininviljelijät tai Suomenkin pimeiden työmarkkinoiden toimijat.

* * *

Helsingin Sanomien poliittinen agenda lienee maahanmuuttoon liittyvän tietoisuuden lisääntyessä muuttunut yhä useamman mielestä yhä vastenmielisemmäksi. Sama koskee monia suomalaisia politiikan tekijöitä, jotka edelleen toimivat vastoin suomalaisten enemmistön etua ja tahtoa.

Valitettavasti näillä henkilöillä on toiminnalleen äänestäjien vaaleissa antama valtakirja. Tämä ei muutu ennen kuin myös äänestäjät ymmärtävät oman valtansa ja vastuunsa - ja samalla poistavat Euroopan perusteettoman vetovoiman kehitysmaalaisten parissa. Ja tarpeen Lesboksen Morian kaltaisiin kärsimysleireihin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vanha elokuva HS:n propagandatyökaluna
Jaakko Lehmusvesi: valkoista ihmistä ei sorreta maailmassa
HS:n mukaan Helsinkiin voi hukkua, mutta Bagdadiin piiloutuminen on mahdotonta

14 kommenttia:

 1. Hesarin ns. journalismi on löysää agendajournalismia, mottona "pakolaisia on autettava". Yhtään ei ymmärretä, tai paremminkin haluta selvittää, faktoja tai taustoja ja esim juuri sitä, ketä nämä ns pakolaiset ovat. Hyvin pienellä analyysillä voidaann todeta, että suurimmalla osalla noista ei ole kysymys todellisesta pakolaisuudesta, joten heillä ei olisi mitään asiaa Eurooppaan. Mutta tällaista realistista käsittelyä on turha odottaa, vaikka nämä faktat ovat kyllä tulleet selviksi jo pelkästään Suomeenkin tulleiden turvapaikanhakijoiden osalta.

  VastaaPoista
 2. Jäin miettimään keitä kaikkia proffa tarkoittaa tuolla '... monia suomalaisia politiikan tekijöitä, jotka edelleen toimivat vastoin suomalaisten enemmistön etua ja tahtoa.' Kyllä se lienee helpointa lähteä siitä, että ehkä persuja lukuun ottamatta kaikki kansanedustajat puolueeseen katsomatta ovat osavastuussa nykyisestä tilanteesta. Eli johtopäätöksenä: tulevissa vaaleissa ei ole syytä äänestää ketään nykyistä kansanedustajaa, persut taas poisluettuina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, ettei riitä pelkkä kansanedustajien vaihtaminen, vaan myös puolueiden - mainitsemallasi poikkeuksella. Tai ainakin se on varmempaa.

   Poista
 3. Hesari kertoi itsemurhaa yrittäneistä, mutta ei sitä, kuinka moni on sen tehnyt Lesboksella. Harhauttavaa tilanteen ylidramatisointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottapa itsemurha on sen verran vakava asia, että sen yrittäminen on otettava mitä suurimmalla vakavuudella; onhan se nyt ainakin hätähuuto?
   Kukaan ei silti koskaan saa tietää niistä kaikista, toinen toistaan traagisemmista itsemurhayrityksistä, joita ihmisparat tekevät päivästä, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen niin Lesboksella kuin muuallakin!

   Minäkin yritin eilen itsemurhaa juomalla lasillisen keittiöni vesihanasta laskemaani kotikaupunkini vesijohtovettä. Olen tässä nyt odotellut kuolemaa, mutta mitään ei ole vielä tähänkään mennessä tapahtunut.

   Pitäisiköhän minun juoda toinenkin lasillinen vettä?

   Poista
  2. Yrittäneitä ei lasketa.

   Poista
 4. HS levikki v 2001 450000 ja v2017 enää 250000.
  Tämän vuoden lopulla 1 tilaaja vähemmän.

  Lukijoita väitetään olevat 650000 v 2017, uskoisitko tuota. Tältä vuodelta ei ole tilastoja. Itse en enää lue kuin viikonlopun paperilehdet, ja kohta en niitäkään...

