torstai 9. kesäkuuta 2022

Maahanmuuttajajengien väkivalta ei loppunut Milan Jaffin tuomioon

Ei ole kovin kauan siitä, kun sisäministeriön ohjastama poliisi Jari Taponen vakuutti, ettei Suomessa ole katujengejä. Nyt sellaisia on kuitenkin oikein oikeusistuimen päätöksellä todettu olevan. 

Asian on lopulta tunnustanut myös sisäministeri Krista Mikkonen (vihr). Niinpä ilmeisesti ainoa suomalainen, joka ei edelleenkään näe tosiasioita on sama poliisimies, joka ei niiden olemassaoloa ole huomannut aiemminkaan.

Rappigangsteri Milan Jaff kavereineen sai kohtuulliset tuomiot jengitoimintansa osana tekemistään rikoksista. Niinpä he pysyvät joitakin vuosia poissa terrorisoimasta yhteiskuntaa, vaikka on todennäköistä, ettei heidän rikospolkunsa katkea edes kaltereiden takana. 

Jaffin porukan tuomiot eivät tuoreen uutisen mukaan näyttäisi kuitenkaan lopettaneen katujengiläisten väkivaltaista käyttäytymistä. Sen mukaan poliisi nimittäin epäilee katujengeihin kuuluneiden 23- ja 18-vuotiaiden miesten toimineen jälleen äärimmäisen väkivaltaisesti Helsingin Vuosaaressa. Kesäkuun 4. päivänä tapahtuneessa pikaruokalassa tapahtuneessa konfliktissa on ollut käytössä tuliaseita.

Suomen - tai siis ainakin pääkaupunkiseudun - tilanne on siten nopeasti saamassa piirteitä, jotka muistuttavat Ruotsin maahanmuuttajavaltaisia alueita ja jotka ovat siellä johtaneet avoimeen kapinaan yhteiskuntaa vastaan. Ja siksi hallituksen on syytä huolehtia siitä, että tämä kehitys pannaan poikki Suomessa. 

Sanna Marinin (sd) kabinetille ja sen sisäministerille pitäisikin olla viimeistään nyt selvää, että katujengitoimintaan aktiivisesti osallistuneet maahanmuuttajanuoret pitää palauttaa Suomesta takaisin kotimaihinsa. Jos he kuitenkin ovat syntyneet maassamme ja ovat sen kansalaisia, on syytä huolehtia jollain muulla tavalla, että heidän rikollinen jengitoimintansa saadaan päätökseen. 

Keinon keksiminen näiden jengiläisten rikospolun katkaisemiseen kuuluu ennen kaikkea niille poliittisille puolueille, jotka ovat vastuussa Suomen viime vuosikymmenen aikana harjoittamasta maahanmuutosta. Selvää pitäisi olla myös sen, että ennen kuin maahanmuuttajataustaiset nuorisojengit on saatu katoamaan maastamme, ei Suomella ole varaa löperöön maahanmuuttopolitiikkaan - ei edes tehtyjen kansainvälisten sopimusten varjolla, Venäjän hybridisodan seurauksena tai EU:n painostuksesta.

21 kommenttia:

 1. Ja mitä vielä! Suomihan on esittänyt lähes sipilämäisen kutsun maailmalle, että ei sulje rajojaan minkäänlaisen uhan edessä. Jos muut EU:n rajavaltiot torppaavat tulijat, tänne Suomeen ilmaisen elatuksen piiriin pääsee aina. Jos ei vaikka saakaan laillista turvapaikkaa tai rötöstelee, pois ei potkita ja kaikesta
  huolehditaan edelleen. Villi arvaus, että tässä systeemissä piilee jonkinlainen vetovoimatekijä?

  VastaaPoista
 2. Valitettavasti ihminen ei ole lajiolentona muuttunut miljoonassa vuodessa miksikään. Ihminen kasvaa edelleen ihmiseksi vain kaltaistensa seurassa. Kaikki ihmisyys on yhteisöllistä ihmisyyttä – kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä. Voimme noitua ymmärryksemme muodostamalla kielen antamilla keinoilla ylimitoitettuja yleiskäsitteitä ja väittämällä esimerkiksi, että ”ihmisyys on yksi ja jakamaton” – tai julistamalla sumean moraalipaatoksen vallassa ”ihmisarvo- ja -oikeusideologioita” – mutta sellaiset eivät auta meitä ymmärtämään jengeissä vallitsevia joukkovoimia ja niiden lakeja.

