tiistai 8. helmikuuta 2022

Uutisia monikulttuurisesta Suomesta - sekä kurkistus tulevaisuuteen

Suomen hallituksilla on viimeisten kymmenien vuosien aikana ollut vakaa aikomus monikulttuuristaa kotimaamme. Siksi oli mielenkiintoista lueskella tänä aamuna erilaisia tämän projektin seurauksia. 

Ensimmäinen tapaus liittyy maamme raiskauspääkaupungin maineen saaneeseen Ouluun, jossa muutama vuosi takaperin toimi monikulttuurinen raiskausrinki. Nyt on samassa kaupungissa ilmennyt epäily törkeästä lapsenraiskauksesta, jonka seurauksena poliisi on ottanut kiinni neljä täysi-ikäistä maahanmuuttajataustaista miestä. 

Tapauksesta kertonut Ilta-Sanomat halusi ilmeisesti keventää uutisen maahanmuuttaja-aspektia yhdistämällä sen niin ikään Oulussa toimineen kantasuomalaisen raiskausjengin tekosiin - vieläpä siten, että nämä mainittiin jutussa ensi. MTV3:n ilmeisesti samasta tapauksesta kertoneessa uutisessa jätettiin puolestaan mainitsematta koko monikulttuurisuusaspekti. 

Toinen tapaus liittyi karibialais-ranskalaisen lapsensurmaajan vaatimukseen päästä suorittamaan rangaistuksensa Ranskaan. Syyksi hän ilmoitti asiasta kertoneen IS:n mukaan sarjamurhaaja Mikael Penttilän, joka oli käyttänyt hänestä rasistista haukkumanimeä. Kilpaileva iltapäivälehti täsmensi, että käytetty nimitys olisi ollut "musta apina".

Helsingin sanomat kertoi puolestaan monikulttuuristen koulujen oppilaista. Sen mukaan lukemisvaikeuksista kärsivät erityisesti vantaalaiset koululaiset. Heistä äidinkielenään suomea tai ruotsia puhuvista jopa yli 30 prosenttia tarvitsee tukea lukutaidossaan. 

Ongelman syyn kertoi kaupungin perusopetuksen päällikkö, jonka mukaan "varsinkin Vantaan kaltaisessa monikulttuurisessa kaupungissa tarvitaan erilaista osaamista, kielitietoista pedagogiikkaa ja kenties uusia keinoja tukea oppimista. Lasten lukemaan oppiminen tulee aina olemaan yksi koulun tärkeimmistä tehtävistä."

Samaisen artikkelin mukaan maahanmuuttajataustaisista oppilasta 76 prosenttia tarvitsee erityistä apua oppiakseen lukemaan. Määrä on suunnilleen sama sekä seitsemäs- että toisluokkalaisilla. 

Monikulttuurisen Suomen uutisiin kuului myös se, että käräjäoikeus tuomitsi maanantaina virkarikoksesta rikoskomisarion, joka ei keskeyttänyt turvapaikanhakijan käännyttämistä Irakiin. Mies ehti nimittäin tehdä uuden turvapaikkahakemuksen juuri ennen käännyttämistään, joten häntä ei olisi saanut poistaa maasta. 

Tämän tapauksen osalta toivon, että se johtaisi turvapaikanhakuoikeuden rajaamiseen normaalin oikeuskäytännön mukaiseksi. Eli oikeutta viranomaispäätöksestä valittamiseen ja - mikäli päätös todetaan oikeaksi - pikaiseen maasta poistamiseen ilman enempiä venkoiluja.

* * *

Monikulttuurisen Suomen tulevaisuutta voimme tutkailla läntisestä naapurimaastamme Ruotsista. Siellähän tämä kehitys on edennyt jo paljon pidemmälle - ja kuinka ollakaan, myös siellä on tapahtunut paljon sellaista, joka on noussut esille myös suomalaisessa mediassa. 

Aloitettakoon kouluaiheella. IS:n mukaan Västeråsissa oli kaksi veitsellä aseistautunutta ryöstäjää tunkeutunut luokkahuoneeseen ja pakottanut oppilaat antamaan heille tietokoneensa. Opettajat olivat lähteneet jahtaamaan ryväreitä, minkä seurauksena nämä heittivät tietokoneet puskiin. 

