maanantai 29. huhtikuuta 2024

Irlantilaiset ovat kyllästyneet turvapaikkasirkukseen

MTV3 kertoi, että Irlannin hallitus aikoo ruveta palauttamaan turvapaikanhakijoita Britanniaan. Lyhyessä ja varsin hämärässä uutisessa kerrottiin, että Iso-Britannian pääministerin mukaan tämä osoittaa maan niin sanotun Ruanda-lain toimivan. 

Lyhyt juttu jätti paljon kysymysmerkkejä ja siksi turvauduin google-hakuun löytäen artikkelin, jossa kerrottiin lain säätämisen johtaneen siihen, että parempaa elintasoa hakevien turvapaikanhakijoiden virta kääntyi kuin taikaiskusta Britanniasta Irlantiin. Niinpä lain läpimenon jälkeen Irlantiin saapuneista turvapaikanhakijoista peräti neljä viidestä on tullut Pohjois-Irlannista.

Suomessa on jäänyt uutispimentoon myös se, että irlantilaiset ovat muutenkin perin kyllästyneitä turvapaikkasirkukseen. Sikäläinen maahanmuuttokeskustelu on muuttunut ajoittain väkivallaksi ja ihmiset ovat pystyttäneet mielenosoituksellisia leirejä, joiden tarkoituksena on osoittaa irlantilaisten saaneen tarpeekseen. 

Viimeksi linkittämässäni jutussa yksi leiriläisistä kertoi, että "kyse ei ole rasismista. Kyse on siitä, millaisen rasituksen se aiheuttaa yhteisölle ja paikallisille palveluille tässä paikassa. Sitä se kaikki on, vanhempien huolestumista."

Jutussa mainitaan myös, että ihmiset pelkäävät poliisin käyttävän väkivaltaa heitä kohtaan. Huoli ei ole aiheeton, sillä näin on käynyt joissain muissa paikoissa, joissa ihmiset ovat protestoineet maassa tähän asti harjoitettua turvapaikkapolitiikkaa vastaan. 

Irlantilaisten mielenosoitukset ovat siitä huolimatta keränneet runsaasti osallistujia, kuten tämä video osoittaa. Se herättää kysymyksen siitä, että voisiko Eurooppa sittenkin herätä ja alkaa lopulta puolustamaan omaa sekä lastensa tulevaisuutta ja länsimaista kulttuuriaan? Niin Suomessa kuin muuallakin. 

Sivistynein tapa puolustautua on vaaleisssa äänestäminen. Siltä osin seuraava mahdollisuus on eurovaaleissa, joissa äänensä voi antaa joko elintasopakolais- tai eurooppalaismyönteiselle ehdokkaalle.

Irlannin osalta on huomattava, että maan johtava konservatiivipuolue Fine Gael on vaatinut eurooppalaisen turvapaikkapolitiikan muuttamista samaan suuntaan kuin Iso-Britannia on juuri tekemässä. Tosin sillä erolla, ettei Irlanti aio brittien tapaan päättää yksinään, mikä maa on turvallinen käytettäväksi turvapaikanhakijoiden säilyttämiseksi. 

Fine Gael kuuluu EU-parlamentissa samaan EPP-ryhmään kuin Suomen Kokoomus ja Kritillisdemokraatit. Mutta turvapaikkapolitiikassa se on lähempänä meidän Perussuomalaisiamme kuin muita suomalaispuolueita. Ja tullee siten vaikuttamaan tulevan EU:n maahanmuuttopoliittisiin linjauksiin merkittävästi, koska EPP lienee parlamentin suurin ryhmä myös vaalien jälkeen.

Toisin sanoen eurovaalien tulos on tänä vuonna tärkeämpi kuin ehkä koskaan ennen. Ja siksi olisi tärkeää, että kaikki suomalaiset käyttäisivät äänioikeuttaan - siis myös ne, jotka eivät ole sitä syystä tai toisesta sitä tehneet.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Turvapaikanhakijoiden lennätyksiä Euroopasta Afrikkaan
Euroopan siirtyminen oikealle jatkui
Varhainen sukurutsa paljasti muinaisen mahtisuvun

48 kommenttia:

 1. "ihmiset pelkäävät poliisin käyttävän väkivaltaa heitä kohtaan. Huoli ei ole aiheeton, sillä näin on käynyt joissain muissa paikoissa, joissa ihmiset ovat protestoineet maassa tähän asti harjoitettua turvapaikkapolitiikkaa vastaan. "

  Eikö edellä lainattu kerro riittävästi läntisten yhteiskuntien tilasta? Siitä, kuinka kansalliset eliitit ovat EU:ssa yhdistäneet voimansa ja kääntyneet omia kansojaan vastaan.

