lauantai 29. kesäkuuta 2019

Vihervasemmiston hallitus ryhtyi tukemaan ihmissalakuljettajia

Vihervasemmiston vallankaappauksen luonne kirkastui eilen maahanmuuttopolitiikan osalta kun sisäministeri Maria Ohisalo (vihr.) päätti ottaa Suomen elätettäväksi kahdeksan elintasopakolaista. Perusteluksi ministeri esitti, että "hallitusohjelman nimi on osallistava ja osaava Suomi. Siellä on vahva painotus siihen, että jokainen osallinen ja Suomi kantaa Euroopan unionin tasolla vastuuta ihmisoikeuksista. Tällä linjalla menemme."

Ohisalon ja hänen hallituskumppaneidensa päätös tarkoittaa sitä, että Suomi ryhtyy tukemaan ihmissalakuljetusta ja antaa kehitysmaihin vahvan signaalin siitä, että Välimeren yli kannattaa sittenkin yrittää paremman elintason ja suorastaan ilmaisen elatuksen piiriin. Nyt tehdyn päätöksen perusteella Suomeen on tulossa kongolaisia, sudanilaisia, libyalaisia tai egyptiläisiä.

Hallituksen maahanmuuttopoliittisen linjan muutoksesta tulevat maksamaan oman osansa suomalaiset naiset. Siitä muistutuksena Iltalehti kertoi, että Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan Tanskasta aiemmin karkotetun irakilaismiehen kahdesta raiskauksesta kolmen vuoden vankeusrangaistukseen.

Yleisemmin ottaen maksumiehiksi joutuvat myös kaikki julkisilla varoilla elävät maamme kansalaiset elivät he sitten sosiaalisten tukien tai julkisen hallinnon työsuhteiden varassa. Näin siksi, että kiihtyvä maahanmuutto vie oman osansa julkisista varoista, jolloin niitä riittää vähemmän jaettavaksi muualle.

Ehkäpä näitä ihmisiä lohduttaa se, etteivät ilman seurauksia jää myöskään yksityiseltä sektorilta toimeentulonsa hankkivat. Lisääntyneet kuluthan on saatava katetuksi jostain, joten kaikkien verot tulevat ennemmin tai myöhemmin nousemaan. Näin ihmisten oikeus päättää omien tulojensa käyttämisestä supistuu entisestään ja Rinteen hallituksen Suomeen ajama sosialismi etenee.

Vihervasemmistolaisen vallankaappauksen luonteesta kertonee osaltaan jotain myös se, että nykyinenkin hallitus kieltäytyi selvittämästä turvapaikanhakijoiden aiheuttamia kokonaiskustannuksia. Näin siitä huolimatta, että sisäministerin toimet osoittavat Rinteen kabinetin vakaaksi tarkoitukseksi lisätä Suomen houkuttelevuutta elintasopakolaisuudesta haaveilevien kehitysmaalaisten parissa ja sitä kautta koko suomalaisen elintavan muuttamisen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ylen otsikko edisti Välimeren tragediaa
Kansa tuomitsi vallankaappauksen
Toive Maria Ohisalolle

18 kommenttia:

 1. Hulluksi menee valtakunnan politiikka, kun päätösten motiivit selittyvät enemmän Freudin kuin päämäärärationaalisuuden pohjalta.

  Ei pidä ihmetellä, miten on mahdollista, että hallitus tekee politiikkaa jolta puuttuu selvä kansalaisten enemmistön tuki. Se on mahdollista koska kyse ei ole politiikasta, vaan alitajunnan sanelemista ratkaisuista.

  Ja kun eletään piilotajunnan ehdoilla, eletään myös piilotettujen motiivien ja orwellilaisen piilo-uuskielen vallassa. Tehdään ja nähdään hyve siinä, minkä seurauksia kieltäytydään näkemästä.

  Identiteettipolitiikka ja uhriajattelu jäävät asianomaisilta vallanpitäjiltä itseltään tietoisuuden sokeaan pisteeseen. Ne ovat aivan liian vaikeita asioita nostettavaksi käsittelyyn. Puolueet pysyvät pystyssä enää sen varassa, ettei totuuksia puhuta vaan kehitetään yhteiset kiertoilmaisut kipeiden totuuksien kiertämiseen.

  Suuri Yhteinen Valhe. "Ihmisoikeusideologia." Tie helvettiin on todella sementoitu orwellilaisella uuskielellä.

