lauantai 4. toukokuuta 2019

Afgaanin ilmoitus kotimaahan vakuutti korkeimman hallinto-oikeuden

Iltalehti kertoi Korkeimman hallinto-oikeuden palauttaneen kristityksi kääntyneen afgaanin karkotuspäätöksen takaisin maahanmuuttovirastoon. Tässä tilanteessa Migrin on myönnettävä afgaanille turvapaikka ellei sisäinen pako ole mahdollinen Afganistanissa.

KHO:n päätöksen takana oli afgaanin oivallus kertoa kääntymyksestään Afganistanissa oleville sukulaisilleen ja edelleen tämän ilmoittaminen oikeudelle. Lisäksi hän oli astunut kristilliseen avioliittoon kantasuomalaisen naisen kanssa. Päätös perustui puhtaasti turvapaikanhakijan omaan kertomukseen, jota oikeus piti uskottavana.

KHO:n päätös saattaa olla kauaskantoinen, mikäli siitä seuraa oikeus jäädä Suomeen. Ensinnäkin olisi jännittävää tietää kestääkö KHO:n päätöksen saaneen afgaanin avioliitto kristityn vaimonsa kanssa myös sitten, kun turvapaikkapäätös on saatu. Ja pidättäytyykö hän käymästä moskeijassa ja käy sen sijaan harjoittamassa uskoaan kirkossa. Vai paljastuuko kristityksi kääntyminen ja siitä ilmoittaminen pelkäksi kurpitsavankkuritarinaksi.

Toiseksi tulee olemaan mielenkiintoista nähdä lisääntyvätkö jo muutenkin yleiset kääntymiset kristityksi kesken turvapaikanhakuprosessin - ja etenkin siitä menneet ilmoitukset lähtömaahan. Ja seuraako näistä lisää positiivisia päätöksiä turvapaikanhakijoille. Ja seuraako tästä Suomen kristillisten seurakuntien monikulttuuristuminen. Vai paljastuuko kristityksi kääntyminen ja siitä ilmoittaminen pelkäksi kurpitsavankkuritarinaksi.

Mielenkiintoista olisi tietää myös se onnistuvatko nämä kristillisyyden omaksuneet maahanmuuttajat integroitumaan islamissa pysyneitä maanmiehiään paremmin suomalaiseen yhteiskuntaan - eli löytämään työpaikan, maksamaan veroja, pidättäytymällä seksuaali- ja muista rikoksista ja niin edelleen. Ja hyväksyvätkö he tyttölapsilleen länsimaiset käytöstavat ja tasa-arvon poikiensa rinnalla. Vai paljastuuko kristityksi kääntyminen ja siitä ilmoittaminen pelkäksi kurpitsavankkuritarinaksi.

Mutta ei mennä asioiden edelle, vaan odotetaan lopullista päätöstä sikäli kun se saatetaan kaikelle kansalle tiedoksi. Sitä odotellessa on syytä toivoa, että maahanmuuttoviraston lopullinen päätös on oikea - mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan itse maahanmuuttajan, hänen lähipiirinsä ja koko Suomen kansan osalta.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Afgaaninuoret aikuisuuden kynnyksellä
KHO elintasopakolaisten asialla
Hätää pakenevat herättivät pääministerin

16 kommenttia:

 1. Kyllä ovat suomalaiset hölmöjä ja tyhmiä!

  No, minkä taakseen jättää, sen edestään löytää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Batiikkinoita-ilmiö on siis rantautunut Suomeenkin!

   Poista
  2. On tainnut rantautua jo vuosia sitten.

   Poista
 2. Onko viranomaiset lahjottu/peloteltu/aivopesty toteuttamaan tietyn (((porukan))) väestön sekoitusta eli Kalergi-suunnitelmaa. Liian paljon yhtäläisyyksiä liian monessa (kristillisessä) maassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti kyse on jonkinlaisesta kansainvälisestä muotivirtauksesta. Vaikka sinänsä ihmisten sekoittumisessa ei olekaan mitään väärää tai pahaa niin kauan kuin molemmat pystyvät sopeutumaan vallitsevaan kulttuuriin ja kunnioittamaan muita siinä eläviä ihmisiä.

