lauantai 7. huhtikuuta 2018

Naisen ja miehen logiikka

Perussuomalaisten piirissä vaikuttaa nainen nimeltään Riikka Purra. Hän on puolueen poliittinen suunnittelija. Kuulostaako poliittiselta broilerilta?

Broileri tai ei, on Purralla selväjärkisiä ajatuksia. Joitain niistä julkaistiin eilen Suomen Uutisten sivuilla. Seuraavassa pari esimerkkiä.

Paperittomista eli Suomessa laittomasti oleskelevista henkilöistä. "Suomessa suurin osa näistä ihmisistä on kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita... Heillä todellakin on paperit ja heidän papereissaan sanotaan, että he eivät ole oikeutettuja kansainväliseen suojeluun tai oleskelulupaan."

Papereiden hukkaamisesta matkalla Suomeen. "Esimerkiksi Tanskassa tämä vaikeuttaa henkilön turvapaikkakäsittelyä, mikäli hänellä ei ole papereita. Suomessa papereiden hukkaaminen helpottaa turvapaikanhakijan asemaa... Se poistaa eron sellaisen ihmisen, joka kiertää maailmaa löytääkseen parempaa elintasoa ja poliittista vainoa ja hengenhätää pakenevan ihmisen välillä "

Konkreettisesta ongelmasta. "Maassamme on yhä kasvava määrä kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita ihmisiä... Tämä on se konkreettinen ongelma, jonka parissa meidän tulee toimia... Asia ei siis muutu muuksi puhumalla paperittomista, aliarvioimalla heidän lukumääräänsä tai kustannuksia tai turvallisuusuhkaa. Se ei myöskään poistu paheksumalla niitä ihmisiä, jotka haluavat ottaa huomioon kokonaisuuden ja Suomen edun, ja jotka eivät ole niinkään kiinnostuneita yksittäisistä ihmiskohtaloista."

Suomalaisen yhteiskunnan oikeudesta. "Suvereenilla valtiolla on oikeus päättää, keitä maahan saa tulla ja oikeus tietää, keitä maassa oleskelee. Ihminen, jolla ei ole oikeutta oleskella täällä, on maassa laittomasti."

Näin siis Riikka Purra, Twitter-tilinsä mukaan "hyvähampainen spindoctor perussuomalaisissa", jota kiinnostaa politiikka, yhteiskunta ja talous. Vaikka omat hampaani ovatkin ikäluokalleni tyypillisesti kelvottomassa kunnossa, en voi olla yhtymättä edellä lainaamiini näkemyksiin.

Siksi välitin ne eteenpäin osoittaakseni, ettei Speden vanhoista sketseistä tai internetissä usein toistuvista väitteistä huolimatta naisten loogisessa ajattelussa ole sen enempää vikaa kuin miestenkään - joskin julkisen huomion suhteen vaikuttaa siltä, että sketsimäisesti ajattelevien naisten näkemykset pääsevät syystä tai toisesta selväjärkisiä enemmän näkyville.

Jälkimmäisistä voisi ottaa esimerkiksi vaikkapa vihreiden puheenjohtaja Touko Aallon näkemykset. Hän on esimerkiksi ilmoittanut pitävänsä Maahanmuuttoviraston arvioita eri maiden turvallisuustilanteesta ainakin osin epäluotettavina.  Siksi hän olisi valmis myöntämään tilapäisen oleskeluluvan laittomasti Suomessa oleville eli kielteisen päätöksen saaneille turvapaikanhakijoille.

Eli toisin sanoen siinä missä tämän kirjoituksen nainen haluaisi lopettaa turvapaikanhakijoilta papereiden hukkaamisesta syntyvän edun, haluaisi mies tehdä siitä oleskelulupa-automaatin. Onko tämä nyt sitten miehen logiikkaa?

Niin tai näin, sekä miehistä että naisista löytyy niin selväjärkisiä, älyllisesti epärehellisiä kuin sekavasti ajatteleviakin ihmisiä. Purra kuuluu selvästi tuohon ensimmäiseen luokkaan, mutta Aalto ei.

Sitä on kuitenkin vaikea sanoa kumpaan kahdelle jäljelle jäävistä luokista vihreä miespuheenjohtaja olisi sijoitettava. Mikäli hän on politiikassa maailmanparannusfilosofiaan perustavan puolueensa puheenjohtajana pelkkä ura mielessään (siis jonkinlainen "leipäpappi"), on oikea luokitus todennäköisesti älyllinen epärehellisyys. Jos hän taas on julkisuudessa rehellinen, ei jäljelle jää kuin yksi vaihtoehto.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Naisen evoluution uusi suunta
Albaanit kusettivat suomalaisnaista ja veronmaksajaa
Stadin friidut

13 kommenttia:

 1. Riikka Purralta asiallisia ja järkeviä näkemyksiä. Asioista täytyy puhua niiden oikeilla nimillä!

  Laittomien maahantuloon on myös USA:ssa havahduttu, presidenttiä myöden.
  Siitä esim Ylen artikkeli:

  "Trump aikoo lähettää kansalliskaartin Meksikon rajalle rajavartioston tueksi"
  "...Kansalliskaartin on määrä estää luvattomien siirtolaisten tuloa rajavartioston apuna."
  https://yle.fi/uutiset/3-10145426

  Toista se on Suomessa (syvä huokaus)!
  Suomen rajalla jokainen paperiton, joka osaa sanoa taikasanan (asylum) päästetään rajalta läpi.
  Aivan kuten Ruotsissa ja seuraukset näkyvät.

  VastaaPoista
 2. Näin Uuden Maailmanjärjestyksen tyrannian prototyyppiä täydellistetään pienten askelten taktiikalla, jotta ihmiset eivät huomaisi ennenkuin on myöhäistä:

  "”EU supervaltio ja Euroopan CIA ”patrioottista demokratiaa” vastaan
  Euroopan parlamentin puheenjohtaja sosialisti Gianni Pitella vaatii Euroopan tiedustelupalvelun perustamista. Myös Euroopan parlamentin liberaalidemokraattisen ALDE-ryhmän johtaja Guy Verhofstadt on vaatinut Euroopan CIA:n perustamista…”
  Koko artikkeli: https://mvlehti.net/2016/12/03/eu-supervaltio-ja-euroopan-cia-patrioottista-demokratiaa-vastaan/

  Britti-PATRIOOTTI David Noakes:

  ”The EU has BRIBED 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

  The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
  The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”

  The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.”

  – ”Expose the EU dictatorship and its police state”,https://eutruth.org.uk/

  Ks. myös "Suomen tuhoamisohjelma", https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/
  ja

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’", http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Mahtavatko EU-diktatuurin provinsseissa vallankahvassa olevat EU-diktatuurin ostamat maanpetturit,
  selkärangattomille psykopaateille ominaisessa silmittömässä vallan- ja rahanhimossaan ajatella ollenkaan edes oman jälkikasvunsakaan tulevaisuutta rautaisessa diktatuurissa?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Is Russia Genuinely Rejecting The Long-Established World System?

   FSB (KGB) trainees in Russia are told that the governments of the world are overseen and take their orders from an unstructured (i.e. invisible) “Conceptual Power”, an over-class of rulers whose traditions and methods can be traced back to the expulsion of Akhenaten from Egypt in c. 1335 B.C. The general system of world government has not changed since this time, asserts Professor Efimov Victor Alekseyevich addressing students in 2012.
   The horrible thing about this narrative (laid out a bit more thoroughly below*) is that it rings true.
   Many hundreds of millions of people realise today that their elected governments do not primarily represent their interests; that there is obviously a larger, more inscruteable agenda in play, one that has little to do with either the needs or desires of the ordinary citizen.
   Considering recent Brexit chaos and the disordered and dangerous aggression of the UK government towards Russia, it might be of interest to try to analyse recent events as they might relate to the interests of this “Conceptual Power”, would-be masters of our universe.
   We know what this power wants. Fully-integrated hegemonic power over the entire planet; the openly declared “New World Order”..."

   Koko artikkeli: http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=168391

   Poista
 3. Jos 200 sadan metrin huippujuoksijaa (näistä 100 naista) laitetaan samalle viivalle, niin maalissa paras naisjuoksija on sijalla 101. Jos taas miehet ja naiset lähtevät samalta viivalta elämän tuuleen ja tuiverrukseen, niin miehiä voittavia naisia löytyy joka alalta. Toukon tapauksessa, niin luulen, että Touko on paksuna (on jo normaalia että mies synnyttää) ja sen takia höpisee mitä sattuu, tai sitten asia on niin kuin proffa epäilee, että Touko on rehellinen ja jäljelle jää vain se yksi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 4. Ettei totuus unohtuisi, Yle tänään:

  "Tukholmassa vietetään terrori-iskun vuosipäivää jumalanpalveluksella ja muistokonsertilla"

  "Drottningatan-ostoskadulla tehdyssä iskussa kuoli 5 ja loukkaantui 15 ihmistä, kun 39-vuotias uzbekistanilainen Rakhmat Akilov ajoi autolla väkijoukkoon."

  https://yle.fi/uutiset/3-10149692

  Ai niinhän se olikin, uzbekistanilaisetkin tarvii turvapaikkoja - kuten marokkolaiset. Jäämme siis odottamaan Turun terroriteon muistopäivää.

  Onko maapallolla enää yhtään muslimi-maata, jonka kansalainen ei tarvitse turvapaikkaa Suomesta tai muualta Euroopasta?