  Kun kansat huomaavat alati huononevan tilanteensa ja protestoivat elämänsä pilaamista vastaan, he saavat pelätä eliitin kahlekoirien, poliisien väkivaltaa.

  Tämä kertoo meidän jo elävän totalitarismissa, jossa kansoilla ei ole todellista vaikutusvaltaa kohtaloihinsa.

  Vanhan viisauden mukaan: "Jos äänestämällä voisi vaikuttaa, äänestäminen kiellettäisiin". Letkautuksessa on puolet totta. Suomessakin sama itsetuhoinen politiikka jatkuu vaaleista toisiin, äänestystuloksista toisiin.

  Globaalit eliitit ovat kuin liivijengit, mutta puvut päällä. He ovat valmiita puolustamaan asemaansa ja agendaansa kaikilla valheen, vääristelyn, salaamisen, pelottelun ja lopulta myös väkivallan keinoilla.

  Äänestä tässä nyt sitten "muutoksen" puolesta. Meiltä puuttuvat muutosvoimat politiikasta.

  Persut uskottelivat meille olevansa sellainen. Eduskunnan eri äänestyksissä naamiot riisuttiin ja persujen petokset tulivat nähtäville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neljän puolueen hallituksessa yksi puolue ei voi sanella kaikkia asioita ja päätöksiä vaan joutuu osassa asioista tyytymään enemmistön tahtoon.
   Kun lakiehdotus tulee äänestykseen, hallituspuolueiden edustajien tulee äänestää ehdotusten puolesta jos hallituksen halutaan pysyvän pystyssä.
   Varmasti tiedät nämä reaaliteetit käytännön politiikasta.

   Toki myönnän, että Suomessa on yksi puolue - RKP - joka käsittämättömällä tavalla saa omia "ehdotuksiaan" läpi hallituksissa.
   Esimerkiksi Pietarsaaren ja Raaseporin yöpäivystykset.

   Se on valitettavaa suomalaisten kannalta, että tähän asiaan ei ole saatu muutosta.

   Poista
  2. Älä jauha roskaa. Ei ole mitään yhtenäistä eliittiä, vaan puolueet eroavat toisistaan hyvin monissa ratkaisevissa asioissa. Laita rinnakkain Ohisalo ja Rantanen, etkö näe mitään eroja.
   Toinen asia on, että persut eivät sentään voi sanella kaikkia hallituksen päätöksiä. Silloin pitää vain sitkeästi yrittää vääntää asioita oikeaan suuntaan.
   Kannattaa jo avata ne silmät tosiasioille.

   Poista
  3. Tämä kommentti on siis historixin vuodatukseen.

   Poista
  4. Kas vain, sieltähän se persuanokin saapui taas näyttämään, ettei lukutaito tai luetun ymmärtäminen ole hallussa.

   Rautalangasta: kirjoitin persujen äänestyskäyttäytymisestä eri Eduskunnan äänestyksissä. En monipuoluehallituksen päätöksenteosta, jossa on tehtävä kompromisseja ja poliittisia lehmänkauppoja.

   Persut ovat äänestyksillään osoittaneet, että he puhuvat yhtä ja tekevät toista - tästä on tekstissäni kyse.

   Poista
  5. Näin ne jutut ovat muuttuneet.

   https://www.blogger.com/video.g?token=AD6v5dy_DeI-XbXhKuJyy8ETgpfufZThwDdEBOS7K1A5k16ISBp-cABnsvmfJ6pczabIinXr5JPo2nAUU7JWFOV-SboJMizMgqnGAGSrsHgYRsMHDfMXQAJGcg_WVuCngPP7

   Poista
  6. Ei "kansalliset eliitit" vaan kansallisvaltioissa valtaapitävät globaalikommunistiset-ROISTOT, jotka haluavat tuhota kansallisvaltioiden valkoihoisen väestön ja samantien kansallisvaltiot EU-DIKTATUURIN ja edelleen harvainvaltaisen, tyrannimaisen maailmanhallituksen tieltä.

