lauantai 25. toukokuuta 2024

Huumekaupan motivoimia jengisotia myös Suomeen?

MTV3 kertoi, että Ruotsin Foxtrot-rikollisverkostosta irtaantuneen ryhmän ja Bandidos MC:n välit ovat kiristyneet Suomessa. Toisin sanoen täällä entisen suurvallan itäosassakin alkaa näkyä emämaan eli Ruotsin tien seuraava vaihe. Siis huumekaupan motivoima jengisota. 

Tämä tilanne on saavutettu varsin pienellä määrällä ongelmalliseksi osoittautuneista maista sukujuurensa, kielensä ja kulttuurinsa mukanaan tuoneita maahanmuuttajia: arabiaa, somalia, persiaa, kurdia, albaniaa, ja turkkia puhuvia ihmisiä oli Suomessa vuoden 2022 lopussa noin 125 000 henkeä. 

Toisaalta heitä oli kymmenen vuotta aiemmin vain noin 56 000 henkeä eli jos kasvu on ollut yhtä suurta kuin aiemmin, on näitä ihmisiä Suomessa tällä hetkellä lähes 135 000. Siis jonkin verran vähemmän kuin Jyväskylässä - mutta kuitenkin enemmän kuin Kuopiossa - on asukkaita. 

Nähtäväksi siis jää, miltä Suomi näyttää esimerkiksi kymmenen vuoden kuluttua eli vuonna 2034, jos edellä mainittujen kielten puhujia on - tasaisen taulukon mukaan laskettuna - noin 200 000 henkeä. Puhumattakaan siitä, miltä se näyttäisi, mikäli kyseisten kielten puhujien määrä lisääntyisi aritmeettisen sarjan sijaan eksponentiaalisesti kuten lienee todennäköistä ilman sen torjumiseksi tehtäviä erityisiä poliittisia päätöksiä. 

Tämä olisi hyvä tiedostaa Petteri Orpon (kok) hallituksessa sekä myös kaikkea hyvältä ja pehmoiselta kuulostavaa sympatiseeraavassa vihervasemmistolaisessa oppositiossa. Tosiasia nimittäin on, että jos Suomen tilanne eskaloituu samanlaiseksi kuin Ruotsissa, on siitä tilanteesta poispääsy vaikeaa ja edellyttää mitä todennäköisimmin karkeita niin sanottujen kansainvälisten ihmisoikeuksien rikkomisia. 

Tosin asiasta ei tietenkään ole syytä murehtia, mikäli pitää Ruotsissa nähdyn kehityksen toistumista Suomessa toivottavana. Ja huumekauppaa käyvien jengien keskinäisiä taisteluita - ja niissä sattuvia sivullisten ihmisten menetyksiä - toivottavana asiaintilana. Uskon kuitenkin, ettei näin ajatella sen enempää hallituksen kuin vihervasemmistonkaan piirissä.

34 kommenttia:

 1. Valitettavasti vaan samanlaisella maahanmuuttopolitiikalla mitä Ruotsi on toteuttanut, ei päästä erilaiseen lopputulokseen. Kurssia on käännettävä nyt! Koska ongelmat aiheutuvat myös niistä kuuluisista ihmisoikeuksista ja kansainvälisistä sopimuksista, joihin Suomi on hirtetty (vai uskotellaanko meille vain niin?), on tärkeää, että EU-vaaleissa äänestetään siten, että kelkka kääntyy sielläkin. Myöhemmin on turha enää rypistellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma25. toukokuuta 2024 klo 9.16

   Juuri noin!
   Ja erityisesti: "niistä kuuluisista ihmisoikeuksista ja kansainvälisistä sopimuksista, joihin Suomi on hirtetty".

   Poista
  2. Ei meitä niihin sopimuksiin ole hirtetty, vaan kotimaisten ihmisoikeusjuristien ylikireisiin tulkintoihin tai valikoivaan lukutapaan näistä sopimuksista. Ja yhtenä osapuolena tietysti YLE, joka näitä puolijauhoisia juristintolloja aina kyörää 'asiantuntijoiksi' uutislähetyksiin.

