keskiviikko 15. toukokuuta 2024

Irakilaismiesten 288 000 euron bisnes - syyt ja seuraukset

Suomessa on paljastunut ihmissalakuljetustapaus, jossa latvialaisnaisten tukemat irakilaisveljekset ovat järjestelleet iranilaisia, irakilaisia, bangladeshilaisia, srilankalaisia, afganistanilaisia, syyrialaisia, jemeniläisiä, kamerunilaisia, kuubalaisia, tadzhikistanilaisia, kongolaisia, komorilaisia, pakistanilaisia, intialaisia ja malilaisia sosiaaliturvapeusteisia turvapaikanhakijoita näiden haluamiin EU-maihin käyttäen Suomea kauttakulkumaana. 

Salakuljettajien taksa oli 1 800 euroa turvapaikanhakijalta eli heidän ainakin 160 ihmisen bisneksensä liikevaihdoksi ehti muodostua vähintään hulppeat 288 000 euroa. Uutisen perusteella ei kuitenkaan pysty laskemaan, miten tämä potti jaettiin veljesten ja latvialaisnaisten välillä - tosin pidän itse hyvinkin mahdollisena, että jälkimmäisten osuus maksettiin niin sanotusti luonnossa.

Irakilaisveljesten pimeä ja lainvastainen liiketoiminnan ovat mahdollistaneet kansainväliset ihmisoikeussopimukset ja EU-valtioiden maahanmuuttajille tarjoamat sosiaalitukiperusteiset edut ja/tai pimeät työmarkkinat. Näin siksi, että ilman niitä heidän palveluksilleen ei olisi ollut kysyntää eikä tarjontaa.

Eivätkä he aiheuttaisi eurooppalaisille pahimmillaan lähes miljoonan - ellei suorastaan reilun kolmen miljoonan euron - kustannuksia kutakin salakuljetettua kehitysmaalaista kohden. Eivätkä nämä vaarantaisi yhteiskuntajärjestystä tuomalla kotimaissaan tavanomaisia tapoja täkäläisiin yhteiskuntiin. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Maahanmuutto on voimavara USA:ssa, mutta Euroopassa pelkkä taakka
ISIS-rahaa ja persupoliisin ammuntaa
Tukehtuuko Suomi-hämähäkki itse kutomaansa verkkoon?

17 kommenttia:

 1. Taas on pari videota katsottavana, toinen Saksasta, toinen Vantaalta:

  PT-media tänään

  Saksan muslimit vaativat lopullista ratkaisua, kalifaattia

  https://pt-media.org/2024/05/15/saksan-muslimit-vaativat-lopullista-ratkaisua-kalifaattia/

  "Tilanne Saksassa ja Keski-Euroopassa käy oikeasti huolestuttavaksi.
  Muslimien äänenpainot ovat nousseet jo sen verran radikaaliksi, että on aivan selvästi nähtävissä mitä tuleman pitää."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puliukko joka joukkoineen haukkuu että Sinimustapuolue on putinisteja ja rahoitus tulee idästä kuten kaikki tuolla kommentoijatkin. Vaikki ko puolu vihaa ryssiä eniten tässä maassa olevista puolueista.

   Poista
  2. Mihin tämä puliukko nyt liittyy?

   Poista
 2. yhden turviksen elinkaarikustannus on jo 1-3 miljardia euroa? mä luulin et joku ehkä 1,3 miljoonaa euroa

  VastaaPoista
 3. "Salakuljettajien taksa oli 1 800 euroa turvapaikanhakijalta"
  Halpaa on. Se on tienattu jo kuukaudessa sossurahoissa. Ei tarvitse kuin nuhjata kaupungin maksamassa vuokrahuoneessa nuo päivät, persettä rapsutellen ja alles bravados.

  VastaaPoista
 4. Kolmannessa valtakunnassa ihmistuhonnan koneistot olivat niin mittavat, että satojen, tuhansien ja kymmenien tuhansien kansalaisten täytyi olla niistä suoraan tai epäsuorasti tietoisia -- mutta niistä ei puhuttu, niitä koski hiljaisuus, tabu, puhumattomuuden kulttuuri, josta meillä olisi edelleenkin opittavaa, kun nämä tällaiset toiskulttuuriseen rikollisuuteen kuuluvat asiat saavat liian pitkään muhia puhumattomuuden pinnan alla.

  Olemme yhteiskuntana hyvää vauhtia taantumassa samanlaiseen puhumattomuuden kulttuuriin ja tosiasialliseen totalitarismiin, jollainen natsi-Saksassa vallitsi ja jollainen historiallisesti venäjänmaalla on aina vallinnut.