   Poista
  7. Älä viitsi typerehtää historix, tiedät fiksuna miehenä ihan hyvin että ne sinua (ja minua) ärsyttävät äänestykset ovat sitä kauppatavaraa jota persutkin joutuu käyttämään jotta saavat vastaavasti hallituskumppanit äänestämään persuille sillä hetkellä tärkeämpiä asioita. Ja se että hallituskumppanit äänestävät asioita joita eivät äänestäisi muuten kuin saadakseen persut äänestämään taas heille tärkeitä asioita, on sitä demokratiaa tässä. Mutta koko konseptihan on täysin käsittämätön sellaiselle ihmiselle joka ei pysty laittamaan asioita tärkeysjärjestykseen ja tekemään sen pohjalta kompromisseja. En nyt sano että olet sellainen, mutta pahalta näyttää....

   Poista
  8. Varsin huonoa kauppatavaraa oli esim. EU:n uusin taakanjakosopimus - se voi hyvinkin käydä meille kohtalokkaaksi. Sellaista ei olisi saanut tukea missään tapauksessa. Kuten länsirajan yli tulevan massamaahanmuuton jatkuva hyväksyminen.

   Puhumattakaan nyt sitten vähemmän vaarallisista, mutta turhista ja kalliiksi käyneistä kauppatavaroista, kuten aikoinaan taksiuudistus tai tämä surullinen tapaus Ylen rahoitus.

   Toivoin itsekin, että persut olisivat tuoneet järkeä suomalaiseen, onnettomaan politikointiin. Mutta jostain syystä persut ovat olleet kovin ponnettomia, tukien kuitenkin (liian) monia enemmän tai vähemmän haitallisia, jopa vaarallisia alotteita.

   Viimeisin persujen rimanalitus oli EU-kannan julkitulo. Toki sitä osasi jo odottaakin, mutta olihan se iso pettymys.

   Tässä tullaankin persujen juuriongelmaan: heitä äänestetään vain niin kauan, kun heidät nähdään vaihtoehtona. Tämän totesi jo hyvän aikaa sitten J Halla-aho.

   Poista
  9. EU:n uusin taakanjakosopimus tarkoittaa valkoihoisten eurooppalaisten sekä Euroopan kansallisvaltioiden vähittäistä tuhoamista värillisten (muslimi)haahantunkeutujien avulla -
   toistettakoon se taas kerran:
   EU:n Coudenhove-Kalergi -suunnitelman mukaisesti, http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2009/11/kreivi-kalergin-suunnitelma.html, vaikka tämä toistaminen varmasti joitakin jo tympäisee.

   Poista
  10. Olenko ymmärtänyt oikein, että turvapaikanhakijoita ei tarvitse ottaa vastaan, jos maksaa EU:lle sakkoa 25000€ per sierainpari ? Jos niin on, niin tuntuu hyvältä diililtä, kun tietää, että yhden turvapaikanhakijan elättäminen Migristä hautaan maksaa veronmaksajille yhden miljoonan. Siis tarkoitan, että jos vaihtoehdot ovat nuo, niin valinta näyttäisi olevan helppo.

   Poista
  11. Toinen etu tuossa olisi, että silloin moniosaajat lisääntyisivät jossain muualla kuin Suomessa, koska sen ne osaavat, nimittäin lisääntymisen.

   Poista
  12. Erityisesti somalit kuuluvat huippumonO-osaajiin: synnyttäminen!
   Ja missä he kuuluvat rupujoukkoon, päälukuunkin suhteutettuna: työvoimatilastot.

   Poista
  13. No kerropa historix, mikä on se parempi vaihtoehto persujen sijasta, kun puhutaan vaikkapa maahanmuutosta ja rikoslainsäädännöstä.
   Eipä juuri kannata kitistä ja syytellä asioista, joita ei mikään puolue voi demokratiassa yksin määrätä.

