torstai 11. huhtikuuta 2024

EU-parlamentti hyväksyi maahanmuuttopaketin, joka ei vähennä elintasopakolaisuutta

EU-parlamentti hyväksyi eilen laajan maahanmuuttopaketin, jossa säädetään joukosta turvapaikanhakijoiden käsittelyä koskevia asioita. Niistä merkittävin koskee pakollisia solidaarisuustoimia niille EU-maille, joihin kohdistuu erityistä muuttopainetta. 

Sen sisältö voidaan kuvata lyhyesti näin: jatkossa muille maille on tarjolla vain kaksi vaihtoehtoa. Joko otat vastaan osan tulijoista tai maksat muuttopaineen kohteena olevalle maalle selvää rahaa.

Ruotsalaisen europarlamentaarikon mukaan "EU saa jälleen kontrollin ulkorajoistaan, vähentää taloudellisista syistä johtuvaa maahanmuuttoa ja ottaa käyttöön yhteisen maahanmuuttopolitiikan". Sen sijaan Amnesty internationalin mukaan maahanmuutto- ja turvapaikkauudistus lisää inhimillistä kärsimystä Euroopan rajoilla ja ihmisoikeusloukkausten riskiä.

Suomen hallitus on ohjelmassaan ilmoittanut olevansa valmis edistämään vain taakanjaon vapaaehtoisuutta, mutta on siitä huolimatta ollut valmis hyväksymään nyt sovitun solidaarisuusmekanismin. Eurooppaministeri Anders Adlercreutzin (ruots) mukaan "Suomen kaltaisen reunavaltion on hyvä huomata se, että paine, joka tällä hetkellä kohdistuu Etelä-Eurooppaan, voi joskus olla meidän rajallamme. Kyllä tällaiset yhteiset sopimukset ovat eittämättä Suomenkin intressien mukaisia."

Nähtäväksi siis jää, mikä on nyt hyväksytyn paketin lopullinen vaikutus EU:n alueelle - ja erityisesti Suomeen - suuntautuvaan elintasopakolaisuuteen. Tai Venäjän rajavaltioiden viime vuosina kohtaamaan kehitysmaalaisia hyödyntävään Putinin hybridisodankäyntiin

Selvää sen sijaan on, että länsimaihin pyrkivien kehitysmaalaisten määrä on nopeassa kasvussa, sillä EU-alueella jätettiin viime vuonna 1,14 miljoonaa turvapaikkahakemusta. Se on suurin lukema sitten vuoden 2016.

Tämä osoittaa, että nykyaikainen kansainvaellus ei suinkaan ole hiipumassa vaan pikemminkin kasvusuunnassa. Eikä eurooppalainen taakanjakomekanismi tule sitä suinkaan lopettamaan. 

Mikäli kansainvaellus kuitenkin haluttaisiin pysäyttää, tarvittaisiin muita keinoja. Niistä tehokkain olisi EU:n vetovoiman pienentäminen kehitysmaalaisten parissa. Siksi on kysyttävä, että millä keinoin se olisi mahdollista. 

Omalta osaltani näen helpoiksi ratkaisuiksi esimerkiksi 1) turvapaikan tarpeen osoittamisvalvollisuuden siirtämisen hakijalle, 2) EU:n alueella vapaan liikkumisen estämisen hakemuksen käsittelyn aikana, 3) tehokkaan palauttamismekanismin kehittämisen perusteetta turvapaikkaa hakeneille sekä 4) EU-maiden sosiaaliturvan rajaamisen pelkästään kansalaisille. 

Valitettavasti en ole havainnut tämänsuuntaisia pyrkimyksiä EU:n päätoksentekokoneistolta. Näin siitä huolimatta, että kohta 1) estäisi valheellisin perustein maahan pyrkineiden henkilöiden hyväksymisen, 2) estäisi elintasopakolaisten luvattoman pääsyn EU:n alueelle, 3) poistaisi Unionin alueelta sellaisen henkilöt, joilla ei ole turvapaikan tarvetta sekä 4) vähentäisi niiden ihmisten määrää, jotka pyrkivät eurooppalaisen elatusautomaatin nauttijoiksi. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ankka, joka korosti uuden rajalain kiireellisyyttä
Humanitaarisen maahanmuuton vallankumous
Kansainväliset ihmisoikeussopimukset ovat kuin väkivaltainen avioliitto