   Varsinainen ongelma ei siis ole väestöjen sekoittuminen vaan kulttuurien sekoittumattomuus. Siksi pienet väestönsiirtymiset ovat vain hyvä asia, mutta kansainvaellukset tuhoavat aina kohdemaansa yhteiskuntaa. Vertaa vaikka Suomen tataarit vs. somalit.

   Poista
  2. "Luultavasti kyse on jonkinlaisesta kansainvälisestä muotivirtauksesta."

   Tämäkin?

   ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

   "USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen"
   2015-10-11 21:07
   http://whitetv.se/sv/gigantiskt-pyramidspel/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

   "Suomen tuhoamisohjelma",
   https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 3. Tyypillä ei siis ollut todellista perustetta turvapaikalle, kun tuli tänne, mutta hänpä hankkikin sen täällä. Kun on varmaankin saanut batiikkinoidaltaan hyvät ohjeet. Näin noita korkeimman hallinto-oikeuden hölmöläisiä vedätetään! Nyt jos turvapaikka tuolla perusteella hyväksytään, tieto kulkee reaaliajassa kaikille tänne pyrkiville pummeille, ja sen jälkeen kaikki käyttävät tätä konseptia. Näin niitä uusia vetovoimatekijöitä luodaan. Pelleily ei kun jatkuu ja pahenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy toivoa, että KHO:ssa seurataan kuinka afgaanin ja hänen suomalaisen elämänsä käy (jos hän lopulta saa jäädä Suomeen). Ja että ainakin lehdistö tekisi niin - siis mikäli siellä on jäljellä edes hiven rehellisyyteen pyrkivää ammattiylpeyttä.

   Poista
 4. No tietenkin KHO oli tarkistanut asian tämän miehen seurakunnan papilta. Vai oliko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä tiedä, mutta jutusta saattoi päätellä, että mies olisi viettänyt paljonkin aikaa seurakunnassa. Olisiko vaimokin löytynyt sieltä?

   Poista
 5. Muslimin kääntyminen kristinuskoon tapahtuu vain turvapaikan saamisen vahvistamiseksi. Oma kertomus vahvisti KHOn päätöksen. Onpa köykäistä meininkiä.

  VastaaPoista
 6. Onko KHO:ssakin Demla-kommunisteja?

  "Kommunistista oikeusteoriaa käytännössä",
  https://www.oikeamedia.com/o1-66711

  "Johtaako Demla oikeuslaitosta?
  26.01.2010",
  https://kullervokalervonpoika.wordpress.com/2010/01/26/johtaako-demla-oikeuslaitosta/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Miksi YK on hyväksynyt jäsenikseen ihmisoikeuksien julistustaan karkeasti rikkovia valtioita, kuten sellaisia, joissa on voimassa kuolemanrangaistus islamista luopumisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erinomainen kysymys sillä se herättää ajatuksia.

   Poista
 8. Jotta keinottelulta vältyttäisiin, niin turvapaikan tulisi olla ainoastaan turvapaikka.

  Turvapaikan saisi, mutta ainoastaan sen maan rajojen ulkopuolella, jossa turvapaikkahakemus on tehty. Ehkä jokin Tyynen meren saari olisi sopivan turvallinen paikka.

  Turvapaikasta pääsisi halutessaan pois ja turvapaikasta käsin voisi hakea siirtolaisen asemaa mistä tahansa maasta.

  Aidon turvapaikan olemassaolo vähentäisi turvapaikanhakijoiden määrää.

  acc

  VastaaPoista
 9. No, peruskoulupohjalta pääsee yliopistoon asti lukemaan itsensä ties miksi maisteriksi. Toki turvapaikkakin on muunnettava siten kansalaisuuden ansaitsemiseksi. Paska maa tämä. Huonot ainekset pääsevät mittaviin tuloksiin. - Petrus

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!