torstai 21. maaliskuuta 2019

Oulun demari-imaami kiistää oikeuden näkemyksen lapsiraiskausasiassa

Kirjoitin eilen Oulun demari-imaamista Abdul Mannanista, joka pelkää terrorismia. Tänään sain sitten lukea - ensin Iltalehdestä ja sitten Kalevasta - että kymmenvuotias muslimityttö on joutunut hänen moskeijassaan seksuaalirikoksen uhriksi.

Juttujen mukaan imaami kiisti oikeuden tuomiosta huolimatta, että tuollainen rikos olisi edes voinut tapahtua hänen moskeijassaan. Mikä vielä mielenkiintoisempaa, uhrin lähipiiriin kuuluva henkilö ihmetteli Kalevan haastattelussa sitä, miksi imaami Abdul Mannan ei ole tukenut uhrin perhettä hyväksikäyttötapauksen tultua ilmi.

Hänen mukaansa Mannan oli päinvastoin sanonut, että jos uhrin omaiset ottavat yhteyttä poliisiin, se aiheuttaa ongelmia moskeijalle, joka saatettaisiin asian tullessa ilmi jopa sulkea. Imaami luonnollisesti kiisti sanoneensa edes mitään sen tapaista.

Tapaus luo jälleen yhden uuden vivahteen käsitykseemme Oulun demari-imaamin luonteesta. Nähtäväksi jää, vaikuttaako se millään tavoin hänen asemaansa oululaisten muslimeiden hengellisenä johtajana.

Samoin jää nähtäväksi vaikuttaako tapaus millään lailla Oulun moskeijan turvallisuuteen. Toivoa toki täytyy, etteivät ainakaan eilisessä blogimerkinnässä kommentoimani imaamin pelot toteudu, sillä sellainen ei todellakaan sovi suomalaiseen kulttuuriin.

Mutta tällä kertaa uhri ei olekaan kantasuomalainen, joten en osaa arvioida niitä tuntemuksia, mitä moskeijan tapahtumat - ja tuen puuttuminen rikoksen uhriksi joutuneelta perheeltä - vaikuttavat sen omassa kulttuuriympäristössä. Toivottavasti myös siellä ollaan laillisen menon kannalla etenkin nyt, kun rikokseen syyllistynyt sai suomalaisittain mittavan kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden ehdottoman vankeustuomion.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Oulun imaami pelkää terrorismia
Onko mediahuomion ja -hiljaisuuden ero yksi pilalle mennyt elämä?
Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?

18 kommenttia:

 1. "Mannan sanoo, ettei hän usko, että rikos olisi voinut tapahtua moskeijassa, sillä heillä on siellä kamera, moskeija on aina auki ja ihmisiä tulee ja menee sinne koko ajan." (Lähde:Kaleva)

  Kamera? Valvonta?
  Se ei kuvaa ulkona?
  Se ei kuvaa sisällä?
  Mitä ja milloin sillä oikein kuvataankaan? ;)

  Ei vaan löydy.

  Yhdeksäs (9) kerta.

  Kiinteistössä on kameravalvonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla ne loputtomat iskut oman poolin tekosia - se selittäisi, miten niitä ikkunoita voi hajotella viikosta toiseen turvakameroista ja helvetillisestä rasismihuudosta huolimatta. Ja jos näin on, Mannan on täysin varmasti tietoinen asiasta.
   -Valtsu-

   Poista
  2. Ainakin Ruotsissa moskeijaiskut ovat pääosin maahanmuuttajien tekemiä.

   Poista
 2. Mannan edustaa rikkautta, jota ilman suomalaiset eivät tulisi toimeen. Samaan ilmiöön liittyen, senegalilainen bussikuski yritti polttaa Italiassa 51 lasta koulubussiin, koska halusi lopettaa kuolemat Välimerellä. Hän kaatoi bussin lattialle bensiiniä ja sytytti sen tuleen. Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei kuollut, vaikka lapsia joutui sairaalaan. Sipilältä, Orpolta, Mykkäseltä ja kaikilta muilta monikulttuurin innokkailta rakentajilta voisi kysyä, että mitä helvettiä heidän mielessään liikkuu. Mitä he ajattelevat, vai ajatteevatko he mitään. Eikö heillä ole aivoja ollenkaan.
  Älkää hyvät ihmiset äänestäkö näitä tuholaisia Suomen johtajiksi enää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaalipäivänä olisi tosiaan tärkeää olla hereillä.

   Poista
 3. Jo aikoinaan muslimien profeetta näytti esimerkkiä avioitumalla pikkutytön kanssa ja oli hieman myöhemmin yhdynnässä tämän lapsen kanssa.
  Näinhän sitä kerrotaan ja samaan hengenvetoon todetaan, että kunnon muslimi toimii profeetan esimerkkien mukaan.

  Tämä toiminta, lasten hyväksikäyttö, on vierasta sivistyneissä ja terveissä kulttuureissa ja siksi me emme sitä hyväksy.

