torstai 25. heinäkuuta 2019

Pakolaispolitiikassa on siirryttävä suojelemaan eurooppalaista elämäntapaa

Humanitaarisesta maahanmuutosta on aiheutunut niin suuret kustannukset veronmaksajille, etteivät maamme hallitukset ole halunneet laskea niitä, vaikka tuollainen laskuharjoitus Juha Sipilän (kepu) edesmenneen hallituksen ohjelmaan kuuluikin. Suorien kustannusten lisäksi tavalliset kansalaiset ovat maahanmuuttopolitiikkamme seurauksena joutuneet kantamaan myös valtavaa epäsuoraa taakkaa.

Tuo taakka pitää sisällään naisten seksuaaliturvallisuuden heikkenemisen ja sitä kautta suomalaisnaisten elintilan pienenemisen erityisesti yöaikaan. Maahanmuuttajaporukat ovat tuoneet myös uudenlaisen rasistisluonteisen väkivaltaisen ryöstörikollisuuden miesten uhaksi; siinä uhreiksi valitaan erityisesti yksin liikkeellä olevia nuoria.

Oman osansa maahanmuuton tuomasta väkivallasta ovat saaneet myös lapset. Siitä ikävimmän esimerkin on tarjonnut Oulun raiskausrinki, jossa maahanmuuttajat käyttivät systemaattisesti ja pitkään hyväkseen kantasuomalaisia lapsia. Rankimmin hyödynnetty lapsi oli kehitysvammainen tyttö.

Vakavimpana maahanmuuton tuomana taakkana on kuitenkin pidettävä terrorismia ja sen uhkaa. Itse terrorismista meillä on Turun esimerkki ja ISIS-hallinnon kaaduttua Syyriassa ja Irakissa islamilla motivoitujen iskujen uhka on entisestään kasvanut.

Viimeisimpänä muutoksen muotona meille on rantautunut maahanmuuttajataustaisten järjestäytyneiden rikollisjärjestöjen välinen brutaali välienselvittely, josta saimme ensimakua toissapäivänä Helsingissä. Tämä ei sinänsä kohdistu valtaväestöön, mutta aiheuttaa joka tapauksessa vaaran sivullisille ja aiheuttaa myös aineellista vahinkoa - samoin kuin kyseisen käyttäytymisperinteen lievempi muoto, jota on nähty esimerkiksi maahanmuuttajien välisten pizzerioiden reviiritaisteluissa.

Tässä tilanteessa vetoan Antti Rinteen (sd) hallitukseen, että se huomioisi edelle kirjoittamani asiat - ja lisäksi pienemmät maahanmuuton tuomat ongelmat esimerkiksi kouluissa - ja tekisi täyskäännöksen maahanmuuttopolitiikkaansa. Aika on siihen juuri nyt erinomainen, kun EU on etsimässä keinoja ratkaista Välimeren ns. siirtolaiskiista ja Suomi toimii puheenjohtajamaana.

Ratkaisussa keskeistä tulisi olla suurten kehitysmaalaisjoukkojen tulemisen estäminen EU:n alueelle tai ellei se ole mahdollista säilöönotto suljettuihin tiloihin. Oleellista olisi myös eurooppalaisen elämäntavan suojeleminen muuttamalla kansainvälisiä turvapaikanhakusopimuksia. Tai ellei se ole mahdollista, niistä tai jopa koko EU:sta irtisanoutuminen.

Erityisesti turvapaikanhaun subjektiivisesta oikeudesta tulisi luopua ja siirtyä pakolaispolitiikassa kokonaan kiintiöjärjestelmään, joka Suomen osalta olisi mitoitettava siten, että tulijat integroituvat ongelmitta. Käytännössä kiintiön tulisi seuraavina vuosikymmeninä olla äärimmäisen pieni - maksimissaan yksittäisiä henkilöitä vuodessa - kunnes nykyinen maahanmuuttajaväestömme tai heidän jälkeläisensä eivät enää aiheuta edelle kirjaamiani ongelmia oleellisesti enempää kuin valtaväestö.

Jos hallitus - valitettavasti vastoin odotuksiani - reivaisi maahanmuuttopolitiikkansa ehdottamani kaltaiseksi, olisi myös opposition tuettava sen toimia. Erityisesti tätä tulee odottaa sen suurimmilta puolueita Perussuomalaisilta ja Kokoomukselta, jotta muutokset saataisiin maamme lainsäädäntöön perustuslakia myöden.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Altruismi ja pelko leimaamisesta luovat hyvän yhteiskunnan
Oulun tapahtumia ei saa käyttää vihan lietsontaan, vaan maahanmuuttopolitiikan perusteena
Holtittoman maahanmuuttopolitiikan vaarat realisoituivat Ruotsissa

26 kommenttia:

 1. Hallituksen pitäisi selvityttää suomalaisten lasten ja nuorten tilanne "monikulttuurisessa" Suomessa. Kiusaamista sallitaan, kun uhri ja kiusaaja/t ovat erivärisiä.