41 kommenttia:

 1. Tiedä sitten miten tätäkään säännöstöä noudatetaan, Yle eilen:

  "Taakanjakoasetus on ollut kiistanalaisimpia maahanmuuttopaketin kohtia.
  Esimerkiksi Puolan pääministeri Donald Tusk ilmoitti tuoreeltaan, ettei Puola hyväksy turvapaikanhakijoiden siirtomekanismia muihin maihin."

  https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221242

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Donaldin on helppo sanoa noin, koska on jo ilmoitettu ettei tämä taakanjako koske Puolaa, koska se on ottanut niin paljon ukrainalaisia pakolaisia.

   Poista
 2. Terhomatti Hämeenkorpi11. huhtikuuta 2024 klo 8.10

  No, tämähän ei ole uutinen ! Uutinen olisi ollut, jos kumileimasin olisi hylännyt esityksen! Ja tuo ruåtsalaisten aadlerkreutz on vain yksi paska muiden joukossa. Edistys edistyy ja kehitys kehittyy...

  VastaaPoista
 3. Lievästi kuvattu. Tuo tulee upottamaan Suomen totaallisesti, on näytetty afrikasta ja lähimaista miten siellä jo miljoonat odottaa lähtölaukausta, ensinnäkin Suomeen tuolta ulostuu miljoonia tulijoita. Siksikö oli lievati täällä asia kun oersut sattui äänestämään tuon lain läpi? Vai on ne persut suomen puolella, älkää naurattako.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vittu mitä paskaa...

   Poista
  2. Tämäkin persujen vika,vai ? Voi hyvä isä!

   Poista
 4. Voisivatko koneinsinöörit rakentaa lähtömaastaan Wakandan? On raaka-aineita, on nuorta väkeä. Ei muuta kuin töihin.

  VastaaPoista
 5. "Joko otat vastaan osan tulijoista tai maksat muuttopaineen kohteena olevalle maalle selvää rahaa."

  Ranskassa on huono taloustilanne, joten tuskin sieltä lähetetään rahaa muihin maihin.
  Toisaalta Ranskassa on jo riittävästi elintasopakolaisia ja haitat sen mukaisia eli vaikea uskoa, että ranskalaiset haluaisivat lisää elintasopakolaisia.

  Jos Ranska ei pysty noudattamaan säännöstöä, tuskin sitä muutkaan maat noudattavat?

  Saksalla palaa rutkasti rahaa jatkossa puolustuskyvyn lisäämiseen. Nuukat saksalaiset eivät välttämättä halua lähettää rahaa muihin maihin.
  Saksakin on jo saanut osansa tulijoista. Tuskin kansa haluaa lisää samaa tavaraa?

  Jos Saksa ei pysty noudattamaan säännöstöä, tuskin sitä muutkaan maat noudattavat?

  Mielenkiintoista nähdä miten ihmiset äänestävät EU-vaaleissa?

  Yle eilen

  Analyysi: Ranska elää pahasti yli varojensa, Macronin valta horjuu – kaksi grafiikkaa kertoo, mistä on kyse

  Presidentti Macron pelaa uhkapeliä kannatuksensa pelastamiseksi, Eurooppa-kirjeenvaihtaja Anna Karismo kirjoittaa. Ranskan pitäisi kiristää tuntuvasti vyötä, jos se haluaisi taloutensa kuntoon.

  https://yle.fi/a/74-20082969

  VastaaPoista
 6. Täällähän asuu maailman onnellisin kansa.

  Kaikki on hyvin. Mittarit on kehitetty sellaisiksi että ne mittaavat onnellisuutta ja jättävät mittaamatta asiat joista ei edes puhuta.

  Täällä ei esimerkiksi ole rasismia, koska silmät ummistetaan siltä julkilausumattomalta rasismin muodolta joka ei ole institutionaalista syrjintää, vaan aivan päinvastoin mitä yksityisimpiä ihastumisen tuntoja erivärisiä ja toiskulttuurisia kohtaan.