   Poista
  14. Siinäpä se: parempaa vaihtoehtoa odotellessa. Et siis edelleenkään ymmärrä kritiikkini perusteita.

   Rautalangasta #2: ei kyse ole siitä, etteivät persut voi tehdä joitain hyviä päätöksiä koska "demokratia" ja muut puolueet.

   Vaan

   Persut eivät tehneet oikeita päätöksiä asioissa, joissa he niin halutessaan olisivat voineet tehdä niitä.

   Poista
  15. Et siis edelleenkään ymmärrä, millaisessa systeemissä persujenkin pitää yrittää viedä asioita järkevämpään suuntaan. Kukaan ei voi sanella kaikkea mieleisekseen, vaan jos jotain haluaa saada läpi, on otettava takkiin jossain muussa asiassa. Sen vuoksi on täydellisen lapsenomaista kitistä siitä, että kaikki omat toiveet eivät toteudu yli yön. Jos muistaa, millaista päivittäistä älyvapautta katseltiin Marinin -Ohisalon utopiaviisikon hallitessa, osaa olla todella tyytyväinen, kun katsoo vaikkapa Rantasen ja Meren toimintaa nykyhallituksessa.
   Se on kuin eri planeetalta.

   Poista
  16. Siinä olet kyllä täysin oikeassa, että Rantasen ja Meren otteet ovat edellisiin ministereihin verrattuna paremmat.

   Mutta sitten on joitain asioita, joista ei saa antaa periksi, sillä muuten koko poliittinen toiminta muuttuu turhaksi.

   Näitä ovat kansakunnan eloonjäämiseen liittyvät kysymykset. Omana aikanamme leimallisesti EU-jäsenyys ja sen kylkiäisenä massamaahanmuutto sekä vihreä siirtymä.

   Nämä uhkaavat kansallista olemassaoloa ja niihin tulee sen mukaisesti suhtautua. Nyt persut eivät tee niin.

   Poista
 2. Meille ei kouluissamme opeteta edes sitä, että "demokratia" sellaisena kuin se Euroopan uuden ajan historiassa syntyi ja kehittyi, on jotain jolle ihmisen aiemmassa historiassa ei ole vertaa.

  Demokratia ei ole mikään muodollinen hallintojärjestelmä vaan ihan tietyssä historiallisessa ajassa ihan tiettyjen kognitiivisten raamien puitteissa ja ihan tiettyjä perusehtoja ja -edellytyksiä vaativa ajattelutapa. Toimiakseen se tarvitsee ihan tietynlaiset yleiset sivistykselliset edellytykset ja esimerkiksi sen, että yhteiskunta on sekä hallinnon että sisällöllisten käsitekoneistojen suhteen läpinäkyvä.

  Ei demokratia voi toimia sellaisessa Euroopassa, jossa kansainvaellusta ja väestönvaihtoa nimitetään koko poliittisen kentän laveudella "turvapaikkapolitiikaksi" ja "monikulttuurisuuden rikkaudeksi".

  Kun politiikkaa tehdään yliyleistävillä yleiskäsitteillä -- sellaisilla kuin esimerkiksi "maahanmuutto" -- ei ole mitään tapaa jolla politiikasta voisi seurata toimivia ja pelastusta tarjoavia ratkaisuja nykyiselle hajoamiselle ja raaistumiselle.

  Reaalimaailmaa vastaamattoman käsitteistön tavallaanniinku keskustelua poliittiset areenat ovat täynnä. Demokraattisesti omistettu YLE tarjoaa synkeän esimerkin siitä mitä näennäisdemokraattinen yhteiskunnallinen keskustelu on.

  Voihan sitä käydä äänestämässä. En kuitenkaan usko että siitä mitään sen enempää seuraa. Olemme taantumassa totalitarismiin jossa tosiasiat on jo käsitteellistetty keskustelusta ja tietoisuudesta pois, ja nyt homma etenee kohti itse itseään toteuttavaa autokratiaa.  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se menee kohti teokratiaa kuten muuallakin missä muslimit tulevat muodostamaan enemmistön vuosien tai muutaman vuosikymmenen kuluessa.

