torstai 23. joulukuuta 2021

Mantaqa-jengi on varoitus tulevasta - ja edellyttää toimia

Pt-media on pitänyt meitä suomalaisia varsin hyvin perillä ruotsalaisen alamaailman tapahtumista. Ja joskushan niistä näkee mainintoja myös suomalaisessa mediassa, kuten MTV3:n uutinen tästä tapauksesta (vertailuksi Pt-median juttu). 

En tässä kuitenkaan tällä kertaa tahdo vertailla eri medioita, vaan tartuin aiheeseen toisen MTV3:n jutun takia. Siinä kerrottiin, kuinka lähinnä muslimimaahanmuuttajista koostuva Mantaqa-jengi on muodostunut kovaksi pähkinäksi suomalaiselle vankeinhoitolaitokselle. 

Artikkelissa haastatellun asiantuntijan mukaan "jengin aiheuttama ongelma, aggressiivisuus ja uhka [vankeinhoidon] henkilökuntaa kohtaan, on ennennäkemätöntä. Heidän toimintatapansa on hyvin poikkeava muihin rikollisjengeihin nähden... Myös henkilökuntaan kohdistuvaa vastatiedustelua on tehty ja lisäksi on tapahtunut yksi väkivaltatilanne siviilissä henkilökuntaa kohtaan."

Jutun mukaan Mantaqa on ottanut mallia Ruotsissa ja Tanskasta toimimivista maahanmuuttajajengeistä, jotka ovat olleet sikäläisille poliiseille hankala vastus: nämä ovat joissain tapauksissa joutuneet jopa peräntymään kriminaalien edessä. Eikä sellainen johda tietenkään mihinkään hyvään. 

Siksi on syytä toivoa, ettei suomalainen poliisi joudu vastaavaan tilanteeseen, eli ei peräänny edes hankalista tilanteista ja huolehtii, että rikosvastuu toteutuu. Eli että rikokset selvitetään ja jengiläiset pääsevät lukemaan tiilenpäitä, kuten jutussa haastateltu KRP:n rikoskomisario lupasi. 

Tällaisessa tilanteessa olisi tärkeää, että myös poliitikot olisivat hereillä, eivätkä jättäisi kuulematta poliisien vakavaa viestiä. Minimissään se tarkoittaa, että lainsäädäntöä muokattaisiin mahdollistamaan kuvatun kaltaiseen äärimmäisen vakavaan järjestäytyneeseen rikollisuuteen sotkeutuneiden maahanmuuttajien passittaminen esi-isiensä maille, vaikka heillä jo olisikin Suomen kansalaisuus tai kyseiset seudut olisivat syystä tai toisesta turvattomia.

Samoin tulisi oikeuslaitoksen olla hereillä. Vaarallisiin rikollisjengeihin ei tule soveltaa rangaistusasteikkojen alapäätä, vaan huolehtia rangaistusten ankaruudesta - ja lisätä seurauksiin passitus alkuperämaahan aina kun lainsäädäntö sen sallii.

Vaihtoehtona poliitikkojen ja viranomaisten epäonnistumisesta meillä on edessä Ruotsin tie sellaisena kuin Pt-media on sen eteemme maalannut. Ja josta myös MTV3 on tarjonnut meille osviittaa. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:

25 kommenttia:

 1. Tätä se teettää kun saamme kulttuuriimme vastapelureita, joita ei kiinnosta arvomme tai edes lakimme. Vastapelureja, jotka jättäytyvät ulkopuolisiksi tahallaan pois kantaväestön kuvioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomi voisi solmia Venäjän kanssa sopimuksen näistä jengivangeista, Venäläiset varmaan mielellään hoitas halvemmalla ja tehokkaammin ..

