maanantai 6. toukokuuta 2024

Ennuste: Sharia-laki voimaan Iso-Britanniaan, Belgiaan ja Ranskaan vuoteen 2044 mennessä

Tämä aamu tuntui kylmältä sen jälkeen, kun vapun tienoilla sai tottua kesäisiin lämpötiloihin. Mutta kylmää on meno muuallakin. 

Tulin tähän johtopäätökseen selailtuani sosiaalisen median Visegrád 24 -tilin viestejä. Siellä oli muun muassa video, jossa Britanniassa majaansa pitävä islamilainen "oppinut" Anjem Chaudary kertoi, että demokratia korvataan todennäköisesti islamilaisella sharia-lailla Iso-Britanniassa, Belgiassa ja Ranskassa 15-20 vuoden kuluessa. Siis vuoteen 2044 mennessä.

Toisessa Visegrádin välittämässä videossa kanadalainen muslimimies uhosi, että muslimit ovat vuoteen 2060 mennessä maailman suurin uskonnollinen ryhmä. Ja kysyi, että aikooko haastattelija vastustaa shariaa silloinkin? 

Mies perusteli näkemystään sillä, että muslimeilla on perheitä ja he tekevät lapsia toisin kuin eurooppalaistaustaiset kanadalaiset. Niinpä myös Kanadassa muslimit voivat tulla jonain päivänä enemmistöksi. 

Edelle kirjaamiani näkemyksiä on vaikea kieltää - ainakaan kokonaan - niin kauan kuin viimeksi mainitut ihmisryhmien lisääntymiseen liittyvät seikat vastaavat tosiasioita. Ja vielä vähemmän kun huomioimme, että siitä huolimatta Euroopan valtiot sallivat - ja suorastaan tukevat - islamilaisista valtioista tulevaa maahanmuuttoa ylläpitämällä myös turvapaikanhakijoita koskevan sosiaaliturvan kaltaisia houkutustekijöitä. 

Ei siis ihme, että saksalaisista peräti 60 prosenttia ei halua maahansa lisää pakolaisia. Ja että heistä 78 prosenttia on sitä mieltä, ettei maalla ole enää varaa maksaa maahantulosta syntyviä kustannuksia. Lisäksi lähes yhtä moni pelkää konflikteja maahantulijoiden ja etnisesti saksalaisten välillä.

Suomalaisten enemmistö kuitenkin elää edelleen ruususen unta ja selvä enemmistö kannattaa niin sanottua humanitaarista maahanmuuttoa. Tosin niukka enemmistö haluaisi rajoittaa turvapaikanhakijoille tarjottavia sosiaalisia etuuksia ja useimpien toiveissa olisi myös päästä valitsemaan tänne tulevien ihmisten lähtömaa. 

Minusta tuntuu, ettei edelle kirjoittamaani ole tarvetta kommentoida sen enempää. Mutta lisään kuitenkin sosiaalisesta mediasta löytämäni Argentiinan presidentin kommentin Espanjan pääministerin toiminnasta: "Sánchez vaarantaa naiset sallimalla laittoman maahanmuuton". 

Niin, ne ihanaiset naiset. Ja miksei miehetkin. 

He petaavat itselleen mielenkiintoista vanhuutta. Näin siksi, että peräti viisitoista prosenttia suomalaisista 20-45-vuotiaista miehistä ja naisista ilmoitti vuoden 2022 perhebarometrissä ihannelapsiluvukseen pyöreän nollan. Tämä varmasti miellyttää ensimmäisen yllä lainaamani videon kaltaisia "oppineita" ja toteuttaa toisessa videossa esiintyneen kanadalaismuslimin näkemyksiä myös Suomen osalta. 

28 kommenttia:

  1. JO RIITTÄÄ!!
    - vääräuskoisten tappamisesta hekumoivien päästäminen maahamme
    - demokratiaa nakertavat lakot
    - verorahojen kippaaminen eu:n kankkulankaivoihin
    - vihervasemmistolaiset kaksoisstandardit (ml VMP)
    - valtionvelan kasvatus
    - haittamaahanmuutto
    - veromedian vastuuttomuus
    - veromedian ääääärrri-vihervasemmistoilainen propaganda
    - hamas -propagandan peittelemätön levittäminen
    - tosiasioiden pimittäminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta jos yli 80 % äänestäjistä ja kaikki puolueet de facto enemmän tai vähemmän kannattavat listaamiasi asioita, niin minkäs teet?