   Poista
  2. Teokratia, autokratia, totalitarismi – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Jumalan nimissä on tehty hirmutekoja, ja autokratian valtiaissa nähdään jumalia. Kaikkia taantuneita järjestelmiä määrittelee sosiodynamiikka, yhteisössä vallitsevan ”vallan” ominaislaatu.

   Poista
  3. Jälleen naulan kantaan Seppo. Asioiden nimityksen sivuuttavat niiden todellisen tarkoituksen; perin inhimillistä toki.
   Faktuaalisuuden vastapari on symbolismi, ollen siis realistisuuden vastavoima. Kysymys on siis täysin uskonvaraisesta asiasta.
   Ps. Yksi tuntemuksellinen toden irvikuva on säätiedoksissa kerrottava lämpötilat: ulkona on 10 astetta, tuntuu kuin 7 astetta??? Kuinka joku voi faktualisoida tuntemuksen, joka on henkilökohtainen.

   Poista
  4. Ilmatieteenlaitoksen meteorologi jokin aika sitten radiossa vastasi tähän "tuntuu" kysymykseen ja sen mukaan jonkinlainen matematikka sen takaa löytyy...

   Poista
  5. Se perustuu ihan matematiikkaan jossa otetaan huomioon ilman kosteus ja tuulen nopeus pintaa viilentävänä vaikutuksena. Ihan mitattavissa ja laskettavissa oleva asia.

   Poista
  6. No. Se voidaan toki vaikka derivoida, mutta lähtökohta on virheellinen. Voit laskea asioita, mutta jos jos lähtökohta on tuntemusperusteinen, on sen seurannainen, matemaattinen "fakta" niinikään myös tuntemusperusteinen.
   Jos sinulla on kuumetta, palelet huoneenlämmössä,,,,, sanoi meteorologi mitä hyvänsä.

   Poista
  7. Kuka sanoi että se on tuntemusperusteinen? Ilman lämpötila viilentää tai lämmittää ihmiskehoa tietyllä laskettavissa olevalla tavalla. Jos siihen lisätään ilmankosteus ja tuuli, yhteisvaikutus viilentää tai lämmittää ihmiskehoa tietyllä laskettavissa olevalla tavalla. Ei tässä viitata yksilön "tuntemuksiin" vaan siihen miten ihmiskeho tuntee niiden yhteisvaikutuksen.

   Poista
  8. Niin juuri, laskennallisesti voit ilmoittaa keskimääräisiä arvoja, mutta et faktoja.
   Kun vetoat tilanteeseen, yleisesti ottaen, niin puhe siitä miltä "tuntuu" on harhaa, yksilötasolla.
   Kun puhutaan matemaattisista faktoista, niin se voi olla esim. 1+1=2, mutta ei sitä miltä jokin tuntuu.
   Eli, jos joku tuntee surua, vihaa, kylmyyttä, niin se on tuntemusperusteista.

   Poista
  9. Mitä sinä Tapio höpötät? vaikka lämpötila ilmoitettaisiin pelkästään asteina, niin ei se mikään absoluutti ole ihmiselle. Jollakin -2 C on ihan mukava lämpötila, toinen kokee jäätyvänsä ytimiään myöten. Ihme vänkäämistä koko juttusi.

   Poista
  10. Kerta kiellon päälle.
   Ymmärrän kyllä mitä tahdot sanoa; ja nyt sinä alat jo kiertämään aihetta, puhuen kylmän kokemisesta, vaikka olen siitä toistuvasti "vänkännyt".
   Sitähän minä olen kokoajan "vänkännyt" että tuntemus on tuntemus ja sen matematisoiminen on keinotekoista, vaikka sillä olisi ne edellä mainitut premissit ehtona.
   Mutta. Ei jatketa enää.....

   Poista
 3. Karmiva esimerkki Marinin hallituksen rahan kylvämisesta:

  Sanna Marinin hallitus perusti hämmentävän ”työllistämisyhtiön” – näin sen johdolle ja konsulttifirmoille virtasi isoja summia

  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/3c1f1630-b811-452e-bf79-e96086db8b53

  Artikkelista poimittua

  Valtion omistamalle työllistämisyhtiölle Työkanava Oy:lle pantiin piste tässä kuussa, kun pääministeri Petteri Orpon (kok) hallituksen kehysriihessä lopetettiin sen toiminta ja rahoitus.
  ...
  Yhtiön tavoite oli alunperin työllistää 400 henkeä vuoden 2023 loppuun mennessä. Sittemmin tavoite laskettiin 170 henkeen. Talouspoliittisen ministerivaliokunnan asiakirjan mukaan yhtiö oli työllistynyt kyseiseen päivämäärään mennessä yhteensä 17 henkilöä.