   Poista
 2. Tanskasta voi ottaa mallia:

  IL 21.12.2021

  "Tanska aikeissa lähettää ulkomaalaisia vankejaan Kosovoon"

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/3be9323f-4ee7-4366-9a04-85ca3eefe80a

  Tanska on solminut Kosovon kanssa aiesopimuksen siitä, että Tanska saa käyttöönsä 300 vankiselliä Kosovossa.
  Uutistoimisto AFP:n mukaan Tanska maksaisi Kosovolle vuokraa vankiselleistä 15 miljoonaa euroa vuodessa.
  ...
  Kosovoon on tarkoitus lähettää sellaisia ulkomaalaisia vankeja, jotka on määrä karkottaa Tanskasta rangaistuksen suorittamisen jälkeen.
  ...
  Aiemmin muun muassa Norja ja Belgia ovat vuokranneet vankisellejä Alankomaista.
  ...
  Tanskan hallitusta neuvotteluissa ovat edustaneet maan sosiaalidemokraattisen puolueen ministerit,
  oikeusministeri Nick Hækkerup sekä kehitysyhteistyön ja pohjoismaisen yhteistyön ministeri Flemming Møller Mortensen.

  VastaaPoista
 3. Edelleenkin poliittisia päättäjiemme vaivaa käsittämätön typeryys ja sinisilmäisyys, josta jo YYA-ajan tekopyhyyden ainoa valtalehdessä toiminut kriitikko, pilapiirtäjä Kari Suomalainen meitä moitti silloin kun ensimmäiset somalit rantautuivat maahamme.

  Miten voi olla mahdollista, että ihan vastuualaisilla paikoilla yhteiskunnassamme vaikuttavat henkilöt voivat olla niin sanomattoman naiiveja, että kuvittelevat tänne Euroopan pohjoisimpaan kolkkaan Afrikasta tai Lähi-idästä läpi mantereen vaeltaneiden nuorten miesten tarvitsevan turvapaikkaa? Lähtökohtaisesti aivan käsittämätön ajatus.

  Kuinka joku poliitikko voi päästää suustaan sellaisen sammokon, että "turvapaikanhakijoiden motiivien epäily on rasismia"? Ja silloin, kun maailman valtasi pandemia ja ensimmäisiä torjuntastrategioita esiteltiin, yksi naisministeri pullautti suustaan, että "turvapaikanhaku on yhä mahdollista".

  Eikä kukaan, ei asiantuntija, ei virkamies, ei poliitikko, ei valtamedian journalisti valista kansaa siitä pohjimmiltaan hyvinkin yksinkertaisesta sosiologisesta tosiasiasta, että tänne vaeltavat tulevat sosiaalisesti äärimmäisen sitovista kunnia- ja väkivaltakulttuureista, jotka oman sisäisen eheytensä ylläpitämiseksi tarvitsevat jatkuvasti vahvoja projektiivisia viholliskuvia. Sosiaalisesti sitovat kulttuurit ovat ikään kuin valmiita jengejä -- eikä tällaisia kulttuureja suinkaan saada "sopeutumaan" vastaanottajamaiden kulttuureihin, vaan käy täysin päinvastoin. Mitä enemmän Eurooppa sietää ja suvaitsee, sitä vahvempia viholliskuviea vaeltajien täytyy omassa keskuudessaan kehittää.

  No on se yksi naisministeri suurena viisautenaan ilmoittanut senkin, että "terroritekoja torjutaan kohtelemalla tulijoita niin hyvin, ettei heillä ole aihetta sellaisiin tekoihin".

  Mitä ennalta arvaamatonta siis on siinä, että tuollaisia omassa keskuudessaan ankarat normit ja aggression sisäistäneitä jengejä ilmestyy Suomeenkin? Jokainen sosiologian alkeisiin perehtynyt olisi voinut asian ilmoittaa jo silloin kun Kari piirsi ensimmäiset maahanmuuttokriittiset pilakuvansa. -- Mutta Kari käytännössä potkittiin Helsingin Sanomista, eikä sen lehden sanomat ole sen jälkeen siitä yhtään viisastuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun nyt mainitsit Kari Suomalaisen ja somalit, niin mielestäni Karin rinnalle erinomaisen kaukokatseisena ihmisenä kannattaisi mainita myös presidentti Mauno koivisto. Sosialidemokraatti, jonka ajatuksia nykyhetkessä lausuttuina pidettäisiin äärioikeistolaisena.

