maanantai 11. maaliskuuta 2019

Muslimien maahanmuutto on kytkettävä työllisyys ja rikostilastoihin

Helsingin Sanomien jutun mukaan Marokon kuningas Muhammed VI:n perustaman tutkijoiden liiton Rabita Mohammedia des Oulémas’n pääsihteeriteologi, tohtori Ahmed Abaddi tuntee väkivaltaisen ekstremismin. Hän selitti jutussa syitä marokkolaisten ISIS-terroristien yleisyydelle sillä, että "jo neljäs sukupolvi marokkolaisia on syntynyt Euroopassa, mutta he ovat edelleen ulkopuolisia. Siksi he ovat Daeshille helppo saalis".

Abaddi siis työntää syyn marokkolaisten radikalisoitumisesta meille eurooppalaisille. Ja erityisesti kotoutustoimenpiteiden jatkuvalle epäonnistumiselle.

Vaikka kyllä terroristeista huomattava osa on ollut erinomaisesti integroitunutta väkeä, olen aivan varma siitä, ettei Abaddi ole aivan väärässä. Ja samalla penään maamme päättäjiltä tosiasioiden tunnustamista ja niistä loogisen johtopäätöksen tekemistä.

Tuo johtopäätös menee näin: koska meilläkin on edelleen paljon muslimimaista tulleita maahanmuuttajia, jotka tuntevat itsensä ulkopuolisiksi, ovat he ISIS:n terroristivärvääjille helppo saalis. Niinpä humanitaaristen maahanmuuttajien vastaanottaminen islamilaisista maista on syytä lopettaa kokonaan, kunnes muslimit ovat kotoutuneet niin hyvin, etteivät he oleellisesti erotu kantaväestöstä työllisyys- eivätkä rikostilastoissa.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Etnis-kulttuurinen segregoituminen etenee Suomessakin
Maahanmuuttajan neuvo: "jos ei sitoudu, ei pitäisi saada rahaa penniäkään"
Muslimiterroristit syntyvät Euroopassa ja radikalisoituvat vankilassa

12 kommenttia:

 1. Kannatettava ajatus.

  Olisi hyvä kuulla myös eduskuntavaaleissa ehdolla olevien näkemys tehtyyn ehdotukseen vaikka täällä kommenteissa. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. "..., kunnes muslimit ovat kotoutuneet niin hyvin, etteivät he oleellisesti erotu kantaväestöstä työllisyys- eivätkä rikostilastoissa.

  https://voiceofeurope.com/2019/03/dutch-professor-no-western-country-has-managed-to-successfully-integrate-muslims/

  Mutta kun on ne arvot, anteeksi Arvot. Joten jatketaan yrittämistä. Ali valtiosihteeri Nerg on hyvin luottavainen jatkon suhteen (siis SOTE-asianhan voinee liittää myös tämän blogin aiheeseen). https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/paivi-nerg-vannoo-etteivat-soteen-valuneet-miljoonat-ole-menneet-hukkaan-uskoo-uuden-hallituksen-loytavan-ratkaisun-nyt-kysytaan-kuntapaattajilta-luottamusta/7318534#gs.0x033n

  Ja varmaan ne 3 miljardia euroakin ovat aivan jo ensi vaalikaudella tuplaantuneet, kunhan ei menää sorkkimaan eduskunnan ja hallituksen kokoonpanoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallituksen kokoonpano muuttunee vaaien jälkeen sellaiseen suuntaan, että kolmen miljardin euron potin kasvu vain kiihtyy.

   Poista
 3. Sosiologia tieteenä perustuu siihen, että luotettavasti laadituilla tilastoilla on ennustearvonsa, ja on oikein ottaa viiteryhmiä koskeva tieto huomioon kun yhteiskunnallisia päätöksiä tehdään.

