keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Helsinki pride tahtoo veronmaksajan lompakolle

Pride-juhlinnan jätehuolto meni Helsingin Sanomien mukaan pieleen ja törkykasojen siivoaminen kesti päiväkausia. Lisäksi puistojen nurmikoita oli pilattu.

Tuollaista voi tietenkin sattua ja siitä selviää rahalla. Mutta kysymys kuuluukin, että kenen rahalla?

Siihen yhden vastauksen antoi  Helsinki pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma, jonka kommentti asiasta kuvaa mainiolla tavalla monen vasemmalle kallellaan olevan nykysuomalaisen maailmankuvaa: "on tosi surullista, jos kaupunki valittaa siivouksen jäljestä, koska me toivoisimme, että kaupunki sen sijaan osallistuisi aktiivisesti tapahtuman mahdollistamiseen, myös siivous- ja turvallisuuskuluihin".

Pride-tapahtuman järjestäjän vastaus edellä esittämääni kysymykseen on siis, että helsinkiläisen veronmaksajan rahalla. Vastaus on sikäli muodikas, että myös Antti Rinteen (sd) hallitus on katsonut veronmaksajan piikkiä voitavan kasvattaa miljardiluokan lisäyksillä.

Kyse ei siis ole siitä, että pride-juhlinnan järjestäjä olisi jotenkin poikkeuksellisen ahne, vaan hänen maailmankuvansa on vain vasemmistolainen. Siis sellainen, jossa yhteiskunnan tulisi toimia mahdollisimman pitkälle yhteisillä varoilla, eikä ihmisillä olisi vaaleja lukuun ottamatta sanottavaa siihen, miten heidän työnsä hedelmät käytetään.

Tämä toimintaperiaatehan on meille vanhemmille tuttu entisen Neuvostoliiton ajoilta, jolloin luonnonvaroista rikkaan suurvallan talous oli täynnä väärinkäytöksiä, ristiriitoja ja jähmeyttä, eikä työntekijöitä juurikaan kiinnostanut stahanovilainen ahkerointi. Nykyaikana vastaavaa voi nähdä vaikkapa Venezuelassa tai Pohjois-Koreassa.

Nähtäväksi siis jää, toteutuuko pride-tapahtuman jälkien siivoaminen jo ensi vuonna Helsingin kaupungin toimesta. Ja sanooko pääkaupunkimme veronmaksaja siitä jotain, vai tyytyykö vaitonaisena kohtaloonsa ja antaa yhä suuremman osan työnsä hedelmistä yhteiskunnan käytettäväksi.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
23 prosenttia suomalaisista kaipaa lisää veroja
Mitä jokaisen suomalaisen pitäisi oppia Venezuelasta?
Ollako sosialisti vai ei, kas siinäpä vasta kysymys!

8 kommenttia:

 1. Koska Rinteen Antti osallistui, niin eikö ole melko sopivaa, että hän myös siivoaa? Saattaapi toki ulkoistaa siivouksen Helsingin kaupungillekin?

  VastaaPoista
 2. Sanonta "Rehellisyys maan perii" on tainnut muuttua muotoon "Röyhkeys maan perii"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin niillä lukuisilla psykopaattipyrkyreillä, jotka äänestäjiä valeillaan huijaamalla ovat meilläkin onnistuneet keplottelemaan itsensä vallankahvaan.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 3. Kovin on hyvin olot Suomessa nykyisin. Sitä soisi ihmisten arvostavan.
  Toista se oli ennen, HS tänään:

  "Vielä 1800-luvulla Suomessa eli niin köyhiä ihmisiä, että he asuivat maakuopissa – kukaan ei tiedä heistä juuri mitään"
  Vantaan Sotungissa tutkitaan nyt ensimmäistä kertaa Suomessa mäkitupaa, jonka asukkaat olivat aikansa köyhälistöä.

  https://www.hs.fi/kaupunki/vantaa/art-2000006161610.html

  Artikkelista poimittua:

  Vantaan Sotungissa sijaitseva kuoppa on ensimmäinen Suomessa koskaan tutkittu mäkitupa, maata omistamattoman työläisen asumus.
  Mäkitupalaiset olivat 1900-luvun alkuun asti pohjoismaisen yhteiskunnan pohjakastia, torppareitakin köyhempiä.
  ...
  ...
  Pajarin mukaan ohi kulkevat ihmiset kyselevät kaivauksesta ja kuullessaan kohteen olevan 1800-luvulta toteavat, että ”jaa, eihän siitä ole kauan”.