   "Somalialaiset on syytä pysäyttää rajalle. Otetaan nimet ylös ja luvataan harkita. Todetaan, että Neuvostoliitto on turvallinen maa. Jos joku on eri mieltä, niin sitten riidellään. Sanoin, että ellei näitä pysäytetä, miten sitten muitakaan."

   "Syntyy oma intressiryhmänsä niistä, jotka elävät pakolaisten siivellä"

   Poista
  2. Valtio varastaa kansalta suuret summat rahoja erilaisilla mielisairailla veroilla.
   Rahat laitetaan sitten suoraan kommari eu:lle jäsenmaksuina ja muina menoina.

   Eu ostaa sitten samoilla rahoilla Suomalaispoliitkot tekemään maalle ja kansalle vahingollisia päätöksiä.

   Ennen vastaavanlaisia kuvioita kutsuttiin poliittiseksi korruptioksi - nykyään rohkeaksi vastuunkantamiseksi.

   Oliks sulla muita kysymyksiä?

   Poista
  3. Ei EU:lle väki varoitti ennen kansanäänestystä 1994, miten EU lahjoo suomalaisia virkamiehiä ja poliitikkoja EU-hillotolpilla. Juuri niin on käynyt.

   Kekkosesta ja suomettumisesta voi kirjoittaa pahasti, muttei suomalaisen poliitikon tai virkamiehen haaveena ollut Neuvostoliiton keskuskomitea 1970-luvulla, ei edes taistolaisilla. Nyt monet haaveilevat EU-hillotolpista ja myyvät maansa oman etunsa vuoksi.

   Hyvää joulua. Ehkä uusi vuosi on parempi.

   Poista
 4. Kyllä todella koville ottaa seurata poliitikkojen enemmistön suorastaan idioottimaisen sinisilmäistä unelmointia maahanmuuttoasioissa. Nämä Mantaqa-gangsteritkin ovat tulleet tänne TURVAPAIKAN hakijoina, ja kiittävät siitä mahdollisimman tuhoisalla tavalla. Mikä ihme saisi näm ohisalot aukaisemaan silmänsä tosiasioille, vai ovatko he täysin järjelle immuuneja. Hulluutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no kun Ohisalon agenda on tuhota valkoinen rotu, valkoiset miehet. Päättelykyky ei riitä sen pidemmälle, että jos valkoiset miehet tuhotaan, ei myöskään voi syntyä valkoisia naisia, joista puolet on näköjään imbesillejä suvakkeja

   Poista
  2. kun suvakit ämmät ovat ilmoittaneet, että ovat enemmän sukua neekerinaisille mitä valkoisille miehille äh höh LOL

   Poista
  3. Ei kysymys ole enää aikoihin ollut mistään sinisilmäisyydestä vaan tavoitteesta ja siihen pyrkimisestä.
   On älyllisesti epärehellistä väittää, että vihervasemmisto kannattaa matutusta hälmöyttään.
   Kyllä se maan tuhoamisen tavoite on siellä kirkkaana mielessä.
   Kun viha omiaan kohtaan on riittävän suuri niin mikään ei ole rajana, mietitään nyt vaikkapa Kambotsan kansanmurhaa.
   Hälyttävintä on kuitenkin se, että vaaleista toiseen noin 20 prosenttia äänestäjistä kannattaa oman kansansa tuhoamista.

   Poista
  4. Tämä mainittu 20 % äänestää kuten äänestää, koska he haluavat tuhota Suomen kansakunnan ja valtakunnan.
   Heidän sisälmyksissään kiehuu joko katkera kostonhalu siitä, että heiltä vietiin pois rakas Neuostoliittonsa tai puhdas narsistinen tuhon ja hävityksen levittämisen tarve.

   Kolme viidennestä peesaa heitä, vaikka suuri osa ei itsekään tajua, miksi.

   Poista
  5. Voi siellä joukossa olla akselorationaalistakin ajattelua, mutta uskoisin silti äärivasemmiston äänestäjien enemmistön olevan vain hyvää tarkoittavia hölmöjä.

   Poista
 5. Toivottavasti viranomaiset saavat tukea myös lakiasäätäviltä tahoilta.