  Tuskinpa Eurooppa kansainvaelluksen seurauksilta pelastuu. Vaikka kaikki poliitikot paljastuisivat pienipäisiksi huomionkipeiksi narsisteiksi, mitään paluuta älylliseen rehellisyyteen ei enää ole. Entinen pääministeri saa vapaasti selitellä olleensa politiikkaan liian seksikäs -- ikään kuin hänen onnellisuuttaan pitäisi sillä mittarilla mitata. Globalistipankkiiritkaan eivät saa mitään siitä mitä etologisessa rahansiittämisraivossaan tavoittelevat. He luovat rahaa velkaannuttamaansa maailmaan, joka muuttuu valtio valtiolta pahanlaatuiseksi kaaokseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä Sanna oli pääministerinä mallikelpoinen ja on vieläkin mutta ei mitään muuta.

   Poista
  2. Päivän huumorikevennys.

   Poista
 7. Jos suomi ei jostain täysin käsittämättömästä syystä halua vastaanottaa pakolaisia, niin suomihan voi halutessaan maksaa pakolaisia vastaanottaville maille velkarahalla, niinkuin sillä on tapana tehdä. Suomi on "rikas" maa ja rahaa löytyy sinne mihin sitä halutaan.

  VastaaPoista
 8. Proffan neljän kohdan listan jatkeeksi voisin ehdottaa viidettä, ei ollenkaan helppoa mutta pitemmällä aikavälillä tehokasta ratkaisua: pyritään kaikin rahkein siihen, ettei näistä nykyisen kansainvaelluksen lähtömaista olisi enää tarvetta lähteä etsimään muualta parempaa elintasoa. Se lienee kuitenkin selvää, ettei nykyisenkaltainen kehitysapu ole mikään ratkaisu - joskin vastaavalla rahamäärällä voisi ehkä saada jotain myös aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti saisi aikaiseksi jos noudattaisimme esim. Prof Collierin reseptiikkaa:
   https://www.socialeurope.eu/the-migration-challenge-and-reform-capitalism-through-mutual-solidarity
   Lisäksi hiilivoimalaitoksia Afrikkaan (ts. Maailmanpankin lainoja). Näin saadaan puhdasta vettä ja edellytykset elämään (kts. Mikko Paunio).

   V-V F

   PS. Collier konsultoi mm. Saksaa näissä asioissa, miksei konsultoisi Suomeakin.

   Poista
 9. Kalergi-suunnitelma11. huhtikuuta 2024 klo 9.56

  "EU-parlamentti hyväksyi maahanmuuttopaketin, joka ei vähennä elintasopakolaisuutta."
  Tuo oli täysin odotettavista. Päinvastaisessa tapauksessahan olisi ollut kysymys EU-diktatuurin perusperiaatteisiin kuuluvan Coudenhove-Kalergi -suunnitelman hylkäämisestä:

  EU:n [aatteellinen] isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti VAPAAMUURARI-veljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on uusi helposti hallittava rotu vailla luonnetta.Coudenhove-Kalergi kirjoittaa (”Praktischer Idealismus”, v. 1925, s. 21), että tuloksena syntyneet ”sekarotuiset” jälkeläiset ovat ”heikkoluonteisia, pidäkkeettömiä, vailla tahdonvoimaa, kestävyyttä, pieteettiä ja luotettavuutta”. Euraasialaiset ja negroidiset ominaisuudet syrjäyttävät eurooppalaiset ominaisuudet."

  EU:n [aatteellinen] perustajaisä tahtoo synnyttää Eurooppaan orjien sukupolven rotusekoituksen avulla. ”Rasisminvastaisuuden” takana on koko ajan kammottava rasismi.

  Sivuilla 22/23 (e.m.t.) Coudenhove-Kalergi sanoo, että tulevaisuuden ihminen on oleva risteytys eri roduista. Euraasialais-negroidinen tulevaisuusrotu korvaa ”kansojen moninaisuuden persoonallisuuksien moninaisuudella”. Coudenhove-Kalergi visioi suurempaa Eurooppaa, todellista Paneurooppaa, joka ulottuu Vladivostokista San Franciscoon (Paneuropa 1922 bis 1966, s. 103)."

