lauantai 13. heinäkuuta 2019

Kahdeksasta tuli kolmetoista

Yle kertoi, että Suomi päätti päätti tukea Välimeren ihmissalakuljettajia aiemmin päätetyn kahdeksan hengen lisäksi viidellä uudella "merihädästä" pelastetulla. Tällä kertaa Maltalle rantautuneilla.

Jutun mukaan valtioneuvoston tiedotteessa luvattiin, että "jatkossa Suomi pidättäytyy ottamasta vastaan sisäisesti siirrettäviä turvapaikanhakijoita, kunnes EU:ssa on sovittu väliaikaisesta sisäisten siirtojen järjestelystä". Toivoa sopii, että lupaus pitää tällä kertaa sillä vain parin viikon takaisen kahdeksan hengen maahan ottamisen yhteydessä EU-ministeriövaliokunta eli Rinne (sd), Haavisto (vihr), Skinnari (sd), Henriksson (ruots), Kaikkonen (kepu), Lintilä (kepu), Andersson (vas) ja tarvittaessa Ohisalo (vihr) ilmoitti, että päätös ensimmäisestä kahdeksasta hengestä on kertaluonteinen.

Nyt maahamme otettavat viisi lisähenkilöä osoittavat, ettei näin ollut vaan EU-ministeriövaliokunnan ilmoitus tapauksen kertaluonteisuudesta oli pelkkää vaalikarjan harhauttamista. On siis tullut aika todeta tosiasiat Rinteen viherpunamulta-hallituksen ja erityisesti edellä mainittujen ministereiden rehellisyyden asteesta sekä tehdä niistä tarvittavat johtopäätökset.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Nyt tarkkana, sillä ei ole olemassa yleiseurooppalaista tai pohjoismaista maahanmuuttopolitiikkaa
Vihervasemmiston hallitus ryhtyi tukemaan ihmissalakuljettajia
Toive Maria Ohisalolle

20 kommenttia:

 1. Se, että edellinen päätös oli kertaluonteinen, ei tarkoita sitä, että kertaluonteisia päätöksiä ei voisi tehdä jatkossakin. Se tarkoittaa vain sitä, että jokaista kertaa varten tehdään erillinen päätös. Sen sijaan "pidättäytyminen jatkossa" on tulkittavissa lupaukseksi vastaavien päätösten tekemisen lopettamisesta, joskaan en osaa sanoa, kuinka paljon rajoittuminen "sisäisiin sirtoihin" jättää tulkinnanvaraa.

  VastaaPoista
 2. Seurataan rauhallisin mielin tilannetta, kyllä tästä vielä hyvä tulee...
  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=Last30

  VastaaPoista
 3. Helsingin kaupunginvaltuustoon ehdolla ollut demari, Deek Gurhan, sai tuomion järjesteltyään sukuaan laittomasti Suomeen. Suomen hallitus saa vastaavasta hommasta palkkaa.

  Ei ole missään kohtaa selvinnyt, mitä tällä toiminnalla aiotaan saavuttaa. Kun jo rehtimediakin on vaihtanut terminologian pakolaisesta siirtolaiseksi, niin viimeisinkin legitimiteetin häive on haihtunut.

  On yksinkertaisesti uskomatonta, että suomalaista veroeuroa käytetään laittoman siirtolaisuuden palkitsemiseen.

  Valtsu

  VastaaPoista
 4. Voisiko joku sanoa onko tämä usarissa kirjotteleva ritala pelkkä trolli vai todellakin vanhoja homeisia kirjojoa impannut idiootti ? http://valpperi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/278299-lukekaa-luukkasen-blogia-siella-perussuomalainen-keskustelukulttuuri-kukoistaa#comment-4217079

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Petter ainoa lajiaan ole. US puh.voroblogin kommenttien mukaan pinta-anatomian värikuvalehtien erityisasiantuntija on entinen perussuomalaisten kannattaja! Kukaan ei tiedä syytä, ehkäpä kaiken takana oli nainen. Huusko pitää päivittäistä vihoittelualustaansa klikkausten pohjalta, ks. Käytöstä poistettujen texwillerien myyntihemmon kommenttien lukumäärä!
   Blogin jutuissa on paljon hyviä, samoin kommenteissa, mutta kun ne Persut taas rasisteeras ja kiusas heitä...

   Poista
  2. Toinen varsinainen tyyppi on tämä Gröhni, epäilyttää kyllä että kaveri on seniili jo, miten vakavasti voi ottaa henkilöä joka väittää guggenheimin olevan kannattava helsingille :) ? http://grohn.puheenvuoro.uusisuomi.fi/278314-denialistit-jakavat-homppaa-vuodesta-toiseen

   Poista
 5. Italia ja Malta ovat turvallisia maita. Ei siis ole mitään inhimillistä syytä kuljetella sieltä venepakolaisia Suomeen lentokoneella.

