sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Timo Soinin harhakuvitelma

Timo Soini kertoi, että tiistaina kannattaa olla hereillä. Hän aikoo nimittäin kertoa silloin lähteekö ehdolle kevään eduskuntavaaleihin.

Soini väitti myös, että "kirjoitusteni myötä kannatusta on mennyt paljon perussuomalaisten laariin, eikä sinisten". Eli että häntä pidettäisiin kansan parissa edelleen perussuomalaisena.

Minun nähdäkseni Soini on siinä oikeassa, että jotkut heikosti poliittisia tapahtumia seuraavat vihervasemmistoon kuuluvat ihmiset saattavat luulla Soinia perussuomalaiseksi. Siis ihmiset, joilla ei ole pienintäkään aikomusta antaa ääntään Soinille tai hänen nykyisille tai entisille puoluetovereilleen.

Sen sijaan on vaikea kuvitella, että kukaan sellainen, jota Perussuomalaiset tai Sininen Tulevaisuus puolueena kiinnostaa olisi tällaisessa harhakäsityksessä. Kyllä Soinin porukan lähtö puolueesta oli siksi lennokas ja kattavasti uutisoitu.

Siten Soinin kirjoituksilla tai muilla harhakuvitelmilla on tuskin ollut mitään vaikutusta Perussuomalaisten kannatukseen. Lieneekö edes Sinisten?

Tosiasiahan on, ettei Sinisten kannatus ole kuin reilun prosentin luokkaa. Niinpä Soini ja kumppanit saavat seuraavan parin kuukauden ajan kirjoitella ahkerasti saadakseen itsensä eduskunnan jäseneksi. Asiaa ei auta se, että heidän kilpailijansa eli Perussuomalaisten kannatus ja myös imago ovat puheenjohtaja Jussi Halla-ahon johtamana vahvassa nousussa.

Niinpä veikkaan Timo Soini kumppaneineen viettävän viimeisiä aikojaan politiikan parrasvaloissa. Vaalien jälkeen kaikki on ohi - ainakin itse Soinilta.

Jotkut muut puolueen jäsenet sen sijaan saattavat yrittää löytää poliittisen kodin muualta. Siltäkin osin jää kuitenkin nähtäväksi, että seuraavatko äänestäjät kaksinkertaisten takinkääntäjien perässä. Epäilen.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Timo Soini on ymmärtänyt väärin
Miksi uskovaisia pidetään moraalisempina kuin ateisteja?
Hyvä, että Perussuomalaiset hajosi

16 kommenttia:

 1. Nykyään jotkut poliitikot kuvittelevat, että tekemällä lehmänkauppoja tai takinkääntöjä, ihmiset äänestäisivät heitä. Saahan sitä kuvitella mutta "Kyllä kansa tietää".

  VastaaPoista
 2. Veikkaan Soinin pyrkivän europarlamentin, koska se on helpompaa kun häivyttää mainonnasta puoluetunnukset. Häpeään päättyy tämänkin Juudaksen ura.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, mutta kyllä europarlamentin kynnys on paljon korkeampi kuin eduskunnan. Eli en laittaisi rahojani likoon sen puolesta.

   Poista
  2. Maineikkaan brittipoliitikon Enoch Powellin mukaan kaikki poliittiset urat päättyy tappioon. Tässä kategoriassa viisi ministeriä omaavan hallituspuolueen puheenjohtaja Sampo Terho taitaa tehdä poliittisen syvyyssukelluksen kärkinoteerauksen.

   Poista
 3. Timo Soini on valtakunnallisesti tunnettu nimi. Pihtiputaan mummo yms. luulee persuksi.

  VastaaPoista
 4. viime vaaleissa äänestin Perussuomalaisia ”Soinista huolimatta”. Nyt ei ole sitäkään ongelmaa.

  VastaaPoista
 5. Soinilla kelpo poliitikon tavoin taitaa olla hieman liian suuri käsitys itsestään. Soinin "kirjoitusteni myötä kannatusta on mennyt paljon perussuomalaisten laariin, eikä sinisten" ainakin itse tulkitsin siten, että Soinin kirjoitukset ovat karkoittaneet sinisiä entiseen puolueeseensa. Arvatenkin väärin tulkittu. Poliitikot - kuten muslimitkin - ovat kuin Bart Simpson: "En se minä ollut." Vika ei koskaan ole omassa toiminnassa.