  ”Monikulttuurinen" (siis kulttuuriton) Eurooppa on vain ensi askel rotumme vihollisten kansainväliseen diktatuuriin.

  Kolmisenkymmentä vuotta sitten maanpetturipoliitikkomme huijasivat suomalaiset tulevaan EU-diktatuuriin ja euroon, ks. jormajaakkola.fi
  Itävaltalainen politiikan tutkija Karl Steinhauser nimesi yhden kirjoistaan "EU - huomispäivän super-Neuvostoliitto".

  VastaaPoista
 10. Pahoin pelkään, ettei tästä päätöksestäs seuraa juuri mitään hyvää. Ymmärtääkseni taakanjakoa on ajanut voimallisesti ruotsalainen demari Ylva Johansson, joka vastaa EU:n sisäasioista komissaarina alueinaan mm. maahanmuuttoasiat. Johansson on löysän maahanmuuttopolitiikan kannattaja eli juuri sitä, mitä Ruotsi on pitkälti harjoittanut. Vastikäään Mikael Ribbenvik, joka oli vielä vähän aikaa sitten Ruotsin maahanmuuttoviraston johtaja, nimitettiin EASO:n puheenjohtajaksi ja EASO on EU:n turvapaikkavirasto. Joten EU:ssa keskeisillä paikoilla vapaasta ja löyhäkätisestä maahanmuuttopolitiikasta tutun Ruotsin edustajia. Tämä tulee kyllä lisäämään paineita siirtää mm. Italiaan tulevia laittomia siirtolaisia syvemmälle Eurooppaan. Eikä tämä tule pysäyttämäään mitenkään elintasosiirtolaisuutta, koska tulijat pitäisi ihan oikeasti pysäyttää jo rajoille ilman pääsyä mantereelle. Suomen ainoa mahdollisuus lieneekin tehdä maasta sen verran huonosti houkutteleva, että tänne siirretyt väistämättä häipyvät muualle Eurooppaan.

  VastaaPoista
 11. Muinainen pääministeri Jyrki Käteinen unelmoi Suomeen 64 000 000 maahanmuuttajaa. Hyvin mahtuisi ja 3 miljoonaa työssä käyvää Suomalaista pystyisivät hyvin elättämään näinkin simppelin porukan. Velkarahalla tietysti. Samainen pääministeri järjesti kaverilleen filosofi Himaselle 800000 palkkion tyhjästä tutkimuksesta. Suomella on onnea, koska meitä on tuuristanut näin hyvät johtajat. Huippuna tietysti Sanna Marin, jonka mukaan saatiin loistava sopimus, koska se maksanut vain 7 miljardia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipäs kritisoida Käteistä. Korttimaksu hyvä, Käteisessä vara parempi. Olisiko politiikka muuten nyt sellaisella tolalla ettei kaikkein skarpeinta väestönosaa innosta, ei uravaihtoehtona eikä spektaakkelina.
   -jussi n

   Poista
  2. "Eipäs kritisoida Käteistä. Korttimaksu hyvä, Käteisessä vara parempi."

   Olet aivan oikeassa paitsi, että korttimaksu onkin todella paha:
   globaalikommarien (joihin Katainenkin Bilderberg-oppipoikana kuuluu) tavoitteena on käteisen poistaminen, jotta he, "isoveli" tietää sitten kaiken mihin olemme rahaa käyttäneet. Yhtenä näennäisperusteluna heillä on ns. rahanpesun estäminen.
   Siksi, huolimatta pikkuruisesta vaivannäöstä käytän aina käteistä, kun se on mahdollista.

   Poista
  3. Jyrki Käteisen poliittisen uran huippuhetki oli mielestäni se tiedotustilaisuus, josa hän tekoitkua tyrskien joutui ilmoittamaan hallituksensa ulkomisterin Ilkka Kanervan erottamisesta tämän seksiviestitekstittelyjen takia.

   Sanna Marinin julkityrkyttäytymiset eivät kaikesta selittelyjensä tekopyhyydestä huolimatta koskaan voi voittaa Käteisen kurjasti näyteltyä tekoitkua.

   Sanna Marin on todella mallikelpoinen. Kelpaa kelle tahansa mallille.

