torstai 7. maaliskuuta 2019

Optimaalinen unelmamaailma

Optimaalisessa unelmamaailmassa kaikki ihmiset tahtoisivat toisille hyvää eikä heillä olisi sellaisia tunteita kuin ahneus tai fanaattisuus. Siellä lampaat kulkisivat leijonain kanssa kedolla ja söisivät taivaasta satavaa mannaa. Ja kaikki ihmiset tekisivät stahanovilaisesti työtä yhteiseksi hyväksi ja kykyjensä mukaan ilman vaatimusta siitä vastineeksi saatavaa työsuorituksen mukaisesti määräytyvää palkkaa.

Optimaalisessa unelmamaailmassa ei siten olisi myöskään ISIS:iä eikä muitakaan terroristeja. Siksi sellaisessa ei olisi myöskään suomalaista kotimaahansa kaipaavaa ISIS-Sannaa eikä hänen lapsiaan.

Vaalitettavasti ISIS-Sanna kuitenkin on olemassa ja haluaa Suomeen niiden elätettäväksi, joiden kulttuurin hän ja hänen miehensä halusivat tuhota. Tämä ei ole miltään kannalta katsottuna oikein. Ei edes reaalimaailmassa.

Niinpä meillä on käsissämme dilemma, jossa unelmat ja todellisuus kohtaavat: kumpikaan ei kaipaa ISIS-Sannaa lapsineen. Mutta - ja iso mutta onkin - oikeusvaltiossa yksi periaate kulkee ylitse muiden. Sen mukaan ihmisiin sovelletaan vain voimassa olevia lakeja. Ja niiden perusteella Suomen kansalainen - siis myös ISIS-Sanna - on oikeutettu palaamaan Suomeen.

Nähtäväksi jää millä tavalla suomalainen yhteiskunta ottaa ISIS-Sannan vastaan. Päästetäänkö tämä kävelevä aikapommi ja hänen lapsensa (sekä mahdolliset muut vastaavat fanaatikot) muiden ihmisten joukkoon, vai onnistutaanko heidät sulkemaan meistä muista erilleen, kuten olen ehdottanut. Ja jos päästetään ihmisten keskelle, mitä siitä seuraa?

* * *

Unelmamaailmassa kaikki ihmiset siis kantaisivat kukin parhaansa mukaan huolta omasta yhteiskunnastaan. Kenenkään ei tarvitsisi hakea korkeampaa elintasoa tai etsiä turvaa etnis-uskonnolliselta vainolta kotimaansa ulkopuolelta. Eikä kenenkään tarvitsisi elättää sopeutumishaluttomia maahanmuuttajia verovaroillaan.

Niinpä Suomikaan ei käyttäisi unelmamaailmassa vuosittain 3,2 miljardia euroa maahanmuuton kuluihin. Eikä valtio siis velkaantuisi heidän takiaan. Eikä kenenkään tarvitsisi pelätä tulevansa pahoinpidellyksi huivittomuuden takia. Eikä maahanmuutto aiheuttaisi valtavaa määrää raiskauksia.

Valitettavasti Suomessa kuitenkin elätetään kehitysmaista saapuneita maahanmuuttajia 3,2 miljardilla eurolla ilman, että heiltä vaaditaan edes takaamaan lasten ja naisen oikeutta kulkea ilman huntua. Ja reaalimaailmassa he myös aiheuttavat vuosittain lähes 1000 seksuaalirikosta, joita Suomessa ei tapahtuisi ilman maahanmuuttoa.

***

Unelmamaailmassa ei tarvittaisi puolueita, joiden tavoitteena on saada haitallinen maahanmuutto Suomeen kuriin. Kosta tämä maahanmuutto on kuitenkin reaalimaailmassa totta, on hienoa, että maassamme sen hillintää ajava puolue on viime aikoina nostanut rajusti kannatustaan.

Tämä antaa toivoa siihe, että riittävä moni suomalainen ymmärtäisi kevään vaaleissa äänestää yhä vasemmistolaisemmaksi muuttuvan puoluekentän unelmaosaston sijaan reaalimaailman ongelmiin tarttuvaa ehdokasta.

