keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Suomalaisten asenteet maahanmuuttoon ovat kohdallaan

Sisäministeriö on teettänyt tutkimuksen, jonka tulokset osoittavat kiistatta, että suomalaiset haluavat vastuullista maahanmuuttopolitiikkaa. Asiasta on uutisoitu eri medioissa vaihtelevasti (ILHS, Yle, OM, MTV3). Siksi en käy tässä läpi tutkimuksen tuloksia, vaan kerron ainoastaan miten se tulisi tulkita omasta mielestäni.

Minun nähdäkseni tutkimus osoittaa, että suomalaiset ovat valmiita auttamaan hädänalaista edellyttäen tämän olevan todellisessa hädässä ja valmis sopeutumaan maahamme. Se tarkoittaa suomalaisten pelisääntöjen noudattamista.

Käytännössä hätää paenneiden maahanmuuttajien tulisi ponnistella oppiakseen kotimainen kieli mahdollisimman nopeasti - hyviä tuloksia olisi oltava viimeistään parissa vuodessa. Heidän tulisi myös hankkiutua töihin mahdollisimman pian elättääkseen itsensä.

Perheen voisi tuoda Suomeen, kunhan sen pystyisi elättämään omalla työllään. Ja ehkä se kaikkein tärkein: tulijan pitäisi omaksua länsimainen käsitys tasa-arvosta ja uskonnonvapaudesta.

Meillä oltaisiin siis tyytyväisiä, jos maahanmuuttaja tekisi mahdollisimman nopeasti markkinaehtoista palkkatyötä elättääkseen itsensä, sallisi läheistensä vaihtavan halutessaan uskontoa tai luopuvan sellaisesta kokonaan. Mies ei saisi vaatia naisia pukeutumaan millään tietyllä tavalla eikä estää heitä tekemästä töitä tai kättelemästä miehiä. Ei myöskään valita lapsilleen puolisoa.

Nuorten miesten tulisi kunnioittaa naisten oikeuksia riippumatta näiden alkuperästä. Tärkeää olisi myös suomalaisen lain kunnioitus, joka näkyisi valmiutena poistua maasta, mikäli maahanmuuttovirasto on todennut, ettei tulijalla ole ollut turvapaikkaan oikeuttavaa hätää kotimaassaan. Rikolliset maahanmuuttajat tulisi karkottaa eikä naisia tapettaisi tai kiusattaisi ns. kunnian takia.

Tutkimus osoitti suomalaisten asenteen maahanmuuttajiin olevan tervejärkinen ja tulijoita kunnioittava. Toivottavasti viranomaiset ja lainsäätäjä pystyvät ohjaamaan maahanmuuttopolitiikkaamme heidän viitoittamaansa suuntaan. Valtamedian olisi puolestaan otettava tosissaan kansalaisten vaatimus asiallisesta ja puolueettomasta maahanmuuttokeskustelusta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Humanitaarinen maahanmuutto ja sammakko kattilassa
96% suomalaisista haluaa rajoittaa EU:n ulkopuolelta tulevaa maahanmuuttoa
HS ajaa maahanmuutto-asioissa vähemmistön diktatuuria

24 kommenttia:

 1. Mistä voimmenkin sitten vetää seuraavan jatkopäätelmän: Nykyiset virkamiehemme ja 'kansanedustajamme'(* toimivat selvästikin kansan tahdon vastaisesti nykyisellä maahanmuuttopolitiikallaan. Toivon todellakin, että seuraavissa vaaleissa, etenkin eduskuntavaaleissa, kansa osaisi äänestää omien arvojensa mukaisesti oikein, ymmärtäen että maahanmuuttopolitiikka vaikuttaa yhteiskuntaamme erittäin merkittävällä tavalla nyt ja tulevaisuudessa, minkä vuoksi ehdokkaan suhtautuminen maahanmuuttoon on yksi tärkeimmistä valintakriteereistä äänestyspäätöstä tehdessä.

  *) Nimitys 'kansanedustaja' on tällä hetkellä harhaanjohtava nimitys, koska he eivät edusta kansan enemmistön näkemyksiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä kanssasi Turkulainen.

   Valitettavasti melko pieni osa kansalaisista tiedostaa luovuttaneensa vallan ylikansallisia takapirujaan kumartaville maanpettureille.

