torstai 10. helmikuuta 2022

Ruotsalaistyyppisen maahanmuuttopolitiikan odotetut seuraukset yllättivät poliisin

Suomalaisessa mediassa on parin viimeisen päivän aikana puhuttu paljon pääkaupunkiseudun katujengeistä. Hyvää siinä on se, ettei asiaa enää salailla. Eikä uutisoinnissa ole kovin tarkoin vaiettu sen kytköksistä maahanmuuttajiin, kuten osoittaa esimerkiksi maininta yhdestä asiaan liittyvästä johtohahmosta, gangstaräppäristä ja lapsenraiskauksesta epäillystä Milan Jaffista.

Jaff on yksi helsinkiläisen katujengin johtohahmoista, jonka johtama porukka on ottanut kiivaasti yhteen espoolaisen - ilmeisesti somalivetoisen - jengin kanssa. Toisin sanoen pääkaupunkiseudun maahanmuuttajanuorison meno muistuttaa yhä enemmän sitä kehitysmaalaistyyppistä meininkiä, joka on jo pitkään ollut arkipäivää Ruotsissa kuten tämä yli kaksi vuotta sitten kirjoittamani merkintä osoittaa. 

Siksi olin pudota tuoliltani ja kaataa kahvin edessäni olevan tietokoneeni näppäimille kun luin MTV3:n uutisesta poliisin kommentin, jonka mukaan "kieltämättä se hieman yllätti, miten nopeasti tämä on kehittynyt". Miten ihmeessä se saattoi yllättää Suomen sisäisestä turvallisuudesta vastaavan viranomaisen, kun tällainen harrastajablogistikin on ymmärtänyt asian jo vuosikausia sitten?

Tälle tilanteelle on kolme toinen toistaan huonompaa vaihtoehtoa. Niistä ensimmäinen - jonka toivon paremman vaihtoehdon puutteessa vastaavan todellisuutta - on se, että poliisi ei ole niin pihalla kuin kommentista voisi päätellä, vaan sen tarkoituksena oli vain rauhoitella kansalaisia siksi aikaa, että se ehtii panna jengit kuriin.  

Toisen - ja toivottavasti väärän - vaihtoehdon mukaan suomalainen poliisi on ollut harjoitetun maahanmuuttopolitiikan seurauksista pihalla kuin lumiukko kesällä. Siis sellaisen maahanmuuttopolitiikan, joka on kaikkialla muualla - erityisesti Ruotsissa ja Tanskassa - johtanut asuinalueiden slummiutumiseen ja siirtymiseen järjestäytyneen yhteiskunnan ulkopuolella toimivien jengien hallintaan. 

Kolmannen - ja kaikkein vaarallisimman - vaihtoehdon mukaan poliisi on kyllä tietoinen maahanmuuttajajengien tilanteesta, mutta poliittiset päättäjät ovat omien poliittisten agendojensa takia kieltäneet näitä toimimasta tehokkaasti ja/tai puhumasta julkisuuteen tilanteen todellisesta vakavuudesta.  

Oli asia niin tai näin: minä Suomen kansalaisena vaadin maan hallitusta resursoimaan poliisin riittävän hyvin, jotta maahanmuuttajanuorison jengiytymiseen voidaan puuttua riittävän tehokkaasti. Lisäksi edellytän, että valtioneuvosto pääministeri Sanna Marinin (sd) johdolla ottaa ongelman perussyyn vakavasti ja huolehtii Suomen kansakunnan tulevaisuudelle vaarallisen maahanmuuttopolitiikan lopettamisesta.

30 kommenttia:

  1. Vaikea uskoa, että mikään poliisin resursointi muuttaa tilannetta olennaisesti. Valitettavaa kyllä. Olennaiset valinnat tehdään muissa kohdin, poliisi lähinnä sammuttelee paloja ja tutkii syntyneitä vahinkoja.