  Setarkos

  VastaaPoista
 5. Hesari itse ottakoon heistä vastuun, tai Erkkojen säätiö, perkele!


  t: v-tuuntunut Stadilainen

  VastaaPoista
 6. Aatos Erkon mentyä manan majoille Brysselin Pravdan takapiruna on globalisti ja bilderbergi Antti Herlin. Bilderbergien kuten muidenkin globalistien agendaan kuuluu kansallisvaltioiden ja kansallisuuksien hävittäminen eri rotuisten kansojen sekoittamisella Kalergi-suunnitelman mukaisesti.

  Pravdan viherkommunisti-/feministitoimittajat suoltavat suurella antaumuksella tätä tukevaa monikulttuuripropagandaa sekä avoimesti että ovelasti peitettynä.

  Mainittakoon, että feminismin luoja alunperin oli Yhdysvaltain kommunistipuolue:
  "Feminism Was Created by the US Communist Party!", https://www.henrymakow.com/000180.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Eurooppalaisten valkoista kansanmurhaa Kalergi-suunnitelman mukaisesti johtavalla DDR-Merkelillä on verta käsissään.

  "Germany Rises as ‘Eurostan’ Looms Closer

  The writing is on the wall. The old Germany of our Christian ancestors is in the process of being destroyed. And after Germany, Europe is the target.
  The EU, as we all know who have eyes to see, has now become the United States of Europe in all but name — an undemocratic and despotic confederation of states without borders whose primary aim appears to be White Genocide, i.e., the slow and systematic destruction of the white indigenous people of Europe by means of uncontrolled mass immigration and mongrelization.
  German Chancellor Angela Merkel has been the main force behind the ongoing destruction of the Europe of our ancestors, the Europe of traditional values firmly rooted in its Christian ethos.
  Under Angela Merkel’s auspices, Germany has heard its death knell. It has seen its great cities with their shimmering spires, and its peaceful towns and villages nestling in the green countryside, invaded by well over a million uninvited guests from lawless lands who have turned their nation into a multicultural zoo. German women are being raped and sexually assaulted literally every day of the year by migrants. And still Frau Merkel sits there smiling complacently amid the ruins of her country, making no attempt to turn back the tides of mounting terror..."

  Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=176988

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso kuvat:

   "Merkel, the Red footsoldier: German chancellor under fire over Communist links as image of her in uniform is released

   Photo found of her as 17-year-old marching with East German officer
   Released as she's forced to play down book which alleges communist past..."

   https://www.dailymail.co.uk/news/article-2328536/Angela-Merkel-Communist-links-new-image-uniform-released.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 8. Lopetin Hesarin tilaamisen n. 10 vuotta sitten. Saman tekivät samassa rapussa kanssani asuneet naapurit. Nyt muutin uuteen asuntoon ja huomasin että yhdelle asukkaalle tulee Hesari. Tuskinpa tilaukset ovat lisääntymään päin.

  VastaaPoista
 9. Joskus aikoinaan suhtauduin myötätunnolla noihin turvapaikanhakijoiden kärsimyksiin. Niin suhtaudun vieläkin, kun kyseessä ovat naiset ja lapset, mutta päällimmäiseksi tunteeksi on noussut vihastuminen. Vihastuminen tähän kyyniseen liiketoimintaan, jota turvapaikkasysteemin ymparillä harjoitetaan, vihatus näitä poliitikkoja kohtaan, jotka sitä systeemiä ruokkivat ja vihastus sitä mediaa kohtaan, joka sitä systeemiä markkinoi näillä tendenssijutuillaan. Ja niitä kyynisiä bisneksentekijöitä ja hyötyjiä ovat niin ihmissalakuljettajat, heitä avustavat järjestöt, noita jutuista leipänsä saavat toimittajat ja ylipäätään kaikki moralisointibisneksellä tienaavat.

  VastaaPoista
 10. No tietysti valkoiset lihaa syövät saksalaiset oikeistolaiset heteromiehet. ;)
  Niillä on vieläkin natsi-merkkejä käytössä: https://goo.gl/maps/PLeTesL2Mu62

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!