   Poista
 12. Jyrki Käteinen melkein tuplasi Suomen valtionvelan kahtena hallituskautenaan.
  Käteinen kävi myös kaksi kertaa ns. vierailevana osallistujana vuosittaisissa Bilderberg-kokouksissa ohjeistusta kuulemassa sellaisilta ylimmiltä ja pahimmilta globalisti-rikollisilta kuten rosvoparonisuku Rockefellerien edustajalta ja Wall Streetin pääbanksteri Rotschildeilta.
  Rockefellerit ja Rotschildit kuuluvat Bilderberg-sisäpiiriin ja ovat edustettuina kaikissa Bilderberg-kokouksissa.

  Mainittakoon, että jokunen vuosi sitten kaasuputki-Lipposena kunnostautunut demari Paavo Lipponen osallistui aikoinaan peräti viiteen Bilderberg-kokoukseen. Hän korosti erityisesti sitä, että suomalaisten on päästävä EU:n ytimeen - tosiasiallisesti kuuntelemaan pöydän alla, mitä isot pojat pöydän ympärillä päättävät.

  VastaaPoista
 13. Suomen MEP:stä useimmat eivät tunne kalevalaista sananlaskua: Kylän hyvä, koin (kodin) kontio.

  VastaaPoista
 14. Taka-ajatus tässä rikkauden jaossa on se, että kun joku haittisten kohdemaa tietää, että se saa lähettää suurimman osan tunkijoista muihin EU maihin, niin se päästää helpommin pikipäätä siään, kun ne eivät mulliturvat jää omaan maahan!
  Eli entisestäänkin löyhä mulliturpa-politiikka ja tunku senkun kiihtyy toiseen potenssiin, kunnes koko Eurooppa vastaa jotain lähi-Itää tai Afrikkaa.

  jolloin lämpöopin pääsäänöön mukaan virtaukset loppuvat, kun entropia on tehnyt tehtävänsä.

  Suomi tässä on tosin hyvässä asemassa, kun talous on ajettu oikein huolella jäävuoreen tai rotkosta alas, niin tunku tänne vähenee.

  Toisaalta, EU voi kiristää Suomea konkurssitilanteessa, että se pakottaa ottamaan Suomen neekereitä sisään, jotka hyvitetään vähentämällä velasta esim. 20 tuhatta per pikipää. (oikea korvaus olisi noin 2 miljoonaa).. Eli että Suomen velat saataisiin kuitattua, joku 10 miljoonaa neekeriä sisään niin homma on Bueno!!!!!! ja kuitattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Putinini tarvi hyökätä ja Eurooppaan ja tuhoa sitä, EU-teke sen ihan itse ..

   Poista
 15. Siis EU on globaali-kommarien todellinen salaliitto!

  VastaaPoista
 16. Pieni valonpilkahdus Ruotsista:
  "Ruotsi: Uusi kansanliike haluaa poistaa turvapaikkaoikeuden",
  https://www.kansalainen.fi/ruotsi-uusi-kansanliike-haluaa-poistaa-turvapaikkaoikeuden/

  Talousasiantuntija Pauli Vahteran tekemän laskelman mukaan turvapaikkaoikeuden voimassaolo Suomessa maksaa yli 3 miljardia euroa vuodessa - eli sen vähimmäissopeutuksen määrän, mitä hallitus parhaillaan valmistelee.
  Suomessa on monia hädänalaisiksi luokiteltavia ihmisryhmiä, joiden saamat avustukset ovat todennäköisesti myös leikkausten kohteena - vaan ei pakolOisten saama, ulkomaanvelalla rahoitettava muhkea sosiaaliturva. Miksi edes persut eivät enää puolella sanallakaan vihjaa tuosta räikeästä epäoikeudenmukaisuudesta?

  VastaaPoista
 17. Toinen pieni valonpilkahdus Ruotsista:

  "Kansankodissa kaikki kohtaavat rasismia: ”Ruotsalaisten vihaamisen on loputtava”
  "Pohjoismaisen hyvinvointivaltion punavihreään perinteeseen tuntuisi kuuluvan se, että ”vaikka sokea näkisi otsallaankin”, niin ilmiselvistä epäkohdista vaietaan. Kunnes silmät pakosta avautuvat. Rasismi on tuomittava myös silloin, kun se kohdistuu etnisiin kanta-asukkaisiin.