    VastaaPoista
  2. Näiden itsestään selvien, ennakoitaissa olleiden ongelmien syy ei ole rap-gansta "musiikki" vaan pikipäiden geneettiset,perinnölliset vääjäämättömät ominaisuudet.

    Tietysti he ovat itse kehittäneet rotu-ominaisuuksiiksiinsa sopivan "musiikin" ja kulttuurin.

    Olipa suuri yllätys.

    Minkään yhden jengin suitsiminen ei auta mitään, koska sieltä tulee aina uutta jengiä loputtomiin siinä suhteessa, mitä pikipäitä on Suomessa väestöstä.

    VastaaPoista
  3. Ruotsin hallituksen mantroja jo vuosikymmeniä:

    "Vi såg det inte komma" tai "Vi har varit naiva". Ja niin edelleen.
    Ja edelleen samaa virttä veisataan.

    Ainoat pahat ovat olleet Sverigedemokraterna, jotka ovat kaiken pahan alku ja juuri. Vrt. Suomessa Perussuomalaiset.
    Tanskassa ollaan ymmärretty tämä kehitys ja yrittävät tehdä sille todella jotain. Siis yrittävät.
    Seuratkaa maailman tilannetta: Usa:ta esim. ja Euroopan Unionia, YK:ta, World Economic Forum´ia jne jne jne.
    Länsi on kaatumassa. Ruotsin uusin puolue Nyans kerää voimiaan Turkki apunaan.

    VastaaPoista
  4. Poliisi kun tulee paikalle, niin vahinko on jo yleensä tapahtunut. Pellepoliisi Taposen ennaltaehkäisevän toiminnan tulokset ovat jo näkyvillä, ts. vahvasti ollaan Ruotsin mallin mukaan menossa. Ajan kuluessa maahanmuuton ongelmat vain pahenevat.

    Tilanteen todellinen syntipukki on kuitenkin kansa. Kyllä. Kansa, joka luottaa lapsenomaisesti YLE:n, muun valtavirtamedian, THL:n, STM:n, hallituksien, poliitikkojen, virkamiesten, EU:n ja niiden elämää suurempien ns. Asiantuntijoiden puolitotuuksiin, vääristelyihin, jopa valheisiin.

    Kansa äänestää vuosikymmenestä toiseen - vapaaehtoisesti - puolueita ja henkilöitä, jotka ovat saaneet aikaan niin ilmastohysterian, piikkihysterian, EU-orjuuden kuin maahanmuuton alati kasvavat ongelmat. Naiset ja nuoret on päästetty sotkemaan yhteisten asioiden hoito (politiikka) ja pilaamaan Suomi ja sen talous ja turvallisuus - myös jo voi sanoa: sen tulevaisuus!

    Maahanmuuton ongelmia eivät taida edes mahdolliset poliisin lisäresurssit ratkaista. Ainoa toimiva keino on poistaa maasta häiriköivä maahanmuuttaja-aines. Välineitä tähänkin olisi tarjolla: mm. kehitysavun leikkaukset maahanmuuton lähtömaille, jos eivät vastaanota kansalaisiaan. Niin ja itsestään selvästi karkotettavilta on poistettava Suomen kansalaisuus, jos ovat sellaisen jo saaneet. Näitä keinoja jätti ulkoministeri Soini käyttämättä 2015–2019, kun olevinaan neuvotteli irakilaisten palautuksista paikallisten viranomaisten kanssa. Sellaiset poliitikot, kuin kansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Tuo raivostuttava Taponen on mainittava varsinaisena hyödyttömänä eliittiä nuoleskelevana idioottina, joka on täydellisesti paskantanut virkansa. Ja vastaavia tapauksia virkamiehistössä ja etenkin -naisistossa riittää.
      Kansa tietenkin äänestää idiootteja, mutta suuria syyllisiä ovat media, poliitikot ja erilaiset korkean tason asiantuntijat, jotka pitävät kansaa pimeässä ja syöttävät valeita. Suuri osa kansasta ei seuraa somen vaihtoehtomedioita, ja erehtyy ottamaan valtamedian sepustukset todesta.
      Se mitä nyt tarvitaan on humanitaarisen maahanmuuton täydellinen lopetus, koska jo nyt maassa olevien kanssa ollaan kusessa sieraimia myöten.

