tiistai 19. maaliskuuta 2019

Utrechtin turkkilaisampujalla on ihmisoikeudet

Hollannin Utrechtissa ammuttiin kolme ihmistä kuoliaaksi ja viisi muuta sai osumia. Pyssymies oli turkkilainen, mutta vielä ei tiedetä oliko kyseessä terrorismi vai perheriita. Ellei peräti laajennettu kunniamurha.

Oleellista tässä asiassa taitaa olla se, mitä miehestä tiedetään. Iltalehden mukaan hänellä on mielenkiintoinen henkilöhistoria sisältäen epäilyn raiskauksesta, joukkomurhan suunnittelusta ja ISIS-yhteyksistä. Lisäksi hän on ilmeisesti taistellut Tshetseniassa, näpistellyt, yrittänyt varastaa kuoma-auton, ajanut autolla kännissä sekä päästellyt suustaan uhkauksia ja loukkauksia.

Oleellinen kysymys tuon listan jälkeen kuuluukin, että mitä meidän tulisi oppia tästä tapauksesta juuri nyt, kun suojelupoliisi on huolissaan Suomeen palaavista ISIS-taistelijoista, joita tuskin saadaan tuomituksi oikeudessa. Pelkkiä epäilyksiähän hollantilaisampujan henkilöhistorian rankimmat väitteetkin ovat olleet. Voivatko siis ISIS-taistelijatkin kuljeskella jatkossa vapaasti muiden ihmisten parissa?

Entä kieltäydymmekö edelleenkin palauttamasta kotimaihinsa raskaisiin rikoksiin syyllistyneitä vai katsommeko hollantilaisten tavoin, että myös he ovat tervetulleita kuljeskelemaan missä haluavat? Ihmisoikeudethan ne ovat rikollisilla siinä kuin heidän uhreillaankin. Aika usein tuntuu, että jopa suuremmat.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Miksi rikollisella on satunnaista uhria suuremmat ihmisoikeudet?
Loppu hyvin, kaikki hyvin: Abdiqadir palasi kotiin
Hollannitar pakeni uljasta muslimisoturimiestään

9 kommenttia:

 1. Kunniamurhasta tuskin on kysymys, koska ampujan isä tuntui tuomitsevan teon. Kunniamurhahan tehdään vhintään perheen ja yhteisön hyväksynnällä, jollei suorastaan vaatimuksesta.

  (Kunniamurha ei muuten todellakaan ole yksinomaan mamujen ja muslimien juttu, vaan liittyy kulttuurin yhteisöllisyyteen. Kukaan ei tunnu muistavan sitä, miten 90-luvulla Esa Åkerlund ampui entisen vaimonsa ja oikeudessa vetosi siihen, että vaimo oli lopettanut hameen käytön. Murhaajan perhe manasi tuomion jälkeen taivaan tuomiota oikeudelle ja vaati murhaajan ja uhrin lapsen huoltajuutta, jotta lapsi ei unohtaisi heimotapoja.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esan kunniaa loukattiin myös Porvoon mäkkärin autokaistalla: 3 murhattiin.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Esa_%C3%85kerlund

   Ensi vuonna näköjään täytyy olla varovainen hampurilaisgrillien autokaistoilla? ;)

   Poista
 2. Utrechtin ampujalla on niin kovat ihmisoikeudet, että STT ei julkaise hänen nimeään, vaikka Utrechtin poliisi on nimen koko maailmalle kuuluttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tietenkään muslimin nimeä voi julkaista. Muslimihan voisi suuttua ja tehdä pahoja tekoja. Muslimia ei saa suututtaa.
   No onneksi on muitakin medioita ja niissä on terveet journalistiset periaatteet.

   Poista
 3. Eräs marokkolainen aikansa kuluksi puukotti ihmisiä Turun torilla kesällä 2017 ja oli muka turvapaikanhakija.
  Kaikki tietävät ettei Marokossa ole mitään erityistä tilannetta jonka vuoksi pitäisi lähteä turvapaikan hakuun.
  Normaali muslimi-maa, jossa jonkun verran työttömyyttä kuten monessa muussakin maailman maassa.

  Kuitenkin Suomen silloisen hallituksen ja virkamiesten mukaan kaikki on otettava rajalta sisään kun rajalla sanotaan taikasana asylum.
  Ja vaikka tulijasta ei mitään tiedetä, hän saa kuljeskella vapaana ja touhuta mitä mieleen juolahtaa. Esimerkiksi valittaa ruuasta, raiskata, tappaa tms.
  Pääasia on, että kunnioitetaan tuntemattoman tulijan ihmisoikeuksia kun hän monen turvallisen maan läpi tulee rajallemme sanomaan asylum.

  Että sellaista touhua suomenmaalla. Ja nyt sitten odotellaan ISIS tappajien kotiinpaluuta, sillä heillä niitä ihmisoikeuksia vasta onkin.
  Voi sitä hyysäämisen määrää mitä heihin kohdistetaan.

  PS. Täytyy toivoa ettei Turkki koskaan pääse EU:n jäseneksi...