  VastaaPoista
 4. Liian myöhäistä jo monille maille. Eivät ne enää mihinkään lähde. Ilman väkivaltaista yhteenottoa. Ja luulenpa, että sitä ei tapahdu. Jos vässykkä eurooppa ei pysty edes ukrainaa auttamaan jne, turha kuvitella että kasvavissa määrin olevat muslimit jne ajettaisiin pois tulevaisuudessa. Itseäni ottaa kyllä kupoliin euroopan hyssyttely melkein joka asiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eurooppa taantunut lepsuksi, ansaitseekin menon romukoppaan. Valitettavasti kylläkin !

   Poista
 5. Naurattaa nuo "Eurovaalit, äänestä oikein!" Huutelijat. Siis äänestää ketä ja mitä tahansa, kaikki eu:n pöäitiin nouseva ammentaa vain ja ainostaan omaan lompakkoonsa täytettä, mikään muu ei noita kiinnosta. Muutenkin, minä en äänestästä ketään enkä mitään puoluetta joka ei ota tehtäväkseen suomen irrottamista tuosta eu-syövästä. Sitä ei vain tee mikään puolue, Suomen tuhoaminen on hallitukselle tärkeintä. Kohta tässä maassa ei päätetä mistään vaan kaiken päättää vaaleilla valitsematon brysselin rikossirkus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Entäs tämä? Itse en ole muuta löytänyt.

   https://vapaudenliitto.fi/

   Poista
  2. Professori tuskin haluaa tähän ketjuun vaalimainontaa mutta VL ansainnee tosiaan maininnan. Koska valtamediassa ei saa sitäkään. Ottakaa tai jättäkää.
   -jussi n

   Poista
  3. Meillä vallankahvassa olevat globaalikommunistiset roistot pitävät vaalivilpin avulla huolen siitä, että VL ei saa eduskuntaan ensimmäistäkään ehdokastaan - niin on tapahtunut jo aikaisemminkin.
   Se siitä suomalaisesta "oikeusvaltiosta".

   Poista
 6. Mikään ei muutu vaikka isket eu pallille jeesuksen istumaan. Eu:sta pitää erota, mikään muu ei auta, koko eu pitää pistää nurin, eikä koittaa pyöritellä pilleitä siellä ja koittaa jotain muka parantaa. Persutkin puuhhuu toista ja tekee muuta. Äänestivät eu:n maahanmuuttolaille kyllä, ja se tuhojaa suomen varmuudella. Tosi eu kriittininen puolue ollut olevinaan, eipä ole kiinnostanut miettiä eroa tuosta syöpäleisestä kun hallitukseen nousivat, hillotolppa niillä silmissä kiiltää.

  VastaaPoista
 7. Nyt olet kyllä niin asian ytimessä: EU-vaalit ovat kohtuu turhat, sillä Brysselin vihervasemmistolainen feministisyöpäpesäke ei taivu demokratiaan.

  EU on yksi suurimmista nykyisten ongelmiemme aiheuttajista - toki omat kansalliset poliitikkomme ja eliitti tekevät parhaansa rikkoakseen yhteiskuntamme.

  Jotta suomalaisilla olisi toivoa ja tulevaisuutta, on meidän syrjäytettävä nykyinen poliittinen ja taloudellinen eliitti ja erottava EU:sta. Se tarkoittaa kaikkien nykyisten puolueiden syrjäyttämistä - kaikkien, myös persujen.

