lauantai 26. syyskuuta 2020

Uskonkiihkoinen islamisti iski Pariisissa

Pariisissa uskonkiihkoinen veitsimies muistutti siitä, ettei islamilainen terrorismi ole kadonnut koronaviruksen myötä yhtään mihinkään. Tällä kertaa uhrina oli kaksi toimittajaa, jotka olivat ulkoilmassa tupakkatauolla.

Tapaus sattui Charlie Hebdo -satiirilehden entisen toimituksen lähistöllä, mutta ranskalaislähteiden mukaan veitsimiehen radikalisoituminen ei ollut viranomaisten tiedossa. Hänellä ei myöskään ollut mukanaan minkäänlaisia henkilöllisyyspapereita. Oman kertomansa mukaan terroristi on 18-vuotias pakistanilainen.

Tämä terroriteko tuskin tulee näkymään otsikoissa kovin näkyvästi - ei ainakaan meillä Suomessa. Syynä on se, että olemme turtuneet islamilaiseen terrorismiin Euroopassa ja erityisesti Ranskassa. Toisin sanoen olemme siirtyneet tilaan, jossa ihmisten tappaminen islamin nimissä kuuluu jokapäiväiseen elämänmenoon, joten suuriin otsikoihin päästäkseen tulee terroristin kyetä paljon kahden ihmisen haavoittamista rajumpiin tekoihin.

Tapaus tuskin myöskään muuttaa suomalaista maahanmuuttopolitiikkaa. Juuri tällä hetkellähän sen suurimpana huolena tuntuu olevan vastaanottokeskusten sulkeminen ja siitä aiheutuvat tulonsiirtomenetykset valtiolta paikallistaloudelle. Sekä tietenkin sen päivittely, kuinka hankala tilanne on lopetettavissa keskuksissa eleleville elintasopakolaisille.

Ranskassa sentään on käynnistynyt poliittinen väittely maahanmuuton ja islamilaisen terrorismin yhteydestä. Valitettavasti sekin kuitenkin rajoittuu ilkeyksien heittelyyn syvältä keskustelijoiden omista poteroista. Suomalainen maahanmuuttokeskustelu ei juuri poikkea tästä.

Ja kuitenkin tosiasioiden tunnustamisesta lähtevä avoin poliittinen keskustelu humanitaarisen maahanmuuton mukanaan tuomasta terrorismiriskistä olisi ainoa tie saavuttaa maahanmuuttoasioista yksimielisyys. Ja sitä kautta turvata suomalaisten turvallisuus uskonkiihkoisten islamistien aiheuttamaa uhkaa vastaan.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mamu-poliiseja
Turruttavaa
Vähäinen viharikos Ranskassa12 kommenttia:

 1. Kivasti on se punaisten fasistihuorien propaganda uponnut.Kerrotko MIKÄ on islamistin ja muslimin ero?Kerrotko MILLÄ TAVOIN kyseiset erotetaan toisistaan varmuudella jotta vastaavia ei jatkossa enää tapahdu?Ja kun ET kerro voinemme todeta että käyttämäsi islamisti on vain punaisten fasistien ISIS-PR osaston propagandaa jolla paskakulttia valkopestään.SINÄ avustat heitä sanavalinnoillasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi tulit tänne raivoamaan? Onko poliittinen kotisi lakkautettu?

   Poista
  2. Kaikki islamistit ovat muslimeia, mutta kaikki muslimit eivät islamisteja. Jos olisit lukenut (ymmärtänyt?) tekstini, olisit huomannut, että totesin islamilaisen terrorismin seuraavan islamilaisesta maahanmuutosta. Ei siksi, että ne olisivat sama asia, vaan siksi, että niitä on vaikea erottaa toisistaan.

   Poista
 2. Kehitysmaalaisten kansainvaellus jo nyt toteutuneessa mittakaavassa on kriisiyttänyt vanhat eurooppalaiset valtiot sisäisesti. Mikään järkevä päämäärärationaalinen keskustelu ei enää ole mahdollista. Olemme yhteiskuntien väistämättömän hajoamisen tiellä, ja mitä enemmän meillä on niitä jotka "hyvää tarkoittaen" ovat valmiit vastaanottamaan vaeltajia, sitä nopeammin järjestelmämme ajautuu kaaokseen.

  Kirjoitin juuri blogin, jossa käsitellään sitä miksi jokainen "sopeutunut" maahantulija tosiasiassa vain tulehduttaa kulttuurisia vastakohtia entisestään. Juttuun pääsee nimeäni klikkaamalla.