  VastaaPoista
 2. Viherpunikki-hallitus avustaa GLOBALISTI, Rotschild-agentti Sorosta etupäässä tämän masinoimassa kantaeurooppalaisten etnisen, valkoisen kansanmurhan toteutuksessa. Näin kirjoittaa Mvlehti:

  ”Hallitus: Soroksen Sea Watchin noukkimia Välimeren siirtolaisia Suomeen turvapaikanhakijoiksi
  Julkaistu 28.06.2019
  Suomi aikoo vastaanottaa Välimereltä noukittuja siirtolaisia turvapaikanhakijoina, jotka Italia on kieltänyt rantauttamasta maahansa…”
  https://mvlehti.net/2019/06/28/hallitus-soroksen-sea-watchin-noukkimia-valimeren-siirtolaisia-otetaan-suomeen-turvapaikanhakijoiksi/

  Ihmettelen kylläkin, miksi Mvlehti käyttää ELINTASOPAKOLAISISTA tässä yhteydessä propagandistista, valheellista sanaa ”siirtolainen” kuten esim. (ilmaisun lanseerannut?) Brysselin Pravdakin, Ylen ohella valtaVALEmediaa edustava suomalaisten tärkein ja törkein joukkoharhautus-media.

  Vielä enemmän ihmettelen sitä, miksi Mvlehden siteeraama perussuomalaisten Taviokin käyttää samaa, tässä yhteydessä ihmisten harhauttamiseen tarkoitettua sanaa "siirtolainen" noista elintasopakolOisista, joista talousasiantuntija Pauli Vahteran tekemän selvityksen mukaan jo nyt aiheutuu meillä yli 3 miljardin euron vuotuiset kustannukset - jotka aiheuttavat vastaavan KOROLLISEN ulkomaanvelan lisäyksen:

  "Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja, Ville Tavio, kommentoi hallituksen päätöstä perjantaina FB-sivullaan.

  ”Vihervasemmistohallitus alkaa hakemaan Suomeen täysin tuntemattomia ja laittomia siirtolaisia, jotka hyödyntävät Välimeren meritaksipalvelua,” Tavio kommentoi.

  Tavion mukaan ”tällä toiminnalla Rinteen hallitus alkaa tukea ja edistää täydelliseksi fiaskoksi todettua meritaksimallia, jossa surkeilla veneillä Eurooppaan pyrkivät siirtolaiset haetaan Libyan rannikolta valtioiden tai valtioiden rahoittamien ”hyväntekeväisyys”-järjestöjen toimesta.”

  ”Tuloksena on lisää elintasopakolaisia ja kiihtyvät siirtolaisvirrat,” Tavio toteaa."".

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos henkilölle ei ole ennen maahantuloa hankittua oikeutta asua maahan, hänestä ei tulisi käyttää sanaa "siirtolainen". Se synnyttää mielikuvan laillisesta maahantulosta.

   Sanan "siirtolaisen" löyhällä käytöllä halutaan johtaa hyväuskoisia ihmisiä harhaan.

   Aikoinaan Kanadan viranomaiskielessä "immigrant" oli henkilö, joka oli saanut ennen maahantuloaan siirtolaisviisumin. Sitä piti hakea kotimaastaan käsin. Passiin kirjoitettiin rajalla "immigrant landed" ja viikon parin sisällä postista tuli SIN-kortti ja sitten saattoikin aukaista pankkitilin.

   Acc

   Poista
 3. Gatestone-instituutin artikkelissa Giulio Meotti kirjoittaa Ranskan itsemurhasta:
  "The Suicide of France"
  June 23, 2019
  https://www.gatestoneinstitute.org/14406/suicide-of-france

  Meillä viherpunikki-hallituksen sisäministeri Ohisalo on takuunaisena Suomen itsemurhasta avaamalla kaikki portit apposen auki taivasta myöten Afrikasta tulevien ”hätääkärsivien” elintasopakolOisten miljoonamassojen invaasiolle - kaikki sitä vastustavat ovat "natseja" (jotka ilmeisesti pitää lukita tyrmään; missä onkaan perustuslakiimme kirjattu sananvapaus?):

  ”Natsittaja Ohisalon pitää vastata puheistaan”,
  http://artoluukkanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/277373-natsittaja-ohisalon-pitaa-vastata-puheistaan

  ”Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä”,
  https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unkarissa ja Bulgariassa ei ole kansaansa etniseen kansanmurhaan ajavaa maanpetturi-hallitusta:

   ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
   https://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   ” Bulgaria on valmis lähettämään 3 000 sotilasta rajalle torjumaan laittomia siirtolaisia”,
   https://www.kansalainen.fi/bulgaria-on-valmis-lahettamaan-3-000-sotilasta-rajalle-torjumaan-laittomia-siirtolaisia/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 4. Vihreäthän voisi nyt kun suomi on EU puheenjohtajamaa - jos halua olisi, aktiivisesti ajaa EU:ssa toimenpiteitä salakuljettajien bisnestä vastaan.
  Miksei Ohisalolla ja Haavistolla ole halua puolustaa Eurooppaa ja Suomea tältä salakuljettajien masinoimalta invaasiolta?