  Luulisin, että Soini asettuu vain meppiehdokkaaksi. Paluu ulkoministeristä takarivin yksinäiseksi taaviksi olisi liian noloa. Pääsynsä EU-parlamenttiin saattaisi jopa onnistua. Halla-aho palaa Suomeen, ja jos perussuomalaisilla ei ole ketään ykkösehdokasta, heistä osa saattaisi jopa äänestää sinne Soinia periaatteella "päästäänpäs vihdoinkin ukosta eroon". Pienimmän riesan tie.
  tira+

  VastaaPoista
 6. OT. Ex-vaimoaan ja kolmea lastaan Haagassa puukottaneen törkimyksen tausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tiedossa vielä; tilannetta voi seurata tuosta linkistä:
   https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=20&t=27162&start=15

   Poista
 7. En usko, että Soini olisi itse alkanut uskoa tehneensä Jytkyn ja Jatkojytkyn hassuilla sutkautuksillaan. Uskon hänen olleen tuskallisen tietoinen siitä, että kaikki hänen nimiinsä kuittaamansa äänet oli annettu Halla-ahon falangille.

  Tämä realisoitui kesän 2017 puoluerepeämisessä, jossa moni Sinisiin loikannut kansanedustaja ilmeisesti uskoi aidosti Soinin todellakin tehneen jytkyt ja Halla-ahon olleen pelkkä pesänlikaaja.
  Järkytys oli sitä suurempi, kun Perussuomalaisten (eli halla-aholaisten) kannatus säilyi ennallaan mutta Sinisten (eli soinilaisten) kannatus romahti prosenttiin ja siinä on pysynyt.
  Siitä prosentistakin suurin osa on Soinin henkilökohaista kannatusta ja loput Terhon ja J.Niinistön henk.koht. kannatusta.
  Puolueen kannatus on käytännössä yhtä kuin nolla.

  Mitä Soini tiistaina ilmoittaakin, en usko sen olevan mitenkään merkittävää.
  Jos hän väittääkin jatkavansa eduskuntavaaleihin, hän voi vetää ilmoituksensa takaisin koska tahansa vedoten todennettuihin terveyssyihin.

  Soinin kannattaa jatkaa tätä bluffiaan loppuun asti, kuten saimme vastikään nähdä Marja-Leena Leppäsen loikasta:
  naisparka ilmeisesti aivan vakavissaan kuvitteli hyppäävänsä kolmannen jytkynsä huhtikuussa tekevän Soinin kelkkaan. - Toisaalta hän oli saattanut olla koko ajan Soinin agentti, jonka tarkoitus oli ainoastaan luoda hajaannusta Perussuomalaisiin juuri vaalien alla.

  Tehotonta kaikkien asianosaisten kannalta joka tapauksessa, mikä sitten motiivi ollutkaan.

  VastaaPoista
 8. Osalle suomalaisia Timo Soinista on tullut varmastikin samanlainen halveksittava petturi kuin esim. norjalaisille Quisling. Ei Soini kuitenkaan ainoa suomalainen petturi-poliitikko ole. Pettureita ja todellisia maanpettureita löytyy sekä oikealta että vasemmalta. Vilkaistaan kuitenkin myös Britanniaan. Ylewatch-blogisti osuu taas kerran asian ytimeen artikkelissaan "Britannian demokratiailveily nimeltä uusi BREXIT-äänetys". Hän toteaa esim.

  "Kuten muutkin sosialistit myös Britannian työväenpuolue on aina toivonut EU:sta uutta federalistista Eurostoliittoa tai viidettä internationaalia. Tällaisilla vaatimuksilla työväenpuolue julistautuu väistämättä perinteisen työväenluokan viholliseksi, koska tällöin se marssii samassa rintamassa suurkapitalististen globalistien kanssa. NÄIN TYÖVÄENPUOLUEEN JOHTAJAT EIVÄT OLE AINOASTAAN LUOKKANSA PETTUREITA, VAAN MYÖS ILMISELVIÄ KANSANVIHOLLISIA."