  VastaaPoista
 2. Hallituksemme eivät tunnu ymmärtävän mikä arvo meidän kulttuurillamme ja elämäntavallamme on - tuskin nykyinenkään...

  Yksi hieno esimerkki on, että lapset voi leikkiä vapaasti ulkona ja mennä kouluun kävellen ilman saattajaa tai autokuljetusta. Hetken päästä se on muisto vain.

  VastaaPoista
 3. Ihan vaan esimerkkinä mitä tulijat tuovat tullessaan:

  Yle tänään:

  "Moottoripyöräilevä itsemurhapommittaja ajoi päin bussia Kabulissa – 12 ihmistä sai surmansa kolmessa räjähdyksessä"

  Kuolleiden joukossa on maan ministeriön työntekijöitä.

  https://yle.fi/uutiset/3-10892945

  VastaaPoista
 4. Ihan vaan esimerkkinä mitä tulijat tuovat tullessaan:

  PT-media tänään:

  "Malmössä hurja räjähdys yöllä"

  https://pt-media.org/2019/07/25/malmossa-hurja-rajahdys-yolla/

  Artikkelista poimittua:

  Poliisi sai ensimmäiset hälytykset klo 00.50 aikaan ja paikalle mentiin useilla partioila.
  Paikalla selvisi, että kerrostalon eteisaulaan oli viritetty pommi, joka rikkoi räjähtäessään koko eteisen, kaikki lähistön ikkunat sekä ovet toiseen kerrokseen asti.
  ...
  ...
  Henkilövahinkoja ei tullut, kerrostalo meni kuitenkin kyseisen rapun kohdalta täysremonttiin.
  Asiaa tutkitaan vaaran aiheuttamisena, ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta. POLISEN

  Räjähdys tapahtui siis Ramels vägenillä, numerossa 129. Sen asukkaisto näyttää tältä. Ei yhtään ainoaa ruotsalaista. Teon motiivia voidaan vain arvailla.
  ///////////////////

  Täytyy sanoa, että tämä on kaukana tyypillisestä pohjoismaisesta kulttuurista mutta minkäs teet kuten suvaitsevaisto tätä haluaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Avoin kysymys sisäministeri Maria Ohisalolle!

   Miten Suomessa toimitaan ennaltaehkäisevästi ja varmistetaan, että vastaavanlaista ei tapahdu Suomessa?

   Poista
 5. Ihan hyvällä kirjoitan, prof.

  En oikein tunnista tekstiä maahanmuutokriittiseksi, koska se sisältää asiatietoa, joka on klikkausten takaa löydettävissä, ja etenkin klikkausten ulkopuolelta. Jos blogit olisi kirjoitettu proffan omalla nimellä, olisi varovainen ajattelijan tyyli ymmärrettävää (kuten esim. prof. Vihavaisen blogit). Uskoisin proffan blokeja lukevien kuuluvan kriittiseen populaan, joka hakee tittelin takaa tulevasta tekstistä tukea omille kriittisille ajatuksilleen. Esim. omassa hakemistossani proffanajatukset ovat linkin matu alaisena. Ehkä siirto suomiosioon ylestä seuraavaksi helpottaisi ahdistustani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos palautteesta. Pyrin asialliseen ja rakentavaan sekä ajatuksia herättävään blogiin, joka ei työntäisi välittömästi ulos sellaisiakaan henkilöitä, joiden näkemykset poikkeavat omistani oleellisesti. Näin toivon, että saan heidät ajattelemaan käsittelemiäni asioita uudella tavalla eli esimerkiksi huomaamaan, että maahanmuuttorealismi on järkevämpi tapa suhtautua nykyaikaiseen kansainvaellukseen kuin punavihreä älyllisesti epärehellinen "arvopohja".

