tiistai 23. heinäkuuta 2019

Rasisteja, sanoi Husu

Tunnettu somalimme Abdirahim "Husu" Hussein (sd) kertoi mielipiteensä perussuomalaisista ja heitä äänestäneistä. Se oli lyhyt ja ytimekäs: rasisteja kaikki tyynni.

Iltalehti sai Husun kiinni ja varmisti tämän tarkoittaneen juuri sitä mitä sanoi. Siis että perussuomalaiset ja heitä äänestäneet ovat rasisteja. Samalla hän kertoi, että hänellä on "oikeus ilmaista mielipiteeni, jos olen jotain mieltä jostain asiasta". Tästä on helppo olla samaa mieltä.

Minullakin on mielipiteitä somaleista. Lienee kuitenkin parasta, etten kirjoita niitä tähän, koska arvelen, etteivät kaikki somalit ole yhdenlaisia, vaan heidän joukossaan on monenlaisia ihmisiä. Siten muutaman sanan mittainen luonnehdinta ei antaisi oikeaa kuvaa mainitusta ihmisryhmästä.

Sen sijaan ajattelin kirjoittaa tähän parilla sanalla sellaisista ihmisistä, joiden toivoisin kiertävän Suomen kaukaa. Siis ei-toivotun maahanmuuttajan yhdenlaisen karikatyyrin.

Kuvitelmani kaltainen henkilö ottaisi tosissaan ikivanhat kirjoitukset, jotka on laatinut lapsiseksistä nautiskellut maallis-uskonnollinen johtaja, ja joissa naisen asema on niin alisteinen miehelle, että tämän on kesähelteelläkin kuljettava mustaan kaapuun pukeutuneena. Ellei kulje, käy kuvittelemani henkilö huomauttamassa asiasta.

Kuvittelemani henkilön olisi myös vaikea löytää töitä, ja sellaiseen päästessään hän olisi merkillepantavan aloitekyvytön. Yrittäjyys olisi vierasta sekä hänelle, että hänen etniselle viiteryhmälleen. Siis sellaiselle ryhmälle, joka on erinomaisen tunnettu aktiivisuudestaan huumekaupassa ja seksuaalirikosten saralla.

Vaikeasti työllistyvänä ja yrittäjyyteen haluttomana tai kykenemättömänä kuvittelemani henkilö eläisi sosiaaliturvan varassa. Hän myös solmisi useita uskonnollisin menoin pyhitettyjä avioliittoja maksimoidakseen tukirahansa. Ja tahtoisi silpoa lastensa alapäät.

Kuvittelemani henkilö saisi tarvittaessa apua sukulaisuussuhteisiin perustuvilta klaaneilta. Tarvittaessa hän olisi valmis auttamaan myös tuota klaania esimerkiksi silloin, kun tarvitaan voimaa välienselvittelyihin muiden klaanien tai muiden klaanin ulkopuolisten kanssa.

Lisäksi kuvittelemani henkilö olisi herkästi näkemässä rasismia sellaisissakin tilanteissa, joissa sitä ei ole ilmennyt. Ja yhdistämällä tuon epäreiluuden tunteen uskontoonsa (jonka hän siis ottaisi kuolemanvakavasti) hän olisi altis terrorismin houkutukselle.

Tässä yhteydessä lienee vielä erikseen syytä painottaa, ettei kuvittelemani henkilön ihonvärillä, uskonnolla tai alkuperämaalla ole sinänsä mitään merkitystä. Vain sillä, mitä hän toimissaan tekee ja millä tavalla hän ja hänen lähipiirinsä suhtautuvat ympäröivään yhteiskuntaan ja muihin ihmisiin.

Koska aloitin tämän kirjoituksen Husu Husseinin sanomisista, tahdon myös korostaa, ettei hän ole käytettävissä olevien tietojeni perusteella lainkaan kuvittelemani kaltainen henkilö. Hänhän on sosiaalidemokraattinen kunnallisvaltuutettu, kielitaitoinen ja Ylen toimittajana palkkaa nauttiva henkilö eli erinomaisesti Suomeen integroitunut viiteryhmänsä edustaja.