  Tässä yksi esimerkki miten eurooppalaisia höynäytetään:

  PT-media 25.6.19:

  Ihmissalakuljettajat hinaavat ”pakolaisia” yhä lähemmäs Euroopan rajoja
  Euroopan raja- ja merivartiosto Frontex onnistui saamaan filmille ihmissalakuljettajien käyttämän kikkakakkosen.

  https://pt-media.org/2019/06/25/ihmissalakuljettajat-hinaavat-pakolaisia-yha-lahemmas-euroopan-rajoja/

  Artikkelista poimittua:

  Salakuljettajat ajavat isommalla veneellä ja hinaavat perässään pienempää venettä. Suunta on kohti Lampedusaa, sijainti noin 100 km Lampedustasta.
  Kohta iso vene pysähtyy ja sieltä aletaan lastaamaan pienempään veneeseen ”sotapakolaisia”.
  Pienempään veneeseen lastataan 80-90 Bangladeshista, Libyasta ja Marokosta tulevaa sotaa, vainoa ja kidutusta pakenevaa.

  Kun puuvene saadaan täyteen isompi vene poistuu paikalta. Sen jälkeen jää eurooppalaisten veronmaksajien kontolle ensin ”pelastaa mnerihädästä” heidät ja
  sitten turvata loppuelämän kestävä ilmainen ylläpito.

  Salakuljettajat otettiin myös kiinni myöhemmin lähellä Libyan aluevesirajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Euroopan maahantunkeutuja-invaasion varsinainen masinoija on Rotschild-agentti George Soros:

   "How George Soros Singlehandedly Created The European Refugee Crisis - And Why",
   https://www.zerohedge.com/news/2016-07-08/how-george-soros-singlehandedly-created-european-refugee-crisis-and-why

   "USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen",
   Sunday, 11 October 2015,
   http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

   Poiminto artikkelista:

   "Vi vet redan att en av de stora konspiratörerna bakom migrationskriget är USA:s George Soros, som är en djävulsk hantlangare åt de mörka bakgrundskrafterna. Samme man som skadade Sverige så extremt hösten 1992, när han spekulerade med kriminella metoder mot den svenska kronan, så att Bengt Dennis höjde Riksbankens styrränta till 500%.

   "George Soros, valutaspekulant och politisk aktivist, finansierar "ohämmad illegal invandring", hävdar Istvan Hollik, parlamentariker för det ungerska regeringspartiet Fidesz, på en presskonferens under söndagen, skriver Daily News Hungary." rapporterar ofria Fria Tider under tiden White TV skriver det här inslaget.

   Så här skriver George Soros på sin hemsida den 26 september 2015 om Europas plikt att ta emot minst en miljon flyktingar varje år:
   "Rebuilding the Asylum System
   Here are the six components of a comprehensive plan..."

   Ihmissalakuljettajat ovat itselleen tuottoisaa liiketoimintaa harjoittavia Soroksen vapaaehtoisia apulaisia.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Soroksen toimet sopivat EU-diktatuurin kantaeurooppalaisten etnisen, valkoisen kansanmurhan agendaan luonnollisesti kuin nenä naamaan:

   "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   EU:n aatteellisen isän kreivi Coudenhove-Kalergin suunnitelma kantaeurooppalaisten tuhoamiseksi:
   http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Ks. myös britti-patriootti David Noakes "Expose the EU dictatorship and its police state",
   https://eutruth.org.uk/

   Em. asioita tietenkään "ei ole olemassa" niille, joiden ainoat tietolähteet ovat Brysselin Pravda ja Yle tai muu valtaVALEmedia - tai ne luokitellaan "salaliittoteorioiksi", joista joukkoharhautusväline Brysselin Pravda muistaa tavantakaa varoittaa!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Brysselin Pravda sanoo Sorosta filantroopiksi, vaikka tämä tosiasiallisesti on mm. KANTA-eurooppalaisten arkkivihollinen!

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. MTV uutiset tänään:

  Pääministeri Antti Rinne torppasi sisäministeri Maria Ohisalon puheet:
  Pakolaispolitiikan linjaa ei ole muutettu – Italian torjumien turvapaikanhakijoiden vastaanotto "yksittäinen päätös"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paaministeri-antti-rinne-torppasi-sisaministeri-maria-ohisalon-puheet-pakolaispolitiikan-linjaa-ei-ole-muutettu-italian-torjumien-turvapaikanhakijoiden-vastaanotto-yksittainen-paatos/7464888#gs.los1i8

  Artikkelista poimittua:

  Pääministeri Rinne vahvisti Helsingin Senaatintorilla Kurvisen näkemyksen – linjaa ei ole muutettu.

