maanantai 7. toukokuuta 2018

Ruotsi ja Tanska ajavat lisää elintasopakolaisia Suomeen

Suomessa moni maahanmuuttokriittinen - myös minä - on iloinnut siitä, että Tanskassa ja Ruotsissa on järki vihdoin voittamassa maahanmuuttoasioissa. Ehkä pakon sanelemana, mutta kuitenkin.

Iloitsemiseen on syytäkin, sillä kyseisten maiden - etenkin Ruotsin - aiemmin lepsu turvapaikkapolitiikka on osaltaan houkutellut kehitysmaalaisia Eurooppaan. Sen aika on nyt kuitenkin ohi, sillä demokratia näyttäisi toimivan myös Skandinaviassa.

Valitettavasti asialla on myös kääntöpuolensa. Sisäministeriön maahanmuutto-osaston ylijohtaja Jorma Vuorion mukaan turvapaikkalinjausten ennakoitu kiristyminen Ruotsissa voi nimittäin johtaa Suomen houkuttelevuuden kasvuun.

Ei Suomesta kuitenkaan ole tulossa uutta Ruotsia, sillä Tanskan ja länsinaapurimme rajatarkastukset vähentävät tulijoiden määrää ja mahdollistavat hakijoiden palauttamisen Dublinin sopimuksen perusteella.

Sitä paitsi Vuorio totesi, että "kiristyksillä voi olla jonkin verran vaikutusta etenkin niihin turvapaikanhakijoihin, jotka lähtevät liikkeelle ihmissalakuljettajien mainospuheiden perusteella". Siis lähtevät kohti pohjoista mainospuheiden houkuttelemana.

Toisin sanoen kyseessä ovat ihmiset, joilla ei ole turvapaikan tarvetta, vaan kaipuu korkeampaan elintasoon. Siten heillä ei myöskään ole oikeutta jäädä maahamme veronmaksajien elätettäväksi.

Tässä tilanteessa keskeistä onkin se, että turvapaikkahakemuksia tutkittaessa osataan jatkossa erottaa entistä paremmin elintasopakolaiset turvapaikan tarpeessa olevista. Eihän ole kenenkään intresseissä se, että maa täyttyisi heikoin työelämävalmiuksin varustetuista elintasopakolaisista, jotka pahimmassa tapauksessa radikalisoituvat ja aiheuttavat kantaväestölle ja myös turvapaikkaa hakeneille turvallisuusriskin.

Siten jatkossa on syytä seurata turvapaikanhakijoiden hakemusten määriä ja hyväksymisastetta. Koska hakijamäärien nopea nousu tarkoittaa käytännössä elintasopakolaisten maahanryntäystä, ei positiivisen päätöksen saaneiden määrän tulisi lisääntyä nykyisestä ilman, että lähtömaissa tapahtuu oleellisia muutoksia. Mikäli näin kuitenkin käy, osoittaa se, etteivät maahanmuuttoviraston tutkintatoimet ole ajan tasalla ja demokratian olisi aika toimia myös Suomessa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Herättääkö Stefan Löfven ajatuksia?
Demokratia voittaa ellei kansa vaihdu
Uskonnollis-kulttuurinen perimä tunisialais-ruotsalaisessa viitekehyksessä

8 kommenttia:

 1. "Ei Suomesta kuitenkaan ole tulossa uutta Ruotsia, sillä Tanskan ja länsinaapurimme rajatarkastukset vähentävät tulijoiden määrää ja mahdollistavat hakijoiden palauttamisen Dublinin sopimuksen perusteella."

  Valitettavasti asiaa ei ratkaista pohjoismaiden pienessä piirissä - elleivät äänestäjät "unkarilaistu" ja pudota seuraavissa vaaleissa pois vallankahvasta EU-diktatuurin ostamia EUnukkeja. Perustelut:

  Euroopan Unionin aatteelliseksi isäksi katsotun kreivi Richard Coudenhove-Kalergin suunnitelma eurooppalaisten risteyttämisestä aasialaisten ja mustien kanssa, http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Seuraavissa artikkeleissa esille tuotu osoittaa selvästi, että EU on todella toteuttamassa tuota suunnitelmaa:

