maanantai 1. heinäkuuta 2019

Nyt tarkkana, sillä ei ole olemassa yleiseurooppalaista tai pohjoismaista maahanmuuttopolitiikkaa

Pääministeri Antti Rinne (sd) kertoi, ettei Sea Watch -aluksen Italiaan vastoin maan määräyksiä tuomien kahdeksan elintasopakolaisen ottaminen Suomeen muuta maahanmuuttopolitiikkaamme. Häntä säesti maamme vihervasemmiston takuupuolueen Antti Kurvinen (kepu) kertomalla, Suomi on aina pyrkinyt yleiseurooppalaisiin ja -pohjoismaisiin ratkaisuihin pakolaispoliittisissa kysymyksissä, eikä nykyinen hallitus tee asiassa poikkeusta.

Näistä kommenteista jälkimmäiseen on syytä kiinnittää aivan erityistä huomiota, sillä mehän tiedämme varsin hyvin, että muissa pohjoismaissa maahanmuutto on aiheuttanut aivan oleellisesti suurempia ongelmia kuin meillä Suomessa. Ja ettei mitään pohjoismaista tai yleiseurooppalaista linjaa ole edes olemassa.

On siis syytä seurata myös jatkossa hallituksen maahanmuuttopoliittisia linjauksia: onko tavoitteena, Rinteen sanoin, siitä huolehtiminen "että suomalaisessa yhteiskunnassa säilyy turvallisuus ja järjestys", vai suomalaisten harhauttaminen asiassa, jossa on jo pitkään toimittu kansan enemmistön tahdon vastaisesti.

Asiaa ei ainakaan helpota se, että maahanmuuttoon ja islamiin liittyvät kysymykset ovat oppositiojohtaja Jussi Halla-ahon (ps) luonnehdinnan mukaisesti aikamme pyhiä lehmiä, joiden kohdalla sananvapaus ei toteudu vaan ns. edistyksellisten poliitikkojen, vasemmistolaisten oikeusoppineiden ja median toimesta "yhä ahdasmielisemmäksi muuttuvan ilmapiirin vuoksi vallitsevan linjan arvostelemisesta tulee yhä vaikeampaa ja vaarallisempaa". Siksi myös sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) kommenttia maahanmuuttopolitiikkamme muutoksesta ei kannata jättää huomiotta, vaikka Rinne ja ja Kurvinen muuta väittävätkin. 

Tästä todisteena voidaan pitää esimerkiksi hallitusohjelman kirjausta, jonka mukaan maamme pakolaiskiintiö nostetaan ainakin 850 - ja mahdollisesti jopa 1050 - henkilöön. Nämä ovat siis henkilöitä, jotka Suomi käy aktiivisesti hakemassa maailman pakolaisleireiltä: heidän lisäkseen elätettäväksemme tulevat spontaanisti - useimmiten ihmissalakuljettajien avulla - maahamme hakeutuvat turvapaikanhakijat.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Vihervasemmiston hallitus ryhtyi tukemaan ihmissalakuljettajia
Sananvapauden kuoppa syveni jälleen
Ruotsi ja Tanska ajavat lisää elintasopakolaisia Suomeen

9 kommenttia:

  1. Tapa jolla sivistyneistö -- niin sanotut "asiantuntijat" mutta myös kulttuuriväki yleensä -- noituvat ymmärryksensä täysin väärällä käsitteenmuodostuksella aina kun pitäisi puhua kansainvaelluksesta ja toisiinsa totaalisesti sopeutumattomien kulttuurien yhteismitattomuudesta, on kyllä jotain paljon järkyttävämpää kuin mitä vertaus "pyhiin lehmiin" riittää ilmaisemaan.

    Kyse on enemmänkin oman ajattelumme taantumisesta durkheimilaisen "pyhän retoriikan" valtaan -- eli kyse on siitä ettemme ymmärrä enää oman eurooppalaisen järkemme premissejä. Todellakin, "oikeusoppineet" voivat juridisilla yleiskäsitteillään panna sosiologian viralta. Ja retroriikka jonka painotuksia käyttäen he noituvat niin poliittisten päättäjien kuin myös itsensä ihan intellektuelleina noteeraavien ajattelevien kansalaisten ymmärryksen, on jotain tavattoman traagista.

