keskiviikko 21. heinäkuuta 2021

Hyödyllinen idiootti unohti etnis-uskonnollisen ulottuvuuden

Ilta-Sanomat kertoi jutussaan Tukholman alamaailmasta. Sen mukaan Ruotsin pääkaupungin alueella toimii noin 30 alamaailman jengiä, joihin on yhdistetty lähes 700 ihmistä. Nämä rikolliset syyllistyvät kaikenlaiseen pahatekoon huumekaupasta lasten ampumisiin.

Jutussa kerrottiin muutamista tapauksista ja mainittiin jengijohtajien ikiä. Siinä mainittiin myös, että jengeihin on alkanut liittyä yhä enemmän naisia - eikä pelkästään tyttöystäviä vaan tositekijöitä, jotka tavoittelevat valta-asemaa ja taloudellisia voittoja. 

Hieno homma, että suomalainen iltapäivälehti valaisee ruotsalaisen yhteiskunnan surkeaa tilaa. Olisi kuitenkin hauska tietää, minkä takia jutussa jätettiin mainitsematta se, että nämä rikollisjengit koostuvat lähinnä maahan viime vuosien ja vuosikymmenten aikana Kaakkois-Euroopasta, Afrikasta ja Lähi-idästä tulleista muslimeista ja heidän jälkeläisistään. 

Jutussa ei myöskään osattu tehdä sitä itsestään selvää johtopäätöstä, että Tukholman ja muiden suurten ruotsalaiskaupunkien jengiongelmat johtuvat maassa harjoitetusta maahanmuuttopolitiikasta. Eikä siinä edes vihjattu siitä, että vastaavat ongelmat voitaisiin Suomessa välttää tekemällä sellaista maahanmuuttopolitiikkaa, jonka seurauksena maahan ei syntyisi laajaa kehitysmaista peräisin olevaa muslimivähemmistöä. 

En sinänsä epäile hetkeäkään, etteivätkö Ilta-Sanomien toimittajat olisi tietoisia näiden jengiläisten etnis-uskonnollisesta taustasta. Ja ymmärrän, että he jättävät asian käsittelemättä avoimesti, koska sellainen saattaisi synnyttää Suomeen saapuneisiin samoihin etnis-uskonnollisiin ryhmiin kohdistuvia ennakko-asenteita. Ja joku saattaisi vieläpä yhdistää ruotsalaisen yhteiskunnan kehityksen Suomessa viime aikoina nähtyyn uudenlaiseen nuorisorikollisuuteen. 

Sitä en sen sijaan ymmärrä, etteivät nämä toimittajat oivalla, että salaamalla nykyruotsalaiseen rikollisuuteen oleellisesti liittyvän maahanmuuttokytköksen he vaarantavat myös suomalaisen yhteiskunnan tulevaisuuden. Eli toimivat eräänlaisena uussuomalaisten pariin syntymässä olevien rikollisjengien hyödyllisinä idiootteina samassa merkityksessä kuin Neuvostoliiton perustaja Vladimir Leninin muotoilema - tai ainakin häneen yleisesti liitetty - ilmaisu tarkoitti.

Wikipedian mukaan tällainen "hyödyllinen idiootti uskoo toimivansa moraalisesti oikein, vaikka tosiasiassa hänet on vain saatu houkuteltua kehumaan ja ylläpitämään huonon hallinnon korruptoituneita valtarakenteita". 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ruotsalaislasten ja poliisin ampumistapauksista
17-vuotias nuorukainen olikin äitinsä kanssa asuva somali
Helsingin rautatieaseman henkirikoksen pitäisi herättää hallitus

11 kommenttia:

 1. Ei kai tuollaisessa vaikenemisessa ole kyse huonon hallinnon korruptoituneesta tilasta, vaan siitä että toisen maailmansodan aiheuttamat traumat -- natsi-Saksasta paljastunut ihmistuhonta -- ovat yhä tosiasiassa käsittelemättä.

  Sokean individualismin pohjalta on laadittu "ihmisoikeuksien" julistuksia, joita muslimivaltiot eivät ole sellaisenaan hyväksyneet, mutta joita trauman vallassa edelleen elävä länsimaailma yrittää soveltaa koskemaan myös tänne massamitoin vaeltaneita toiskultuurisia.

  Eikä Eurooppa ymmärrä, että näin se on tekemässä "outoa itsemurhaa". Se tekee itselleen pahaa nimenomaan "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden" nimissä. Kaikki paha voidaan perustella "ihmisoikeuksilla".

  Kun sananvapautta rajoitetaan ja tietystä osasta ajattelua tehdään vain valkoista tabuaukkoa, sitä perustellaan ihmisoikeuksilla. Kun ei eroteta edes teokratiaa ja demokratiaa toisistaan, vaan hyväksytään teokratia kuin se olisi "uskonnonvapauden" mukainen "oikeus", vanhat eurooppalaiset kielellis-kulttuuriset kansallisvaltiot taantuvat demokratiasta ihmisoikeustotalitarismin tilaan.