  VastaaPoista
 5. Sukupuoli ei onneksi estä loogista ajattelua, puoluevalinta näyttää ainakin vihreiden kohdalla sen tekevän, myös miesten kohdalla. Youtubesta löytyy Yhdysvaltain edustajainhuoneen valvonta- ja reformivaliokunnan puheenjohtajan Trey Gowdyn (republikaanit)hyviä puheita mm. laillisuuden puolesta. Kuinka poliitikot voivat hyväksyä laittomuuden ns. turvakaupunkien (sanctuary cities) käytännöissä, emme voi saavuttaa toimivaa yhteiskuntaa, jos noudatamme vain niitä lakeja, jotka meitä miellyttävät. Suomessa nimenomaan vihreät ovat ajaneet laittomasti maassa olevien palvelujen laajentamista lakeja halveksuen.

  VastaaPoista
 6. Biologia vaikuttaa myös poliittisiin kantoihin ainakin suuressa kuvassa. Ennustettavasti maahan tulleiden nuorten siirtolaismiesten hoivaamisessa, heidän maahan jäämisensä puolustamisessa sekä jopa terroristien puolustelemisessa ovat esillä voittopuolisesti naiset. Siksi Laura Huhtasaari ja Riikka Purra ovat tärkeitä järjen puolestapuhujia tässä yhä sekopäisemmässä "vastuumedian" maailmassa.

  VastaaPoista
 7. IS tänään:

  "Auto ajoi väkijoukkoon Saksassa: Useita kuollut"
  "Auton törmäyksessä väkijoukkoon on kuollut tai loukkaantunut useita ihmisiä, kertoo Spiegel Online."
  "Spiegelin mukaan viranomaiset olettavat kyseessä olleen tahallinen isku. Lava-autoa ajaneen henkilön kerrotaan ampuneen itsensä iskun jälkeen."
  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005633165.html

  Olisiko suvaitsevaisten syytä lopettaa katteettomien lupausten antaminen "turvapaikanhakijoille" ilmaisesta elämästä Euroopassa?
  Vai mistä nämä katkerat teot juontavat juurensa?

  VastaaPoista
 8. Nämä "katkerat teot" johtuvat kunnioituksen puutteesta, näin olettaisin. Kun miespuoliselle muslimille on jo vaippavaiheessa taottu päähän, että olet jotain erityistä, maailman paras, jopa äitisi ja sisaresi ovat sinulle alisteisia, niin ikävä yhteentörmäyshän siitä sitten tulee länsimaassa jossa on totuttu että kunnioitus ansaitaan teoilla eikä vain sukupuolella tai (poliittisella) uskonnolla. Yht'äkkiä oletkin ehkä vain se työtön tai työhaluton luuseri, joka et omaa mitään sellaisia taitoja joita tulomaasi tarvitsee. Paras siis pysytellä omiensa parissa rehvastelemassa olemattomilla saavutuksillaan koska se on ainoa paikka missä sitä respectiä saa. Yleensä negatiivisilla teoilla kantaväestöä kohtaan.

  Eikö kukaan muu ole kiinnittänyt huomiota siihen, miten sanan "kunnioitus" käyttö on lisääntynyt mediassa. Jopa Turun puukottajaa vaaditaan kohtelemaan kunnioittavasti. Vuoropuhelua maahanmuuttajien kanssa täytyy aina käydä heitä kunnioittavassa hengessä. Kv. humanitäärisiä ihmisoikeussopimuksia täytyy ylikunnioittaa, mutta esim. vammaissopimuksille taitaa ihan pelkkä parafointikin riittävää, ehtiihän tässä.

  Kunnioituksen vaatimisesta siis lienee kyse. Mitään logiikkaahan tässä ei tietenkään ole, koska nuo kunniotusta aina suureen ääneen vaativat eivät ole valmiita sitä meille maksajille antamaan. Koska heidät on opetettu niin.tira+

  VastaaPoista
 9. Voisiko olla niinkin, että Riikka Purralla on miehiset aivot, kuten mm. aikoinaan Eila Kännöllä ja Touko Aallolla vastaavasti naiselliset, kuten eräässä testissä aikoinaan todettiin David Beckhamilla olevan?

  VastaaPoista
 10. Riikka Purran arvomaailma tulee hyvin esiin hänen kirjoituksissaan.
  Touko Aallon vastaava on parhaiten luettavissa seiskalehden sivuilta https://www.seiska.fi/Uutiset/Touko-Aalto-ja-Iris-rakas-juhlivat-Pekka-Haaviston-kanssa-vaalitappiota-aamukahteen

  Ikävää, että Riikka Purran nimi edes mainitaan samassa tekstissä em. örkistä puhuttaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi sanot Iristä örkiksi? Ihan nätti tyttöhän tuo on näin niin kuin fyysisesti?

   Poista
  2. Enkäs sanonu. Irishän on Lukitar.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!