Niinpä olen Husun kanssa samaa mieltä hänen sananvapaudestaan ja siitä, että hänellä "on samanlaiset oikeudet sanoa ääneen mitä ajattelen asiasta kuin muut. Muut saavat itse päättää, onko se asiallinen vai asiaton."

Ja juuri siksi on erinomaista, että Perussuomalaisten Nurmijärven valtuustoryhmän puheenjohtaja Maiju Tapiolinna on kertonut tehneensä rikosilmoituksen hänen puheistaan ja ne tulevat siksi punnituksi suomalaisessa oikeusjärjestelmässä. Sen mukaanhan ainakin somaleihin liitettyjen ikävien erityispiirteiden arvuutteleminen on rikollista, joten tulee olemaan jännittävää nähdä koskeeko sama rikollisuus myös Husun perussuomalaisiin liittämien erityispiirteiden arvuuttelemista.

Tosin tuo edellä puheena ollut oikeustapaus taisi jo itsessään osoittaa maamme oikeusjärjestelmästä todeksi sen orwellismin, jonka mukaan "kaikki ovat tasa-arvoisia, mutta toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset". Nähtäväksi siis jää, kumpaan ryhmään maamme oikeusjärjestelmä sijoittaa Husun.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
IS:n pääkirjoitus oli harhaanjohtava ja loukkaava
Al-Taeen ja Halla-ahon kirjoitusten "pieni" ero
Halla-aho-sitaatteja Husulle ja muille kiinnostuneille

10 kommenttia:

 1. Poliisi arkistoi tutkintapyynnön välittömästi mappi ö:hön ja ilmoittaa jonkin ajan kuluttua ettei asiassa ole tapahtunut rikosta.

  VastaaPoista
 2. Olen toistaiseksi kokenut oikeudekseni siirtyä kadun toiselle puolelle kun vastaan on tulossa rykelmä sekalaisen värisiä ja sosiopaattisen oloisia lapsiaikuisia. Tiedän, että meillä on ministereitä, joiden mielestä tämä pelkääminen on rasistinen rikos.

  Samoin itse armahdan naispuoliset jotka ottavat oikeudekseen pelätä eräiden kansanryhmien ennestään tuntemattomia miespuolisia edustajia, hmmm, sanotaanko kaksikymmentä kertaa enemmän kuin oman kulkttuurimme miehiä.

  Niinikään olen ihan valmis myöntämään kaikille keinohedelmöitystä hankkiville naisille ihan itse oikeuden päättää mitä rotua heidän mahdollinen tuleva lapsensa on. Ei tulisi mieleenikään kieltää tätä rasismin ilmentymää.

  Itse en oole perussuomalainen enkä edes tapaa äänestää vaaleissa, mutta en ole myöskään rasisti -- olen jotain paljon pahempaa. Minulla on nimittäin hallussani maagisia taikavoimia, joilla minä, siis yksi ihminen, pystyn uhkaamaan kokonaisia kansanryhmiä. Ihan totta -- tämä on ihan lakiin kirjoitettu. Odottakaas vain kun kuiskaan taikasanani -- se tulee olemaan kuin kanuunan laukaus, joka kaataa tummaihoisten rivit kuin heinää! Haa!

  VastaaPoista
 3. Pidetäänkö perussuomalaisia vain maahanmuuton vastustamiseen keskittyvänä yhden asian liikkeenä? Minä äänestin heitä aselakiasioiden enkä maahanmuuttoasian takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähdäkseni kilpailevat puolueet ja heitä tukeva media yrittävät leimata Perussuomalaiset yhden asian liikkeeksi. Tosin ne ovat joutuneet siinä hiukan perääntymään, koska puolueen ilmastopoliittinen linja erosi vaalikampanjan aikana muista puolueista.