  VastaaPoista
 6. Varsinainen laskutoimitus koskee sitä, miten me eurooppalaiset moraalisina olentoina pystymme tällä vuosisadalla katsomaan ikään kuin kasvoista kasvoihin Afrikan satoja miljoonia kuolevia -- sillä mikään, kaikkein vähiten massamittainen vaellus Eurooppaan, ei pysäytä heidän väestöräjähdystään ja kyvyttömyydestä seuraavia kriisejä -- kun jo kahdeksan epätoivoista vaeltajaa saa meissä aikaan humanitaarisen oikosulun.

  Tosiasiat ovat tosiasioita, vaikka niitä torjuttaisiin tietoisuudesta hamaan loppuun sakka. Tosiasia on, etteivät he tule selviytymään. Tosiasia on, että massiivisen vaelluksen seurauksena Eurooppa ei tule selviytymään. Tosiasia on, että eurooppalaisten kognitiiviset langat ovat paljon paljon paljon ohuempia kuin mitä kehittymättömien kulttuurien ihmisillä on, eikä esimerkiksi "Euroopan vauraus" suinkaan pelasta meitä -- aivan päinvastoin.

  Poliitikot niin mielellään puputtavat "ihmisyydestä", "ihmiskäsityksestä", "ihmisarvosta ja -oikeuksista", mutta se mikä heidän tulisi hallita -- todellisuudenhallinta -- romahtaa ensimmäiseen humanistiseen haasteeseen.

  VastaaPoista
 7. Syntymätön lapsi Afrikassa on paras lapsi. Se on ainoa tapa pelastaa Eurooppa ja Afrikka. Jokaisen syntyneen eteen tehdään kaikki voitava, että hän jäisi eloon ja että jokainen tyttö synnyttäisi 10-15 lasta lisää Afrikkaan. Kaiken avun ehtona pitäisi olla syntyvyyden hallinta. Uusimmassa Iltalehden blogissani osoitan, että kaikki Afrikkaan annettu apu on vain pahentanut Afrikan tilannetta. Iso katastrofi on vielä edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täyttä faktaa, kiitos kirjoituksesta!

   https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/07/11/maapallon-pelastaminen-kavelemalla/

   Poista
  2. Gunnar Heinsohn: "950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä",
   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Unkari, Bulgaria ja Italia kylläkin ovat osoittaneet, että noin välttämättä ei tarvise käydä - mutta siellä ei vallankahvassa olekaan läntisissä maissa valtavirtaa olevalla rappioliberalismilla mädätetyt maanpetturit, jotka ovat vannoneet virkavalan kansalleen, mutta kumartavat ylikansallisia feodaaliherrojaan.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 8. Yksittäistapaus, jota ei saa yleistää.

  Pohdiskelee Bobrikov

  VastaaPoista
 9. Professorin linkittämän uutisen mukaan Suomi ei ota turvapaikanhakijoita
  "...kunnes EU:ssa on sovittu väliaikaisesta sisäisten siirtojen järjestelystä, Valtioneuvoston tiedotteessa sanotaan."

  Tässä siis selkeästi todetaan, että sitten taas jatketaan kun em. sopimus on tehty.
  Mallia ilmeisesti otetaan vuoden 2015 sopimuksesta ja toiminnasta.

  Vuonna 2015
  "EU:n sisäministerit sopuun turvapaikanhakijoiden jaosta – Suomi vastaanottaa 792 ihmistä"
  katso https://yle.fi/uutiset/3-8169351

  Il uutisen mukaan siinä kävi näin:

  EU:n aiemmin sopimat sisäiset siirrot eivät toteutuneet sovitusti. Vuonna 2015 EU-maat sopivat sisäisistä siirroista,
  mutta osa jäsenmaista eli Unkari, Puola ja Itävalta eivät suostuneet niihin osallistumaan lainkaan ja moni muukin jäsenmaa osallistui puutteellisesti.

  Suomi puolestaan toteutti omat velvoitteensa vuosina 2015–2017 ja otti Kreikasta ja Italiasta sisäisinä siirtoina yhteensä 1980 henkilöä.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0b7ec5e0-9e74-42ec-9936-17b4e99b60c3

  Tässä samassa uutisessa Rinne toteaa myös:

  ”Puhuin Merkelin kanssa”
  Suomi aikoo käynnistää nopeasti valmistelut sisäisiä siirtoja koskevan väliaikaisen järjestelyn toteuttamiseksi.
  Tavoitteena on saada järjestelyyn mukaan mahdollisimman vahva jäsenmaiden enemmistö.
  Rinteen mukaan tavoitteena on saada ainakin 20 jäsenmaata mukaan järjestelyyn.
  ...
  – Se on mahdollista laittaa nopeasti pystyyn. Puhuin siitä Merkelin kanssa puolessa välissä viikkoa ja he ovat tukemassa tätä meidän aloitteellisuutta asiassa kovasti,
  että saadaan sellainen väliaikainen järjestely, Rinne kertoo viitaten tapaamiseensa Saksan liittokansleri Angela Merkelin kanssa Berliinissä.