   Poista
  2. Tuo havainto siitä, että kansanedustajat toimivat vastoin valitsijoidensa tahtoa, on mitä ilmeisimmin oikea. Ilmeistä on myös se, että media pyrkii kauppaamaan - usein tosiasioita vääristellen tai pimittäen - lukijoilleen vieraita arvoja. Kysymys kuuluu, miksi nämä kaksi demokratian toimivuuden kannalta keskeistä instituutiota toimivat demokraattisten arvojen vastaisesti. Poliitikkojen kohdalla hyvä arvaus tuntuisi olevan, että poliitikot kuvittelevat median heijastelevan kansalaisten mielipiteitä. Näinhän ei suinkaan ole, kuten myös tämän tutkimuksen tulokset osoittavat. Mutta miksi media toimii niin yleisönsä kuin oman etunsakin vastaiseti, on jonkin asteinen arvoitus. Onko jossain sellainen sylttytehdas, joka soluttaa agenttejaan toimittajiksi ja rahoittaa moista toimintaa.

   Poista
  3. "Onko jossain sellainen sylttytehdas, joka soluttaa agenttejaan toimittajiksi ja rahoittaa moista toimintaa."

   Ainakin osa vastauksesta löytyy seuraavasta kirja-yhteenvedosta, joka koskee Daniel Estulinin kirjaa "The True Story of the Bilderberg Group (2007)", erityisesti alaotsikon "VALTAMEDIA ON OSA KONTROLLIJÄRJESTELMÄÄ" alla, ks.
   http://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html#msg1783220

   Poista
 2. Kuuntelin tänään kun Vasemmistoliiton varapuheenjohtaja esitteli puolueensa kantoja eri asioihin kuntavaaleja varten. Suhteellisuudentaju puuttuu. Kunnissa, joissa koko ajan käydään neuvotteluja työpaikkojen vähentämiseksi, ja joissa jo ennestään on työttömänä ihmisiä, tulisi vain velvollisuudesta ottaa oleskeluluvan saaneita, ja kuntien tulisi tarjota näille töitä. Ainakin tulisi siis ottaa edes elätettäväkseen, valtion tulisi tulla apuun, että kunnat selviytyvät ylläpidosta. Täysin todellisuudesta irronnutta puhetta. Kasvatuksella on kitkettävä rasismi jne. Vasemmistoliitto on pettänyt äänestäjänsä luvatessaan heille kuuluvat työpaikat muualta tulleille. Positiivinen syrintä massamaahanmuuton aikana on omien kansalaisten heitteillejättöä. Äänestäjiksihän vasemmisto näitä tulijoita itselleen haalii, mutta pitemmän päälle ei voi olla yhteiskuntaa, missä ihmiset vain äänestävät muiden rahaa itselleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Pitemmän päälle ei voi olla yhteiskuntaa, missä ihmiset vain äänestävät muiden rahaa itselleen".

   Juuri tässä on demokratian akilleen kantapää. Kun on riittävän paljon niitä, jotka äästävät etuja itselleen, he myös pystyvät tekemään sen siihen asti, että koko systeemi romahtaa. Ranskan jakobiinit tekivät sen pikavauhtia. Viimeiksi sen ovat tehneet venezuelalaiset, mutta Suomi tuntuu seuraavan hyvää vauhtia perässä.

   Poista
 3. On tämä kummallinen kansa. Suurin osa vastustaa pakkoruotsia ja näemmä myös laittaisi turvapaikkapolitiikan raiteilleen, mutta mitään ei tapahdu kun sama kansa äänestää edelleen niitä jotka ovat meidät tähän tuoneet.

  VastaaPoista
 4. "Mies ei saisi vaatia naisia pukeutumaan millään tietyllä tavalla eikä estää heitä tekemästä töitä tai kättelemästä miehiä. Ei myöskään valita lapsilleen puolisoa."

  Ei luultavasti tule tapahtumaan, sikäli kun tänne nyt edes tulee naisia. Oman kulttuurin noudattaminen tullee jatkumaan maan alla ja valtakulttuuria ei vain kiinnosta tai sitten se hyssyttelee.
  Turvapaikan saamisen edellytys pitäisi olla kielen opiskelu.