  Svenska Dagbladetin pääkirjoitustoimittaja Paulina Neuding moukaroi jälleen vaikenemisen muuria ja ottaa kantaa tavallisten ruotsalaisten kohtaamaan rasistiseen väkivaltaan.

  Nuorten kohtaamat ja alati lisääntyneet ryöstöt kertovat osaltaan tästä. Tekijät ovat useimmiten 15–17-vuotiaita ensimmäisen tai toisen polven maanmuuttajapoikia ja uhrit monesti tavallisia ruotsalaisia.

  Väkivalta juovuttaa

  Jos kyseessä on nöyryytysryöstö, tekijät esimerkiksi virtsaavat uhrin päälle ja vaikka tumppaavat tupakan tämän käteen.

  – On mahdotonta välttyä vaikutelmalta, että väkivalta saa tekijässään aikaan juovuttavan vallan tunteen siksi, että uhri kuuluu toiseen etniseen ryhmään – nimittäin ruotsalaisiin, Neuding kirjoittaa.

  – Jos etniset ruotsalaispojat aiheuttaisivat mustatukkaisten lasten keskuudessa vastaavaa kauhua, käynnissä olisi todennäköisesti hyvinkin syvällinen keskustelu rasismista.

  Ruotsalaisia kohdeltava tasa-arvoisesti

  Neuding muistuttaa kirjoituksessaan, että ruotsalaisten päälle voidaan ajaa Tukholman keskustassa tai heidät voidaan ampua Brysselissä – ”vain siksi, että he ovat ruotsalaisia”.

  Tai Pohjois-Afrikasta kotoisin oleva mies voi murhata raskaana olevan ruotsalaiskumppaninsa Örebrossa vain siksi, ettei tunne voivansa saada lasta ”valkoisen” naisen kanssa."

  – Ruotsalaisiin kohdistuva viha on selvitettävä ja kartoitettava perin juurin. Oikeusjärjestelmässä sitä on käsiteltävä samalla tavalla kuin vihaa muitakin kansanryhmiä kohtaan, vaatii Neuding."
  https://www.suomenuutiset.fi/kansankodissa-kaikki-kohtaavat-rasismia-ruotsalaisten-vihaamisen-on-loputtava/

  VastaaPoista
 18. Kalergi on liekeissä !

  VastaaPoista
 19. Kaikkihan maksettava eikös juu, mitä tässä maailmassa velkaantuu...laulettiin aikoinaan, vaikka Arhinmäki onkin asiasta toista mieltä.
  Mutta millä? Nyt pohditaan eläkkeiden veronkorotuksia.
  Olisi kyllä hyvä muistaa, että pikkueläkkeistäkin: 2000kk, maksetaan yli kaksi kertaa enemmän veroa kuin vastaavasta työpalkasta....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun ajatellaan, että jostain suuresta menoluokasta saadaan pienelläkin prosenttimääräisellä leikkauksella huomattava säästö, niin esim. pakolOisten aiheuttamasta vuosittaisesta yli 3 miljardista 10 prosenttia tekee yli 300 miljoonaa euroa säästöä. 20 prosentin leikkauksellä päästäisiin jo yli 600 miljoonaan euroon.
   Jostain käsittämättömästä syystä tämä ilmiselvä leikkauskohde on "unohdettu" kokonaan!
   Täysin turhien virkojen karsiminen voitaisiin aloittaa Jukka Hankamäen ansiokkaasti tekemästä luettelosta:
   https://jukkahankamaki.blogspot.com/2017/12/kuinka-maahanmuutto-pelastaa-suomen.html

   Poista
  2. Naulan kantaan. Mutta, kysymys on "tarkoitus" pyhittää keinot ajattelusta. Tässä eritoten siitä, kuinka häivyttää ikävät faktat.
   Esimerkkinä inhimillisestä vääristelystä on esimerkiksi Stalinin 30 miljoonaa uhria, jota ei koeta pahana, ainakaan Anderssonin tai Arhinmäen mielestä, mutta Hitlerin 10-15 miljoonaa oli kauhistus.

