tiistai 25. syyskuuta 2018

Kusi päässä, paskat seinillä

Yleisradio kertoi, että muuan kettu oli ulostanut riistakameran edessä olevalle vesikupille. Luontoradion asiantuntijan mukaan kyseessä oli ketulle lajityypillinen käytös, jolla se merkitsee muistiin kiinnostavia asioita.

Helsingin Uutiset puolestaan kertoi Espoon keskuksessa julkista WC:tä ulosteella kerta toisensa sotkevista ihmisistä. Mikä mielenkiintoisinta, nämä henkilöt ovat murtautuneet useita kertoja lukittuun käymälään päästäkseen toteuttamaan omaa porukkatyypillistä käytöstään.

Näyttäisikin siltä, että kyse on uudenlaisesta oireyhtymästä, jossa päässä oleva virtsa aiheuttaa ulosteen valumisen seinille. Ketun perusteella tämä saattaisi johtua siitä, että henkilöt tuntevat vastustamatonta kiinnostusta käymälöitä kohtaan ja merkitsevät ne itselleen kiinnostavaksi levittämällä ulostetta myös pöntön ulkopuolelle?

Niin tai näin, toivottavasti kyseiset henkilöt saadaan pikaisesti hoitoon, kusi valutettua päästä, uloste ohjatuksi pönttöön ja mahdolliset muutkin oireet poistetuksi. Valitettavasti epäilen kuitenkin, ettei näiden ihmisten kaikesta päätellen ketun tasolla olevalle älykkyydelle ole tehtävissä mitään.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Typeryys kukkii Hollywoodissa
Tyhmyys pilasi neljän ihmisen elämän
Uimapuvut ja saunakulttuuri

7 kommenttia:

 1. Ketulla ja homo sapiensilla on sama lajikäyttäytymiskoodi. Kettu paskoo juomaveteensä ja homo sapiens kusee omiin muroihinsa.

  VastaaPoista
 2. Olinpa kerran, pari vuotta sitten, menossa erään suuren tavaratalon 5:nnen kerroksen naistenvessaan.
  Oven avattuani meinasin pyörtyä: joku aavikkoakropaatti oli onnistunut tuhrimaan pöntön auki olevaa kantta ja seinää myöten myöten.
  Rouva Nimetön

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat näitä mullaheita, niin täytyy sanoa kyllä että osaa Pottunenäset Suomalaisetki sikailua samalailla, se tuntuu olevan universaalia ..

   Poista
 3. Espoon ongelma ratkeaisi katupartiolla, johon kuuluisi vähintään yksi "Nokian nuoriso-ohjaaja".

  VastaaPoista
 4. Mitenkäs se vanha sanonta menikään, "jokainen voi kusta lattialle mutta ole Tarzan ja paskanna kattoon"
  Joillekkin ihmisille jäänee normaalikehitykseen kuuluva anaalivaihe päälle (vauvaiän vaihe) myös aikuisiälle ja tekee nannaa paskannella pitkinpoikin ja lutrata sonnan kanssa.
  Kaamein paskelis koskaan missä olen käynyt oli Turkkilaisen motarin varrella matkalla Bulgariasta Istanbuliin. Paikka oli rahtareiden levähdyspaikalla.
  Siellä oli onnistuttu kuorruttamaan seinät metrin korkeudelle sillä itsellään. Oli viissiin aika usealla kajahtanut varpusparvi varhaisessa kyykkäysvaiheessa. Ne oli niitä reikä lattiassa huusseja.

  VastaaPoista
 5. Minä kyllä kiistän jyrkästi kuuluvani samaan lajiin tuollaisten paskojien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et kuulu sitten Jouko Turkan jumalan teatterin klaaniin ? :P

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!