  VastaaPoista
 5. "Open Letter to European Commission to stop Mind Control
  WE ARE MISSING A LEGISLATION WHICH WOULD BAN THE PURPOSEFUL REMOTE MANIPULATION OF THE HUMAN NERVOUS SYSTEM AND ORGANISM INCLUDING REMOTE KILLING OF PEOPLE..."
  http://whitetv.se/sv/mind-control-mk-ultra/1817.html

  VastaaPoista
 6. Annettakoon valtamedian lippulaivan luottotoimittaja Tuohiselle paljon tilaa puolustaa tuoretta artikkeliaan eli käytännössä agendaisuuttaan - ainutlaatuinen juttu täällä: http://mvlehti.net/2017/03/21/ilja-janitskin-helsingin-sanomat-vessanpytysta-alas-nyt/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Huomaa, että vasta tuon pitkän pätkän lopussa haastattelija otti esiin pari isoa juttua...)

   Poista
 7. Tämä on aidosti pohtimisen arvoinen asia.
  Tuskin missään Euroopan maassa (saati Euroopan ulkopuolella) enemmistö kansalaisista kannattaa avoimia rajoja.Silti jostain syystä liki kaikkialla länsi-euroopassa politiikot ajavat niitä,mistä tässä on kysymys?
  Ovatko Euroopan politiikot vain niin heikkoja ja saamattomia että he eivät pysty tekemään mitään tälle?
  Eivät kai he voi kuvitella että kansalaiset kannattaisivat tätä? Voivatko he olla niin pihalla todellisuudesta?
  Saksassa uutisoitiin hiljattain paljastuskirjasta,jossa kerrotaan että Merkel oli aikeissa laittaa rajat kiinni kun kriisi alkoi,mutta jänisti sitten,jos kirjan väite on totta,niin tahtoisin todella tietää että miksi hän muutti mieltään? Tämä on sama nainen,joka totesi aikoinaan että multikulti on epäonnistunut ja silti hän ei tee asialle mitään.
  Tai ehkä kyse on puhtaasti pahuudesta ja ahneudesta niinkuin monet väittävät,ehkä Euroopan ns,johtajat pyrkivät tuhoamaan kansallisvaltiot Euroopasta pirullisella juonella hajoittamalla Euroopan maiden etnisen,kulttuurisen ja kielellisen yhtenäisyyden.
  Joka tapauksessa,oli kyse tyhmyydestä,heikkoudesta tai pahuudesta,niin hyvältä ei näytä.

  VastaaPoista
 8. Suomalaisten pitäisi lähteä kaduille suurin, tuhatpäisin joukoin osoittamaan mieltään. Ehkä sillä olisi vaikutusta asioiden muuttumiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä tavallahan se DDR:kin aikoinaan kaadettiin. Mutta mitenpä meidät suomalaiset hallintolampaat saataisiin sinne kaduille vastaavissa määrin?

   Poista
  2. Yhden vastauksen antoi Saska Saarikoski tämän päivän Helsingin Sanomissa

   Poista
 9. Muistamani mukaan jokin taho on vaatinut vallanpitäjiltämme faktapohjaista selvitystä maahanmuuton todellisista kustannuksista, mutta selvitystä joko ei ole tehty tai sitä ei ole haluttu julkistaa.
  Jos kokonaiskustannukset esim. per vuosi olisivat tiedossa, niin jokaisen kansalaisen osalle tuleva 'mamutus'-vero oli laskettavissa.
  Jos artikkelin aiheena olevassa selvityksessä olisi voitu kysyä suoraan jokaiselta haastateltavalta, että haluatko maksaa sellaisen summan tai 'veron', jotta mm. kymmenille tuhansille nuorille muukalaismiehille voidaan taata Suomessa käytäntönä oleva maailman korkeimpiin kuuluva sosiaaliturva,
  niin maahanmuuttomyönteisten osuus olisi todennäköisesti romahtanut.