      Poista
  5. Ennen vanhaan sanottiin: Poliisipartiossa on aina kaksi: Toinen osaa lukea ja toinen kirjoittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja olihan polliiseille oma kellokin: Viisarinäyttö, siitä näki paljonko kellon ja numeronäyttö, siiä näki miten se kirjoitetaan.
      Huru-ukko

      Poista
  6. Ei ole muita vaihtoehtoja kuin pahin, #3. Totta kai kentällä ollaan tietoisia, onhan se osa näiden ihmisten jokapäiväistä työtä. Eikä virkamieskuntakaan pääasiassa millään idioottitasolla ole. Laskeskelevatpa vain avoimen toisinajattelun vaikutuksia uraan ja henkilökohtaiseen talouteen. Toki on niitäkin, joille muu kuin konformismi on myrkkyä, koska se kyseenalaistaisi systeemin kollektiivisen järkevyyden.

    Mutta ilman median uustaistolaisen woke-klikin tiukkaa narratiivikontrollia tähän tilanteeseen tuskin olisi päädytty. Eri asiantuntijat olisivat voineet käydä avointa debattia julkisuudessa, sosiaaliset kustannukset eivät olisi kasvaneet ylitsepääsemättömän korkeiksi ja kansa olisi tietoisempi erilaisista argumenteista ja faktoista. Toivon sydämeni pohjasta, että nämä etujoukkoaseman kaapanneet narsistiset kvasiälyköt joutuvat vielä karvaasti maksamaan identiteettipoliittisesta totalitarismihankkeestaan.

    VastaaPoista
  7. Viime vuonna poliisi kyllä kertoi maahanmuuttajataustaisten jengiytymisistä, useaankin otteeseen. Taisipa mainita, että suurimpaan kuuluu toistasataa eri ikäistä nuorta Se kuitattiin poliisin höpinänä, varsinkin kun pari kadulla nuorten parissa työskentelevän järjestön edustajaa vakuutti yhteen ääneen silmätkin ymmyrikäisinä, etteivät ole havainneet mitään joka viittaisi jengiytymiseen. Kyse ei ole etteivätkö kaikki tahot olisi asioista perillä vaan ihan kuten joku jo edellä kommentoi, kyse on naiviudesta joka lähentelee jo rikollista piittaamattomuutta kaikkien kansalaisten turvallisuudesta, myös maahanmuuttajien.

    VastaaPoista
  8. On aika kostaa vihreille stalinisteille ja heidän perheilleen.

    Se on oikeutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mene kostamaan. Paitsi ettei tälläkään kertaa tule mitään.

      Poista
  9. Haittamaahanmuutto on vain yksi osanen tätä isompaa kehityskulkua joka voi päättyä vain huonosti.

    -Raksaäijä-

    VastaaPoista
  10. Eurooppa tekee "outoa itsemurhaa", kuten Douglas Murray kirjassaan raportoi.

    Yksikään -- siis todella ei yksikään -- presidentti, ministeri, poliitikko, virkamies, "asiantuntija", journalisti, tai muu sellainen -- ei ole koskaan sanonut ääneen sitä perustavanlaatuista tosiasiaa, ettei siitä, että kaikilla on "ihmisarvo", mitenkään seuraa se, että kaikki "kulttuurit" sopeutuisivat keskenään.

    Ihminen on sosiaalinen laji, jota määräävät yhteisövoimat ja yhteisöominaisuudet. Se on liian vaikea asia tajuttavaksi. Me osaamme vain tuijottaa yksilöön ja myötäillä, kun yksilö vaatii "oikeuksiaan" -- joilla on reaalimaailmassa aina hintansa ja maksajansa.