   Poista
 4. En ole täysin samaa mieltä L.Huhtasaaren kanssa hänen lauseensa muotoilusta, vaikkakin kyllä varsinaisesta asiasisällöstä:

  "EU-parlamenttiedustaja Huhtasaari: ”Sisäministeri Ohisalo viemässä Suomen hölmön EU-mallioppilaan osaan”,
  https://www.kansalainen.fi/eu-parlamenttiedustaja-huhtasaari-sisaministeri-ohisalo-viemassa-suomen-holmon-eu-mallioppilaan-osaan/

  Mielestäni parempi muotoilu olisi ollut esimerkiksi seuraava: "Sisäministeri Ohisalo osoittaa aikomuksellaan, että Suomi on entistä hölmömpi EU-mallioppilas"!
  Tämä korostuu esim. siinä, että "aikaisemmassa yrityksessä jakaa vastuuta turvapaikanhakijoiden hakemusten käsittelyssä Suomi oli Maltan ohella ainoa sitoumuksensa täyttänyt maa.".

  Suomihan on ollut EU:n hölmö mallioppilas ("hyödyllinen idiootti", bolsevikki Vladimir Leninin aikoinaan lanseeraamaa sanontaa lainaten) siitä lähtien, kun se lainvastaisesti ja bilderbergi-globalisti Aatos Erkon Brysselin Pravdoineen johtamalla, suurimpien valtamedialehtien valheellisella propaganda-kampanjalla huijattiin Euroopan Unioniin (ks. "Suomalainen EU-vaalipetos tiivistettynä "A-nelosella", www.http://jormajaakkola.fi)

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 5. Varsin pahaenteistä on se, että professorin kuvaamanlaisen maahantunkeutuja-ryhmän naiset ovat nyky-suomalaisiin naisiin verrattuna suoranaisia synnytyskoneita. Ei välttämättä kovinkaan kaukaisessa tulevaisuudessa "natsittaja" Ohisalon ja muiden VIHER-punikkien unelma värillisestä (MUSTANRUSKEASTA) Suomesta voi olla totta, kaikkine lieveilmiöineen joista Ruotsin nykytilanne antaa pientä aavistusta. Valitettavasti siinä vaiheessa Ohisalo ja häntä tukeneet todennäköisesti eivät enää ole vastaamassa siitä, millaista helvettiä kantasuomalaisille he ovat toimillaan olleet luomassa.

  Tuo kehitys on jo edennyt varsin hyvän matkaa, kuten käy ilmi blogisti Henna Kajavan havainnoista metromatkallaan: "Metrot - Suomen kehitysmaalaistumisen näyteikkunat", https://oikeamedia.com/o1-114603

  KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen Jan Vapaavuoren "monikulttuurisen" Helsingin toteutuminen näyttää niinollen olevan jo varsin pitäkällä.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 6. Erinomainen artikkeli Olli Pusalta:

  "Taas hyöky Afrikasta Suomeen", https://www.oikeamedia.com/o1-115700

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella lukemisen arvoinen - myös suvaitsevaistolle!

   Poista
 7. Mielenkiintoista mutta pelottavaa:

  "Turkin sisäministerin uhkaus: Jos Turkki päästää siirtolaiset irti, Euroopan hallitukset kaatuvat puolessa vuodessa",
  https://www.kansalainen.fi/turkin-sisaministerin-uhkaus-jos-turkki-paastaa-siirtolaiset-irti-euroopan-hallitukset-kaatuvat-puolessa-vuodessa/

  "Natsittaja"-sisäministeri Ohisalolle unelman täyttymys vai katastrofi (jos menettäisi ministerinvirkansa)?

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 8. https://mvlehti.net/2016/08/27/paivan-video-natsien-katyrit-kytat-siat/

  Husu ei näin railakkaaseen kritiikkiin kykene. Ovatko muuten poliisit persuja?

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!