Sillä vain siten voidaan turvata Suomen ja suomalaisten turvallisuus ja tulevaisuus osana ihmisten väliseen luottamukseen perustuvaa turvallista ja vapaata yhteiskuntaa, jossa ihmiset tekevät töitä yhteisen tulevaisuuden mukaan siitä saatavan henkilökohtaisen hyvinvoinnin kannustamana. Ja jossa veroja kerätään vain maksajien enemmistön hyväksymiin tarkoituksiin.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Kalifaatin kansalaisten pääsy suomalaisten pariin on estettävä
Miksi puhumme maahanmuuttajien, mutta emme kantaväestön seksuaalirikoksista?
On hienoa olla suomalainen!

43 kommenttia:

 1. Nyt niitä naisia ja lapsia olisi henkensä kaupalla pakenemassa Syyriasta sodan jaloista tänne meille Suomeen ja turvaan. Ja nyt poliitikot olisivat mieluusti sulkemassa rajoja näiltä turvaa etsiviltä, vaikka voimassa olevan lain ja kansainvälisten sopimusten mukaan niin ei voi tehdä. Miten tässä nyt näin kävi, kun vuonna 2015 niitä rajoja ei millään voinut sulkea?

  No kun ne hädänalaiset ovat suomalaisia. Ja vain suomalaiset ovat vastuullisia valinnoistaan. Nyt ei ole pääministeri tarjoamassa taloaan Syyriasta palaaville uskonsotureille. Jännä juttu.

  VastaaPoista
 2. "Ja jossa veroja kerätään vain maksajien enemmistön hyväksymiin tarkoituksiin."

  Keskustan, kokoomuksen ja sinisten yhteiskannatus on enää 32,1 prosenttia
  sanoo https://yle.fi/uutiset/3-10676473

  IL tänään:

  Näkökulma: Sote kaatuu tänään, tai viimeistään huomenna – jos Sipilä tulee järkiinsä

  Ainoa, joka hallituksessa enää uskoo sote- ja maakuntauudistuksen läpimenoon, on pääministeri Juha Sipilä (kesk) – kokoomus on jo heittänyt pyyhkeen kehään, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/acfd4e67-2472-4f56-9e7e-42a8eacf28ec

  Artikkelista poimittua:

  Monimutkainen asia lyhyesti kuvailtuna: sote- ja maakuntauudistusta ei asiantuntijoiden mukaan voi laittaa voimaan ennen kuin sen jatkoon olennaisesti liittyvät lakipykälät, kuten Maku 2, on selvitetty.
  ....
  ....
  Asiasta oli tarkoitus päättää lopullisesti keskiviikkona, mutta puhemies Paula Risikko (kok) ei yllättäen ollut paikalla – mikä on poliittisesti ymmärrettävää, koska hän poliittisen uransa jatkon kannalta tekee kaikkensa, ettei sote-uudistuksen Musta Pekka jää hänen käteensä.

  Mutta jos puolueet eivät pääse sotesta sopuun, lopullisesti asian etenemisestä päättää juuri puhemies, eli Risikko. Mikä häntä niin sanotusti kauhistuttaa, sillä perustuslaki velvoittaa, että puhemies ei voi päästää perustuslain vastaisia esityksiä suureen saliin.
  --------------------

  Unelmansa ja ristinsä kullakin. Toisaalta minkä taakseen jättää, sen edestään löytää, niin Sanna kuin me muutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle tänään:

   Analyysi: Sote-näytelmän viimeiset kummallisuudet – ohittiko röyhkeys perustuslain noudattamisen?
   Eduskuntatyö alkaa näyttää yhä kummallisemmalta. Mitä tässä maassa tapahtuu, erikoistoimittaja Tiina Merikanto kysyy.

   https://yle.fi/uutiset/3-10676739

   Artikkelista poimittua:

   Toisenlaisiakin esimerkkejä on. Seuraavan hallituskauden mahdollista jättihanketta eli sosiaaliturva-uudistusta on jo valmisteltu toisella tavalla.
   ...
   ...
   Eri osapuolet ovat voineet keskustella ilman päätöksenteon painetta.
   Laajempi keskustelu on auttanut eri osapuolia katsomaan asiaa koko yhteiskunnan näkökulmasta, ei vain oman intressiryhmän näkökulmasta.

   Poista
 3. Kiitos Pauli Vahtera!

