torstai 26. toukokuuta 2022

Uskomaton ja iljettävä saaga jatkuu, vaikka valopilkkujakin on

Suomen uskomaton maahanmuuttajasaaga jatkuu tänä keväänä kiivaana. Helsingin sanomat uutisoi helsinkiläisen ja espoolaisen rikollisjengin välisestä ampumistapauksesta Vantaan Leinelässä. Yksi tapauksen antisankareista oli someräppäri Milan Jaff, jota pidetään Helsingin jengin johtohahmona.

Sanottakoon nyt selvästi, ettei tällaisesta maahanmuuttajien kulttuurista ole mitään iloa Suomelle eikä suomalaisille. Päinvastoin, Milan Jaff kavereineen on tyyppiesimerkki sellaisista kusipäistä, joiden takia elämä täällä Pohjantähden alla on muuttumassa aiempaa laaduttomammaksi.

Vieläkin uskomattomamman uutisen joidenkin maahanmuuttajien kulttuurista julkaisi Ilta-Sanomat, joka kertoi Tampereella paljastuneesta iljettävästä rikosvyyhdistä. Sen aikana seitsemän maahanmuuttajamiestä oli käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen selvästi kehitysvammaista naista. 

Nämä seitsemän henkilöä ovat yksiselitteisesti sellaista porukkaa, jonka toivoisi pysytelleen esi-isiensä kotiseudulla - ja mikäli olisivat samaan tapaan toteuttaneet itseään - joutuneen sielläkin paikallisten lakien mukaisten rangaistusten kohteeksi. Jos varkaalta poistetaan jossain käsi eli tekoväline, niin olisiko näiltä pitänyt poistaa...

No niin, taas sorruin uneksimaan. Nähtäväksi jää, mitä tulevat uutiset meille Suomen uudesta väestöstä kertovat. Mutta jotta minua ei syytettäisi yleistämisestä tai maahanmuuttajavastaisuudesta - joista kumpaakaan en siis edellä tehnyt - otettakoon esimerkiksi myös yksi maahanmuuttajiin liittyvä valopilkku. 

Sen tarjosi kaupunginvaltuutettu Seida Sohrabi (kok), joka totesi sosiaalisessa mediassa, että "sain juuri nauttia @Halla_aho yhdestä parhaimmista esiintymisistä @YleAstudio. Halla-aho on perillä Turkin ja Kurdistanin tilanteesta ja tuo keskusteluun rikasta näkökulmaa ja tietoa katsojille. Kiitos Jussi." 

En itse nähnyt tuota A-studiota - enkä siis tiedä, mitä Halla-aho siellä sanoi - mutta positiivista oli, että maahanmuuttajataustainen nainen kiitti muuten kovin mustamaalattua perussuomalaispoliitikkoa tämän esiintymisestä. Sohrabi siis toteutti vanhaa viisautta, jonka mukaan asiat riidelkööt, ei ihmiset.

13 kommenttia:

 1. Professori tiivistää muutamalla lauseella suomalaisen maahanmuuton vaikutukset. Huonoa ovat joukkoraiskaukset ja jengien väliset ampumiset. Poikkeuksellinen valopilkku on se, että joku maahanmuuttaja sanoo yhdestä suomalaisesta edes kerran jotain hyvää.

  No tyydytään edes tähän vähään hyviä asioita. Maahanmuuttajat ovat haukkuneet suomalaisia mennen tullen. Heille ei riitä mikään. Jos edes joskus olisivat kiitollisia siitä kaikesta, mitä heille on vastikkeetta annettu. Mutta ei. He osaavat sanoa asylum-sanan ohella vain ”lisää, lisää, antakaa minulle minun rahani”

  Suomalaiset ovat niin pöljiä, että valitsevat pääkaupungin valtuuston puheenjohtajaksi kaikkein suurimman meitä haukkuvan naisen, jonka ansiot jäävät ison pyllynsä näyttämisen videolla kaikelle kansalle. Aikamoinen symboli sekin todellisuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tässä on kurjaa, että tämä sota on jo hävitty. Osaamme varautua Putinin tuloon, mutta pitkäaikainen Suomen tuhoaminen huonolla maahanmuutolla on päättäjille liian vaikeaa ymmärtää.

   Eurooppalaiset ovat väkivalloin ajaneet muslimit kaksi kertaa pois Euroopasta. Kolmas kerta olisi välttämättömyys, mutta turha sellaisesta on edes haaveilla. Nyt vallassa ovat naiset, jotka ovat sokeita maahanmuuton ongelmille. He päinvastoin haluavat nopeuttaa Euroopan tuhoa.