  Suomen valtionvelka on jo vuosia sitten ylittänyt kriittisenä pidetyn 60% rajan ja on reilut 100 miljardia euroa, lähes kaikki KOROLLISTA ULKOMAANVELKAA. Tänä vuonnakin velkaa kasvatetaan n. 5,5-6 miljardilla eurolla josta mamujen osuus lienee ainakin lähes miljardin luokkaa - on hyvin tiedossa, kuinka mm. suomalaisilta vähäosaisilta on leikattu, kuinka elintärkeästä koulutuksesta on leikattu ja kiperien leikkausten listaa voidaan jatkaa pitkälle.

  Petturi Orpo otti syksyllä 2015 avosylin vastaan mm. em. kymmenet tuhannet nuoret miehet, vaikka hän Dublinin sopimuksen perusteella olisi voinut käännyttää nämä takaisin turvalliseen EU-maahan Ruotsiin. Mahdollinen politrukin virka Brysselin lihapatojen äärellä tulevaisuudessa oli ilmeisesti hänelle paljon merkityksellisempi asia kuin aiheuttamansa monessa suhteessa suuren luokan - ei vain taloudellinen - vahinko maalleen. (Esim. kuinka monta ISIS-terroristia tai sellaiseksi koulututettavaa tai muuta rikollista mainittuun joukkoon kuuluu?).

  Valitettavasti petturi Orpo ei ole ollenkaan ainoa lajissaan, vaan hänen hengenheimolaisiaan on pilvin pimein sekä poliitikoissa että virkamiehissä - vihertaistolaiset ja punafeministi-kansanviholliset sekä hyödyllisinä idiootteina toimivat, jalat maasta irrallaan olevat suvakit ovat oma lukunsa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korjaus edelliseen: "60% rajan" piti olla "60% rajan bruttokansantuotteesta".

   Poista
 10. "YLE vääristää Sisäministeriön tutkimuksen suomalaisten pakolaiskeskustelusta
  Yleisradio on sekä verkkosivujensa uutisessa että teksti-televisiossa suorastaan panostanut Sisäministeriön tutkimustulosten vääristämiseen. Tietenkin vääristäminen on tehty korkealla ammattitaidolla.

  Mitä ovat Ylen “tolkun ihmiset” ja “ääripäät”?

  Yle keskittyy jutussaan siihen, miten suomalaiset ovat huolestuneita oman mielipiteensä ilmaisemiseen leimautumisen pelossa. Jutun otsikon mukaan ”valtaosa” on kuitenkin ”tolkun kansalaisia”, sillä nämä ”suhtautuvat turvapaikkakysymykseen avoimesti, mutta asiallisen kriittisesti”.

  Yle ei kuitenkaan missään kerro, mitä ”tolkun kansalaisella” varsinaisesti tarkoitetaan, mikä epämääräisyys jättää edellytykset Ylen valeuutisoinnille.
  Yle jatkaa:.."

  http://mvlehti.net/2017/03/22/yle-vaaristaa-sisaministerion-tutkimuksen-suomalaisten-pakolaiskeskustelusta/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä vääristämistä, mutta rusinoiden poimimista kylläkin.

   Poista
 11. Valtava enemmistö suomalaisista ei hyväksy sitä, että maassamme lymyilee laittomasti muukalaisia. Hesarin propagandajutut asema-aukion vierasmaalaisten leiriytymisestä perustuvat pienen vähemmistön tukeen.

  Kun kuulin tänään, että Hesarin yt:t johtavat 17 työpaikan vähentämiseen, eivät silmänurkkani kostuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valheellinen propaganda myy entistä huonommin.

   Poista
 12. Off-topic, mutta uskaltaudun silti.

  Iltalehti suree: "Hyökkäys parlamentin edustalla Lontoossa: ainakin kolme kuolonuhria, tekijä SURMATTU"

  Voi kamala, miten ne nyt noin meni sen laittomasti henkirikostamaan? :(

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Surma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessakin tapahtunut islamistinen veitsimurha: viime syksynä(?) Puotilassa vääräuskoinen vanhus tapettiin veitsellä ev. lut. kappelin vieressä!

   Suurempimittakaavaista terrorismitekoa en Suomeen toivo!

   Poista
  2. Murhia tapahtuu joka paikassa ja niitä tekevät kaikenlaiset kansallisuudet. Terrorismikaan ei ole muslimien yksinoikeus, mutta heillä näyttäisi ainakin viime aikoina olleen siihen kuitenkin erityinen alttius.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!