  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-1-3-taustaa/

  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-2-3-eurot/

  https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2019/03/05/maahanmuuton-hinta-32-miljardia-euroa-3-3-velkaantumisen-kierre/

  ja IL artikkeli

  Pauli Vahtera: Maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa – ”Viimeinen hätähuutoni suomalaisille päättäjille”

  https://www.iltalehti.fi/talous/a/200a4e99-a71a-4b7a-a6de-6369cca9e348

  Artikkelista poimittua:

  Pauli Vahtera on kauppatieteiden kandidaatti ja arvostettu tilintarkastaja.
  Elämäntyönsä hän on tehnyt IT:ssä, taloushallinnossa ja KHT-tilintarkastajana. Vahtera oli Vantaan kaupunginvaltuustossa 2013-16 perussuomalaisten ryhmässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös Professorille tämän blogin pitämisestä ja kaikista kirjoituksista.

   Poista
 4. Kappale 8

  maahanmuuttajia 3,2 miljoonalla eurolla...??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellainen hintalappu monikulttuurilla on Suomessa tänä vuonna. Ensi vuonna luultavasti enemmän, rajathan ovat jatkuvasti appoisen auki.

   Poista
  2. Yksi Turkkulaanen...Kappale 7

   "Niinpä Suomikaan ei käyttäisi unelmamaailmassa vuosittain 3,2 miljardia euroa maahanmuuton kuluihin."

   Poista
  3. Emme siis taidakaan elää unelmamaailmassa. Voi himpskatti!

   Poista
  4. Miljoona korjattu miljardiksi. Kiitos tarkkaavaisuudesta.

   Poista
 5. Unelmansa kullakin tosiaan - ja tosimiehet toteuttaa :(

  "Venäjän duuma haluaa kriminalisoida valeuutiset"

  https://yle.fi/uutiset/3-10677165

  Artikkelista poimittua:

  Lakiehdotuksen mukaan syyttäjä voi määritellä, mikä on valeuutinen. Sitten mediaa valvova elin voi käskeä poistamaan uutisen internetistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006026167.html

   Poista
  2. Viittaan tämän blogin otsikon yhteydessä olevaan ajatukseen.

   Poista
 6. Kannattaa miettiä, millaisia alkukantaisia hirviöitä tänne ollaan otettu ja otetaan jatkuvasti. Haagassa viisi ihmistä olisi voinut kuolla puukotukseen, koska miehen (ja hänen veljensä) kunnia ei kestänyt sitä, että hänen entinen vaimonsa kulkee ilman huivia. Siis näiden olioiden mielestä naisen, tämän ystävän ja kolme (omaa)lasta saa tappaa, koska nainen ei käytä HUIVIA.
  Mielipuolinen on se uskonto, joka synnyttää tällaisia olioita.
  Jatkuvasti täytyy ihmetellä, miksi tämän painajaisen annetaan jatkua. Miksi tänne päästetään toiselta planeetalta olioita, jotka eivät kuulu tänne, ja muodostavat järjettömän uhan turvallisuudelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti kenenkään ei enää tämän jälkeen tarvitse kuunnella suomalaisen suvakin väitteitä siitä, että muslimihuivi olisi jonkinlainen ihmisoikeus.

   Poista
 7. Niin. Mutta kun nykyinen suurin puolue ja tuleva suurin puolue ovat kumpikin yhtä mieltä siitä ahneus voidaan jalostaa hyvinvoinniksi ja että kansainvaelluksessa kysymys on "turvapaikoista".

  Tämä on tilanne. Valtapoliitikot ovat hypnotisoineet itsensä ja toisensa sellaisilla yleiskäsitteillä, ettei niiden läpi enää nähdä todellisuutta. Ei ole nähty eikä tulla näkemään. Se mitä tulemme näkemään on "vihapuheiden" kiristyvä valnta ja tiedonvälityksen yhä tiukempaan itsesensuuriin käpertyvä uutisointi. YLE on jo käytännössä propagandainstituutti ihan neukkulalaiseen tyyliin.

  Mitä toivoa? Rivi nimiä jotka eivät sano suustaan mitään muuta kuin ympäripyöreyksiä: Sauli Niinistö, Juha Sipilä, Petteri Orpo, Sini Sininen, Antti Rinne, Pekka Haavisto, Krista Kristinen, jne, jne. Yksi pääsky ei tee kesää. Ei edes kaksi. Eikä kolme. Ei tee.