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’",
  http://www.breitbart.com/london/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/
  *
  "Kilpailu kulttuuripääkaupungin tittelistä: Unkarilainen kaupunki on liian valkoinen eikä siellä ole tarpeeksi maahanmuuttajia",
  https://www.kansalainen.fi/kilpailu-eun-kulttuuripaakaupungista-unkarilainen-kaupunki-liian-valkoinen-eika-siella-ole-tarpeeksi-maahanmuuttajia/
  *
  "The Barcelona Declaration of 1995 - Euro Mediterranean - EU's dirty secret
  Free Muslim Immigration to Europe 1
  Secretive European Union-agreements with 10 European and North African Countries,,,"
  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Declaration-Euro-Mediterranean-English.php
  *
  "Unkari torjuu EU:n ja Afrikan julistuksen ‘maahanmuuttoon kannustavana’
  ...
  Keskiviikkona Marokon Marrakechissa yli 50 Afrikan ja EU-maiden edustajaa allekirjoittivat julkilausuman viidennessä muuttoliikettä ja kehitystä käsittelevässä EU:n ja Afrikan ministerikonferenssissa, kertoi Digital Journal..."
  https://www.kansalainen.fi/unkari-torjuu-eun-ja-afrikan-julistuksen-maahanmuuttoon-kannustavana/
  *
  "PS:n Tavio: EU:sta on tulossa mafia

  Euroopan unionissa harkitaan EU-tukien tulevan sidotuiksi siihen, että jäsenmaassa harjoitetaan EU:n arvoille suotuisaa politiikkaa.",
  https://pt-media.org/2018/05/04/psn-tavio-eusta-on-tulossa-mafia/
  Tuo Tavion esilletuoma tarkoittaa mm. sitä, että kunkin jäsenmaan on otettava vastaan EU:n sanelema määrä myös elintasopakolaisia ja muita onnenonkijoita.
  *

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman toteutuksen tekee helpoksi - ellei lisää "unkarilaistumisia" tapahdu - seuraavassa esille tuotu:

   "950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä
   ...
   Ensinnäkin hänen [saksalaisen professori Heinsohnin] artikkelinsa “Kuinka paljon afrikkalaisia on pyrkimässä Eurooppaan?” julkaistiin jo 24. kesäkuuta [2015], jolloin pakolaisteema ei ollut vielä juurikaan esillä mediassa ja tv:ssä. Siksi artikkeliin ei kiinnitetty huomiota.

   Toiseksi, professori ei ole heikkohermoinen. Jo vuosikymmenien ajan hän on tutkinut tieteellisesti “sodan demografiaa”. Hän opettaa Bremenin yliopiston lisäksi Liittovaltion turvallisuuspolitiikan akatemiassa Berliinissä ja NATO:n puolustuskorkeakoulussa Roomassa.

   Kolmanneksi, jo vuonna 2003 Heinsohn profeetallisessa kirjassaan ennusti lukuisten tilastotietojen, tosiasioiden ja historiallisten viitteiden nojalla nykyisen Afrikan ja Lähi-Idän pakolaisten – likipitäen sotilaallisen – invaasion Eurooppaan, sekä viime vuosien islamistisen terrorin. Vaikka Lähi-Idän alueilla oli silloin rauhallista, eikä ISIS:iä ollut vielä edes olemassa..."

   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/
   *

   Voisikos selvää asiaa vielä paremmin rautalangasta vääntää?

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Toistettakoon tässä taas, mitä em. "unkarilaistuminen" mm. tarkoittaa:

   "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”, http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 2. Yle tänään:

  "Turvapaikanhakijoiden tekemien seksuaalirikosten uhreista lähes puolet oli alaikäisiä"

  https://yle.fi/uutiset/3-10193772

  VastaaPoista
 3. Yle tänään:

  "Intiassa raiskattiin ja poltettiin jälleen teinityttö"
  "17-vuotias raiskausuhri on sairaalassa kriittisessä tilassa."

  https://yle.fi/uutiset/3-10194538

  VastaaPoista
 4. Kertoivatko vallanpitäjämme ennen EU-jäsenyysäänestysta Kalergi-suunnitelmasta?
  Jos olisivat kertoneet, niin äänestyksen lopputuloksesta olisi tuskin ollut paljoa epäilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim. tällaisen puolestako suomalaiset äänestivät EU-jäsenyysäänestyksessä?

   "Pääkaupunkiseudun Kelan asiakkaista 2/3 ei puhu äidinkielenään suomea." - HS 4.2.2018

   "Vietin päivän päiväkoti Jousessa Kontulassa. Tämä on päiväkoti, jossa lähes 80 prosentilla lapsista ei ole kotikielenä suomi. Tämä on päiväkoti, jossa kasvavat uudet suomalaiset."
   - Emma Kari, Facebookissa

   Poista
 5. Ruotsissa alkanut syksyn vaaleja varten kilpailu äänistä. Mikään ei siellä tule muuttumaan. Eikä meillä seuraavien omien ek-vaaliemme jälkeen. Sori siitä.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!