  Meitä ihmetyttää murrosikäisten porukka, jossa sosiaalinen sitovuus on niin vahvaa, että jengi pysyy koossa vaikka sen sisällä roolitukset jakautuvat niin että osa toimii pahoinpitelijöinä ja joku ottaa uhrin roolin. Mietimme miksi maahanmuuttajanuorten jengit täälläkin käyvät teräasein toistensa kimppuun – se tapahtuu siksi että sosiaalinen sitovuus tarvitsee vahvistuakseen projektiivisen viholliskuvan. Ja tietysti meiltä jää täysin ymmärtämättä se, että sosiaalisen sitovuuden lakien mukaan jokainen yksilö, joka omien toiveidemme mukaisesti ”sopeutuu” normaalisti yhteiskuntaan, jättää omaan yhteisöönsä kaksin verroin vahvistuvan yhdenmukaisuuden paineen.

  Siitä syystä jo maahantulijoiden toiset sukupolvet ovat ensimmäisiä radikalisoituneempia. Siitä syystä mikään yli liian suurten kulttuurierojen kurottava kotouttaminen ei koskaan tule onnistumaan. Nämäkin ihmiset tulevat aina olemaan ihmisiä, ja kaikki ihmisyys on kulttuurista ihmisyyttä. Kaiken kotouttamisen loppusaldo tulee olemaan miinusmerkkinen.

  "Suvaitsevaisuus" on se Suuri Yhteinen Valhe, jota tunnustamalla meidän ei tarvitse tunnustaa tosiasioita. Se on pohjimmiltaan yhteisöllinen suojareaktio joka auttaa sulkemaan silmät yhteiskunnan kriisiytymiseltä. Jokaisen psyyken pohjalla on taipumus samaistua uhrirooleihin, ja juuri uhriajattelu eri muodoissaan takaa sen että siihen samaistuva samaistuu viattoman uhrin asemaan. Siksi suvakkeja riittää -- niitä ilmestyy kriisiytymisen myötä aina lisää ja ne saarnaavat aina vakuuttuneemmalla moraalipaatoksella. Niillä on absoluuttiset arvot ja aatteet, ja ottavat lainasäädännön omakseen, kuten nyt esimerkiksi valmiuslain muotoiluissa on tapahtumassa. Mitä absoluuttisemmat arvot, sitä suhteellisemmiksi käyvät keinot.

  VastaaPoista
 3. Täytyy nämäkin tyypit pitää mielessä kun ensi keväänä valitsee eduskuntavaalien edellä puoluetta ja ehdokasta.

  VastaaPoista
 4. Minä olen kuvitellut, että poliiseilta vaaditaan hyvää huomiokykyä. Tapola ei näe jengejä, vaikka ne riehuisivat hänen takapihallaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näkee - Taponen on punainen fasisti ja kansan vihollinen joka tukee toiminnallaan kyseisiä loisivia paskoja.Hallinnon punaviherterrori kansaa vastaan on muodikkaasti ulkoistettu heidän maahantuomalleen loisivalle paskasakille.

   Poista
 5. Suomeen tuleva pakolainen saa ilmaisen asunnon, jossa upouudet kalusteet televisiosta lähtien, sekä 500€/kk rahaa. Hän saa heti paremman elintason kuin sadat tuhannet suomalaiset eläkeläiset.

  Hänellä ei ole mitään syytä, eikä halua lähteä paskatöihin joita hän ammattitaidottomana joutuisi tekemään.

  Tekemällä muutaman tunnin viikossa huumekauppaa hän saa sairaanhoitajan palkan. Nimenomaan pizzalähettinä hän saa parhaat markkinat ja sen takia maahanmuuttajat niitä perustavat ja vielä valtio verorahoilla tukee.

  Huumekaupassa pyörivät niin isot rahat, ettei Kela pysty sellaisia maksamaan.

  Pian meille kerrotaan poliisista, että monet henkilöllisyyspaperit ovat aivan sääntö pakolaisilla, joten tutkinnat tyssäävät siihen kuka se oli, vai oliko. Tämä kaikki on nähty Ruotsissa.

  Nils-Aslak Näkkäläjärvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen näin taas ohikulkiessani erään kahvilan terassilla rättipää-ämmiä. Niitä en ole nähnyt leipäjonoissa. Vitutti.

   Poista
 6. Tuo ei tietenkään koske Ukrainan pakolaisia, jotka eivät saa noita etuja, eivätkä haluakaan. He saavat vain vanhoja tavaroita ja vaatteita.

  Heillä on kuitenkin päämääränä mennä täällä töihin ja sodan jälkeen palata Ukrainaan. He ovat kunnon ihmisiä!!