   Tuosta julkaistun tiedon käyöstä sen verran, ettei käytössäni ole koneistoa, joka keräisi alkuperäistietoa. Siten joudun yleensä turvautumaan julkaistuihin tietoihin kuten totesit. Niitä yhdistelemällä ja loogiseti tulkitsemalla pyrin luomaan kirjoituksilleni sellaista lisäarvoa, jota alkuperäisteksteillä ei sellaisenaan ole. Lisäksi olen pyrkinyt tuomaan esille mielenkiintoisia tutkimustuloksia, jotka kiinnostavat itseäni ja joiden kuvittelen kiinnostavan myös lukijoitani sekä omaksi ilokseni spekuloimaan oman suosikkiurheilulajini tapahtumia siitä huolimatta, että nuo tekstit saavat aivan oleellisesti vähemmän lukijoita kuin muut tekstini.

   Poista
 6. Schengen-alueen vapaat rajat on oikeutettu sillä, että ulkorajat pitävät, eli jäsenvaltiot voivat luottaa siihen, että mitä tahansa porukkaa ei tule yli rajojen ja haahuile pitkin Eurooppaa. Nykyisin EU on kuitenkin täysin kädetön ulkorajojensa valvonnassa. Valvonta tarkoittaa nykyisin lähinnä näiden kumiveneillä Välimeren ylitykseen salakuljettajien avustuksella lähteneiden rikollisten kuljetusta Eurooppaan. Eli pyrkimys tuntuu olevan haalia laitonta roskasakkia Afrikasta ja Lähi-idästä mahdollisimman paljon. Suomen ylimmän rajavalvojan ja Frontexin entisen pomon Ilkka Laitisen lausunto on paljon puhuva: Ne tulevat, jos ovat tullakseen. !!Nyt kun Ohisalo on ottanut oikein aktiivisen roolin ihmissalakuljetuksen vauhdittamiseksi, ei ainakaan Suomella ole toivoa paremmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä Ohisalo on mahtanut ajattella viime päivien tapahtumista Helsingissä. Ja ymmärtääkö hän niiden olevan väistämätön seuraus nykyaikaisesta kehitysmaalaisten kansainvaelluksesta.

   Poista
  2. Maahantuloa ei voi estää valvonnalla, koska maahan (Schengen-alueelle) pääsee sanomalla "asylum". Näin on myös Suomen ja Venäjän rajalla, jossa kuitenkin sovitusti Venäjän -- toistan: Venäjän, ei Suomen -- rajaviranomaiset estävät turvapaikanhakijoita pääsemästä Suomen rajaviranomaisten puheille.

   Poista
 7. Professorille ja muille järkevästä maahanmuuttopolitiikasta unelmoiville tiedoksi tällainen. Ei taida olla näkynyt täkäläisessä mediassa.

  https://www.bbc.com/news/world-europe-49077811

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tuo ollut tiedossa. Esimerkiksi Oikea Media on kirjoittanut siitä. Ikävintä tuossa on se, että jälleen kerran Suomi on etulinjassa tukemassa ihmissalakuljettajien toimintaa ja eurooppalaisen kulttuurin - mukaan lukien sen suomalainen versio - tuhoamista tavoilla, joita kertasin varsinaisessa tekstissäni.

   Poista
 8. Niin sanottu yhteiskunnallinen keskustelu on sanomattoman laadutonta -- melskaamista pinnalla kulloinkin kelluvilla kliseillä, identiteettipolitiikkaa, jonka eturintamassa ovat omien puolueidensa ideologiset totuudentorvet, joiden sanomisia sitten sopulijournalistit toistelevat klikkiotsikoinneiksi muokattuina valtalehdissä, joissa kaikki vakavatkin aiheet lopulta liukenevat yhteen samaan itse itsään päivästä päivään ylläpitävään puhemyllyyn. Kuka muistaa kenenkään koskaan vaihtaneen käsityksiään "maahanmuuttopolitiikan" -- tai kaikkien sen kiertoilmaisujen kuten "turvapaikkapolitiikan" -- suhteen? Kuka on uutisoinut jättiotsikolla siitä että Eurooppaa uhkaa alkaneella vuosisadalla kenties tuhannen miljoonan kehitysmaalaisen kansainvaeltajan massavyöry? -- Ei kukaan. Sensijaan jotain yhtä kumivenettä kyllä kuvataan sympatian kyyneleiden läpi.

  Luin pari päivää sitten vihreiden pääideologiksikin joskus mainitun Osmo Soininvaaran blogikirjoituksen jossa yritettiin hahmottaa suuria linjoja eurooppalaisen liberaalidemokratian historiasta ja asemasta. Kirjoitus oli kvasitietoa yltä ja alta, alusta loppuun. Pelkkää kliseisten ylimittaisten yleiskäsitteiden pyörittelyä -- niin kysymykset kuin päättelytkin, pelkkää näennäisyyksien keskinäissuhteiden määrittelyä. -- Eikä tätä tyrmäävää typeryyden efektiä mitenkään vähennä se että suurin osa melkein satamäärään koheavista kommenteista oli ottanut nuo käsitepyörittelyt ihan tosissaan ja esitteli lukemattomia viittauksia monien tekijöiden kirjoihin, joissa samanlainen skolastinen käsiterealismi kukoistaa usein ihan akateemista auktorisointia nauttien.