  Journalistit tuskin ovat niin valistuneita tai niin rohkeita, että nousisivat puolustamaan sananvapautta. Poliitikot eivät pysty yleensäkään tuomaan uusia arvoja ja ajatuksia maailmaan, vaan vain kilpailemaan jo kalkituilla aatteellisilla kilparadoilla.

  Eurooppa tulee romahtamaan "rasismin" pelkoon.

  VastaaPoista
 2. Poliisi paljastaa rikollisia jengejä hyysäävän toimintamallinsa toimittaja Katerina Janouchin tekemässä haastattelussa:

  Poliisi rikollisten hyysäyksestä: "Jos pysäyttäisin ruotsalaisen samasta rikoksesta, hän saisi sakon"

  Kun poliisi Andreas Danman murhattiin Göteborgissa, viranomaiset tiesivät jo silloin, että jengit ovat vaarallisia myös poliiseille. Käytännössä poliisi osallistuu jo rikollisten maahanmuuttajien toimintaan, jotka siten välttyvät syytteeseenpanosta asioista, joista ruotsalaisia ​​rangaistaan, poliisi toteaa toimittaja Katerina Janouchin kanssa tehdyssä pidemmässä haastattelussa.

  Haastattelussa poliisi, jonka sanotaan työskentelevän haavoittuvilla alueilla, esiintyy nimettömänä.

  Hän kuvailee väkivallan spiraalia, jota poliitikot eivät voi pysäyttää, jossa maahanmuuttajat ovat vuosien ajan avustettuna onnistuneet rakentamaan rinnakkais​​yhteiskuntia, joilla on jättimäinen väkivallan pääoma.

  –Rikollisia lihotetaan avustaen ja annetaan heidän rakentaa rinnakkais​​yhteiskuntiaan. Sitten jätetään rankaisematta, poliisi toteaa haastattelussa.

  Poliisin mukaan viranomaiset ovat jo nyt altavastaajina ja jengirikollisilla on vapaat kädet tehdä rikoksia.

  – Emme oikeastaan tee työtämme... annamme heidän mennä. He tekevät esimerkiksi paljon liikennerikkomuksia, teemme nopean tarkistuksen, mutta emme välitä rangaista niistä, poliisi sanoo haastattelussa ja toteaa, että jengin jäsenet elävät käytännössä laittomasti.

  Haastatellun poliisin mukaan poliisiviranomainen on ottanut käyttöön rutiinit, joissa poliisin on kutsuttava tutkinnanjohtaja ja pyydettävä päätöstä, ja sitten viranomainen soveltaa "esitutkinnan rajoitusta", mikä tarkoittaa, että jengirikolliset saavat vapaat kädet tehdä samoja rikoksia yhä uudelleen ja uudelleen.

  – Jos pysäyttäisin samasta liikennerikkomuksesta ruotsalaisen, hän saisi sakkonsa. Mutta ei jengirikolliset. Se laukaisisi väkivallan, eikä se ole sen arvoista, poliisi sanoo.

  https://www.friatider.se/polis-om-daltandet-om-jag-skulle-stoppa-en-svensk-samma-brott-far-han-boter

  Johan

  VastaaPoista
 3. Käsittämätöntä on, miten länsimainen eliitti ja media pystyy vääntämään maapallon ehkä brutaaleimmasta ja suvaitsemattomimmasta uskonnosta jotain rauhan uskontoa. Terroristi-iskut ja Isiksen mieletön väkivalta tai esim Ruotsin jatkuva katuväkivalta eivät ole riittäneet avaamaan silmiä. Kun muslimi katkaisee Ranskassa opettajan kaulan, meillä sisäministeri Ohisalo toteaa, että meidän täytyy paapoa lisää, jotta täällä ei tulijoiden tarvitsisi turvautua samanlaisiin keinoihin !! Tämä kuvaa sitä täydellistä hulluutta ja naiiviutta, joka täällä jopa ministeritasolla vallitsee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vanhaan hyvään aikaan" hullut kuljetettiin hullujen huoneelle, pahimmat suljettuun koppiin. Ohisalo lähimpine apulaisineen kuuluisi sinne.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Tulin sanoneeksi säälittävistä, onnettomista mielisairaista brutaalisti ja sopimattomasti.