  VastaaPoista
 4. Keskuudessamme elää ihmisryhma, jolla on oman käsityksensä ja uskontonsa mukaan oikeus,ilmeisesti jopa velvollisuus, alkaa tappamaan muita ihmisiä, jos heitä tai varsinkin heidän ns. kunniaansa, on loukattu. Tällaisten tyyppien ilmaantumista länsimaiseen yhteiskuntaa ei ole osattu lainsäädännössä huomioida, se kun on tehty normaalia sivistynyttä yhteiskuntaa varten. Näin ollen esim näillä mahdollislla Isis-murhaajilla on mahdollisuus palata Suomeen aikapommiksi, jonka laukeamista sitten täällä saadaan pelätä. Ja sitähän pelätäänkin todellisuudessa todella paljon, vaikka kansalaisille hoetaan, että ei pidä antaa pelolle valtaa. Pelostahan kielii juuri se, että sisäministeriössä on, ns kylmä rinki hanurissa, suunniteltu näille terroristeille ohituskaistaa yhteiskunnan palveluihin, jotta he eivät vain suuttuisi ja jatkaisi terroritekojaan täällä. Lain pitäisi olla sellainen, että näille veteraaneille voitaisiin vain todeta, että "tänne et tule, mitäs läksit".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lainlaatijoiksi eduskuntaan on niin monenlaista ehdokasta...

   Yle eilen:

   RKP:n Henriksson vaati suurempaa pakolaiskiintiötä ja parempaa oikeusturvaa turvapaikanhakijoille – Lue analyysi Ylen tentin kohokohdista

   https://yle.fi/uutiset/3-10692786
   ------------------

   No onneksi ei tarvitse hänenlaisiaan äänestää eduskuntavaaleissa.

   Poista
 5. Päinvastoin kuin suomalaisten hölmöläisenemmistö unkarilaiset eivät hyysää Brysselin korruptoimia maanpettureita vallankahvassa:

  ”Unkarin ulkoministeri: Brysselin maahanmuuttopolitiikka on vaarallinen Euroopalle ja vahingollinen Afrikalle”,
  https://www.kansalainen.fi/unkarin-ulkoministeri-brysselin-maahanmuuttopolitiikka-on-vaarallinen-euroopalle-ja-vahingollinen-afrikalle/

  ”Unkarilla on siirtolaisuuteen nollatoleranssi”,
  https://www.kansalainen.fi/unkarilla-on-siirtolaisuuteen-nollatoleranssi/

  ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
  http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

  ”Unkari pitää kiinni maahanmuuttoa koskevasta kannastaan hintaan mihin hyvänsä”,
  https://www.kansalainen.fi/unkari-pitaa-kiinni-maahanmuuttoa-koskevasta-kannastaan-hintaan-mihin-hyvansa/

  ”Unkarin ulkoministeri: “Unkari käyttää rahaa mieluummin perheisiin kuin siirtolaisiin””,
  https://www.kansalainen.fi/unkarin-ulkoministeri-unkari-kayttaa-rahaa-mieluummin-perheisiin-kuin-siirtolaisiin/

  ”80 prosenttia unkarilaisista tukee Viktor Orbánin hallituksen perhepolitiikkaa”,
  https://www.kansalainen.fi/80-prosenttia-unkarilaisista-tukee-viktor-orbanin-hallituksen-perhepolitiikkaa/

  ”Unkarin pääministeri Viktor Orbán valtion tilaa koskevassa puheessaan: “Unkarissa jokainen hyötyy unkarilaisuudesta””,
  https://www.kansalainen.fi/unkarin-paaministeri-viktor-orban-valtion-tilaa-koskevassa-puheessaan-unkarissa-jokainen-hyotyy-unkarilaisuudesta/

  ”Uusi unkarilainen konservatiivipuolue haluaa suojella pohjoista sivilisaatiota”,
  https://www.kansalainen.fi/uusi-unkarilainen-konservatiivipuolue-haluaa-suojella-pohjoista-sivilisaatiota/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 6. Kommunistista internationaaliaan toteuttavat Ylen viherkommunistitoimittajat "auttamisen arvottajina"?

  "Me ei ”tienata tällä” mutta YLE löysi uuden tavan arvottaa maahanmuutto

  Perussuomalaiset julkistivat eilen selvityksen maahanmuuton hinnasta yhteiskunnalle. Kulovalkean tavoin levinnyt tiivistelmä tästä kuuluu seuraavasti: ”Irakista Suomeen muuttaneen aikuisen aiheuttamat kustannukset julkiselle taloudelle ovat 690 000 euroa koko hänen elinkaarensa aikana. Somaliasta muuttaneet kustannukset ovat 950 000 euroa”. Valtiollinen [lue: vallanpitäjien] propagandatuutti YLE keksi kuitenkin lennosta uuden tavan arvottaa maahanmuutto: ”Auttamisen arvo”.

  Selvityksessä esitetyt luvut kumoavat klassikoksi nousseen ”me tienataan tällä” heiton, joka on täysin toisesta asiayhteydestä kasvanut lentäväksi lauseeksi, joka usein liitetään mm. maahanmuuton hyötyihin ja haittoihin. YLE kritisoi selvitystä siksi, että siinä oltiin otettu huomioon ainoastaan taloudelliset aspektit, eikä abstraktia ”auttamisen arvoa”..."

  Koko artikkeli: https://www.nykysuomi.com/2019/03/19/me-ei-tienata-talla-mutta-yle-loysi-uuden-tavan-arvottaa-maahanmuutto/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!