  Nils-Aslak Näkkäläjärvi

  VastaaPoista
 7. Taponen tekee ennalta ehkäisevää työtä, joka on siis aivan totaalisesti epäonnistunut. Siinä kun ei auta, että määkii yhdessä median kanssa Suurta Yhteistä Valhetta ja kieltää ongelman olemassaolon. Pitäisi tunnustaa tosiasiat, eli että meillä on ulkoa tuotua väkeä, joka ei pysty muuhun kuin rikollisuuteen. Poliisin pitäisi keskittyä näiden jengeihin, ja pyrkiä kitkemään ilmiö ennen kuin ollaan Ruotsin tilanteessa, jossa poliisi lähinnä seuraa sivusta, kun jengit alkavat sotia.
  Taponen pitäisi potkaista ulos poliisista, tuollaisesta tollosta ei ole muuta kuin haittaa.

  VastaaPoista
 8. Katsokaa mitä tapahtuu Ruotsissa. Eikö se jo ole ilmiselvää, että Suomi ei ole koskaan irtautunut Ruotsista vaan kaikki mitä siinä maassa tapahtuu, tapahtuu myös Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa sama kehitys on tapahtunut kaikissa maissa joissa liian erilaiset ja kehityksessään eriasteiset kulttuurit ovat kohdanneet. Kuten kansainvaelluksesta kattavan raportin kirjoittanut Douglas Murray totesi, mistään sopeutumisesta ei löydy minkäänlaista näyttöä.

   Kummasti me vaan yhä "keskustelemme" siinä sävyssä, että kenen on vika ja mitä pitäisi tehdä. Ehkä koko "keskustelua" pitääkin yllä pelkästään halu jakaa toinen toisemme rintamiin, jotka, kuten kaikki yhteisöä syvimmin kouraisevat kahtiajaot, ovat luonteeltaan moraalisia.

   Mikä tätä "keskustelumme" itsetarkoituksellisuutta muukaan selittää kuin se, ettei siinä ole kysymys mistään kulttuureja koskevista tosiasioista, ei siitä mitä ihmistieteillä näistä kysymyksistä olisi sanottavaa, eikä tietenkään edes siitä, millaisia kokemukset kansainvaellusta jo pitenmpään vastaanottaneissa maissa ovat -- kaikessa on kyse lopulta vain siitä, että aihe jakaa meidät kahtia ja moraaliselle iskemiselle tulee tilaisuus.

   Vähän niinkuin henkisesti ihan alamittaiseksi taantunut Putin näkee natseja ja haluaa "Ukrainan kysymykselle" lopullisen ratkaisun. Yhtä vähän varsinaista järkeä omassa "maahanmuuttokeskustelussamme" nyt on.

   Poista
  2. "...henkisesti ihan alamittaiseksi taantunut Putin näkee natseja..."

   Mitä asioita mielestäsi olisi tunnettava voidaksesi rationaalisin argumentein puolustaa tätä lausetta?

   Poista
  3. No blaa blaa blaa blaa laa. Blaa blaa blaa, blaa blaa bla laa. Blaa blaa blaa -- blaa blaa blaa blaa, blaa blaa.

   Ja blaa blaa -- blaa blaa blaa. Blaa blaa blaa blaa, ablaa? Blaa blaa blaa, blaa blaa, blaa blaa blaa. Blaa blaa alaa, blabblaa blaa.

   Blaa blaa.

   Poista
  4. Niin. Siinäpä se nyt sitten näkyy se "valistuksen karteesiolainen perintö".

   Poista
  5. Voiko rottaan rakastua ?

   Poista
  6. Catilina: Oikkosen lausetta Putinista voi perustella kuka tahansa täysijärkinen vaikkapa katsomalla karttaa, vertailemalla Venäjän ja Ukrainan pinta-alaa, väestösuhdetta jne. Puten houreissa on yhtä paljon järkeä kuin jos raskaan sarjan ammattinyrkkeilijä pelkäisi neliraajahalvaantunutta.

   Poista
  7. Nyt Putin vertaa itseänsä Pietari Suureen, joten täysi sekopää johtaa Venäjää.

   Poista
  8. Onhan se hassua. Pietari Suuri halusi länsimaistaa Venäjää ja perusti siksi Pietarin kaupungin ikkunaksi länteen. Putin taas inhoaa länsimaita ja on noin puolimetriä lyhyempi kuin idolinsa.

   Poista
 9. Kolme neljäsosaa suomalaisista äänestää puolueita, jotka eivät näe maahanmuuton ja väkivallan yhteyttä. Asia ei ole muuttumassa mihinkään, maahanmuuttomyönteinen kokoomus johtaa galluppeja. Kantasuomalaiselle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa pois pääkaupunkiseudulta. Mitään parannusta tai edes hidastusta kohti ruotsin mallia menoon ei ole tulossa. Ruotsissa ei ole enää edes mihin muuttaa. Suomessa voi vielä muuttaa maalle. Lapsillemme ei jää muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa itä-euroopan maihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no koska "edistyksellinen" teoria sanoo, ettei ole rotu eroja, eli on se ja se sama jos "suomalaiset " ovat mustia tai valkoisia

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!