Myös joku ohikulkija oli yrittänyt pysäyttää ryöstäjät koulun ulkopuolella, mutta hänet pahoinpideltiin. Tekijöistä ei kerrottu muuta kuin että he olivat naamioituneita. 

Ruotsin islamistiset ryhmät ovat puolestaan kunnostautuneet levittämällä sosiaalisessa mediassa valheellista tietoa väittäen, että Ruotsin viranomaiset ja kunnat sieppaavat lapsia muslimivanhemmilta. Tämä kampanja on vahvistunut viimeisen viikon aikana, levinnyt arabiankielisillä kanavilla ja saanut miljoonia seuraajia. Kommenttikentissä on kirjoitettu uhkauksia väkivallasta ja terroriteoista.

Kyse lienee kelvottomilta vanhemmilta huostaan otetuista lapsista, joiden tulevaisuuden viranomaiset ovat yrittäneet pelastaa. Tähän viittaa se, että islamistien uutisoinnissa on näytetty videoklippejä itkevistä lapsista, jotka sanovat Ruotsin viranomaisten siepanneen heidät vanhemmiltaan.

Tapaus kertoo ennen kaikkea siitä, kuinka monikulttuurisessa yhteiskunnassa ääriainekset pyrkivät vahvistamaan väestöryhmien välistä polarisaatiota. Ja mikäpä siihen olisi tehokkaampi keino kuin sosiaalisessa mediassa näytetyt videot itkevistä lapsista ryyditettynä väitteillä heidän ryöstämisestään. 

Tässä on syytä myös huomata, että vaikka tällaiset tarinat tuskin menisivät kovin tehokkaasti läpi eurooppalaistaustaisessa väestössä, ovat lukutaidottomat ja omissa gangstereiden hallitsemissa lähiöissään asuvat kehitysmaalaiset tällaiselle propagandalle paljon alttiimpaa maaperää. Eikä islamistien propaganda siten jää vaille vaikutusta Ruotsissa - eikä myöskään Suomessa, joka nykyisen maahanmuuttopolitiikan jatkuessa on samassa tilanteessa ehkä jo kymmenen vuoden kuluttua. 
 

10 kommenttia:

 1. Tuo Ruotsin tietokoneitten aseellinen ryöstö koululuokasta kesken koulupäivän on oiva esimerkki siitä kuinka moniosaavasti kulttuuri voi maahanmuuton myötä rikastua, siis olettaen että ne ryöstäjät olisivat olleet maahanmuuttajia tai näiden jälkeläisiä.

  Toisaalla samaan aikaan, olemmeko panneet merkille TV-mainokset ja sen että niissä ilmenee että onnellisuus on mahdollista vain jos tuttavapiiriisi kuuluu ainakin yksi etnisesti lähi-idästä tai peräti afrikasta asti peräisin oleva mamu.

  Mainosten mukaan aina missä 2 tai useampi suomalainen on koolla siellä on mukana ainakin 1 mamu taustainen.

  Mikä tietenkin herättää kysymyksen että olenko minä rasisti koska tuttavissani ei ole yhtään mamua?

  Ja vastaan itse että en ole rasisti vaan mamuja ei vain kaikille asti millään riitä tuttaviksi, ja siksi maahanmuuttoa tulisi roimasti lisätä jotta kaltaiseni mamuille heikosti ystäväksi kelpaavatkin löytäisivät elämäänsä oman kotimamun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. .. mukana ainakin 1 mamu taustainen

   Kyseessä on wokeismin ikeen langenneista hömppämainoksista. Laitan mainostetun asian sivuun kuvottavuutensa takia.

   Poista
  2. Mainosten mukaanhan täällä väestöjakauma on melkein kuin Afrikassa tai vähintäinkin lähi-idässä. Mainostoimistot ehkä kuvittelevat jossain BLM-harhoissaan, että tuolla myytäisiin paremmin, mutta metsään menee. Ristiriita on samanlainen, kuin jos laittaisi spurgun mainosmannekiiniksi. Pelkästään

   Poista
  3. Pelkästään ärsyttävää.

   Poista
  4. "Mikä tietenkin herättää kysymyksen että olenko minä rasisti koska tuttavissani ei ole yhtään mamua?"

   Harvemmin lienee noilla mainoksien tekijöilläkään.

   Poista
 2. Jos/kun ei osaa edes lukea niin kehittyneessä yhteiskunnassa ei jää paljon muuta vaihtoehtoa kuin elättää itsensä sosiaalituella ja/tai rikoksilla.