  Meidän eurooppalaista kulttuuriperintöä edustavien pitäisi ensin ymmärtää oman historiamme täydellinen erilaatuisuus. Edes siihen emme pysty. Vaikka muutaman viime vuosisadan aikana tapahtuneeseen valtavaan edistykseen ja muutokseen maailmassa ja ihmisen elinehdoissa on selvät kulttuurikognitiiviset syynsä, emme ole näistä kiinnostuneita, vaan ihan vapaaehtoisesti taannutamme ajattelumme ismi-identiteettileimojen tasolle.

  Kun emme ymmärrä itseämme, kuinka voisimme ymmärtää sitä miten äärimmäisen haavoittuva oma kulttuurikognitiomme on? Ja miten täysin päinvastaisia voimia tänne vaeltavien kehitysmaalaisten massat tuovat mukanaan?

  VastaaPoista
 3. Tällaiseen päädytään. kun viherkommunistit ovat saaneet Suomeen haluamansa vähintään 80000 "huippuosaajaansa" Afrikasta:

  "Kuusivuotiaat jengiläiset poliisin tähtäimessä Rinkebyssä
  Ruotsin poliisi joutuu muuttamaan toimintatapojaan jengirikollisten yhä nuoremman iän vuoksi. Tukholman pahamaineisessa maahanmuuttajalähiössä Rinkebyssä poliisi pyrkii estämään rekrytoinnin jengeihin. Kohderyhmät ovat jopa 6-vuotiaita.
  ...
  Pahamaineisessa Rinkebyn maahanmuuttajalähiössä lapset sosiaalistetaan rikollisuuteen.

  – Kun näet isoveljet tai toiset nuoret myymässä huumeita leikkikentällä tai sinua pyydetään toimittamaan aseita vanhemmille rikollisille, on kovin helppoa valita sama tie kun olet vähän vanhempi, Rosengren toteaa.

  Vanhemmilla rikollisilla Rosengren tarkoittaa 15-vuotiaita.

  – Vakavia rikoksia suorittavat rikolliset ovat yhä nuorempia, joten asetamme tähtäimen vielä nuorempiin..."

  Koko artikkeli: https://www.kansalainen.fi/kuusivuotiaat-jengilaiset-poliisin-tahtaimessa-rinkebyssa/

  Kalergi-suunitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliisin mukaan Ruotsin moskeijat ovat rikollisklaanehin kuuluvien johtamia:

   "Polisen: Moskéer i Sverige styrs av klankriminella",
   https://www.friatider.se/polisen-moskeer-i-sverige-styrs-av-klankriminella

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. EI-petturipoliitikko Arkadianmäeltä:

  "Kansanedustaja Immonen tyrmää EU:n maahanmuuttopaketin: Maahanmuuttopolitiikka pidettävä kansallisissa käsissä",
  https://www.kansalainen.fi/kansanedustaja-immonen-tyrmaa-eun-maahanmuuttopaketin-maahanmuuttopolitiikka-pidettava-kansallisissa-kasissa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 5. Nauraako vai itkeäkö?
  Rautainen teknokraattis-kommunistinen diktatuuri Kiina on hävittänyt 8500 moskeijaa.

  "Kina har rivit 8.500 moskéer",
  https://www.friatider.se/kina-har-rivit-8500-moskeer

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on iso ongelma. Siis kiinalaisten pragmaattinen toiminta, joka sotii länsimaisia periaatteita vastaan. Minulle se kertoo sen, ettei puheena olevassa asiassa edes ole järkeviä ja periaatteellisesti oikeita ratkaisuja. Toisin sanoen ymmärrän sekä uiguureja että kiinalaisia.

   Poista
  2. Voisiko siis olla niin, että asioidessamme islamin kanssa meidän on syytä luopua länsimaisista periaatteistamme, jotka eivät vaikuta tehoavan lainkaan, ja ottaa tilalle kiinalainen pragmatismi?

   Poista
  3. Ymmärrän kiinalaisia ja burmalaisia oikein hyvin. Vielä paremmin niitä kansoja tulevat samoihin johtotulemiin.

   Poista
  4. Vitsihän on siinä, että mikään tahto maailmassa ei pakota ihmistä käyttäytymään epäloogisesti. Se on vain ihmisen oma tahto, joka luotsaa ihmistä, eikä sellaisia ihmisiä pidä millään tavoin auttaa, jotka jatkuvasti ajavat karille.

   En pidä viisaana sellaista, että tuetaan niitä, joilla ei ole omaa tahtoa, eli uskovaisten kaikenlainen hyysääminen on loputtava.

   Se on viimeistään luonto, joka lopettaa ihmisen järjettöämyyden ja pakottaa hänet takaisin siihen tilaan, johon ihminen on määrätty.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!