    VastaaPoista
  11. Täytyy myöntää, että olen yllättynyt siitä, miten pitkälle tilanne on mennyt. Ruotsin alamäkeä seuratessa lohdutin itseäni sillä, että me emme ole ruotsalaisia. Meillä on suojeluskunnat kaduilla paljon ennen tilanteen eskaloitumista.

    En ollut tajunnut, että suomalaiset miehet ovat lakanneet olemasta miehiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian kauan jatkuva rauhan ja hyvinvoinnin kausi naisistuttaa tehokkaasti.

      Poista
    2. Eivät suomalaiset enää poikkea juurikaan ruotsalaisista. Muistetaan, että ruotsalaisetkin olivat joskus kauan sitten viikinkejä. Feministinen propaganda on kuitenkin jo tehnyt tehtävänsä.

      Poista
    3. Luulenpa, että propaganda olisi voimaton, elleivät nuortenkin miesten testosteronitasot olisi laskeneet niin radikaalisti viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana.

      Tässä olisi professorille oikein selvityksen ja kirjoituksen aihe. Ei nimittäin ole kenenkään etu, että miesten laskevat testosteronitasot pilaavat paitsi miesten terveyden, myös yhteiskunnan.

      Todettakoon että tarkoitus ei ole kuulostaa miesvihamieliseltä. Minä pidän miehistä ja pidän erittäin valitettavana tätä soijapoikasuuntausta. Turha ihmetellä, mikseivät nuoret naiset tahdo lisääntyä...

      Poista
  12. Tuo poliisin valehtelu ja asioiden salailu on mennyt jo liian pitkälle. Tot.näk. Ohisalon määräämää, mutta onhan sitä ollut jo aikaisemminkin. Ruotsissakin poliisi raportoi muutaman tunnin sisällä ammuskeluista ja muusta, ettei kansan tarvitse pelätä turhaan.

    https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/turvallisuusuhka-poliiseja-ohjeistettu-kayttamaan-luotiliivia-ja-kantamaan-asetta-vain-ylin-poliisijohto-tietaa-mista-uhassa-on-kyse/8352380#gs.p935h2

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nils-Aslakilla hyvä pointti. Kauhistelun maksimi on yleensä ollut: olemmeko yhtä avuttomia kuin ruotsalaiset? Ehkä meillä on vielä onnettomampi virkakunta - totaalisempi yhteiskunnallinen halvaus - köyhemmässä maassa? Ei vain saada Ruotsia kiinni vaan mennään heittämällä ohi. -jussi n

      Poista
  13. Ovatkohan ruotsalaiset yhtään huolissaan kun siellä vihapuhuja-imaamit vaahtoavat muslimilasten kidnappauksista. Todellisuudessa lapsia on otettu huostaan väkivaltaisilta tai muuten hulluilta vanhemmilta. Nyt yksikin imaami uhoaa, että Ruotsi on meidän tämä maa kuuluu meille, halusitte tai ette. Ja 10-15 vuoden päästä maa on meidän..

    Aihe olisi ihan oman bloginkin väärtti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pt-media on ansiokkaasti raportoinut näistä. Sitä kannattaa siis seurata ja tarvittaessa varmistaa alkuperäislähteistä, jotka sielläkin on yleensä linkitetty.

      Poista
  14. Ei varsinkaan Vihreiden esityksiä ja politiikkaa pidä ihmetellä eikä sitä, että he halusivat sisäministerin salkun.
    Vihreät noudattavat täysin johdonmukaisesti ohjelmaansa jonka tavoitteena on tuhota Suomen sisäinen turvallisuus ja talous.
    Keharikädelliset ovat tavoitteen saavuttamisessa nopein ja varmin keino.
    Ei Vihreät ole idiootteja vaikka meidän silmiin he sellaisina näyttäytyvät.
    Ideologia ja tavoite on koko ajan kirkkaana mielessä, ilmasto ja luontoasiat ovat vain silmänlumetta joilla saadaan ne aidot idiootit äänestämään heitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedämme,että vihreistä poliitikoista tai heidän kannattajistaan/äänestäjistään suurin osa on naisia. Mitä Joppoksen avaama logiikka kertoo heistä? Eikö sen, että ovat suomalaisille vihamielisiä oman kansansa pettureita?