   Poista
 2. Kun ylisukupolvisten serkusavioliittojen seurauksena miehen äo on siinä 68 hän kykenee ainoastaan reagoimaan välittömiin ärsykkeisiin olivat ne sitten seksiin tai nälkään liittyviä. Jos tarpeita ei päästä heti toteuttamaan turhautumiseen reagoidaan silmittömällä väkivallalla. Jostain syystä punavihreät haluavat Suomeen enenevässä määrin tällaisia ihmisiä ja uskottelevat äänestäjilleen että kyse on koneinsinööreistä, joiden tutkintotodistukset ovat vain kadonneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koomista tässä on se, että suvakit nimenomaan väittävät maahanmuutolla parannettavan suomalaista geeniperimää. Kun ÄO on mitä on, ei koskaan pysty sopeutumaan länsimaiseen elämään ja he tulevat olemaan valtava, yhä paheneva rasite Euroopalle.

   Poista
 3. Uutisoinnin mukaan valmiuslain muutos vaatisi valiokunnan mukaan 2/3 äänistä kiireellisyyteen ja siihen eivät hallituksen edustajat riitä. Tämä on siis se laki, jossa turhapaikan hakua ei voi estää missään tilanteessa. Toivottavasti kaatuu koko roska.

  VastaaPoista
 4. Seida Sohrabi on viisas nainen, johon liittyy se, että hän ei ole muslimi. Maahanmuuttajien ongelmallisuus liittyykin pääosin tuohon primitiiviseen uskontoon, joka ei ole yhteensopiva modernin länsimaisen yhteiskunnan kanssa. Sen uskonnon jumala pitää oikeana mm sitä, että jatkuvasti käytävässä jihadissa vääräuskoisilla ei ole ns ihmisarvoa, joten vääräuskoisia naisiakin saa kohdella professorin alussa kuvailemalla tavalla. Myös valehtelu oman edun vuoksi on sallittua monien muiden kieroutuneiden tapojen lisäksi. Länsimaiden ehdoton etu olisi ymmärtää, että yhtään muslimia ei pitäisi ottaa enää tänne jatkuvaksi riesaksi.

  VastaaPoista
 5. Maailmaa hallitaan tunnetusti vähällä järjellä, ja tähän vanhaan totuuteen täytyy nykyaikana lisätä vielä, että nyt hallitaan vahvoilla vieteillä.

  Hallituksen punavihreät tytönräppänät tuskin itse tajuavat mihin alitajunnan voimat heitä vetävät. Valmiuslain valmistelu on oikea oppikirjaesimerkki siitä, miten terve järki saa väistyä kun vietit vetävät. Ja kuvaan kuuluu tietysti, että näennäiset perustelut -- kuten vetoaminen "kansainvälisiin sopimuksiin" -- vedetään suojakilveksi jotteivat todelliset alhaiset vaikuttimet paljastuisi.

  Siis paljastuisi edes heille itselleen.

  Kultuurisen narsismin maailmassa kaikki hedonistiset efektit -- monikulttuurisuus, toiseus, ekstremismi -- määräävät elämän sisällöt ja päämäärät. Ei kuitenkaan millään uskoisi, että tämä eurooppalaisen ajattelun rappiotila määrää myös hallituksen päätöksiä.

  No miksei määräisi. Määräähän se niin vahvasti journalistejakin, ja esimerkiksi mainosmaailmaa. Itse ihmettelen, keneen nämä muoti- ja asuntomainoksissa esiintyvät sänkimannekiinit vetoavat, mutta kaipa ne ovat tuottonsa laskeneet. Vai ovatko? Ehkä sielläkin vain eletään viettien vallassa?

  VastaaPoista
 6. Hei mutta tämähän kaikki on jo tapahtunut Ruotsissa! Suomihan on sama maa, joten sinne meren toiselle puolelle rantautuu nämä asiat pikkusen myöhemmin.
  Onkohan Suomi edes koskaan ollut itsenäinen?
  Vielä Natosta; osaako joku vastata kysymykseeni, että miksi Wallenberg on ollut mukana neuvotteluissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuskinpa tuohon mitään julkista vastausta saadaan. Ei ole saatu ennenkään, ne ovat niin hyviä siinä peittelyn taidossa.

   Poista
 7. Siinä kehitysvammaisen tapauksessa oli kyseessä jostain pahemmasta kuin tavallisesta raiskaussarjasta: se oli suunnitelmallista groomausta.


  t: V-tuuntunut Stadilainen

  VastaaPoista
 8. Kostotoimet pitää kohdistaa nekrunpalvojiin kuten vihreisiin.

  Se on oikeutta.

  VastaaPoista
 9. kaupunkien keskustat jo toinen toisensa jälkeen alkaa nyt rommata, kikkuriporukoiden takia.. ikäänkuin se olisi yllätys muille kuin suvakeille

  VastaaPoista
 10. Kyllä noita arabeja ja somaleita pyörii paljon Jyväskylän Kauppakadulla. Afrikan sarvi on tyrkyllä tytöille ja naisille vaikka väkisin. Vassareiden joku sulttaani (kansanedustaja) on jopa perustanut yhteisön nimeltään "Afrikan sarvi".

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!