  VastaaPoista
 6. Eli tuollaiset kusipäiset ählyrikolliset tekevät lähtömaastaan itse kusipäisen mestan ja "turvattoman" jolloin suvakkien kääpiöaivoissa suomalaisille muodostuu velvollisuus ottaa kaikkki kusipäiset rikolliset ähly maista Suomeen...todellisia järjen ja logiikan jättiläisiä tässä kuten muissakin asioissa, suvakit

  VastaaPoista
 7. Arvo Pohja ja Vär de Grund ihmisoikeuksineen ja oikeusvaltioperiaatteineen nyt vaan _ovat_ täysin avuttomia ja puolustuskyvyttömiä klaaniyhteisöjen edessä. Ellei tätä tunnusteta, mitään rakaisua ei löydy.
  Klaaniyhteisöä on käsiteltävä kollektiivisen vastuun pohjalta, mikään muu ei tuota tulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kehitysmaalaisia kollektiiveja hallitsee perinteisesti raakuus ja vahvimman laki. Ei tarvitse kuin katsoa miten vihamielisiä paikkoja näiden kotimaat ja kulttuurit ovat.

   Poista
 8. Jo keskiajalla sanottiin, että naisvaltikka on murheen merkki. Ei mulla muuta.

  VastaaPoista
 9. Mikähän kumma siinä on, kun nimenomaan naiset ja feministit haluavat tänne muslimeja, jotka ovat niitä pahimpia naisten alistajia ja raiskaajia. Esim termi joukkoraiskaus on ollut täysin vieras käsite Suomessakin ennen näiden moniosaajien tuloa. Samoin Oulusta tutuksi tullut lasten järjestelmällinen seksuaalinen hyväksikäyttö eli grooming.
  Suomalainen sisäsiisti pottunokka ei enää kelpaa, vaan eksoottisempaa on saatava, vaikka sitten tulisi turpiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska nainen ajattelee yhtä, sanoo toista ja tarkoittaa kolmatta.
   Nainen on sanonut haluavansa tasa-arvoa, ja hänelle on annettu sitä. Nainen on sanonut haluavansa vapauksia ja oikeuksia, ja niitä on annettu.

   Nainen on tarkoittanut jotain aivan muuta, ilmeisesti samaa kun sanoessaan "Ei, ei" vaikka tarkoittaa "Kyllä, kyllä!"

   Me olemme putkiaivoillamme luulleet naisen tarkoittavan mitä sanoo, ja antaneet sitä mitä he ovat sanoneet haluavansa. Naiset ovat vain suuttuneet koko ajan enemmän.

   Nyt he sitten tuovat tähän maahan kymmenintuhansin Tosi Miehiä, jotka eivät kysele mitään vaan repivät pillut paljaiksi ja survovat kuivana sisään.

   Siitä se suomalainen nainen tykkää, vaikka valehtelee muuta.
   Tai ei valehtele, se vain vaikuttaa meistä siltä, kun nainen ajatelee yhtä, sanoo toista ja tarkoittaa kolmatta.

   Poista
 10. Tarvitaan lisää rahaa kotouttamiseen ja paapomiseen. Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.
  A. Stubido

  VastaaPoista
 11. NATO on hyökännyt MV-lehteä vastaan jo kohta viikon ajan. Proffan määritelmän mukaan yhteiskuntamme on jo läpimätä:

  "Niin kauan kuin yhteiskunnassa on todellinen sananvapaus, se ei voi olla läpeensä mätä. Sen sijaan jokaisesta läpeensä mädästä yhteiskunnasta puuttuu todellinen sananvapaus."

  VastaaPoista
 12. Ruotsin tie on taattu Maria Ohisalon opeilla. Kun varmistetaan, ettei kukaan syrjäydy ja pestataan koordinaattoreita, heilutellaan käytännössä vain huulta, koska jos syrjäytyminen olisi helppo estää, se olisi jo tehty aikoja sitten. Ainut koordinaattori joka tässä tilanteessa voi auttaa on maastapoistamiskoordinaattori.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä olisivatkin verovarat hyvässä käytössä. Ainkakin, jos virassa olisi aikaansaava henkilö.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!