  Rinne kertoo, että väliaikaista järjestelyä käsitellään ensi viikon EU:n sisä- ja oikeusministerien epävirallisessa ministerikokouksessa Helsingissä.

  Järjestelyllä pyritään siirtämään ennalta sovitulla tavalla mereltä pelastettuja turvapaikanhakijoita EU-jäsenmaiden kesken.
  Uuden Euroopan komission on tarkoitus päättää pysyvämmästä järjestelystä.
  //////////////////////

  Tarkoittaa suomeksi, että Suomi on taas mallioppilas ja ottaa tuhansia ns. turvapaikanhakijoita, jotka kaikkien valokuvien mukaan todellisuudessa ovat nuoria mustia miehiä eli siirtolaisia tai paremminkin elintasopakolaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perussuomalaiset ovat ainoa puolue johon voi luottaa. Siksi nyt olisikin syytä tehdä välikysymys ja selvittää kuinka paljon hallitus todellisuudessa aikoo ottaa uusia elätettäviä entisten lisäksi?

   Poista
 10. Todellisia turvapaikanhakijoita lienee tulijoissa ilmeisesti pieni vähemmistö. Heidän poimimiseensa olisi tietysti satsattava kaikki resurssit - ja pelkille siirtolaisille voitaisiin hyvin näyttää ovea. Ei eurooppalaisilla ole minkäänlaista velvoitetta ottaa heitä vastaan ja vielä vähemmän elättää heitä vastikkeetta - kuten täällä pidetään velvollisuutena. Niin kauan kuin tänne pyrkijöissä on naisia ja lapsia, ei nuoria taistelukuntoisia ja työkuntoisia miehiä pidä ottaa vastaan yhtään ainutta.

  VastaaPoista
 11. Pitäähän nuo tenavat saada Suomeen, ja heidän kaverit kanssa ja porukalla sitten kotoutuvat.
  https://www.jihadwatch.org/2019/07/islamic-state-warns-of-jihad-massacres-in-london-carried-out-by-children

  VastaaPoista
 12. US 14.7.19

  "Saksalaisministeriltä avaus pakolaistilanteen hoitamiseen: ”Berliini osallistuu merkittävällä panoksella”

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285425-saksalaisministerilta-avaus-pakolaistilanteen-hoitamiseen-berliini-osallistuu

  Artikkelista poimittua:

  Saksan ulkoministeri Heiko Maas pyrkii muodostamaan EU-maista ryhmittymän, joka käynnistää järjestelmän Eurooppaan tulevien turvapaikanhakijoiden jakamiseksi eri maihin.

  Itävallan ex-liittokansleri Sebastian Kurz on Politicon mukaan jo tyrmännyt Maasin ehdotuksen.
  ”Kyseessä on vanha idea, joka on jo osoittautunut toimimattomaksi”, hän sanoo.

  Politicon tietojen mukaan asia on esillä Euroopan oikeus- ja sisäministerien kokouksessa Helsingissä ensi torstaina.
  /////////////////////

  Vieläkään kukaan ei haasta sitä, että merellä eivät seilaa todelliset turvapaikanhakijat vaan rahakkaammat elintasopakolaiset, jotka ovat maksaneet salakuljettajille...
  Euroopan ei tarvitse näitä pelastaa eikä elättää. Toivottavasti Suomen eduskunnasta löytyy järkeä jolla osaltamme moinen hanke torpataan.

  Tässä kohtaa ainakin keskustan kansanedustaja Kärnällä on järki päässä:

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285378-kova-ulostulo-hallituksen-sisalta-keskustan-ei-pida-olla-hallituksessa-joka-tekee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. US 14.7.19

   "Nyt tuli linjaus keskustasta: ”Ei ole mitään mieltä ylläpitää alaikäisten afgaanipoikien salakuljettamista Suomeen ja Eurooppaan”

   https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285429-nyt-tuli-linjaus-keskustasta-ei-ole-mitaan-mielta-yllapitaa-alaikaisten

   Artikkelista poimittua:

   ”Kaikki vetovoimatekijät turvapaikkahaussa lisäävät ihmiskauppiaiden salakuljettamista, jossa ihmisiä kuolee ja hyväksikäytetään. Apu kriisialueille ja pakolaiskiintiön kautta.
   Massiiviset turvapaikkahaut ja satojentuhansien kansainvaellukset ovat epäinhimillistä kaikille osapuolille”, Kurvinen sanoo.

   Poista
 13. Rinne on koonnut hallituksen jota on yhtä helppo ohjata kuin kapallista kirppuja. Siellä kukin vuorollansa tekee irtiottoja ja omia soolojaan ja Rinne yrittää väliin sanoa, että "tämä oli kertaluontoinen juttu joka ei toistu" ja "tämä hallitus ei tee ....". Ja seuraavana päivänä hän huomaa olevansa taas tapahtuneen tosiasin edessä. Mitä ilmeisimmin nämä ohisalot ja anderssonit laskevat sen varaan, että Rinteen kunto ei kestä vaan hän luovuttaa ja antaa sooloilun jatkua.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!