   Poista
  3. Äänestäjien on syytä muistaa, että Suomessa on vain yksi varteenotettava maahanmuuttokriittinen puolue, joka puolustaa Suomea ja suomalaisia.

   Jos siis haluat vaikuttaa parempaan ja turvallisempaan tulevaisuuteen - Äänestä oikein!

   Poista
 2. Viime vuoden lopussa noiden muslimikielten huippuosaajia oli 136.263. Otin mukaan myös pastunkieliset, jotka ovat afgaaneja tai pakistanilaisia, mutta heitä oli vain 1976.

  Jos määrä lisääntyisi tasaisen vauhdin mukaan viime vuotisella lisäyksellä, 200.000 ylitetään vuonna 2030, 300.000 vuonna 2040, 400.000 vuonna 2051 ja puoli miljoonaa vuonna 2061. Lisääntymisvauhti tulee kuitenkin olemaan vuosi vuodelta nopeampi tulijoiden, perheenyhdistämisten ja suuren syntyvyyden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieläkin jaksan muistella terveen järjen aikaa, jolloin Suomeen otettiin sen verran venepakolaisia, että he tulisivat täällä toimeen. Laskelmien perusteella myönnettiin muutamalle sadalle turvapaikka.

   Mikä asia muuttui, kun nyt tänne elätettäväksi marssimisesta on tullut ihmisoikeus?

   Poista
  2. Suomessa asuu vähemmistökielisiä muslimeja pilvin pimein. Esimerkiksi pakistanilaiset ovat olleet Englannissa väkivallan tekijöitä nuoria tyttöjä kohtaan. Urdun kielisiä pakistanilaisia Suomessa oli viime vuoden lopussa 6288.

   Urdu on Pakistanin neljänneksi eniten puhuttu kieli. Yleisin kieli on pandžabi (punjabi). Heitä on Suomessa vain 1700, vaikka luku sisältää myös intialaisia. Tämä taas selittyy uskonnolla (hindu), koska hindut eivät elä toisten siivellä.

   Poista
  3. Kalergi-suunnitelma25. toukokuuta 2024 klo 9.25

   "noiden muslimikielten huippuosaajia"
   Noiden muslimikielten huippuosaajien ns. osaaminen on varsin kapea-alaista: lisääntyminen - nopeaa kuin rotilla, sekä lähtömaassaan että siellä minne ovat päässeet loisimaan ko. maan veronmaksajien kustannuksella; Suomessa kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ULKOMAANVELALLA.

   Poista
 3. ""Uskon kuitenkin, ettei näin ajatella sen enempää hallituksen kuin vihervasemmistonkaan piirissä.""

  Hahhah. Eipä siellä poliitikkojen piireissä mitään ajatella, vaan kehitetään poliittiseen jargoniin lisää yliyleistäviä yleiskäsitteitä, joilla ajatteluun auenneita valkoisia tabuaukkoja sementoidaan umpeen jotta käsitepinnoilla voitaisiin kävellä kuin Jeesus vetten päällä.

  Edustuksellisessa demokratiassa poliitikkojen pitäisi edustaa tietoa ja valistusta, mutta olemme menettäneet tämän eurooppalaisella uudella ajalla syntyneen edustuksellisen demokratian. EU ei edusta eurooppalaisuutta, vaan on kielellis-kulttuuristen kansallisvaltioiden hajoamisilmiö.

  Valistusta emme tavoittele, vaan kouluissamme opetetaan nimenomaan kaavan "ei näe -- ei kuule -- ei puhu" mukaisia hyveitä.

  Todellisuudessa olemme dehumanisoimassa ihmistä. Muutumme sisältä tyhjiksi, ontoiksi, ja tyhjät poliitikot kolisevat eniten. Poliitikkoihin vetoaminen on yksi älyllinen väistöliike muiden joukossa.

  Poliitikoista, journalisteista ja juristeristeista, koulusta tai akatemioista
  ei ole mitään apua. Jos tilanteen näkee silmät auki, voi vain miettiä miten jaksaa elää.


