lauantai 18. toukokuuta 2019

EU-vaalien tärkeät asiat

Eurovaalien ennakkoäänestys on ollut edellisiä vaaleja vilkkaampaa. Sen seurauksena äänestämässä on käynyt jo joka kymmenes siihen oikeutettu.

Toivottavasti sama trendi jatkuu ja kansa ottaa kantaa EU:n tulevaisuuteen. Erityisesti toivon, että tuo kannanotto perustuu vakaaseen harkintaan ja näkemykseen siitä minkälaisen Euroopan ja sen myötä Suomen haluamme nähdä tulevaisuudessa.

Omalta osaltani kaipaan EU:ssa subsidiariteetin vahvistamista, tulevaisuuden suurissa haasteissa ihmisten enemmistön näkemysten kunnioittamista sekä talouden toimintaedellytysten vahvistamista. Tämä kokonaisuus tarkoittaa EU:n talousliittoluonteen vahvistamista, mutta federalististen pyrkimysten korvaamista kansallisvaltioiden erityisluonteen tunnustavalla yhteistyöllä.

Poliittisista asioista oleellinen on turvallisuuspolitiikka. Siinä erityisesti varautuminen uuteen kehitysmaista tulevaan kansainvaellukseen siten, että Unionilla on selkeä linja maahanmuuton volyymista sekä kyky pitää siitä kiinni. Lisäksi on syytä lopultakin kiinnittää huomio kulttuurien yhteensovittamiseen siten, että tavoitteeksi otetaan tulijoiden luopuminen lähtömaansa ongelmallisista uskonnollis-kulttuurisista tavoista viimeistään toisessa eurooppalaisessa sukupolvessa.

Keskeistä on myös ilmastonmuutoksen torjunta ja siihen varautuminen. EU:n tulee hoitaa oma osuutensa esimerkiksi kasvihuonepäästöjen vähentämisessä - mutta ei tukahduttamalla taloutta vaan tukemalla teknistaloudellista kehitystä ja innovaatioita. Sitran vision mukainen paluu 1800-luvulle ei ole realismia vaan punavihreää fanatismia.

Samalla on rakennettava mekanismi sille, että eurojärjestelmään luodaan eromekanismi, jotta vaikeuksiin joutuneet jäsenvaltiot voivat saada devalvaation mukaan niihin työkaluihin, joilla maan kilpailukyky palautetaan. Näin vältetään rakenteilla oleva varallisuuden siirtoautomaatti Suomen kaltaisista korkean työmoraalin maista siestamaihin.

Itselleni erityisen tärkeää on myös sananvapaus, jonka tulee olla itsestäänselvyys kaikille eurooppalaisille. Ei voida ajatella, että toimivassa EU:ssa tai edes Suomessa voitaisiin hyväksyä elämän pohjan vieminen ihmisten maailmankatsomuksen seurauksena, kuten viime aikoina on tullut tavaksi ainakin Suomessa.

Omalta osaltani en ole vielä päättänyt äänestänkö ennakkoon vai vasta vaalipäivänä. Selvää on kuitenkin, että käytän oikeuttani paremman Euroopan luomiseen. Toivottavasti myös arvoisa lukijani tekee samoin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
EU on rakentamassa verovarojen siirtomekanismia Suomesta muualle
HS:n rikosuutisista pohjaa EU-vaaleihin
Vaalikoneiden oikeasta käytöstä

8 kommenttia:

 1. ""... tavoitteeksi otetaan tulijoiden luopuminen lähtömaansa ongelmallisista uskonnollis-kulttuurisista tavoista viimeistään toisessa eurooppalaisessa sukupolvessa""

  Jaa-aa. Mutta kun jo ne toiset sukupolvet ovat ensimmäisiä radikalisoituneempia. Kun kysymys on sosiodynaamisesti erisuuntaisista kulttuureista, jotka kohdatessaan eivät suinkaan sulaudu, vaan kriisiytyvät. Ja kriisiytyminen merkitsee nimenomaan sosiokulttuurisen sisäisen paineen kasvamista -- eli jokaista sopeutuvaa yksilöä kohden kulttuuri kasvattaa sisäistä sitovuuttaan ja tuottaa radikalisoituvia yksilöitä?

  Noista illuusioista -- siitä täydellisestä harhakäsityksestä että kaikki kulttuurit voisivat sopeutua toisiinsa -- pitäisi nyt pystyä luopumaan. Mitään näyttöä "islamin maailman" ja lännen laajamittaisemmasta yhteensopeutumisesta ei missään ole. Kaikki empiirinen todistus viittaa täysin päinvastaiseen.

  Suosittelen edelleenkin päättäjille Douglas Murrayn raporttia "The Strange Death of Europe -- Immigration, Identity. Islam", joka maailmalla -- ei meillä -- on noussut bestselleriksi. Meikäläiset poliitikot keskustelevat ihan ikiomassa sarjassaan, musta säkki päässään. He haluavat vain estää keskustelua -- ne jotka eivät vapaaehtoisesti pukeudu säkkiin, puetaan kohta siihen pakolla. Ja tämä orwellilainen yhteiskuntakehitys tapahtuu tyypillisellä, toistan: mitä tyypillisimmällä tavalla, nimenomaan "ihmisarvo- ja -oikeusideologioiden", oikeaoppisen oikeassaolemisen nimissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä ongelman vaikeudesta ja tähänastisista "saavutuksista". Mutta minä tarkoitinkin, että keinojen tulee olla riittävät tavoitteen saavuttamiseksi. Ja ymmärrän hyvin, , että ne ovat yhtä radikaaleja kuin Sitran näkemykset ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

   Poista
  2. Tuo Douglas Murrayn kirja olisi suositeltavaa ellei pakollista luettavaa paitsi poliitikoille myös mahdollisimman monelle niin Suomen kuin muidenkin Euroopan maiden kansalaisille - toivottavasti joku kääntää ja julkaisee sen myös suomeksi.