  Miten nämä henkilöt "rikastuttavat" yhteiskuntaamme? Käsittääkseni ei mitenkään eli mitä pitäisi tehdä?

  VastaaPoista
 3. Ruotsin uusi puolue: Partiet Nyans

  https://ledarsidorna.se/2022/02/partiet-nyans-pratar-maktsprak-infor-valet-2022/

  Puolueen puheenjohtaja Mikail Yüksel:
  "Snart tar vi över hela Skåne med Malmö i spetsen."

  VastaaPoista
 4. Mutta onhan me saatu ihan uutta värinää kaduille kun matujen katujengit ovat alkaneet riehumaan. Tämän ilmiönhän ei mätäsalon mukaan pitänyt tänne rantautua mutta kikkeliskokkelis, kuulat hiihtää jo kaduilla.
  Osumatarkkuus vieläkin kehnompaa kuin Ruotsin kädellisillä mutta eiköhän se siitä kehity.
  Onnea ja menestystä mutusalolle tulevaisuuden arviointeihin ja puhtaisiin valheisiin.
  Kovin on vihervasemmisto ollut asiasta hiljaa.

  VastaaPoista
 5. Monikulttuurisuuden sykistä seurauksista kaikkein synkimmät ovat niitä jotka vaikuttavat oman yhteiskuntamme pinnan alla jossain julkilausumattomissa kognitiivisissa krroksissa.

  Ei pidä tietenkään ihmetellä sitä miksi kehitysmaista tulevat ihmiset eivät opi samalla tavalla lukemaan ja kirjoittamaan kuin oman kulttuurimme lapset. Se ei ole koululaitoksemme, vaan ihmisen perimätn syy. Sitä on ihan yhtä mahdotonta muuttaa kuin on kuvitella, että vaikkapa oman maamme lääkäripula korjautuisi yksinkertaisesti kouluttamalla lisää lääkäreitä -- sillä valitettavasti Gaussin käyrät älykkyyden jakautumisesta panevat armottoman rajan sille miten paljon oman populaatiomme keskimääräiseltä pohjalta voi nousta kaikkein vaativimpiin älyllisiin töihin pystyviä yksilöitä.

  On erityisen traagista, että juuri kouluihmiset ovat niitä kaikkein idealistisimpia -- ja myös monikulttuurivouhotusta ihailevia -- ihmisiä. Kouluviranomaisten harhaisen idealismin seurauksena koko koululaitoksemme opetuksen ja oppimisen taso tulee kokemaan korjaamattoman romahduksen.

  Kukaan ei tule koskaan kuitenkaan saattamaan ainoatakaan monikulttuurisuusrunnaria mihinkään edesvastuuseen ajatuksistaan, sanoistaan tai teoistaan. Sen sijaan järjestelmä kriisiytyessään tulee haastamaan yhä useamman monikulttuurisuuskriitikon "vihapuhujana" leivättöämän pöydän ääreen.

  Se on nykyisessä kulttuurisessa narsismissamme vallalla olevan uhriajattelun mukainen seuraus. Mitä enemmän syntyy todellisia uhreja, sitä bähemmän vaikuttajayksilöt pystyvät ottamaan lusikan kauniiseen käteensä ja myöntämään olleensa perinpohjin väärässä. Uhriajatteluun kuuluu vain voimaantuminen kaikkiin uhreihin samaistumisesta -- ja se tietää sitä, että mitä enemmän syntyy oikeita uhreja, sitä vahvemmin omista harhaisista oikeudentunnoista pidetään kiinni.

  VastaaPoista
 6. Mikä ihme siinä on, että Ruotsin kehitys ei soita mitään hälytyskelloja poliitikkojen enemmistölle, vaan sama löperö maahanmuuttopolitiikka saa jatkua. Vasemmistolta on aivan turha odottaa mitään järkevää asian suhteen, ja vihreiden tavoitteethan ovat Suomelle täysin tuhoisia. Nykyiset vihreiden johtavat naiset ovat yksiselitteisen hulluja, siis oikeasti pähkähulluja jokainen.
  Mutta miksi Kokoomus ja Keskustakin myötäilevät ja edesauttavat kaikilla mittareilla haitallista humanitaarista maahanmuuttoa. Ei mahdu järkeen.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!