  Mutta toisessa vaakakupissa on sitten se individualismi. Sama individualismi, joka on ollut koko eurooppalaisen uuden ajan vahvin aatteellinen kantoaalto -- joka on "kartesiolaisen paradigman" takana, Subjektin ja Objektin työnjaon takana, mikä taas on tuottanut Subjektin puolella mm. yksilöoikeudet ja -vapaudet ja niiden yhteisöllisenä projektiona kielellis-kulttuurisen kansallisvaltion sekä sille -- ja vain sille -- ominaisen "edustuksellisen" demokratian. Ja vastaavasti Objektivaation puolella ovat kehittyneet empirismi, luonnontieteet, tekniikka ja teollinen hyvinvointi.

  Individualismiin pohjautuva eurooppalaisen uuden ajan ajattelu on parina viime vuosisatana muutytanut maailmaa ja ihmisen elinehtoja tuhansia kertoja enemmän kuin mitä ne muuttuivat ihmissuvun koko aiemman kehityshistorian aikana. Mutta nyt tuo sama individualismi on kasvanut sokeuden asteelle, ja estää meitä näkemästä ja ymmärtämästä sitä miten sosiaalisia olentoja lähtökohjtaisesti ja olemuksellisesti olemme, ja miten juuri sosiologiset tosiasiat ratkaisevat sen mitä individeinä pystymme "tiedollisesti" tuottamaan.

  Emme ymmärrä miten poikkeava -- täysin ainutlaatuinen -- historiallinen ilmiö eurooppalaisen uuden ajan individualismi on. Ettemme voi sen pohjalta ratkaista kulttuurisen erilaatuisiiden ongelmia. Että mitä enemmän Eurooppa suvaitsee, sitä vahvempia projektiivisia vihoilliskuvia sosiaaliseen sitovuuteen perustuvien kulttuurien täytyy sisällään kehittää oman sisäisen eheytensä säilyttämiseksi. Siksi jo maahantulijoiden toiset sukupolvet ovat ensimmäisiä radikalisoituneempia. Ja tämä voi eskaloitua sukupolvi sukupolvelta.

  Kulttuurit ovat kovia kognitiivisia tosiasioita, eikä siitä, että kaikilla on "ihmisarvo", mitenkään seuraa se, että kaikki kulttuurit sopeutuisivat keskenään. On aivan päinvastoin: toisilleen sosiodymaanisesti erisuuntaiset kulttuurit voivat romauttaa toisensa totaalisesti.

  Ja niinhän siinä tulee mitä varmimmin käymään. Kun individualismi kasvaa sokeuden asteelle ja estää meitä "poliittisen korrektiuden" vuoksi puhumasta sosiologisista tosiasioista, tuhoonhan Eurooppa on tuomittu. Emme pysty pysäyttämään tällä vuosisadalla täysin kestämättömiin mittoihin paisuvaa ei-eurooppalaisten ja täysin erilaatuista kulttuurista ihmisyyttä edustavien kansainvaeltajien massainvaasiota.

  Viime aikoina monet ovat ihmetellen kyselleet, miksi Pauli Vahteran laskemia maahanmuuton kustannuksia -- hän päätyi lukuun 3,2 miljardia vuodessa -- ei ole ollenkaan kommentoitu valtamediassa. No, siihen on yksinkertainen seölitys. Nuo yhteiset kulut ovat kaikki joidenkin yksityisten hyötyjä. Ja koko kansainvaellus on jo niin lähtömaissa kuin kohdemaissakin niin mittavaa liiketoimintaa, ettei sosiologisilla tosiasioilla ole niissä kuvioissa enää mitään mahdollisuuksia. En tiedä ensimmäistäkään suursijoittajaa joka julkisesti vastustaisi kansainvaellusta.

  Follow the money.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maahanmuttobisnes lienee tosiaan erittäin tuottoisaa ja laajalle levinnyttä.