    Ja tapa jolla sananvapautta täytyy koko ajan kaventaa jotta väärät käsitteenmuodostukset eivät vain paljastuisi täydelliseksi älylliseksi epärehellisyydeksi -- siis että syyttäjä kyttää yhä terävämmin haukansilmin mahdollisuuksia nostaa pelotevaikutuksen omaavia näytösoikeudenkäyntejä niitä vastaan joille luontaiset kulttuuriset hylkimistreaktiot pääsevät julki -- on kierre joka johtaa totalitarismiin. Se on jo joukossamme -- esimerkiksi leimasanojen, ilmianto- ja irtisanoutumiskulttuurin muodossa -- ja valitettavasti sille näyttää antavan jo useammankin sormensa myös Jussi Halla-aho.

    VastaaPoista
  2. Professori kirjoitti:

    "- useimmiten ihmissalakuljettajien avulla - maahamme hakeutuvat turvapaikanhakijat."

    Ei todellisilla, hätää kärsivillä, turvapaikan tarvitsijoilla ole varaa maksaa salakuljettajien vaatimia summia.
    Salakuljettajia käyttävät parempaa elintasoa ja "ilmaista" elatusta etsivät "turvapaikkashoppailijat" eli elintasopakolaiset.
    Taikaseinästähän sitä rahaa saa...

    VastaaPoista
  3. Tässä Ruotsin maahanmuuttolinja:

    US tänään:

    "Kaksi ammuttu kuoliaaksi Tukholmassa – Poliisilla suuroperaatio, tilanne ”äärimmäisen poikkeuksellinen”

    https://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/284400-kaksi-ammuttu-kuoliaaksi-tukholmassa-poliisilla-suuroperaatio

    Artikkelista poimittua:

    Ensimmäinen ilmoitus ammuskelusta tuli Sollentunan kunnasta Tukholman läänistä noin kello 18 sunnuntaina. Kahdesta ammutusta miehestä toinen kuoli.
    Kaksi tuntia myöhemmin ilmoitettiin uudesta ammuskelusta Kallhällin kaupunginosassa Järfällan kunnassa, Tukholman lähistöllä.
    Yksi henkilö loukkaantui vakavasti. Häntä ammuttiin jalkaan.

    Kolmas ammuskelu tapahtui noin kello 23. Mies ammuttiin kuoliaaksi Blackebergissä läntisessä Tukholmassa.

    ”Tämä ilta on äärimmäisen poikkeuksellinen”, poliisista todettiin.
    ----------------
    ----------------
    Voiko tässä muuta todetan kuin, että
    sitä saa mitä tilaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Voiko tässä muuta todetan kuin, että
      sitä saa mitä tilaa..."


      Tilaaja ei ole Suomen kansan enemmistö, vaan ne KANSANPETTURIT, jotka ovat valeillaan kansaa huijaamalla onnistuneet kiipimään vallankahvaan.

      Kalergi-suunnitelma

      Poista
  4. Miksi pitää mainita turvallisuuden ja järjestyksen säilyminen elintasolähtöisen maahanmuuton yhteydessä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä erinomaisen hyvä ja valaiseva kysymys.

      Poista
  5. Näin puhuu omaa kansaansa puolustava johtaja, päinvastoin kuin meillä vallankahvaan kiipineet kansanpetturit:

    "Italian Salvini varoittaa Ranskan Macronia: Lähetämme kansalaisjärjestöjen laivat Ranskaan",
    https://www.kansalainen.fi/italian-salvini-varoittaa-ranskan-macronia-lahetamme-kansalaisjarjestojen-laivat-ranskaan/

    "Italian sisäministeri haluaa rakentaa muurin Slovenian rajalle",
    https://www.kansalainen.fi/italian-sisaministeri-haluaa-rakentaa-muurin-slovenian-rajalle/

    Kalergi-suunnitelma

    VastaaPoista
  6. Yle 2.7.19

    "Järjestäytynyt rikollisuus auttoi pääsykoehuijareita korvanapeilla Ruotsissa – nyt kokeisiin ehdotetaan ruumiintarkastuksia"
    Toistasataa ihmistä on menettänyt opiskeluoikeutensa huijausvyyhdin paljastuttua.

    https://yle.fi/uutiset/3-10858025

    VastaaPoista
  7. IS 2.7.19

    Pieni ruotsalaiskunta huolestui väkivallasta – turvapaikanhakija surmasi häntä auttaneen ”mummon”

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006161004.html

    Artikkelista poimittua:

    MURHASTA epäilty 19-vuotias on kielteisen turvapaikkapäätöksen saanut nuorukainen, joka tuli yksin maahan alaikäisenä.

    Uhri oli 69-vuotias eläkeläisnainen, joka oli omistautunut vapaaehtoistyöhön turvapaikanhakijoiden auttamiseksi.
    Alaikäiset turvapaikanhakijat kutsuivat häntä ”mummokseen”, sillä hän käytti runsaasti aikaa ja vaivaa auttaakseen nuoria.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!