  ”Mutta on siitä kulttuurisesti kauan. Elämäntavan ero nykypäivään on valtava.”

  VastaaPoista
 4. Vaikka itselläni ei Venäjän presidentti Putinista kovin myönteistä kuvaa olekaan, niin ainakin puheidensa tasolla hän joissakin asioissa edustaa terveempää ajattelua kuin kommunistisen Frankfurt-koulukunnan oppeihin perustuvalla kulttuurimarxismilla ja feministien alaosastona toimivien LBGT-seksuaalipervertikkojen propagandalla mädätetty läntinen liberalismi. Tämä käy ilmi seuraavasta Ylewatch-blogistin artikkelista:

  "Liberalismin terminaalivaiheessa LBGT-väki nähdään vain potentiaalisina kuluttajina",
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/06/liberalismin-terminaalivaiheessa-lgbt.html

  Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

  ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.” - "Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon", http://isovimma.blogspot.com/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

  Loistavasti ovat onnistuneet ja kannattajia näyttää löytyvän aina vain lisää, esim.
  "Keskustapuolueen puheenjohtajaehdokkaat ovat valmiita osallistumaan Pride-kulkueeseen",
  https://www.kansalainen.fi/keskustapuolueen-puheenjohtajaehdokkaat-ovat-valmiita-osallistumaan-pride-kulkueeseen/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 5. En lakkaa ihmettelemästä sitä miten sokeita nämä itseidentiteettiliemissään lilluvat ihmiset ovat sille että he edustavat niin sanotun valtavirta-ajattelun kaikkein vahvinta kantoaaltoa. Etteivät he siis suinkaan ole mitään "heikkoa suojeltavaa vähemmistöä", vaan omaavat valtavan valtapotentiaalin -- niin valtavan että pystyttävät omaa marginaalista määräänsä käänteisesti vastaavan mahtavan normipaineen, jota juuri kukaan ei uskalla asettua vastustamaan.

  Että siis ministerit, yritysjohtajat ja itsensä kulttuuri-ihmisinä noteeraavat ihmiset marssivat heidän riveissään osoittamassa mieltään -- niin, siis mitä vastaan?

  Mikä on järjestelmä joka osoittaa mieltään laidasta laitaan ulottuvan ryhmävahvistautumisen hengessä ja hallitus eturivissä ja taputtaa omille puheilleen? Karmea totuus on, että tämä järjestelmä on totalitarismi.

  Uhriajattelu -- sillä juuri kaikkein primitiivisimmästä uhriajattelusta tämä massamielipiteen kaikkivalta ja kaikkivoipaisuus saa voimansa -- on todella pirullinen alitajunnan ansa. Me emme todellakaan ymmärrä miten pahassa koukussa tämä niin sanottu kulttuurimme on. Identiteetit muodostavat niin sementoituja käsitteellisiä pintoja, ettei niiden läpi yksikään syväkatse pääse porautumaan. Uhripääoma on kovaa valuuttaa, ja sillä valtavirta-ajattelua nyt massamitassa tunnustava -- ja todella ajattelussaan hyvin tunnustuksellinen -- ostaa itselleen ylivallan identiteettien markkinoilla. Tajuamatta tilanteen koko sairautta -- sitä ettei uhriajattelusta koskaan lopulta seuraa mitään hyvää.

  Jos joku haluaa paneutua noihin uhriajattelun tajunnallisiin ongelmiin, nimeäni klikkaamalla pääsee aiheen äärelle.

  VastaaPoista
 6. Kyllä Pride-väki kaikinpuolin yhteiskuntakelpoisempaa väkeä, kuin vaikkapa kristillinen herätysliikeväki. Vain omien jälkien siivoamisessa he häviävät kristityille.

  Tämän näkökannan olen oppinut valtamediaa seuraamalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtamedian toimittajakuntaa vieläkin dominoivat, aikoinaan neuvostorahoilla koulutet kryptokommunisti-politrukit kulttuurimarxisteina ja feministeinä luonnollisesti koettavat mustamaalata ennenkaikkea kristillistä herätysliikeväkeä ja ylistää varsinkin setalaisia seksuaalipervertikkoja ja näiden vanavedessä kulkevia hyödyllisiä idiootteja - "edistyksellisinä liberaaleja" tosiasiallisesti mädätettyjä degeneraatteja.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!