      Poista
    2. Nämä naiset eivät ole pettureita vaan pikemminkin hyödyllisiä idiootteja, jotka haluavat kaikille hyvää ja kaunista - tunteen voimalla.

      Poista
    3. Osasta Suomalaisia miehiä on tarkoituksella tehty pullantuoksuisia nössöjä ja mimmit hakevat jännitystä näistä 24:n karaatin kokovartalomulkuista.
      On vissiin kiva saada välillä turpaansa.
      Kuten proffa totesi, he ovat hyödyllisiä idiootteja ja ottavat nauttien pataansa.
      Ottakoot ja jos jossain vaiheessa menee henki niin nyyh.

      Poista
  15. Tuo mitä "Historix" kyseli niin joo.
    Valtaosa Vihreiden äänestäjistä on erämaasta nimeltään Helsinki.
    Siellä ne istuvat juomassa paskaa skumppaa keskellä luontoa kuten Espanpuistossa.
    Ainoa kosketus luontoon on jäätävä kirvojen aiheuttama paskasade.
    Nuoria vihaisia naisia jotka läväyttää aina raajat auki kun geelipää tulee kohdalle mutta sinisilmä on natsisika ja pitäisi muutoinkin olla kotona.
    He ovat se Vihreät.
    Antaa mimmien maistaa uutta normaalia. Katsellaan muutaman vuoden päästä kun kadut ovat kehareiden käsissä.

    VastaaPoista
  16. Nyt Hesari jo puhuu jengien maahanmuuttajataustasta:

    "Osa jengeistä identifioi itsensä ensisijaisesti kaupunginosaan, osa taas etniseen alkuperään. Valtaosa näiden katujengien jäsenistä on ensimmäisen tai toisen polven maahanmuuttajataustaisia".

    VastaaPoista
  17. Poliisi resursoi varansa kokoomuksen korruptiovapaaseen poliisihallitukseen sen sijaan, että käyttäisi ne rahat minne pitää maassa maan tavalla, ehkä määrärahojen kasvettua saadaan hallituksen koko kolmeen sataan korruptiovapaaseen poliisijohtajaan..

    Poliisin määrärahat olisi erittäin riittävät jos ei tarvitsisi ylläpitää korruptoimatonta palkkiovirka vapaata kokomuslaista järjestelmää.

    Toiveesi ei toteudu, vaikka kokoomus mielellään lisää korruption vastaisia poliisi "ministereitä".

    Tietääköhän yleensä ne(ei kokoomuslaiset) jotka vaativat poliisien määrärahoja lisää mihin ne käytetään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokoomus mainittu tarkoituksella toistuvasti, koska kokoomuslaiset ovat rehellisiä ja saavat aikaan vaan hyvää jämäkkyydellään ja voimakkailla(voimaalistutavilla) kannanotoilla, kokoomuksen korruptoimattoman elvyttävän toiminnan näkee hyvin esim. valtion ex-yritysten johtoportaissa, kuinka raha ja hyvinvointi valuu sieltä alaspäin(panaman kanavaa pitkin). Ei ole kokoomus koskaan pyytänyt anteeksi tai hyvittänyt omista varoistaan edes sähkölaskuja ja sama meno jatkuu, koska jotkut nähtävästi rahoituksensa takia toivovat kokoomuksesta seuraavaa hallitusta.. Kunhan kokoomus pääsee yksityistämään asioita vielä ihmisten kodeista ja pankkitileiltä, kun tuo kansan maksama ja rakentama omaisuus alkaa jo loppua niin täydellisyys on saavutettu, kun sitten rehellisesti siirtää vielä valtion rahat omille sairaaloilleen voikin alkaa lopullinen kansanterveyden heikentäminen, voisin yksityistää jo ennakkoon vanhat sukkani mutta niitä tuskin postilla saa lähettetyä kyseisille yksityis-sosialistisen ihmisyyden esimerkillisille ilmentymille.