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/02/britannian-demokratiailveily-nimelta.html

  Vrt. "NatsitFasistitNationalistitRasistit tulee, kiitos Vasemmisto!",
  http://jarmonevalainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/233127-natsitfasistitnationalistitrasistit-tulee-kiitos-vasemmisto

  Kävihän Mooseksen lailla suomalaisia hänen omaan "luvattuun maahansa", suurkapitalistisen demokratian irvikuvan EU:n "ytimeen" johdattanut demari P.Lipponen viisi kertaa Bilderberg-kokouksessa kuuntelemassa ohjeistusta Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvilta, maailman ehdottomaan kärkeen kuuluvilta rosvoparoneilta/suurkapitalisteilta kuten Rockefeller ja KASAARI-juutalainen johtava sionisti Rotschild, joka hallitsee läntistä velkaponzi-rahajärjestelmää.

  Maallemme haitallisia seuraamuksia siitä, että Suomikin kytkettiin euron kautta Rotschildin velkaponzi-rahajärjestelmään yrittävät maanpetturi-poliitikkomme ja niitä tukeva valtaVALEmedia peitellä monenlaisin valein kuten esim.

  "Kaninkolo: "Kestävyysvajeena" kerrotun valheen ainoa tarkoitus"", http://ebolakani.blogspot.com/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ks. myös "Historian vallanpitäjistä aikamme johtaviin maan- ja valtiopettureihin",
   http://www.magneettimedia.com/historian-vallanpitajista-aikamme-johtaviin-maan-ja-valtiopettureihin/#comment-45523

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 9. Seteliselkärankaisten historiasta kannattaa muistaa että edellisellä kerralla Skyp valittiin ainoastaa uudestaan Asunmaan Matti joka tuplaloikkarina siirtyi Kepuun. Juudas Soini unohtaa että kyllä kansa muistaa. Ehkä vaalien jälkeen kun juudasten kolmekymmentä hopiarahaa paljastuvat alkaisiko tulla paljastuskirjoja siitä kuka maksoi ja järjesteli perussuomalaisten hajoittamisen. Ei kukaan usko että Soini, Terho ja Niinistö kävivät ruokiksella tekemässä Nordeassa vekkulin. Operaatio käynnistettiin hyvissä ajoin kun kävi selville että Soinin kannatus on sulanut kentällä ja tasan tarkkaan siinä on ollut sekä Orpon ja jihad Juhan taustavoimat takana. Seuraa rahan jälkiä. Soinin poliittinen ura on ohi eikä muidenkaan smurffien vaikka loikkaisivat kokoomukseen tai kepuun ole yhtään sen vankenmalla pohjalla. Heihin ei luota yhtään sen enempää uudetkaan puolue toverit. Itse uskoisin että Soinista tehdää erikoissmissaari ulkoministeriöön ja tehtävänä on Ulan Batorissa edistää Suomen ja Mongolian hevosjalostus sekä raviyhteistyötä.

  VastaaPoista
 10. Tuossa olikin jo mainittu Moses Lipponen, esikuvansa harhaili johtamansa kansan kanssa 40 vuotta autiomaassa. Nuorempi Moses hukkasi kansansa jonnekkin taasko me joudutaan haahuilemaan 40 vuotta jossain mistä emme tiedä yhtään mitään.

  VastaaPoista
 11. Syy miksi nk. perinteiset vasemmistopuolueet tarrautuvat EU:n niinkuin raatokärpäset raatoon on yksinkertainen. Kansoille syötetään esim. harhana ajatusta vapaakaupasta, joka onkin muutaman globaalisti toimivan monialayritysten johtamaa kauppaa. Samaan aikaan tarvitaan uusi virkamiesrälssi turvaamaan näiden yritysten edut. Tehtävä ja asema ovat kuin luotuja vasemmistopuolueille joiden tavoitteena on päästä säätämään ja valvomaan kaikkea mikä kuuluu ihmisten elämään ja vähän enemmänkin.

  VastaaPoista
 12. Soinin "päätös".

  http://timosoini.fi/2019/03/kiitos-naista-vuosista/

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!