  Tilanne Euroopan suhteen on toivoton. Mitä enemmän tänne virtaa eurooppalaista perinnettä ja kulttuuria koskaan ymmärtämättömiä ja sisäistämättömiä kansainvaeltajia, sitä kiihtyvämmällä vauhdilla Eurooppaa koossapitävät kansallis-kulttuuriset voimat hajoavat. Ja kaikki tulee yapahtumaan mitä hienoimpien aatteiden ja ihanteiden nimissä: humanismin, kansainvälisyyden, talouden ja työpaikkojen, väestön uusintamisen...

  Ainoa mitä valistunut yksilö voi tehdä on itse kaivaa kaiken journalistisen kuonan alta esiin rujo totuus -- eikä suinkaan sen tähden että mitään olisi enää tehtävissä, vaan siksi, että kun yhteiskunnan viimeiset kansalliset rippeet Antti Rinteen höpötysten höyryissä liukenevat maahanmuuttajavirtoihin, edes tietää mitä todella tapahtui ja mikä oli taudin nimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutos tapahtuu hyvin nopeasti, kun se on aikansa kytenyt. Islam pystyy hallitsemaan ja kangistamaan poliittisen keskustelun jo pienellä väestöosuudella. Maahanmuuton jatkuessa koko ajan ja entisten muuttajien lisääntyessä kantaväestöön verrattuna nopeasti, ovat koulut pian muuttajavoittoisia oppilasainekseltaan. Kun siitä edetään sukupolvi eteenpäin, on isänmaa mennyttä. Sen jälkeen ei kannata enää tehdä galluppeja maanpuolustustahdosta.

   Maan asioita pitäisi hoitaa "taivaanrantaperspektiivillä", ei kvarttaaliperiaatteella, jota päättäjien vokkibisnes ja muut ihmiskauppaan kytkeytyneet välistävetobisnekset edustavat. Taustalla on globalismi-ideologia, jonka avulla yritetään taas kerran marksilaista vallankumousta. Tällä kertaa yhteiskuntakokeilun tuhot ovat peruuttamattomia.

   Poista
  2. Tulevaisuus ei tosiaankaan näytä hyvältä, vaikka ihan yhtä pessimistinen en olekaan kuin kommentoijat. Vaara on joka tapauksessa suuri.

   Poista
 8. OM tänään:

  "Tanskassa joka viides maahanmuuttaja kokee, että raiskaus on naisen syytä"
  Tanskassa maahanmuuttajamiehistä lähes viidennes kokee, että raiskatuksi joutuminen johtuu naisesta.

  https://oikeamedia.com/o1-101115

  Artikkelista poimittua:

  Maahanmuuttajien rikollisuus on selvästi korkeampaa kuin tanskalaisten

  Tanskan valtiollinen tilastokeskus Danmarks Statistik kertoi joulukuussa 2015, että rikollisuus on selvästi korkeampaa Euroopan ulkopuolelta tulevien maahanmuuttajien keskuudessa,
  mutta suureen yliedustukseen päästään toisen ja kolmannen polven maahanmuuttajien kohdalla.

  He tekevät kahdesta kolmeen kertaan enemmän rikoksia kuin tanskalaiset.
  ---------------

  Minulla on unelma, että Eurooppa joskus herää ja poistaa keskuudestamme tänne kuulumattomat ja sopeutumattomat tuhoja tekevät siivellä eläjät.

  VastaaPoista
 9. Näyttää huolestuttavasti siltä, että länsimainen yhteiskuntajärjestys on tekemässä itsemurhaa. Kaksi peruspilaria tässä länsimaisessa systeemissä ovat olleet oikeusvaltio ja demokratia. Nyt näyttää siltä, että molemmat peruspilarit ovat vakavasti vaurioituneita.

  Demokratiaa uhkaa vasemistopopulismi ja oikeusvaltiota juristeria. Tähän asti olen aina uskonut, että demokraattisen systeemin vahvuus on siinä, että se pystyy oppimaan kriiseistään ja korvaamaan järjestäytyneellä tavalla huonoksi havaitut johtajat uusilla, toivon mukaan paremmilla. Nyt näyttää siltä, että demokratiaa ollaan murtamassa tuomalla maahan ihmisiä, joilla ei ole käsitystä demokratian vaatimuksista, propagoimalla katteettomia taloudellisia lupailuja, jotka murtavat talouden selkärangan.