  Mihin me päädymme kun keskustelustamme puuttuvat jokseenkin kokonaan sellaiset kokoavat puheenvuorot, jotka pystyisivät puhkaisemaan tai romauttamaan koko sen käsiterealistisen kliseepinnan jonka varassa näennäisiä "kysymyksiä" nyt käsitellään? Meinaan, aika alkaa käymään vähiin. Sikiämistä ei poliitikkojemme ympäripyöreillä ideologia-identiteetti-julistuksilla saada loppumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soininvaara voisi ottaa oppia toisen vihreän eli Eero Paloheimon loogisesti virheettömästä maahanmuuttopoliittisesta näkemyksestä.

   Poista
 9. Suomi ei tarvitse muutoksia kansainvälisiin sopimuksiin. Meille riittäisi, että edes itse noudattaisimme jo olemassa olevia sopimuksia.

  Esimerkiksi Dublinin-sopimuksen mukaan turvapaikkahakemus käsitellään siinä turvallisessa maassa, johon hakija ensimmäiseksi saapuu. Kuitenkin suuret turvapaikkaturistilaumat saapuivat meille lukuisien turvallisten maiden kautta. Ydinkysymys kuuluu: Miksi Suomi ei palauttanut näitä tulijoita sopimuksen mukaisesti takaisin siihen turvalliseen maahan, josta nämä meille tulivat?

  Aikooko Suomi jatkossa toimia Dublinin-sopimuksen mukaisesti ja edellyttää sitä myös muilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta tuokin, mutta Dublin taitaa olla jo menneiden aikojen lumia. Siten Suomi ei tule jatkossakaan noudattamaan sitä.

   Poista
  2. Jos näin on niin mikä ihme saa kuvittelemaan, että uusia sopimuksia noudatettaisiin tiukan paikan tullen jos nykyisilläkään ei ole mitään merkitystä?

   Itse kyllä lähtisin siitä, että noudatamme, ja vaadimme muita noudattamaan, olemassa olevia sopimuksia. Ellei tähän ole halukkuutta niin myös uudet sopimukset kannattaa unohtaa. Tällöin ainoaksi vaihtoehdoksi jää varmistaa itse oma turvallisuus -vaikkapa ottamalla rajavalvonta käyttöön.

   Poista
  3. Dublin-sopimus on menettänyt merkityksensä siksi, että se on joidenkin maiden kohdalla johtanut mahdottomiin tilanteisiin. Mahdolliset uudet sopimukset on siis tehtävä sellaisiksi, ettei kukaan sopijavaltio joudu mahdottomiin tilanteisiin.
   Yksinkertaisinta olisi lopettaa subjektiivinen oikeus turvapaikan anomiseen ja lopettaa tulijoiden vastaanottaminen EU:n alueelle joko kokonaan tai sijoittamalla tulijat suljettuihin tiloihin, joista pääsisi poistumaan vain EU:n rajojen ulkopuolelle.

   Poista
  4. Lähes kaikki massavaelluksessa tulleet tulivat meille Ruotsista.

   Ruotsi on käsittääkseni turvallinen maa, johon Suomen olisi tullut palauttaa sieltä tulleet. Tuskin se olisi saanut Ruotsia sen mahdottomampaan tilanteeseen kuin palauttamattomuus sai Suomen.

   Uusista keinoista olen samaa mieltä. Lisäksi tulisi määritellä mitä tarkoittaa turvallinen paikka, jota tulijat anovat. Mielestäni lämpö, ravinto ja terveydenhuolto täyttävät määritelmän ja se saisi riittää.

   Poista
  5. Suomi toimi Dublin-sopimuksen mukaisesti. Sopimus nimittäin antaa valtiolle (Suomelle) oikeuden olla palauttamatta turvapaikanhakijaa ensimmäiseen tulomaahan. Suomi käytti tätä oikeuttaan, monen mielestä Suomen vahingoksi, joidenkin mielestä tarpeellisena solidaarisuuden eleenä, joka tuo Suomelle myönteistä karmaa tai "pääomaa".