   Ohisalo muine viherkommunisti-avustajineen, yhtenä pahimpiin kuuluvista uhista suomalaiselle kansallisvaltiollemme ja melko sivistyneelle sekä maailmanlaajuisesti suhteellisesti ottaen aika hyvinvoivalle länsimaiselle yhteiskunnallemme, jota ei vielä kovin paljoa ole ehditty turmella ruotsalaistyyppisellä barbaarien invaasiolla, ansaitsee tuollaisen sanonnan.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. Orwellilaista uuskieltä on tämä "haavoittuva" alue. Oikeampia ilmauksia olisivat tietysti väkivaltainen tai kaoottinen tai hallitsematon tai valkoihoiselle hengenvaarallinen alue.

  VastaaPoista
 5. IS on Sanoman Pikku-Pravda tai oikeastaan yksi monista pikku-pravdoista.

  Sanoman takapiruna seisoo Bilderberg-globalisti Antti Herlin, mananmajoille matkustaneen Bilderberg-globalisti Aatos Erkon saappaisiin astuneena.
  Bilderberg-agendan pääkohta on Uusi maailmanjärjestys, harvainvaltainen maailmanlaajuinen tyrannia, jonka toteutukselle yksi este ovat itsenäiset kansallisvaltiot.
  Pääasiassa Wall Streetillä ja Lontoon Cityssä majaileva, rahavallan ylipappeina toimiva globaali rikollinen "eliitti" ja sen pystyttämä Euroopan Unioni eli EUSSR pyrkivät tuhoamaan kansallisvaltiot barbaarien invaasiolla. Sen edistämiseksi Suomessakin mm. Pikku-Pravda IS vaikenee kehitysmaalaisten barbaarien ja lisääntyneen rikollisuuden yhteydestä esim. Ruotsissa - ja ympäri Eurooppaa.

  Ennen oli suuri ja mahtava Neuvostoliitto, nyt on suomalaisittain suuri ja mahtava Sanoma:

  "Alman alueellisten lehtien kauppa Sanomalle lisää toteutuessaan median keskittymistä Suomessa", https://www.hameensanomat.fi/uutiset/alman-alueellisten-lehtien-kauppa-sanomalle-lisaa-toteutuessaan-median-keskittymista-suomessa-1054156/

  Ks. myös "Suuri ja mahtava sanomalehti rulettaa. Kaikki ok?",
  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ninaafenehjelm/14267-suuri-ja-mahtava-sanomalehti-rulettaa-kaikki-ok/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmistön muodostavalle ja ilmeisesti ns. medialukutaidottomalle suomalaiselle lammaskansalle sudet lampaan vaatteissa syöttävät monelta suunnalta tulevaa muunnettua totuutta:

   "MTV ja Sanoma Oy:n mediat (HS ja IS) levittävät CNN:n valetotuuksia suomalaisille",
   https://www.extrauutiset.com/mtv-ja-sanoma-oyn-mediat-hs-ja-is-levittavat-cnnn-valetotuuksia-suomalaisille/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. Mm. IS:n toimittajat "laulavat sen lauluja, jonka leipääkin syövät".

  Viher- ja muille kommunistitoimittajille - jotka muodostavat huomattavan enemmistön koko maammekin toimittajakunnasta mm. vielä jossain määrin neuvostoaikojen mutta varsinkin Tampereen punayliopiston kommunistiprofessori Nordenstrengin perintönä - sopii enemmän kuin hyvin edistää suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista barbaarien invaasiolla. Siksikin he vaikenevat tuon invaasion ja rikollisuuden lisääntymisen yhteydestä.

  Nordenstreng piti jäähyväisluentonsa vasta v. 2009 joten hänen aikoinaan Moskovasta asti ammentamaansa kommunismin myrkkyä nauttineista toimittajista nuorimmat ovat vasta vähän päälle kolmekymppisiä. Tietämäni mukaan kommunisti Nordenstrengin tuottamaa aineistoa on edelleenkin käytössä Tampereen punayliopiston opetusohjelmassa.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Jotta voit muuttaa talouttasi kovan taloudellisen kokemuksen jälkeen, vakauttaa yrityksesi, aloittaa toimintasi, maksaa velat tai nämä sähkölainat, tarjota tarvikkeita myymälääsi ja lainoja lääketieteellisistä syistä sekä kaikista investoinneista tai ostoista ja paljon muuta tarpeisiin. Tarjoamme lainoja kaikille, jotka haluavat toimia jollakin edellä mainituista aloista. Luotettava ja turvallinen prosessi, jossa on luonteeltaan hyviä ihmisiä, jotka suorittavat kyseisen pankin yksityishenkilöt. Siten korko on 3% ja mahdolliset alennukset lainoille, joiden määrä on 2 000–1 000 000 euroa.
  Ota yhteyttä, jos siltä tuntuu. Olemme käytettävissä antamaan sinulle hyötyä epäilystä. Lupaan et tule katumaan.
  Yksi osoite: fotakisgrigorios@gmail.com
  Whatsapp: +79789127554

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!