   Ellei järjen valo vaaliuurnilla ala tuikkia entistä useamman suomalaisen päässä, niin on varsin todennäköistä, että vallankahvaan päässeet, Brysselin korruptoimat maanpetturit tekevät Suomesta SuOMALIAN:

   "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be 'New Norm'",
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   "Gunnar Heinsohn: 950 miljoonaa afrikkalaista ja arabia tekevät lopun Euroopasta vuosisadan puoliväliin mennessä",
   https://www.kansalainen.fi/950-miljoonaa-afrikkalaista-ja-arabia-tekevat-lopun-euroopasta-vuosisadan-puolivaliin-mennessa/

   Unkari ja Bulgaria ovat osoittaneet, että noin ei tarvitse tapahtua.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 2. Mielenkiintoista miten juuri EU-vaalien alla paljastuu 2017 kuvattu video Itävallassa, melkeinpä voisi luulla, että ajoitus ei ole sattumaa.

  Vielä mielenkiintoisempaa on, kuka tämän taustalla on. Virallisen selityksen mukaan Venäjää auttaa eri maiden kansallismielisisiä ja äärioikeistolaisia puolueita valtaan heikentääkseen EU:ta ja luodaan hajaannusta Eurooppaan. Nyt kuitenkin äärioikeistolainen puolue ja kansallismielinen hallitus Itävallassa ovat kriisissä, joten tulee mieleen kuka tämän takana on, jos Venäjän motiivit ovat ylläkuvatut? Toisaalta jos Venäjä on tämän takana, niin tämä ei kyllä missään nimessä auta kansallismielisiä tai äärioikeistolaisia missään maassa, joten pitäisi kysyä, mikä oikeasti onkaan Venäjän agenda, jos he siis tämän järjestivät?

  Se kuitenkaan tuskin yllättää ketään, että esimerkiksi Helsingin Sanomat ei näitä kysymyksiä pohdi lainkaan vaan käyttää tarjotun tilaisuuden "varoittaakseen" kansallismielisistä ja äärioikeistosta niin läpinäkyvästi, että agendaa tuskin voi kukaan olla näkemättä.

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006110319.html

  VastaaPoista
 3. Suureen ilmastohuijaukseen taukomattomalla valtamedia-propagandalla aivopestyt fanaatikot voisivat saada aikaan hyödyllistä ja todella käänteentekevää kohdistamalla fanaattisen raivonsa pelkästään sitä mm. öljyoligarkeista koostuvaa ’Wall Street/City of London’-cabalia vastaan, joka jo yli sadan vuoden ajan on estänyt PÄÄSTÖTTÖMÄN ja melkein ilmaisen energian käyttöönoton, ks.
  ”NIKOLA TESLA, MAXWELL, EDISON, JP MORGAN, THE LAWS OF PHYSICS AND FREE ENERGY”:
  https://www.hopegirlblog.com/wp-content/uploads/2016/02/Peoples-Free-Energy-Show-Slide-Ep-One-History-is-Written-By-the-Winners.pptx

  Tässä on yksi esimerkki hyvin lukuisten vastaavanlaisten joukosta, millaisin menetelmin em. ’cabal’ pitää öljyyn/hiileen pohjautuvan tosiasiallisen energia-monopolin hallussaan:

  ”Inventor of ‘Free Energy’ Electrical Generator: “I’ve Been Poisoned Several Times””,
  https://www.collective-evolution.com/2018/07/02/inventor-of-a-closed-path-homopolar-electrical-generator-ive-been-poisoned-several-times/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. Milloinkahan yliopistoissa alettaisiin opettaa James Clerk Maxwell’in yhtälöitä alkuperäisessä täydellisessä muodossaan eikä nykyisenä, aikoinaan em. cabalin toimesta ’tyngäksi’ typistetyttynä kokoelmana (ks. em. PowerPoint-esityksestä erityisesti sivuja 14-17)?

  Ks. myös ” “Maxwell’s” vector equations taught in university are actually Heaviside’s truncated equations, and are only a simplified version of what Maxwell originally wrote.”,
  http://www.cheniere.org/references/maxwell.htm

  ””TAKING THE RED PILL” THE REAL MATRIX, PART 1″, https://www.newswithviews.com/Yates/steven.htm
  Suomeksi käännettynä: http://www.magneettimedia.com/todellinen-matrix-osa-1/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti tämä ei ole EU-vaalien alla esitetty propagandistinen vale vaan esittäjänsä rehellinen mielipide:

  "Keskustan Kärnä: Vihapuhetta ei tule kirjata lainsäädäntöön",
  https://www.kansalainen.fi/keskustan-karna-vihapuhetta-ei-tule-kirjata-lainsaadantoon/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 6. Kantaeurooppalaisten pääpyöveli:

  "Liittokansleri Angela Merkel: ”Saksan tulee olla maahanmuuton ja integraation maa”!,
  https://www.kansalainen.fi/liittokansleri-angela-merkel-saksan-tulee-olla-maahanmuuton-ja-integraation-maa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!