  VastaaPoista
 4. Hallitus ryhtynee toimiin vasta kautensa loppupuolella.
  Tosin SAK voipi jo syksyllä julistaa yleislakon ja vain punavihreät hallitukset sallituiksi. Aina, kun vihreät taistoliskommunistit ja Liianderssonilaiset pääsevät valtaan on muslimi-invaasio odotettavissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalergi-suunnitelma25. toukokuuta 2024 klo 9.34

   "vihreät taistolaiskommunistit" - juuri noin, ne ovat Suomen tuho, monin tavoin!

   Poista
 5. Jospa Ruotsin tilanne rikollisuuden ja siihen liitttyvän väkivallan suhteen on vasta jäävuoren pikku lohkareen näkyvä huippu. Ja Ruotsiahan me kuuliaisina pakkorotsalaisina matkimme.

  Suos. lukemaan Roberto Savianon kirja Italian rikollisorganisaatioista (Gomorrah, löytyy myös suomennettuna), jonka toiminta kattaa suurelta osin myös ns. laillisen liiketoiminnan ja politiikkojen kelmeilyt.

  Taannoin luin uutisia Italiasta, jossa kiinalaisia vaatetehtaita toimi tuottaen laittomia kopioita. Poliisi ei voinut puuttua asiaan, koska Italian lait eivät anna siihen mahdollisuutta. Savianon kirjan luettuani selkeni se oikea syy.

  Niinpä, Suomikin osallistui italialaisten perheiden kotien kunnostukseen, koska EU.
  Italian Families are very very happy...

  VastaaPoista
 6. Poliitikot haistelevat kulloisiakin mielipide suuntauksia ja yrittävät elää niiden siivellä, paitsi silloin kun mielipide kääntyy jyrkästi kuten NATO päätöksessä kävi. Tuolloin oli huvittavaa katsoa ilmassa räpiköivää ryhmää joiden viitekehys katosi. Aikanaan tässäkin käy samalla tavalla.

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti Britannian entinen maahanmuuttoministeri Robert Jenrick teettäisi maahanmuuton ja rikollisuuden yhteydestä yhtä ansiokkaan tutkimuksen kuin hän on teettänyt johtavalla ajatushautomolla maahanmuuton ja talouskasvun yhteydestä:

  "Joukkomaahanmuutto on epäonnistunut täydellisesti Britanniassa, sillä uusi raportti kumoaa myytit talouskasvusta ja verotuksellisista eduista.

  Yhdistyneen kuningaskunnan kumulatiivinen nettomuutto 25 vuoden aikana vuoteen 1997 asti oli vain 68 000. Seuraavien 25 vuoden aikana kumulatiivinen nettomuutto oli vähintään 5,8 miljoonaa", todetaan uudessa raportissa, jonka kirjoittajana on toiminut Britannian entinen maahanmuuttoministeri Robert Jenrick ja joka paljastaa länsimaisen liberaalin valtavirran ylläpitämät myytit.

  Joukkomaahanmuutto ei ole tuonut sellaista talouskasvua, jota peräkkäiset Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukset ovat väittäneet, ja se on lisännyt paineita julkisiin palveluihin, väittää Britannian entinen maahanmuuttoministeri Robert Jenrick raportissa, joka on laadittu yhteistyössä johtavan ajatushautomon kanssa.

  Center for Policy Studiesin tällä viikolla julkaisemassa raportissa esitetään useita havaintoja, jotka kyseenalaistavat länsimaisen liberaalin narratiivin, jonka mukaan massamaahanmuutto edistää talouskasvua, tuo verohyötyjä ja on Euroopan kansojen hyväksi.

  "Viimeaikaisen maahanmuuton laajuus ja koostumus eivät ole tuottaneet merkittäviä taloudellisia ja verotuksellisia hyötyjä, joita sen puolestapuhujat ovat luvanneet, ja samalla se on aiheuttanut valtavia paineita asumiseen, julkisiin palveluihin ja infrastruktuuriin", raportissa todetaan.

