lauantai 2. maaliskuuta 2019

Uhka ja sen sivistynyt torjunta

Helsingin Sanomat kertoi tänä aamuna siitä, mitä tapahtui vuonna 2015 Suomeen tulleille 32 761:lle turvapaikanhakijalle. Jutun mukaan 1 856:n hakemus jäi tutkimatta, 6 473:n hakemus raukesi, 9 308 on saanut lainvoimaisen kielteisen päätöksen, 5 677 turvapaikan ja 3 523 määräaikaisen jäämisluvan humanitäärisen tai toissijaisen suojelun perusteella.

Ylle kokoamani listan lisäksi on vielä 5 904 tapausta, jotka ovat edelleen käsittelyssä. Oletettavasti lähes kaikki ovat uusintahakemuksia. Niistä uutisoi MTV3, jonka mukaan 70 prosenttia niistä oli perusteettomia eli tehty ainoastaan Suomesta lähdön viivyttämiseksi eli meidän verovarojemme kuppaamiseksi. Toki tämä on ollut tiedossa jo aiemminkin.

HS kertoi myös, että Suomesta on lähtenyt melko varmasti 12 500 ihmistä ja 4000 hengen osalta asiasta ei ole mitään käsitystä. Siten vähennyslaskun perusteella maassamme olisi tuosta 2015 tulleesta joukosta jäljellä 16 000 - 20 000 henkeä, joista suurin osa syömässä koulutuksen, vanhustenhoidon tai muiden palveluidemme rahoitusta. Sekä lisäämässä maassamme tapahtuvaa seksuaali- ja muuta rikollisuutta.

Virossa on sunnuntaina vaalit. Siellä gallupit ennakoivat paikallisen maahanmuuttokriittisen puolueen rökälevoittoa. Joku saattaa ihmetellä maahanmuuttokriittisyyden suosiota maassa, joka ei ole juurikaan houkutellut kehitysmaalaisia.

Oma veikkaukseni on, että virolaiset toimivat kuten pohjoispohjanmaalaiset nuijasodassa. Heillä ei ollut sotaansa samoja syitä, jotka laukaisivat sen ensimmäiset vaiheet Etelä-Pohjanmaalla ja Savossa - eli armeijan ylläpidon ja siihen liittyneiden väärinkäytösten taakkaa, mutta he olivat tietoisia mitä näissä naapurimaakunnissa oli tapahtunut.

Koska pohjoisen Pohjanmaan miehet eivät halunneet samaa kohtaloa itselleen, he lähtivät tuhoisasti päättyneeseen taisteluun Klaus Flemingin joukkoja vastaan. Samaan tapaan virolaiset hyödyntävät demokratian suomaa mahdollisuutta ennaltaehkäistä sitä kehitystä, jonka kehitysmaalaisten ryntäys on aiheuttanut etenkin Ruotsissa mutta myös Suomessa.

Toivottavasti virolaisten pohjoispohjalaisia sivistyneempi tapa ehkäistä tulevaisuuden uhkia toimii näitä paremmin. Ja toivottavasti Suomen kansa ymmärtää ensi huhtikuussa käyttää samanlaisia sivistyneitä keinoja ehkäistäkseen vuoden 2015 katastrofin uusiutumisen täällä Pohjantähden alla.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Turvapaikanhakijoiden uusintahakemukset tehdään maassaolon pitkittämiseksi
Poliitikkomme osoittivat jälleen kuinka viisas mies oli Axel Oxenstierna
Klaus Fleming ja 2000-luvun Suomi

8 kommenttia:

 1. Voi kuvitella, että nykyinen tilanne Suomessa on kullan arvoinen tilaisuus kaikille rikollisille, Isis-miehille ja muille rötöstelijöille aloittaa puhtaalta pöydältä. Sen kuin saapastelet maahan, valitset sellaisen henkilöllisyyden kuin päähän pälkähtää ja kerrot sydäntäsärkevän tarinan, jonka salakuljettaja on sinulle opettanut. Ja hyvin luultavasti saat elinikäisen elatuksen hölmölässä.
  Virolaisia käy kateeksi, heillä kun näyttää olevan tervettä epäluuloa tulijoita kohtaan, eikä näitä heti koroteta kunniakansalaisiksi ohi oman maan vähäosaisten, kuten täällä tapahtuu. Niinhän sen pitäisi olla täälläkin. Jos tulee maahan ilman henkilöllisyyspapereita, on syytä epäillä, että kaikki asiat eivät ole kunnossa. Taustojen selvityksen ajaksi olisi aivan luonnollista, että tulijat olisivat eristettyinä, eikä heitä päästettäisi kuljeskelemaan vapaasti ympäriinsä, eikä varsinkaan istutettaisi lasten kanssa koulun penkille, kuten tämän Turun terroristimurhaajan tapauksessa.
  Mielipuolisinta tässä sirkuksessa on lisäksi se, että näistä tulijoista on Suomelle pelkkää haittaa, plussapuolella ovat vain ne Sannikan "peli- ja ruoanlaittohetket.

  VastaaPoista
 2. Seuraava pätee täsmälleen myös meillä, kun sana ’svenska’ korvataan sanalla ’finska’:

  ”Förräderiet mot det svenska folket

  ÄR DOM LANDSFÖRRÄDARE ?
  Vårt svar är JA, och så här resonerar vi.
  Familjeförrädare
  Den som utan sina syskons vetskap och/eller tillåtelse i stor skala börjar ge bort sina gamla föräldrars tillgångar till främmande människor uppträder svekfullt och oärligt. Vad skulle vi kalla en sådan människa? Familjeförrädare kanske vore ett bra namn.

  Landsförrädare

  Den som utan sina landsmäns vetskap och/eller tillåtelse i stor skala börjar ge bort sitt lands tillgångar till främmande människor uppträder svekfullt och oärligt. Landsförrädare är ett bra namn på en sådan människa.

  HUR SKALL VI STRAFFA DEM?

  Det är en lång process och allt måste ske på ett juridiskt korrekt sätt, men låt oss i samband med det inspireras av Europas historia och hur andra europeiska folk har hanterat sina förrädare.

  Norrmännen sköt Quisling
  Italienarna hängde Mussolini
  Fransmännen gav Pétain livstids fängelse
  Rumänerna sköt Ceausescu

  DET HÄR HAR DE GJORT

  Makthavarna har med bedrägliga avsikter och en egen till stor del dold agenda utnyttjat svenska folkets traditionella tillit och i lönndom fört en politik som inte haft förankring hos folket och inte heller redovisat i någon valrörelse. Man har inte bara försökt dölja vad som skett utan också attackerat varje oppositionsyttring med anklagelser om att vara någon slags föraktfull -ism.

  Svenska folket har litat på sina makthavarna och att dessa alltid skall handla med svenska folkets bästa som första prioritet.
  När det slutligen börjar stå klart att så inte alls är eller har varit fallet är skadorna redan enorma.

  DE SKYLDIGA MÅSTE STRAFFAS !

  Alla de som har bidragit till det gigantiska bedrägeriet mot det svenska folket måste ställas inför rätta. De har förorsakat enorma kostnader och enorma skador på vårt land. Skador som kanske kommer att ta generationer att reparera om det ens någonsin blir möjligt. De skall inte kunna gå vidare som om inget har hänt…”

  Koko artikkeli: https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/03/01/forraderiet-mot-det-svenska-folket/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 3. ”Sisäministeri Mykkänen: ”Antisemitismiin ja islamofobiaan puututtava ennen kuin siitä tulee uusi normaali””,
  https://www.nykysuomi.com/2019/03/01/sisaministeri-mykkanen-antisemitismiin-ja-islamofobiaan-puututtava-ennen-kuin-siita-tulee-uusi-normaali/
  (Artikkeliin on annettu joukko mielenkiintoisia kommentteja.)

  Tällaistako Mykkänen haluaa suomeenkin?