  Juristeria taas näyttäytyy lakiteknillisenä saivarteluna, jossa haudataan lakien ja oikeuden varsinaiset tarkoitukset tarkoitushakuisen saivartelun taakse, jossa lakien tulkinnat vaihtelevat tulkitsijan kulloistenkin intressien mukaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kansalla on seuraava tilaisuus pelastaa tulevaisuutensa huhtikuussa.

   Poista
 10. Isis-vaimo on pitkän Syyriassa olon aikana islamisoitunut jopa siinä määrin, että on sallinut 13-vuotiaan tyttärensä mennä naimisiin. Suomen valtio kai maksaa Isis-jätteen matkan Suomeen, mutta se tapahtuu vasta vaalien jälkeen.

  Minun mielestäni "Sanna" saisi pysyä Onnelassaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Toivottavasti joku ottaa aikanaan vastuun, mikäli meillä tapahtuu kauheita näiden ISIS-fanaatikkojen toimesta.

   Toivottava tietenkin on, ettei niin tapahtuisi, vaan kaikki ISIS-fanaatikot katuisivat syvästi ja käyttäytyisivät mallikelpoisesti koko loppuikänsä. Siis aivan kuin optimaalisessa unelmamaailmassa voisi olettaa tapahtuvan.

   Poista
 11. "että riittävä moni suomalainen ymmärtäisi kevään vaaleissa äänestää yhä vasemmistolaisemmaksi muuttuvan puoluekentän unelmaosaston sijaan reaalimaailman ongelmiin tarttuvaa ehdokasta."

  Jukka Hankamäki:

  "”Muistin tueksi: Mitä jos SDP:stä tulee pääministeripuolue?

  Mitä jos SDP:stä tulee pääministeripuolue? Sitä minä pelkään. Nimittäin silloin Suomen polkemista velkasuohon ei estä mikään. Maahanmuuton tulvaportit avattaisiin todennäköisesti apposen auki.

  Antti Rinne on ilmoittanut haluavansa hallitukseen mieluiten Vasemmistoliiton ja Vihreät. Kanta ei yllätä, sillä demarit asettivat myös viimeksi hallituksessa ollessaan ehdoksi sen, että ainakin Vasemmistoliitto on mukana.

  Sellainen hallitus merkitsisi Suomen upottamista.

  Jos SDP:stä tulee pääministeripuolue, kuten viimeisimmät gallup-tutkimukset ennustavat, on todennäköistä, että maahamme nousee sellainen hallitus, joka koostuu demareista, Vasemmistoliitosta, RKP:stä ja Vihreistä.

  Kepu jää todennäköisesti putoavana puolueena sivuun, ja Kokoomuksesta voi tulla korkeintaan vihervasemmiston apupuolue.

  Kyseisenlainen hallitus laittaisi tämän maan asiat kaikilta osin sekaisin. EU-tukiaisia jatkettaisiin samaan tapaan kuin Jutta Urpilainen teki jo myöntäessään takauksia Kreikalle.

  Ilmastohysterialla kiristettäisiin ja kuristettaisiin Suomen talous ja teollisuus, vaikka Suomi on vähentänyt kasvihuonepäästöjään viimeksi kuluneiden kahdenkymmenen vuoden aikana kaksinkertaisesti sen, minkä muut EU-maat samassa ajassa keskimäärin…”

  Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/03/muistin-tueksi-mita-jos-sdpsta-tulee.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitsemasi puolueet eivät tule saamaan riittävästi ääniä muodostaakseen hallituksen. Onneksi. Mutta siitä huolimatta demarit pääministeripuolueena olisi tässä maailmantilanteessa katastrofi.