      Näissä olosuhteissa kehitykselle ei voi mitään. Kansalaisten enemmistö, varsinkin vihervasemmistolaiset ja naiset ovat yhteiskunnan suunnan valinneet. Hämmästyttävää on, että myös EK ja muut rahapiirit kannattavat nykyistä kehitystä. On syntynyt epäpyhä allianssi - joskin Suomen tuhoksi.

      Äänestä tässä siten missään vaaleissa. Niin minkä vaihtoehdon puolesta äänensä antaisi? Kun vaihtoehtoa ei ole - vaikka elämme virallisesti vapaassa maassa, oikeusvaltiossa ja vieläpä demokratiassa!

      Sanonpa vaan; elämme pikemminkin EU-DDR sekasikiövaltiossa, jossa vallitsee näennäisdemokratia monine puolueineen, eli siis ns. kansandemokratia.

      Poista
    2. Sekä Ruotsissa että Suomessa on jo käänne nähty verrattuna edellisiin vasemmistohallituksiin.

      Kun PS:n, Ruotsidemokraattien jne äänimäärä on riittävän suuri, muutos parempaan alkaa näkyä selvemmin.

      Parlamentteihin tarvitaan vaan suurempi määrä edustajia oikeista puolueista mikä edellyttää äänestämistä.

      Myös Italiassa, Ranskassa ja Saksassa on jo ihmiset kyllästyneet tähän matuttamiseen. Muutosta on näkyvissä.

      Poista
    3. Nyt kaikki kynnelle kykenevät äänestämään EU-vaaleissa, että ainakin suomalainen vihervasemmisto saadaan pois pelistä! Toivottavasti muuallakin EU:ssa on jo hitaammiltakin pudonneet laput silmiltä. Iäkkäänä naisena en ole pitkän elämäni aikana ikinä vihervasemmistoa äänestänyt, enkä äänestä. Kaltaisiani on paljon, joten pyydän, älkää laittako samaan kastiin kaikkia naisia!

      Poista
    4. Italia mainittu: siellähän Giorgia Meloni puhui ummet ja lammet kansallismielisyydestä ja maahanmuuton rajoittamisesta. Voitti vaalit lupauksillaan. Vaan mitä tapahtui?

      Tapahtui, että kaikki pysyi ennallaan. Mitään positiivista muutosta ei saatu aikaan.

      Italiaan saapuu edelleen venekaupalla matuja. Kyllähän Meloni näyttää pettäneen muutosta toivoneet äänestäjänsä. Näennäisoppositio italialaisittain...

      Poista
  2. Tosiasioiden tunnustaminen on yksi pelastava tekijä.
    Sen jälkeen tehdään tarvittavat johtopäätökset.
    Lopuksi tarvittavat toimenpiteet.

    Nyt tähän hätään ehditään ensimmäiseksi äänestämään EU vaaleissa 9.6.

    Edelleen Suomessa vain perussuomalaiset on ainoa varteenotettava maahanmuuttokriittinen puolue.

    Äänestä oikein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väkivalta Koraanissa tarkoittaa niitä Koraanin kohtia, joissa otetaan kantaa väkivallan käyttöön.
      ...
      Islaminuskossa vakiintunut ja klassinen tulkinta on, että Koraani velvoittaa muslimeita pyhään sotaan eli jihadiin.
      Sen aiheeksi riittää pelkkä vääräuskoisten olemassaolo, sillä sodan tavoitteena on levittää islamin valta koko maailmaan.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Väkivalta_Koraanissa

      Poista
  3. Tässä tilanteessa kristityn sallitaan elää, jos hän maksaa erityisveroa islamille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis sharialakia noudattavassa yhteiskunnassa hänen sallitaan elää vain jos maksaa jizyaa. Jos hän elää muussa kuin islamilaisessa yhteiskunnassa, häntä vastaan tulee käydä jihadia ja hänet tulee tappaa. Vain sillä hetkellä on kristityllä valinnanvapaus kun muslimit ovat alistaneet hänen yhteiskuntansa ja hän on hävinnyt, maksaako jizyaa vai tullako tapetuksi. Ateistilla ei ole tätä mahdollisuutta valintaan edes tuossa tilanteessa, hänet tulee muslimin tappaa aina. Asia jonka vihervasemmisto joko unohtaa tai on asiasta aktiivisesti tietämättä.