  Ensin opetusta:

  ”Next awaiting bomb to explode in Europe are the isis-children”,
  https://pt-media.org/2019/03/02/next-awaiting-bomb-to-explode-in-europe-are-the-isis-children/

  Sitten käytännön toteutusta:

  ”Video: Aitoa ja alkuperäistä islamia – ISIS katkoo kauloja (K-18)

  ISIS-propagandavideolla muslimit leikkaavat ihmisiltä päät irti. Kaikki tapahtuu Allahin nimeen! Aitoa ja alkuperäistä islamia!”,
  https://mvlehti.net/2016/10/20/video-aitoa-ja-alkuperaista-islamia-isis-katkoo-kauloja-k-18/
  *
  ”Brittisotilaiden karmea löytö ISIS:n jäljiltä: 50 jesidinaisen irtopäät roskiksissa”,
  https://mvlehti.net/2019/02/24/brittisotilaiden-karmea-loyto-isisn-jaljilta-50-jesidinaisen-irtopaat-roskiksissa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 4. 32 000 täytyy elättää, jotta 5 600:aa voidaan auttaa, joista heistäkään yksikään ei ole maailman 100 000 000 hädänalaisimman ihmisen joukossa. Jos 32 000:n elätykseen käytetyn summan olisi vaikka lapioinut tuuleen, todennäköisesti apua olisi sattunut useammalle tarvitsevalle.

  Kun maailmanhalaajat alkavat halaamaan, hädänalaisilla ei kulje henki.

  -Valtsu-

  VastaaPoista
 5. Minua ei millään tavoin pelota maassa olevat ISIS:n päänkatkojat, pelkästään vituttaa.
  Sama koskee muitakin edellisen mutavyöryn tuomia rikollisia.
  Jos on tarve niin en poliisia apuun huutele,olen ollut noiden mulkkujen kanssa tekemisissä ihan heidän kotimaissaan ja tiedän miten niiden kanssa pitää toimia.
  Yksi neuvo kaikille, älä koskaan ota taka-askelta musun edessä.
  Jos sen tekee kandee opetella juoksemaan takaperin. Tämä on fakta.

  VastaaPoista
 6. Seuraavassa artikkelissa ja siinä viitatulla sivustolla Knappen2012.se kuvatunlainen aktivismi olisi tervetullutta Suomeenkin:

  "Knappen2012.se modig ny hemsida som läser lusen av makthavarna",
  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2266.html

  Suomen osalta oikea vuosiluku kylläkin ajoittuisi jo 1980-luvun loppupuoliskolle.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Nuijasodasta ei kannata muutenkaan ottaa mallia sellaisenaan:
  sen molemmat vaiheethan päättyivät nuijamiesten rökäletappioon.

  Pohjoispohjalaisten nousun viivästymiseen voi nähdäkseni olla vielä yksi, sitäkin merkittävämpi seikka:
  pohjoispohjalaisilla nuijamiehillä oli Jaakko Ilkan miehiä parempi aseistus, mm. tykistöä. Ne oli saatu Oulun linnasta.

  Nuijamiehet eivät olisi mitenkään kyenneet valtaamaan sitä, eikä sellaisesta lie ole koskaan ollut puhettakaan.
  Oulun linnan varusväki oli siis asettunut nuijamiesten puolelle aseistaen heitä.

  Tämä selittäisi, miksi pohjoispohjalaiset eivät voineet osallistua Jaakko Ilkan sotaan:
  Oulun linna oli tuolloin uskollinen Klaus Flemingille ja tulppasi pohjoispohjalaiset olemassaolollaan.
  Sen jälkeen se vaihtoi puolta.

  Minkä neuvon tämä meille sitten antaa? Ehkä jotain sentapaista, ettei kannata aloittaa aseellista kapinaa, ennen kuin merkittävä osa valtion asevoimasta on vaihtanut hallituksen puolelta kapinallisten puolelle.

  Muuten tulee rökäletappio.
  Voi tulla siltikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Kyllä Suomen molempien sisällissotien opetus on samanlainen: ihmisille on taattava keino vaikuttaa omaan elämäntilanteeseensa muullakin tavalla kuin nousemalla aseisiin.

   Jälkimmäisen kapinan (1918) osalta tämä oli jo toteutumassa eli se oli sikäli täysin turha. Ensimmäisen (1596-1597) kohdalla näin ei ollut, vaan ihmisten edessä ammotti ikuinen kurjistumiskehitys. Nuijasota tosin ei auttanut asiaa, vaan 1600-luvusta muodostui todennäköisesti historian kurjin ajanjakso tavallisille suomalaisille.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!