  Nyt meidän lakimme on ristiriidassa heidän profeettansa esimerkin kanssa.
  On siis täysin naivia suomalaisilta odottaa että he toimisivat meidän lakiemme mukaan tai että mitenkään kunnioittaisivat lakejamme.
  Heitähän on opetettu koraanin opein jo noin 1400 vuotta.
  Imaami tietää sen, että heidän kulttuurissaan lasta voi hyväksikäyttää profeetan esimerkin mukaisesti mutta tajuaa ettei sitä voi Suomessa tunnustaa.

  Samaa sarjaahan, lasten hyväksikäyttöä, on afgaanipoikien käyttö tanssipoikina, viihdyttäjinä ja seksikumppaneina - bacha bazi.

  Valitettava tosiasia on etteivät he sopeudu meidän kulttuuriin, eivätkä edes halua sitä kuten tämäkin esimerkki osoittaa.
  Mitä nopeammin me sen tajuamme, sen parempi meille.

  VastaaPoista
 4. Demareilla vain huono tuuri? Demareiden veljeily toiskulttuuristen kanssa on kaikessa laskelmoivassa farisealaisuudessaan tosiaankin kuin suoraan Houellebecqin kirjasta.

  Itse asiassa taisi olla aika osuvasti aikanaan sanottu se että on "vaikea keksiä maailmankaikkeudesta alhaisempaa matelijaa kuin pohjoismainen sosiaalidemokraatti".

  VastaaPoista
 5. Johan Helsingin demarit nostivat afgaaninaisen, kommunistipakolaisen vaatimattomasti koulutetun tyttären apulaispormestariksi. Muukalaisäänestäjiä on Helsingissä jo niin paljon, että paapomista on "pakko" jatkaa. Itkunsekaista lammashumanismia on demariaate nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukaan suomalainen nuori nainen ei olisi Nasiman meriiteillä päässyt lähellekään Helsingin apulaispormestarin pestiä, se on vuorenvarmaa. Nasiman nosto kyseiseen virkaan kuvastaa sitä sinisilmäistä toiseudenpalvontaa ja tulijoiden perusteetonta jalustalle nostamista, jota suomalaisilla, ja erityisesti demareilla, on yllin kyllin. Kyllä tämä Nasimakin silti osaa joka yhteydessä syyllistää suomalaisia rasismista.

   Poista
  2. Hyökkäys on paras puolustus ja pahojen tekojen jyrkkä kiistäminen toimii sekin.

   Poista
 6. Demarit ovat joko todella tyhmiä tai melkoisia paskamagneetteja, itse uskon olevan molempia.
  Jotenkin ovat onnistuneet aina tekemään toiseustoteemin sellaisesta kusettajasta, että ei voi muuta kuin nauraa. Ihan vaan esmes, lelusalakuljettaja, lapsensa paksuksi raiskannut Oululainen moniosaaja ja Naziman peukuttama stadilainen lapsenraiskaaja.
  Sama ilmiöhän on vallinnut jo pitkään svedulandian sisarpuolueessa.
  Demarit ja Vihreät vain ovat jotenkin kusetettavia ääliötä vaan onkohan ne kamoissa koko ajan?

  VastaaPoista
 7. Suomessa ei tajuta kuinka monissa kunniaa suojelevissa kulttuureissa omien virheiden myöntäminen on heikkouden osoittamista. Totta kai niissä uhriudtutaan, kiistetään kaikki tai selitellään parhain päin ennen kuin mitään itsereflektiota edes harkitaan. Herätys ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä itserefleksio on paljon pohjimmaisempi ja olennaisempi juttu kuin mikään mikä ylimalkaan on niin sanotusti harkinnan varassa.

   Koko eurooppalaisen uuden ajan kulttuurikognitiivinen kehitys perustuu individualismiin ja itserefleksioon. Kartesiolaisen subjektin synty ja ulkoisen todellisuuden objektivointi ovat kaiken tiedollisen ajattelumme takana. Tälle ajattelulle tietä raivanneet niin sanotut "suuret systeeminrakentajat" ottivat ensin tarkastelevan havainnontinsa kohteeksi yhtä lailla mielen sisäiset viriämät kuin ulkoisen reaalimaailman ilmiöt. Kaikki siis alkoi nimenomaan itserefleksiosta.

   Ja tuo niin mielen sisäisessä maailmassa kuin kohteiden havainnoimisessa käytävä vuoropuhelu kasvatti eurooppalaiseen mieliin kerrostuneisuuden, joka on ihmisen ja ajattelun historiassa vertaansa vailla. Subjektin eriytyminen ja todellisuuden objektivointi ovat nyt parin sadan viime vuoden aikana muuttaneet maailmaa ja ihmisen elinehtoja tuhansia kertoja enemmän kuin mitä ne muuttuivat lajin koko aiemman miljoonan vuoden kehityksen aikana.

   Ja tuohon ajattelun kerroksellisuuteen kuuluu myös kyky ottaa vastaan epävarmuustekijöitä -- asettua eri positioihin, samaistua eri perspektiiveihin, nähdä asiat erilaisissa valaistuksissa. Tämä kerroksellisen hahmottamisen kyky on myös meille ominaisen kaksivalotteisen huumorin -- kaiken parodian, satiirin ja ironian, jne -- takana. Ja, sanoisin: siellä missä me nämä kyvyt hukkaamme, siellä me olemme vajoamassa takaisin keskiaikaiseen kaikkiallisen vallan totalitarismiin.