      Poista
    2. Ei unohdeta sitä, että homot ja vastaavat heitetään katolta alas.
      Naiset puetaan kaapuun tai vähintäin huiviin ja peittävään asuun.
      Länsimainen kulttuuri hävitetään.
      jne jne

      Poista
  4. Nykyinen hallituskoalitio on ainoa, joka voi jarruttaa Suomen islamisaatiota mutta ei kokonaan estää sitä. Seuraava pääministeri lienee kuitenkin Vantaan pikku-Antti (sd).

    VastaaPoista
  5. Länsimaat: Seksiä mut ei lapsia.
    Muslimimaat: Lapsia mut ei seksiä.
    Viihdekulttuuri on pehmittänyt länsimaisten aivot.

    VastaaPoista
  6. Ensin syntyy paikalliset "Gazat" ja länsirannat, joita alkaakin jo olemaan Euroopassa kiitettävää vauhtia, ja siitä sitten pikku hiljaa kunnon kahtiajako ja konfliktit - ja pienessä sotatilassahan me jo olemmekin tilastojen varjossa.
    Hyvinhän me kaikki paskottiin ja annettiin muiden paskoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vasemmiston lopullinen voitto on islamin ja "ruskeiden ihmisten" voitto lännestä ja valkonaamoista. Kaipa osaavat olla siihen sitten tyytyväisiä.

      Poista
    2. Ehkä on syytä ottaa huomioon, että ruskeat eivät ole oikein tuottaneet yhtään mekaanista keksintöä eivätkä paljon muutakaan. Lukumäärällä voi yrittää korvata kognitiivisia heikkouksia, mutta ei se välttämättä onnistu sitten, kun taistelua alkaa.

      Poista
    3. Kyllähän sellaiset ihmiset joilla on afrikkalainen tai itämaalainen tausta, ovat antaneet varsin paljonkin tieteelle, mutta yleensä he ovat olleet täysin irtaantuneita omasta kulttuuritaustastaan ennen sitä, syystä tai toisesta. Muutama heistä on pystynyt siihen huolimatta kuttuuritaustastaan, siitä propsit. Mutta vähäistä se on ollut. Kyllä tieteen ja tekniikan nykyisestä edistymisestä vastaavat tänäpäivänä länkkärit, aasialaiset ja intialaiset. Muslimeilla ja afrikkalaisilla on siihen vain hyvin pieni satunnainen panos. Ei siksi etteikö potentiaalisia kyvykkäitä olisi jonkin verran, vaan siksi että heidän kulttuurinsa estävät näitä kyvykkäitä melkolailla täydellisesti. Eikä kannata alkaa puhua mistään ÄO:sta, sillä lukumääränsä vuoksi niitä käyrän oikean laidan hemmoja on melkoisesti ihan sen käyrän keskiarvon sijainnista huolimatta. Se siis ei ole este, mutta kulttuuri on.

      Poista
    4. Jonkun pitäisi osata käyttää näitä älykkäimpien mustien ja muslimien mahdollisesti keksimiä laitteita. Siinä lienee vähän haasteita jos keskimääräinen äo on siellä 80 tienoilla ja vielä enemmän jos se on alle 70 kuten monessa paikassa onkin.

      Poista
  7. Kuinkahan se naama tulee venähtämään Arhinmäellä, Anderssonilla, Honkasalolla et.al, kun nomenklatuuraa tulee edustamaan shariamuslimien vallan ottanut joukko?
    Varsinkin kun se perikommunistinen suunsoittomahdollisuus evätään kivittämistuomion uhalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidän kannattaisi muistaa että ateistille on varattu koraanissa ja haditheissa vain yksi kohtalo, kuolema. Kirjan kansoilla on mahdollisuus elää toisen luokan kansalaisina maksaen jizyaa, mutta ateisteille ei.