   Poista
  6. Aika kalliiksi tulee tuo "solidaarisuus" ja "myönteinen karma": jo nykyisellä maahamme tunkeutuneiden elintasopakolaisten määrällä runsaat 3 miljardia euroa vuodessa. Suunnilleen saman verran on jouduttu kasvattamaan vuosittain Suomen KOROLLISTA ULKOMAANVELKAA, joka on jo runsaat 100 miljardia euroa - mutta sinähän ilmeisesti viherpunikkien tavoin tiedät, että rahaa saa automaatista ja sähköä tulee seinästä eikä valtionvelkaa koskaan tarvitse maksaa pois!

   Kalergi-suunnitelma

   P.S. Sinulle on tietysti tärkeämpää esim., että joukko "pakolais"-äitejä voi Kelalta saaduilla rahoilla käydä välillä "lomailemassa" kotimaassaan suurten lapsikatraidensa kanssa "henkensä menettämisen uhalla?!!)" kuin että kantasuomalaiset paskavaipoissaan viruvat vanhukset saisivat asianmukaista huolenpitoa!

   Poista
  7. Hyvä "Kalergi-suunnitelma",

   huomaathan, että siirryit keskustelemaan henkilöön menevästi. Teit myös perusteettomia johtopäätöksiä kirjoittajan näkemyksistä. Kehotan ystävällisesti välttämään tällaista keskustelutapaa, joka syö uskottavuutta, paitsi iseltäsi ja omalta viestiltäsi, myös osin koko maahanmuuttokriittiseltä ääneltä.

   Poista
 10. Järkevä kannanotto:

  "Lapsellista riitelyä"

  http://www.eeropaloheimo.fi/lapsellista-riitelya/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreiden silmälasien läpi katsottuna ex-vihreä Paloheimo on varmaan pahanpuoleinen luopio ja petturi, kun mm. - vaikkakaan ei näillä sanoilla - vastustaa valkoisen värisen Suomen murhaamista ja uudelleen synnyttämistä mustanruskeaksi SuOMALIAKSI.

   Pahinta noille kommunistista internationaaliaan maailmaa "solidaarisesti" halaamalla toteuttaville viherpunikeille on tietysti, kun Paloheimo röyhkenee vaatia ISÄNMAALLISUUDEN nostamista entiseen arvoonsa!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 11. Toukokuussa 2014 oli EU-vaalit Suomessa. Niin sanottujen turvapaikanhakijoiden ryntäys tapahtui EU-vaalien jälkeen ja Suomen invaasio saavutti 2015.
  Nyt on taas käyty EU-vaalit ja siispä odottelemme uutta invaasiota jota varsinkin sisäministeri Ohisalo on järjestelemässä niin sanotun "taakanjako"-sopimuksen muodossa.
  Selkeän järjestelmällistä toimintaa josta ei ole Suomelle hyötyä vaan erittäin suurta haittaa. Ainakaan itse en toivo maamme muuttuvan Ruotsin kaltaiseksi paskastaniaksi.

  Kirjoitin ym. kommentin Professorin eiliseen kirjoitukseen ja tänään Iltalehti uutisoi ja ennustaa tekstissään näin:

  "...Libyan kärjistynyt tilanne saattaa aiheuttaa uuden pakolaisaallon Eurooppaan."

  Katso: "Haaksirikko Libyan edustalla - ainakin 116 siirtolaisen pelätään hukkuneen"
  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/21d5162d-31ab-4e6e-b96a-829924ecadc8

  Täytyy siis todeta, ettei ministeri Ohisalon ja kumppaneiden ajama "taakanjako"-sopimus ole mitään muuta kuin Eurooppalaisen elämänmuodon tuhoamista - tositarkoituksella, mutta miksi he sen tekevät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Ainakaan itse en toivo maamme muuttuvan Ruotsin kaltaiseksi paskastaniaksi."

   Milloinkahan mustanruskeaa väriä (kasvoissa) rakastava "natsittaja"-sisäministeri Ohisalo päättää, että maahamme on saatava poliisikuntaamme reilusti "värikkyyttä"?

   "Polismyndighet i Europa infiltrerad av kriminella gäng – flera fall även i Sverige
   En till media läckt hemligstämplad rapport visar att det pågår en infiltration av den holländska polisen från den organiserade gängkriminaliteten. Dussintals poliser har sparkats på grund av kopplingar till brottslighet och enligt rapporten är detta endast ”toppen av ett isberg”. I 40 procent av fallen handlar det om poliser med INVANDRARBAKGRUND. Även i Sverige har poliser beslagits med att lämna uppgifter till kriminella..."

   Koko artikkeli: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/25/polismyndighet-i-europa-infiltrerad-av-kriminella-gang-flera-fall-aven-i-sverige/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!