  Kun yhteiskunta sisäisesti hajoaa, rintamalinjat jakautuvat uhrirooliin samaistumisen ja pelon pohjalta. Hitler sai kannatuksensa saarnaamalla Saksan kärsimistä vääryyksistä, nyt iso osa meistä mieltää köyhät kehitysmaalaiset uhreina, joiden "oikeuksia" on varjeltava viimeiseen saakka. -- Ja niin niitä sitten varjellaankin, hintana on oman kulttuurimme ja yhteiskuntamme totaalinen romahdus.

  Pelko on toinen vaikuttava voima. Opimme kääntämään päämme poispäin aina kun näemme tai kuulemme jotain joka ei sitten koskaan jää mihinkään tilastoihin. Yhteiskunta murenee puhumattomuuden pinnan alla. On helpompaa kääntää katse poispäin ja uskotella itselle: "Ei kuulu minulle, ei ole minun vastuulleni." Niin juuri järjestelmä tappaa itsensä. Hirveydet tapahtuvat koska pelokkaat yksilöt väistävät jopa kaikkea tietoa joka asioiden todellisesta tilasta kertoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiasia on se, että Saksa oli kärsinyt vääryyttä Versaillesissa (Saksa tuomittiin toimista, joista voittajia ei tuomittu), koska koko "rauhansopimus" oli tehty Euroopan historiassa täysin ennenkuulumattomassa tuomioistuinhengessä. . Siitä tosiasiasta olivat yhtä mieltä jotakuinkin kaikki ei-kommunistiset saksalaiset poliittiset liikkeet ja poliitikot, mukaan lukien Gustav Stresemann. Sitä mieltä olivat jopa monet ympärysvaltojenkin sotilaat ja poliitikot. Lisäksi Saksa oli faktisesti täysin saarrettu kuristusrenkaalla. Siksi älyllisesti Aatun Saksan vertailu vaikkapa Putinin Venäjään tai kehitysmaihin on täydellinen farssi, henkisen mitättömyyden osoitus.

   Poista
  2. Jaahas. Sitä mieltä olet.

   Niin on jos siltä näyttää. Miten "tosiasiat" asettuvat törmäyskurssille uhrirooliin samaistumisen kanssa? Jos tosiasiat ovat tosiasioita, sitä parempi narsistiselle uhrisamaistumiselle.

   Uhrisamaistumisen ansaan jäämisellä on se ero, että marttyrismissa vääryyksien oikaisu muuttuu kostoksi kärsityistä vääryyksistä, ja tuhotarpeisiin kuuluu olemuksellisesti alusta alkaen mukaan itsetuho. Amerikkalaiset psykoanalyytikot ennustivat jo 1941-2, että Hitler tulee kaikista näennäiseen järkeen perustuvista perusteluista huolimatta jatkamaan sotaa hamaan katkeraan loppuun, ja tekee sen jälkeen itsemurhan.

   Putinin diagnoosi on täsmälleen sama kuin Hitlerin. Venäjää vaivaa systeeminen sielunsairaus, joka mahdollistaa yksinvaltiuden. Ei meillä ole mitään hyvää odotettavissa, enkä itse näkisi mitään syytä mitenkään asettaa noita narsistisia sielunveljiä eri kategorioihin.

   Poista
  3. Saksa tuomittiin toimista, joista voittajia ei tuomittu?
   Minkä sodan jälkeen sitten voittajia on tuomittu jostain?

   Poista
  4. Nürnbergissä oli tyypillinen voittajien järjestämä näytösoikeudenkäynti:

   "Yhdysvaltain senaattori Taft vastustaa Nürnbergin tuomioistuimen tuloksia.
   05lokakuu, 1946
   Senaattori Robert A. Taft
   © Public Domain
   Republikaanit
   Senaattori Robert A. Taft kutsui 5. lokakuuta 1946 antamassaan lausunnossaan
   Nürnbergin oikeudenkäyntejä ”vääräksi oikeudenkäynniksi” [a miscarriage of justice] väittäen, että Kansainvälisen sotarikostuomioistuimen päätökset oli tehty jälkikäteen tehtyä lakia käyttäen ja että sodankäyntiä ”ei voida pitää yksilöllisenä rikoksena”. Hänen mielestään oikeudenkäynnissä oli omaksuttu Neuvostoliiton näkemys tuomioistuimen tarkoituksesta valtion politiikkana [had adopted the Soviet view of the purpose of the court as a policy of the state] , ei oikeudenmukaisuudesta - ottamatta huomioon anglosaksista oikeutta. ”Käyttämällä politisoitua versiota oikeudesta, saatoimme huonoon valoon koko ajatuksen oikeudesta Euroopassa moniksi tuleviksi vuosiksi”.