      Poista
  8. Harvassa muslimimaassa on sharia ja teokratia käytännössä sellaisenaan. Heitä voi hallita myös enemmän tai vähemmän pakolla vähän Venäjän kuin Kiinan malliin. Demokratiaa täytyy sveltaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta heitä ei voi pitää aisoissa nykyisellä länsimaisella käsityksellä demokratiasta, eli että demokratia ei voi/saa suojella itseään koska ihmisoikeudet ja kansainväliset sopimukset. Tätä nykyistä länsimaista käsitystä noudattavat valtiot tulevat sortumaan shariaan varsin pian. Pieneksi viitteeksi voisi laittaa että minä esimerkiksi en kasvanut tällaista demokratiakäsitystä noudattavassa maassa, eli 60-80-lukujen Suomessa. Mutta nyt on jo paljon porukkaa jotka eivät muusta tiedä. Ei se minun lapsuuteni Suomi ollut mikään fasistinen maa, vaan varsin tervehenkinen demokratia, mitä nyt jouduttiin venäläisten kyykyttämiksi joissakin asioissa.

      Poista
    2. Ennen vanhaan asioita osattiin arvottaa oikein. Afrikkalaisia pidettiin primitiivisinä poppamiehiin uskovina vähä-älyisinä, ja islaminuskoisia lähinnä jatkuvaa uskonnonharjoitusta ylläpitävinä pyllistelevinä pelleinä. Kumpiakaan ei pidetty aivan täysillä älynlahjoilla varustettuina.
      Mikä ihme sai aikaan tämän muutoksen, jossa länsimaalaiset ovat alentaneet itsensä näiden toistaitoisten kynnysmatoiksi ja palvelijoiksi. Mihin on kadonnut terve järki ja suhteellisuudentaju, kun alamittaisia "kulttuureja" palvotaan ja palvellaan kuin idiootit, ja ollaan valmiit tuhoamaan vaivalla ja työllä aikaansaatu länsimainen sivistys. Nyt pitää saada joku roti tähän hulluuteen.

      Poista
  9. Jälkikristillinen, ateistinen, hedonistinen ja lapsikielteinen Eurooppa kääntää selkänsä Jeesukselle ja ottaa vastaan Barabbaan, kuten Jerusalemissa 2000 v sitten. Sitä saa, mitä kylvää.

    VastaaPoista
  10. Miksei oteta suoraan käyttöön Hammurabin lakia? Ensin selvitetään yhteiskuntia mädättävien poliitikkojen viat ja tuomitaan silmä silmästä ja hammas hampaasta periaatteella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sekin vaihe tulee... sitten aikanaan.

      Poista
  11. Tuli mieleen. Puolueet, uskonnot, poliitikot jne , jotka kertovat: jos et ole puolellamme, emme hyväksy sinua mitenkään, voi kieltää demokratian vastaisina.

    VastaaPoista
  12. Tänä aamuna työpaikan kahvipöydässä taisin möläyttää senkin, että mitä enemmän suomalaiset himoitsevat seksikulttuuria sitä vähemmin heitä kiinnostaa lisääntyminen. Itse pidin möläytystäni selvänä tosiseikkana, joka ei olisi tarvinnut tuekseen muiden nyökyttelyä. Erityisen mielenkiintoista tieteellistä tutkimusta voisi tehdä vaikka Suomen euroviisuhoilottajasta ja hänen fanittajistaan. Olettamukseni on, että heistä tuskin yksikään tajuaa seksismin ja lajin jatkumisen yhteyttä, josta syystä olettamus jatkuu, että hoilottajien suku kuolee parin kymmenen vuoden kuluttua sukupuuttoon.

    VastaaPoista
  13. Odotan mielenkiinnolla, että missä leimahtaa se ensimmäinen iso yhteenotto länsimaisten ja muslimien välillä. Se on väistämätön, koska muslimit eivät voi itselleen mitään ja heidän perseilynsä on kovakoodattu sinne sharian mädättämiin mieliin.

    En usko mihinkään Eurabiaan tai sharia-eurooppaan. Sitä ennen täällä on sodittu ja kansanmurhattu jälleen kerran sihen malliin, että aikaisemmat sodat kalpenevat. Länsimainen mies on kuitenkin planeetan kovin sotilas, kunhan vain hänet motivoidaan taas tappohommiin.

    VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!