      Sosialisoivat ne rahat vielä epärehellisemmin oikealle tukan kammanneden taskuun. Joku voisi jossain pajassa joskus tehdä laskelman kuinka kalliiksi nämä yksityis-sosialisti ovat tulleet valtiolle, eli siis kuinka paljon rikkaampi suomi olisi ilman näiden yhtiöttämisiä ja "huippujohtajille" kupattuja firmoja, onko yksi kokoomus tai demari johtaja kalliimpi kuin sotakorvaukset. Mikä on kokoomuslaisen hinta, veronmaksaja nimittäin senkin elättää vaikka mielikuvaa yritetään muuta luoda.

      Jos suomeen tulee yksikin "huippu johtaja" mitä enää sille voi sosialisoida? Alkon? Sen sosialisointi on kuitenkin vielä vaikee koska niillä rahoilla maksetaan jo sosiaalisoituja omaisuuksia, kunhan verotusta saadaan kireämmälle niin sillä ei ole merkitystä koska valtiolta ja kansalta valuvat rahahanat on kuitenkin isompia ja sitten on aika myydä se alkokin.

      Sitten on aika nauraa vielä lopuksi niille taukeille jotka äänestivät meitä ja niitä hyödyllisiä idiootteja puolueessa jotka puhuivat puolestamme paskaa.

      Kokoomuslaiset on muuten valehdelleet päin naamaa kun jokus hyvin kauan sitten kysyin noista valtion tuottavien yritysten myynneistä, tuli täsmälleen samaa paskaa mitä nytkin puhuvat silloin en vielä ollut täysin varma siitä oliko se paskaa vai eikö.

      Sitä voi pohtia onko kokoomuksen tahtoman/nimittämän yli-tarkastajan aikana sosialisoitu kenties valtionvarjoa muutenkin ennätyspaljon, en ainakaa ole lukenut, että sisäministeriö olisi huutanut, että talousrikospoliiseja on palkattava lisää ja valtion kirjanpito ja kaiken maailman clean-tech kaupat kyseisen johtajan ajalta on laitettava tarkaan syyniin.

      Todennäköisesti todettaisiin kokoomuksen olevan ääri-sosialistinen puolue jotka elävät pääsääntöisesti yhteiskunnan varoilla jos tarkkaan tai edes suurinpiirtein laskettaisiin ja katsottaisiin rahavirtoja...

      Kun eikös se sosialismi ollut jotain verovarojen kuppausta tai jotain? Vai miten se oli? Olenko ymmärtänyt jotain väärin?

      Miksei kokoomus vastustanut tätä:

      https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-vastusti-ulkoasianvaliokunnassa-yksin-huimaa-kehitysavun-korotusta-kehitysapua-pitaisi-maksaa-vain-budjetin-ylijaamasta/

      Ei voi tietää paljonko antikorruptiokokoomus suorittaa korruptiovapaitayksityis-sosialisointeja tuostakin rahasta varmasti melkoisen määrän koska kannattavat asiaa.

      Poista
    2. Kappas en ollut lukenut mutta perussuomalisissa oleva kokoomuksenkorruptio myyräkin avasi suunsa, harvoin on kepulainen oikeassa, packalen taas todistaa poliisien epärehellisyyden, vai kuuluuko se siihen ryhmään joka haluaa viran poliisihallituksesta ja nuolee niitä ei niinkään poliiseja jotka eivät tajua koko asiaa kunhan äänestävät:

      https://www.suomenuutiset.fi/packalen-poliisin-maararahaselvityksesta-valtiovarainministerilla-on-peiliin-katsomisen-paikka/

      Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!