   Siksi meidän pitäisi juuri näitä itserefleksion ilmenemismuotoja erityisesti vaalia ja harrastaa. Siksi pilakuvat, pilkkapuheet ja pureva ivakin ovat tarpeen. Jos annemme periksi niille jotka hyökkäävät Charlie Hebdoon ja ampuvat toimittajat huutaen kostavansa jumalansa puolesta, me menetämme valistuneisuudestamme jotain aivan olennaista.

   Kuvat ovat todellisuuden peilejä, ne ovat refleksiota. Kuvakieltokulttuurit ovat omalle ihmisyydellemme jotain täysin päinvastaiseen suuntaan pyrkivää. Ei ole mahdollista sek'ä säilyttää eurooppalaisen valistuksen perinnettä että tuoda kuvakieltokulttuuri Eurooppaan. Kulttuurit ovat kovia kognitiivisia tosiasioita, ja toisilleen eriperusteiset ja dynaamisesti erisuuntaiset kulttuurit voivat vain tuhota toisensa.

   Poista
  2. Oikkosen analyysin joutuu hyväksymään myös se joka näkee islamin "hyvät puolet". Loputtomaan luovuuspuheeseen - kaikki ovat luovia kaiken aikaa kaikkien kanssa - islam tarjoaa ainakin EI-LUOVAN vaihtoehdon. Ei totaalisen kaameaa mutta jos mahdollista torjuttavan vaihtoehdon. Professorille taas kerran kiitokset. -jussi n

   Poista
 8. "Demarit ottivat selvännäkijät mukaan vaalitilaisuuksien vetonaulaksi",
  http://nwohavaintoja.blogspot.com/2019/03/demarit-ottivat-selvannakijat-mukaan.html

  VastaaPoista
 9. Jukka Hankamäki artikkelissaan "Tymäkkä tutkimus maahanmuuton kustannuksista":

  "Kokonaiskustannukset hurjat – SDP kymmenkertaistaisi määrän

  Olennaisia ovat ne poliittiset johtopäätökset, joihin Salmisen tutkimus antaa aiheen. Tutkimuksen julkistamistilaisuudessa monet toimittajat kyselivät yhteenlaskettujen kokonaiskustannusten perään.

  Kokonaiskustannukset yhteiskunnalle saadaan selville, kun kerrotaan tulijoiden määrä tutkimuksessa osoitetuilla henkilökohtaisilla elinkaarikustannuksilla.

  SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen ehdotti vaalikampanjansa pataässänä, että pakolaiskiintiö kymmenkertaistettaisiin 10 000 tulijaan! Samaa lukumäärää ehtivät esittämään myös Keskustanuoret. Pelkästään yhden vuoden tulijoista kertyisi näin 10 miljardin lasku. Summa hipoo hävittäjäbudjetin ylärajaa.

  Pakolaiskiintiön kasvattaminen vaanii veronmaksajia poliittisena ”erikoistarjouksena”. Se liittyy elimellisesti myös suunnitelmaan perustaa EU:n ulkopuolisia pakolaisten vastaanottokeskuksia, joihin turvapaikkahakemukset jätettäisiin, joissa ne YK:n toimesta leimattaisiin ja joista kävisi suora tie Eurooppaan. Juuri tähän liittyy myös GCM-asiakirja, eli ”globaali sopimus turvallisesta, järjestelmällisestä ja jatkuvasta muuttoliikkeestä” (aiheesta täällä).

  Mikäli Euroopan ihmisoikeustuomioistuin alkaisi pitää GCM:ää ohjenuoranaan, asiakirjasta tulisi voiteluaine, joka yhdessä pakolaiskiintiöiden kasvattamisen kanssa avaisi ilmasillan EU:n ulkopuolisista lähtöselvityksistä Eurooppaan, valtioiden voimatta enää itse päättää tulijoiden määristä ja hakemusten käsittelyistä. Juuri tämän ketjuuntumisvaikutuksen vuoksi myös GCM:ää on edelleen tärkeää vastustaa...",
  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/03/tymakka-tutkimus-maahanmuuton.html

  Demarit näyttävät olevan yhtä huolettomia kuin varsinaiset viherpunikitkin: rahaa saa automaatista ja sähköä tulee seinästä!

  Kalergi-suunnitelma


  VastaaPoista
 10. Ehdottihan tuota maahantunkeutuja-kiintiön korotusta 10000:een myös KANSATTOMAN ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen Mykkänen. Hän voi jo sillä perusteella odottaa saavansa tukea vaalikampanjassaan halpatyömarkkinoista unelmoivalta EK:lta. Mahdollisesti politrukin virkaa tavoitellessaan Brysselin lihapatojen ääreltä hän voi laskea kasvattavansa pistesaldoaan myös Brysselin gangsterien silmissä tuolla ”mallioppilaan” käytöksellään:

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ”New Norm””,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!