   Poista
  3. Kommunismin musta kirja listaa kyllä kommunismin ja muun vasemmistolaisuuden kokonaissaldoksi hieman laskentatavasta riippuen 160-200 miljoonaa viime ja tämän vuosisadan aikana. Eli nasset olivat ihan oppipoikia ihmisten tappamisen jalossa taidossa.... ja sitten jotkut ihan tosissaan kantavat punalippua.

   Poista
 20. Ehdotan kylmän ilmaston aiheuttamien elinkustannusten muodostaman taakan jakoa Euroopan viinimaiden kontolle.

  VastaaPoista
 21. Ehdottomasti oikeaa toimintaa EUlta. Koko EU pitäisi muutenkin juosta nopeasti liittovaltioksi. Se olisi juuri Suomen etu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Suomen jäsenmaksu EU:n suurin",
   https://www.vahtera.blog/post/suomen-j%C3%A4senmaksu-eu-n-suurin

   Varmaan asia korjaantuisi, kun Suomi-provinssin pojat piipittäisivät Brysselissä pöydän alta pöydän ympärillä päätöksiä tekeville isoille pojille!

   Poista
 22. Suomalaisten varallisuus on Portugalin, Kreikan ja Itä-Euroopan maiden kanssa samalla tasolla. Huippuunsa viety verotus, EU:n tukipaketit ja älyttömät direktiivit ovat vieneet suomalaisten rahat ja Suomi on jo päässyt EU:n tavoitteeseen. Sanna Marin sen selvitti eduskunnan puhujapöntöstä eli EU:n perusperiaatteisiin kuiluu elintasoerojen tasaaminen niin maan sisällä kuin myösjäsenvaltioiden kesken. Onnea Suomi, jossa asustaa myös maailman onnellisimmat ihmiset; he eivät vaan ole syntyperäisiä suomalaisia.

  VastaaPoista
 23. Pauli Vahteran laskelmien 👍👍👍mukaan maahanmuutto ja kehitysapu maksaa Suomelle yli 3 mrd euroa VUODESSA ja esim. nyt tarvittava lisäsopeutustarve on 3 mrd lopulle vaalikaudelle.

  Maahanmuutto ja kehitysapu maksaa Suomelle hallituskauden aikana ko. laskelmien mukaan enemmän kuin koko hallituskauden sopeutustarve. Oikaistaan jos olen väärässä.
  Jamppa vaan

  VastaaPoista
 24. Kalergi-suunnitelma12. huhtikuuta 2024 klo 8.25

  Persutkin näyttävät "unohtaneen" mitä pakolOisten hyysääminen ja edelleen asylum-taikasanalla Suomeen päästäminen maksaa suomalaisille veronmaksajille. Herää kysymys pelkäävätkö persut, että tapahtuu sama ilmiö kuin viime keväänä, josta ylewatch-blogisti kirjoitti silloin seuraavasti:
  "Globalistinen kääpiöpuolue RKP pompottaa oikeistohallitusta ja Yle kiitttää",
  http://ylewatch.blogspot.com/2023/09/globalistinen-kaapiopuolue-rkp.html

  Täyshullu Biaudet seisoo BajaMajan takana kuin piru alkoholistin olkapäällä valmiina käskemään uuden hallitusta keikuttavan "rasisminvastaisen" sodan aloittamisen.

  VastaaPoista
 25. "EU saa jälleen kontrollin ulkorajoistaan" -Millä tavoin tuo solidaarisuusmekanismi tuo kontrollia mihinkään?
  Toimiva keino olisi todeta, että jos henkilö ei ole geneettisesti historiallisesti eurooppalainen, täällä oleskeluun ei ole oikeutta. Tällaisen politiikan toteutuminen olisi tietenkin pelkkää fantasiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portti Euroopan Unioniin sekä Suomeen aukeaa edelleen asylum-taikasanalla, koska Coudenhove-Kalergi -suunnitelman mukaisesti on tarkoitus tuhota kantaeurooppalaiset ja Euroopan kansallisvaltiot hankaloittamasta täydellisen globaalikommunistisen EU-diktatuurin ja edelleen harvainvaltaisen maailmanhallituksen pystyttämistä - vaikka se valta- eli propagandamedian aivopesemille onkin mahdontonta uskoa.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!