   Poista
 12. Paljon kiitoksia Pauli Vahteralle siitä, että hän teki sen selvityksen, jonka tietyt Brysselin korruptoimat maanpetturit kieltäytyivät tekemästä tai ainakin julkaisemasta.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 13. Brysselin gangsterit harjoittavat jopa rahanpesua edistääkseen Kalergi-suunnitelmansa mukaista valkoista kansanmurhaa:

  "EU anklagas för penningtvätt i samband med massinvasionen",
  https://www.nordfront.se/eu-anklagas-for-penningtvatt-i-samband-med-massinvasionen.smr

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  "Suomen tuhoamisohjelma",
  http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 14. Suomi on arvostelukyvyttömien hölmöläisten johtama paratiisi Afrikan, Lähi-Idän ja Afganistanin rikollisille, muiden muassa. Nykyinen turvapaikkajärjestelmä on rikollista toimintaa alusta loppuun, lähtien laittomasta Eurooppaan tulosta ihmissalakuljetuksen avulla, henkilöllisyyspapereiden hävittämisestä, ja valheellisen henkilöllisyyden esittämisestä. Sen jälkeen iän valehtelemisesta jatkuen keksittyjen tarinoiden esittämiseen eli valehtelemiseen viranomaisille.
  Aikoinaan Hesarin toimittaja ihmetteli, miten turvapaikan hakijoiden lasten nimet olivat muuttuneet sen jälkeen, kun turvapaikka oli myönnetty. Se johtui siitä, että he olivat hakeneet (vanhempiensa kanssa) turvapaikkaa keksityillä henkilöllisyyksillä. Että siis sen verran Migri pystyy selvittämään ihisten taustoja, että edes oikeat nimet eivät ole selvillä, kun turvapaikka myönnetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Suomi on arvostelukyvyttömien hölmöläisten" JA BRYSSELIN KORRUPTOIMIEN MAANPETTURIEN "johtama paratiisi Afrikan, Lähi-Idän ja Afganistanin rikollisille, muiden muassa."

   Poista
 15. Missähän määrin gallupeilla manipuloidaan mielipiteitä?

  "Gallupfirmat rahastavat mielipidetutkimuksillaan: Tulokset yleensä miellyttävät tilaajaa",
  https://seura.fi/asiat/ajankohtaista/gallupfirmat-rahastavat-mielipudetutkimuksillaan-tulokset-yleensa-miellyttavat-tilaajaa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 16. Ainakin tämä todistaa että "Jumala" on olemassa,
  ei ihmiset olisi näin hulluja jollei joku
  korkeampi voima veisi järjen.
  "Sen jonka Jumalat haluavat tuhota, siltä he
  vievät ensiksi järjen."

  VastaaPoista
 17. Yle tänään:

  "Porin Itäpuiston murhan poliisitutkinta venyy edelleen"
  Jutun syyte oli alun perin tarkoitus nostaa jo ennen joulua.

  https://yle.fi/uutiset/3-10677568

  Artikkelista poimittua:

  Keski-ikäinen nainen löytyi surmattuna kerrostaloasunnosta Itäpuistosta viime vuoden syyskuussa. Murhasta epäiltynä on vangittu 28-vuotias ulkomaalaistaustainen mies.

  Yle 19.9.2018
  https://yle.fi/uutiset/3-10413411

  VastaaPoista
 18. US tänään:

  Suoraa puhetta opettajien liitolta: ”Suomi on epäonnistunut maahanmuuttajien kotouttamisessa”

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/273966-oaj-maahanmuuttajalapset-pahasti-jaljessa-koulussa-suomi-epaonnistunut

  Artikkelista poimittua:

  ”Tämä osoittaa sen tosiasian, ettei vieraskielisten opetus ole Suomessa kovin tuloksellista”, OAJ perustelee.
  ....
  Suomessa koulutuksensa saaneet maahanmuuttajat työllistyvät huonosti.
  --------------

  Niinpä niin, onko vika taas suomalaisissa vai koulutettavissa tai heidän motivaatiossaan tai kulttuurissaan?
  Onko esim. muslimien kotoutus onnistunut missään?
  Eikö se 3,2 miljardia riitäkään eli täytyykö pistää lisää vaan rahaa likoon?

  VastaaPoista
 19. DDR-Merkelin aisaparina Saksaa ja muuta Eurooppaa tuhoon ajava maanpetturi W.Schäuble:

  "Rajojen sulkeminen massamaahanmuutolta ei ole vaihtoehto 2000-luvulla, sanoo Saksan parlamentin (liittopäivien) puhemies Wolfgang Schäuble, kehottaen Brysseliä nopeuttamaan EU:n armeijan kehittämistä kansallismielisyyden nujertamiseksi..."
  https://www.kansalainen.fi/saksan-parlamentin-puhemies-kansallismielisilta-tilan-vieva-yhteinen-eu-armeija-saatava-aikaan-nopeasti/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 20. Yle tänään:

  Rikosoikeuden professori Isis-taistelijoiden paluusta Suomeen: Hyvin epätodennäköistä, että heitä tuomittaisiin rikoksista
  Matti Tolvasen mukaan on kiistaton riski, että Suomeen palaavat, mahdollisesti raskaisiin rikoksiin syyllistyneet henkilöt kävelevät vapaalla jalalla.

  https://yle.fi/uutiset/3-10677844

  Artikkelista poimittua:

  Rikos- ja prosessioikeuden professori Matti Tolvanen Itä-Suomen yliopistosta pitää erittäin epätodennäköisenä, että Suomeen mahdollisesti palaavat äärijärjestö Isisin riveissä taistelleet henkilöt saataisiin tuomittua terrorismirikoksista.

  Tolvasen mukaan tämä johtuu siitä, että terrorismirikoksissa näyttökynnys on korkea.
  Lisäksi hän painottaa, että ulkomailla epäillyiksi tehtyjen terrorismirikosten tutkinta on haastavaa.
  ...
  ...
  Tolvanen sanoo, että Suomessa on jo olemassa oikeuskäytäntöä ulkomailla epäillyiksi tehdyistä terrorismirikoksista, joissa syytteet ovat kaatuneet juuri näytön puutteeseen.

  VastaaPoista
 21. Tämän pitäisi antaa hiukan ajattelemisen aihetta mm. viherpunikeille ja suvakki-idiooteille:

  "Sharia-Sanna saarnaa: pään katkaiseminen on ok kunhan se tehdään koraanin mukaisesti. Haluaa takaisin Suomeen",
  https://mvlehti.net/2019/03/07/sharia-sanna-saarnaa-paan-katkaiseminen-on-ok-kunhan-se-tehdaan-koraanin-mukaisesti-haluaa-takaisin-suomeen/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 22. IL tänään:

  "Haagassa ex-vaimoaan puukottanut mies oli Irakissa pahamaineisen aseellisen ryhmittymän jäsen"
  Poliisi kertoo, että sillä on hyvin tarkat tiedot epäillyn taustoista.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb4fe921-15e2-4d20-8241-e19a794c58d4

  Artikkelista poimittua:

  Iltalehden tietojen mukaan Helsingin Haagassa ex-vaimoaan ja tämän ystävää puukottanut mies Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi oli Irakissa asuessaan Mehdin armeija -nimisen
  puolisotilaallisen ryhmittymän jäsen.

  Kyseessä on šiialainen aseellinen ryhmittymä, joka taisteli Irakin sodassa Yhdysvaltojen johtamaa Irakin miehitysvaltaa sekä Irakin turvallisuusjoukkoja vastaan.
  Mahdin armeijan toimintaa on kritisoitu šiialaisten ja sunnalaisten välien kärjistämisestä.
  Ryhmittymän joukkojen on sanottu syyllistyneen sunnalaisten moskeijoiden tuhoamiseen, kidutuksiin, murhiin ja sieppauksiin.
  ....
  ....
  Puukottaja ja hänen silloinen vaimonsa olivat saapuneet Irakista Suomeen turvapaikanhakijoina vuonna 2015.
  ....
  ....
  – Tekoa pidetään tyypillisenä kunniamurhan yrityksenä tällä hetkellä. Se on ollut pikemminkin perhesuhteisiin sidottua toimintaa kuin mihinkään järjestöihin.
  Tietysti se, että häntä epäillään kunniamurhan yrityksestä, kertoo jotakin tämän henkilön asenteista ja taustasta.
  Eiväthän tällaiset teot tyhjiössä kasva. Kyllä siinä on ollut vaikutteita tämän ihmisen taustassa, Hätönen muotoilee.
  -----------------

  Tällaista kulttuuria "turvapaikanhakijat" tuovat mukanaan.
  Terveisiä Orpolle ja Nergille!

  VastaaPoista
 23. Voi vittu Sipilä ja Orpoo :( ! Ja se lypsytiäthen maisteri Nerg, olis pysyny omalla alallansa ;)... Ei saisi manata, mutta ku oikee muutakaa tähän häthän tiärä... Moon yleensä Kepua äänestäny, mutta näinä vuasina muston tullu vankka ässämpeelääne :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

   Poista
  2. Vielä parempi, jos asenne säilyisi vielä vaalikoppiin asti.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!