   Robert Alphonso Taft, 27, on presidentti William Taftin vanhin poika.
   Howard Taft, oli yksi epävirallisen konservatiivisen konservatiivisen
   koalitiossa. Ulkopolitiikan osalta hän kannatti isolationismia Pearl Harboriin kohdistuneeseen hyökkäykseen asti. Toisen maailmansodan jälkeen hän vastusti Yhdysvaltojen
   osallistumista kansainvälisiin järjestöihin, myös Natoon. Hänen näkemyksensä jakoivat monet Yhdysvaltain poliittisen vallan edustajat. Kongressiedustaja
   Wisconsinin edustaja Howard Smith totesi, että ”Nürnbergin oikeudenkäynti on niin vastoin anglosaksisia oikeusperiaatteita, että me häpeämme tätä historian lukuamme ikuisesti. Nürnbergin tuomioistuin edustaa kostopolitiikkaa sen pahimmassa ilmenemismuodossa”.
   https://en.nuremberg.media/hronotop/20211005/267610/US-Senator-Taft-opposes-the-Results-of-the-Nuremberg-Tribunal.html

   Translated with DeepL.com (free version)

   Poista
  5. Kyllä tuon Versaillesin rauhan epäoikeudenmukaisuuden tunnustaa ihan virallinen historiantutkimus ja pitää sitä natsien nousun yhtenä kulmakivenä. Ja millä tahansa mittapuulla se sitä olikin. Ensimmäinen maailmansota, sen syyt ja seuraukset olivat melkolailla toisenlaiset kuin toisen.

   Poista
 5. Salakuljettajien vastaanotto komitea:

  Yle tänään

  Hallitus lisää Rajavartiolaitoksen alaisen reservin velvollisuuksia – kertausharjoitus koolle nopeallakin varoitusajalla

  Puolustusministeri Antti Häkkäsen mukaan lakimuutos on tarkoitus saada voimaan niin pian kuin mahdollista, jotta toimivaltuudet saadaan välittömästi käyttöön.

  https://yle.fi/a/74-20088544

  VastaaPoista
 6. Nyt on hallituksella vauhti päällä - talous kasvuun ja työttömyys laskuun:

  Yle tänään

  Talousasiantuntijat julistavat: Taantuma on ohi – ”Niin hyviä uutisia, että tohdinko uskoa”

  Työllisten määrä kasvoi alkuvuodesta 0,7 prosentilla loka-joulukuuhun verrattuna.

  https://yle.fi/a/74-20088737

  Artikkelista poimittua

  – TAANTUMA ON OHI! Ehkä pienetkin kirjaimet olisivat riittäneet tässä vaiheessa, mutta yhtä kaikki eka kvartaali on maaliskuun lakkopudotuksesta huolimatta näiden tietojen valossa odotettua parempi, ja näkymä vuoden loppua kohti elpyvä, OP-ryhmän pääekonomisti Reijo Heiskanen julisti X:ssä.

  VastaaPoista
 7. Kuuntelin välikysymystä. Vihreät yrittävät selvästi lanseerata uutta sanaa ilmastonmuutoksen tiimoilta. Ei puhuta enää ilmaston lämpenemisestä vaan puhutaan ilmaston KUUMENEMISESTA. Kuulosta siltä, että paljon enemmän tapahtuu, kun lämpenemisen sijasta ilmasto kuumenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on Rooman klubia isännöivien ylimpien globalistikommunisti-roistojen, Rockefellerit & Co, lanseeraama suuri huijaus useine liitännäisineen, kuten vaatimus pelkästään fossiilittomasti tuotetusta energiasta ym. ym., joilla kupataan muutenkin ankarasti verotettujen tavallisten tallaajien rahaa.
   Suomessa viherkommarit, joilla on pää pilvissaä ja jalat irti maasta, uskovat sokeasti tuohon huijaukseen, vaikka maapallon lämpötilaa kuvaava käyrä on mennyt vuoristorataa kautta aikojen, miljoonia vuosia ilman minkäänlaista ihmisten vaikutusta siihen. Tarkoituksellisesti vääristettyä ilmastotiedettä käytetään huijauksen tukena, räikeimpiin kuuluvana esimerkkinä ilmastouskovaisten yliguru professori Michael Mann'in jääkiekkomailateoria, jonka eräs kanadalainen tilastomatemaatikko osoitti huijaukseksi.

   Poista
  2. Ne on hoksanneet että lämpeneminen on miellyttävää, mut kuumeneminen epämiellyttävää.
   Tunnepuhetta...

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!