  VastaaPoista
 8. Ikävä kyllä eu pyrkii jatkuvasti lisäämään ylikansallista valtaansa
  Ei kai tämä ollut alunperin tavoite, vai oliko sittenkin? "Valtaa ei anneta, se otetaan."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin globaalikommunistiset maanpetturit tuhosivat Suomen suvereniteetin ujuttamalla sen tulevan EU-diktatuurin provinssiksi:
   https://www.jormajaakkola.fi/valtiopetokset

   Poista
  2. Eräs wef-koulutettu (toistaiseksi)kansallis-valtion johtaja:
   Alexander Stubb.
   Weffin suunnitelmiinhan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävittäminen - ja kokoomuksen (toistaiseksi) jäljellä olevan pyhimmän arvon eli yksityisen omistusoikeuden poistaminen.
   Kokoomuksen aikaisemmin pyhimpiin arvoihin kuuluneet "koti, uskonto ja isänmaa" entisessä KANSALLISESSA Kokoomuksessa, nykyisessä kansaTTOMASSA kokoomuksessa vallankaapanneet globaalikommunistiset maanpetturit ovat jo aikoja sitten heittäneet historian jätetynnyriin.

   Poista
  3. Kansattomaan-isänmaattomaan nyky-kokoomukseen pätee hyvin se mitä Juha Ahvio on sanonut siitä:

   ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

   Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten. ” – http://oikeamedia.com/o1-69712

   Poista
 9. Suomessa vallitseva totuus on, että Perussuomalaiset on ainoa maahanmuuttokriittinen puolue, jolla on edes jotain valtaa mutta vuosikymmeniä tai jopa vuosisatoja rakennetut ruotsalais-maalaisliitto-viher-vasemmisto-rakenteet ovat edelleen voimissaan kunnes riittävän moni päättää äänestää elintasopakolaismyönteisten-puolueiden vaihtoehtoa.

  VastaaPoista
 10. Tuolta sivustolta https://injektiopiikki.com löytyy varsin mielenkiintoista asiaa. Täytyypä ruveta seuraamaan!

  VastaaPoista
 11. Vai muslimeja solvaavaa... eli totuuden kertominen muslimien touhuista on heidän sovaamistaan. Ihan miten vain, solvataan heitä sitten.

  VastaaPoista
 12. Tähän elintasopakolaisuuteen liittyy vahvasti myös talous.
  Todellisuudessa meillä ei ole varaa hyysätä Lähi-idän tai Afrikan elintasopakolaisia, joita jotkut kutsuvat "turvapaikanhakijoiksi".
  Tämä on syytä muistaa äänestysvalintaa tehdessä.
  Tässä muutama kommentti:

  IL tänään

  Huonoja uutisia EK:n suhdannebarometristä
  Johtaja Sami Pakarinen: ”Työllisyys on heikentynyt jo useamman kuukauden ajan.”

  https://www.iltalehti.fi/talous/a/806723b2-56c8-4ce0-a4f4-221c268f9a63

  Artikkelista poimittua

  Johtaja Sami Pakarinen EK:sta sanoo, että pitkittynyt heikentyvä suhdanne on iskenyt loven yritysten kannattavuuteen.
  – Yritysten toimintaan vaikuttivat myös ay-liikkeen järjestämät laajat lakot, jotka nousivat esiin kysyttäessä kasvun esteitä. Lakoista koitui haittaa etenkin teollisuudessa. Kannattavuuskehitykseen ei ole vastaajayritysten perusteella odotettavissa helpotusta lähikuukausinakaan, joten vaikeat ajat jatkuvat ainakin juhannukseen asti, Pakarinen sanoo EK:n tiedotteessa.

  Työllisyyden käänne parempaan vasta 2025

  Tuotanto- ja myynti ovat vähentyneet viime kuukausien aikana. Yritykset odottavat vähenemisen jatkuvan myös seuraavan kolmen kuukauden aikana.
  Teollisuudessa ja palveluissa on odotuksissa, että tuotanto kääntyisi kasvuun puolen vuoden kuluttua. Tuotannon vähentyminen heijastuu jo selvästi yksityisen sektorin työllisyyteen. Yritysten arviot henkilöstömäärien kehityksestä jatkuvat alavireisinä myös tulevina kuukausina.
  – Työllisyys on heikentynyt jo useamman kuukauden ajan. Kun tiedetään, että työllisyys reagoi vasta viiveellä tuotantoon, menee käänne parempaan työllisyydessä ensi vuoden puolelle, Pakarinen sanoo..
  ...
  ...
  Tilastokeskuksen mukaan kuluttajien luottamusindikaattorin saldoluku oli huhtikuussa -12,6, kun se oli maaliskuussa -9,4 ja helmikuussa -9,5. Vuotta aiemmin huhtikuussa luottamusindikaattori sai arvon -7,9.
  Indikaattorin pitkän ajan keskiarvo on -2,5. Tiedot perustuvat kuluttajien luottamustutkimukseen, johon vastasi 1.–18. huhtikuuta 1 211 Suomessa asuvaa henkilöä.
  Kyselyn mukaan näkemykset sekä kuluttajan omasta että Suomen taloudesta heikkenivät maaliskuuhun ja myös vuodentakaiseen verrattuna.