  – Tämä oli yksittäinen päätös, joka liittyy siihen, että yli 40 ihmistä on ollut kaksi viikkoa tuolla merellä.
  Halusimme nyt päättää puhenjohtajuuskauden alussa siitä, että otetaan tällä tavalla vastuuta – tällä kertaa, Rinne painotti.

  VastaaPoista
 6. US tänään:

  Jatkokaudelle valittu Jussi Halla-aho: ”Suuri kysymys on, onko valtion tehtävä puolustaa omiaan vai toimia koko maailman sosiaalitoimistona”

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/284335-jussi-halla-aho-puoluekokouksessa-suuri-kysymys-onko-valtion-tehtava-puolustaa-omiaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. US kommenteissa hyvä huomio:

   "Kansainväliset sopimukset tehtiin pääosin toisen maailmansodan jälkitunnelmissa. Olisiko aika päivittää?"
   ---------------
   ---------------
   Minusta on täysin selvää, että niin sanottujen "turvapaikanhakijoiden" kuljetus Eurooppaan on salakuljettajien rahakasta bisnestä, jolla tuodaan yhä enemmän elintasopakolaisia Eurooppaan.

   On siis aika tehdä valinta.

   Kumpaa Ohisalo ja kumppanit puolustavat - salakuljettajien bisnestä vai Eurooppalaista elämänmuotoa ja kulttuuria?

   Toimenpiteiden ja päätösten pitää olla sen mukaisia.

   PS. Pride-kulkuetta ei järjestettäisi jos olisimme sharia-lain alaisuudessa vaan rynnäkkökiväärit puhuisivat kuten Kööpenhaminassa.

   Poista
  2. Kun nyt mainitsit Pride-kulkueen ja vaikka se tässä yhteydessä onkin sivuasia, niin tulipahan mieleen seuraava: Eivät ihan kaikki poliitikot Suomessakaan ole suostuneet kovaäänisesti räyhäävien punavihreiden SETA-pervertikkojen vietäviksi:

   ”Immonen: Pride-viikko on ärsyttävää homotuksen pakkosyöttöä, myös lapsille

   Perussuomalaisten kansanedustaja ja Oulun kaupunginvaltuutettu, Olli Immonen, kritisoi kärkevästi Pride-sirkusta ja toteaa, että kyseessä on häiritsevä homopropaganda, johon vedetään myös lapset…”

   https://mvlehti.net/2019/06/29/immonen-pride-viikko-on-arsyttavaa-homotuksen-pakkosyottoa-myos-lapsille/

   Sensijaan jo suurehkolta joukolta pappeja näyttävät tapaukset Sodoma ja Gomorra unohtuneen:

   ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”,
   https://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

   Ks. myös ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”, https://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Päivän kuva: "Finnish Pride Minister, Antti Rinne", https://mvlehti.net/2019/06/29/paivan-kuva-finnish-pride-minister-antti-rinne/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 7. Kiitos.

  Blogi ja kommentit suurimmalta osin: kun se sano ja sitten kukaan ei kuiteskaa...

  Jos Mr. Goeppels olisi valveilla kellarissa, ottaisin yhteyttä ja kysyisin: "Miten sinä hoisit tämmöset jutut". Uskoisin: "Enemmän toimia, vähemmän ekskjuuseja"?

  Köppelille jaoin: https://yle.fi/uutiset/3-10854036

  VastaaPoista
 8. On tullut hallituksen eri ministereiltä niin poikkeavia kannanottoja, tottakai kun poikkeavia ovat, että nyt pitäisi Perusuomalaisten tehdä eduskunnassa välikysymys aiheesta kuka valehtelee eniten eduskunnalle ja kansalle. Sen myötä asia saisi ansaitsemansa julkisuuden, koska valemediakaan ei sitä voisi ylenannon johdolla kokonaan lakaista maton alle.
  Huru-ukko

  VastaaPoista
 9. Turvapaikanhakijoiden jakaminen EU-maiden kesken parantaa Välimerelle lähtemisen kannattavuutta ja siis lisää hukkumiskuolemia.

  Ulkorajavalvonnan tehostaminen parantaa niinikään Välimerelle lähtemisen kannattavuutta ja lisää hukkumiskuolemia, koska todennäköisyys pelastua merestä turvapaikanhakijaksi kohoaa.

  Oikeaa ratkaisua -- merestä pelastettujen käännyttämistä, ensiavun jälkeen, YK:n pakolaisleireille -- vältellään edelleen.

  VastaaPoista
 10. Maanpetturihallinnon vastustaminen on jokaisen armeijan käyneen ja sotilasvalan vannoneen velvollisuus.Toistetaanpa vielä.Se on velvollisuus.Tuo kommarihuorien lauma on maanpetoksellinen.Yksiselitteisesti.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!