   Poista
 4. Kasvien ja eläinten kohdalla haitallisten vieraslajien leviämistä pyritään rajoittamaan. Sama käytäntö pitäisi ottaa käyttöön myös ihmisten kohdalla. Kylmän viileästi pisteytettäisiin vain erilaisia ryhmiä mm. rikollisuuden ja työllisyyden mukaan, ja maahanmuuttoa ohjattaisiin sen mukaan. Itse asiassa esim. Kanadassa taitaa olla jo olemassa jonkinlainen pisteytys, jolla pyritään karsimaan haitallisen porukan tuloa. Ellei sitten tämä lapsijohtaja Trudeau ole romuttanut sitä.
  Muslimien maahanmuutto pitäisi lopettaa kokonaan, sen sanoo terve järki. Asian todentamiseen riittää, kun seuraa jokapäiväistä uutistarjontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Australiassakin on toimiva malli.

   Poista
  2. Unkarissa on vielä toimivampi malli kuin Australiassa:

   "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti”,
   http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. IL tänään:

  "Poikkeuksellinen paloittelusurma käräjillä – irakilaismiehen syytetään keittäneen maanmiehensä"
  Kymenlaakson käräjäoikeudessa käsitellään Kotkan Karhuvuoressa syksyllä tapahtunutta paloittelusurmaa.

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0f41e6fa-42cf-4e45-9ff7-da81cd5f1070

  Artikkelista poimittua:

  Mies pahoinpiteli uhriaan potkien ja lyöden. Surmatyön jälkeen miehen epäillään paloitelleen ruumiin, ja yrittäneen hankkiutua siitä eroon keittämällä.
  Ennen tekoa mies oli puhunut läheisilleen ihmisen teurastamisesta. Poliisin mukaan tekoon ei kuitenkaan epäillä liittyneen kannibalismia.

  Piilotti keittiön kaappien alle
  Syytteen mukaan epäilty säilytti ruumista asunnossaan, jossa hän paloitteli sen useaan osaan.
  Syytetty mies irrotti luista kudokset ja yritti peitellä dna-jälkiä myös pesemällä ja maalaamalla luita. Osan luista mies sahasi ja mursi pieniksi paloiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsin erikoinen tapaus. Lieneekö sitten jotenkin parempaa - tai ainakin luovempaa - kulttuuria?

   Poista
 6. PT-media 10.3.19:

  "Turussa useita ulkomaalaisten seksuaalirikoksia käräjillä maaliskuun aikana"

  https://pt-media.org/2019/03/10/turussa-useita-ulkomaalaisten-seksuaalirikoksia-karajilla-maaliskuun-aikana/

  Artikkelista poimittua:

  Kaikki viime aikojen seksuaalirikostapaukset ovat siis ulkomaalaisten tekemiä tekoja. Syytettyjen penkillä ei istunut yhtään suomalaista epäiltynä seksuaalirikoksista.

  Pienempia pikku pahoinpitelyjä, lieviä petoksia, väärennöksiä ja muita sen sellaisia juttuja löytyy ulkomaalaistaustaisilta kymmeniä.
  Mainittakoot viime torstaina istuttu juttu kaappauksesta, jossa penkillä istui Asadullah S ja vapaudenriisto viime tiistailta, jossa höylätyllä penkillä istui muuan Mohammed A.
  Noin 1/3 epäiltyjen penkillä olevista henkilöistä kaikista rikoksista yhteensä on ulkomaalaistaustaisia.

  Jutun vinkkihenkilönä oli ansioitunut lukijamme. Lähteenä on käräjäoikeuden juttulista.

  VastaaPoista
 7. TS tänään:

  "Ihmissalakuljettajalle vuoden tuomio – järjesti siirtolaisille passit ja matkat Turkuun"

  https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4509531/Ihmissalakuljettajalle+vuoden+tuomio+jarjesti+siirtolaisille+passit+ja+matkat+Turkuun

  Artikkelista poimittua:

  Varsinais-Suomen käräjäoikeus on tuominnut ulkomaalaistaustaisen miehen vuodeksi vankilaan ihmissalakuljetuksesta.
  Tuomio määrättiin ehdottomana

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!