  Odotus Suomen taloudesta vuoden kuluttua oli synkällä tasolla. Myös oman talouden osalta odotus ja varsinkin nykytilan arvio olivat hyvin heikot.
  Ajankohtaa pidettiin edelleen erittäin epäedullisena kestotavaroiden ostamiselle. Rahankäyttöaikeita kulutukseen, esimerkiksi auton hankintaan oli niukasti. Asunnon ostoaikeet jatkuivat hyvin vaisuina.

  Odotus yleisestä työttömyyskehityksestä oli ankea, ja työttömyyden uhka koettiin yhä omalla kohdalla melko suureksi.

  VastaaPoista
 13. Tässä ketjussa on kommentteja eurovaaleihin osallistumisen tarpeellisuudesta. Järkevä ihminen tietenkin käy kaikissa vaaleissa äänestämässä sitä vaihtoehtoa, jonka katsoo lähinnä vastaavan omaa näkemystään. Näin hän vaikuttaa omaan tulevaisuutensa sillä painolla, joka yksittäisellä äänellä on. Jos taas jättää äänestämättä, nousee kaikkien niiden äänten painoarvo, jotka eivät vastaa omaa näkemystä.

  VastaaPoista
 14. MTV uutiset eilen

  Kirja-arvio: Nigerian rikolliset kultit ovat työntäneet lonkeronsa syvälle Eurooppaan

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kirja-arvio-nigerian-rikolliset-kultit-ovat-tyontaneet-lonkeronsa-syvalle-eurooppaan/8925126

  Artikkelista poimittua

  Kultit ovat vaikuttaneet Välimeren pohjoispuolella jo pitkään, mutta viranomaisten tietoisuuteen ne verkostoineen ja väkivaltaisine otteineen ovat tulleet vasta suhteellisen myöhään.

  Ranskassa kulttien riitit ja rikolliset lonkerot ovat avautuneet poliisille vain joitakin vuosia sitten. Paljon on vielä opittavaa. Italiassa herättiin Ranskaa aiemmin, mutta siellä pähkäillään yhä (ainakin vielä kirjan kirjoittamisen aikaan), voidaanko niihin soveltaa järjestäytyneen rikollisuuden lainsäädäntöä.

  Palermossa kultit ovat pikku hiljaa levittäytyneet rähjäisissä kortteleissa perinteisen mafian kulmille. Heitä kutsutaan "Cosa Neraksi".

  Vahvin kulteista on virallisesti vuonna 1994 perustettu Neo-Black Movement of Africa, jonka sulavaa, nähtävästi korkeinta johtajaa Felix Kupaa kirjoittajat haastattelevat. Valtaansa peittelemätön Kupa myöntää avoimesti kulttinsa vahvat kytkökset valtaapitäviin Nigeriassa.

  Kultit ovat omasta mielestään kulttuurisia toimijoita

  Järjestäytynyt rikollinen toiminta tietysti kiistetään jyrkästi. Kultit haluavat näyttäytyä aatteellisina ja kulttuurisina toimijoina.

  ---------------------

  "...kulttuurisina toimijoina" eli ihan yhtä uskottavaa kuin elintasopakolaiset, jotka leikkivät "turvapaikanhakijaa" :)

  VastaaPoista
 15. Persujen maahanmuutto-kriittisyydestä ollaan erimieltäkin:
  https://www.partisaani.com/editorial/2024/04/25/perussuomalaisille-sinimustien-kielto-oli-valttamatonta-silla-maahanmuutto-jatkaa-kasvuaan/

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!