  Tutkimuksessa todettiin, että nettomaahanmuuton osuus Englannin asuntovajeen 1,34 miljoonan asukkaan kasvusta viime vuosikymmenellä oli 89 prosenttia, mikä johti asuntopulaan ja asuntojen hintojen nousuun ennätykselliseen kiinteistöjen hinta-palkkasuhteeseen.

  Tutkimuksessa varoitettiin, että Britannian olisi rakennettava asunto joka viides minuutti yötä päivää, jotta se selviytyisi nykyisestä maahanmuuton määrästä. Vuosittain tarvittava 515 000 asuntoa vastaisi sitä, että Yhdistyneeseen kuningaskuntaan lisättäisiin Cardiffin kokoinen kaupunki joka vuosi.

  .

  Oheisella videolla kirjoittajat selittivät, että kumulatiivinen nettomuutto 25 vuoden aikana ennen entisen työväenpuolueen pääministerin Tony Blairin vaalivoittoa vuonna 1997 oli ollut vain 68 000. Seuraavien 25 vuoden aikana kumulatiivinen nettomuutto oli vähintään 5,8 miljoonaa.

  "Viime vuonna Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapui yhteensä 1,2 miljoonaa ihmistä. Se tarkoittaa, että yksi 60:stä nykyään Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuvasta ihmisestä on saapunut maahan vasta viimeisten 12 kuukauden aikana", videolla todetaan.

  EU:n ulkopuolisten maiden maahanmuutto Britanniaan on kasvanut räjähdysmäisesti brexitin jälkeen, mutta valtaosa uusista tulijoista ei ole tulossa Britanniaan töihin ja siten maksamaan veroja ja vauhdittamaan taloutta. Vain 15 prosenttia Euroopan unionin ulkopuolelta viimeisten viiden vuoden aikana saapuneista tuli työviisumilla.

  Kovaa puhetta sisältävässä videossa paljastui myös, että Britannian väestö kasvoi 8 miljoonalla ihmisellä vuosina 2001-2021, joista 7 miljoonaa johtui massamaahanmuutosta.
  ...
  Raportissa todetaan, että massamaahanmuutto "ei ole johtanut merkittävään BKT:n kasvuun henkeä kohti" ja että se on lisännyt paineita kriittiselle infrastruktuurille "teistä yleislääkäriasemiin".

  Siinä esitettiin myös yksityiskohtaisia tietoja maahanmuuton laadun eroista eri puolilla maailmaa ja korostettiin, että Lähi-idästä, Pohjois-Afrikasta ja Turkista tulevat maahanmuuttajat ovat "lähes kaksi kertaa todennäköisemmin taloudellisesti passiivisia kuin Yhdistyneessä kuningaskunnassa syntyneet".

  Samoin Somaliasta ja Pakistanista kotoisin olevat maahanmuuttajat maksavat yleensä neljästä yhdeksään kertaa vähemmän tuloveroa kuin Kanadasta, Singaporesta ja Australiasta kotoisin olevat.
  (Jatkuu seuraavassa kommentissani)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Jatkoa edelliseen kommenttiini:)
   Raportissa esitettiin 30 toimenpidesuositusta, jotka hallituksen olisi toteutettava joukkomaahanmuuton hallinnan takaisin ottamiseksi, mukaan lukien tiukemmat säännöt ulkomailla opiskelevien oikeuksista jäädä Britanniaan opintojensa päätyttyä.
   ...
   Muita suosituksia olivat muun muassa vuosittaisen ylärajan asettaminen viisumeille tietyillä aloilla, kuten terveydenhuollossa ja sosiaalihuollossa, jotka tarjoavat tyypillisesti alhaisempia palkkoja ja houkuttelevat maahanmuuttajia ottamaan nämä työpaikat vastaan tullakseen Britanniaan, kansallisen sitoumuksen vahvistaminen nettomaahanmuuton palauttamiseksi kymmenien tuhansien henkilöiden historialliseen normaaliin tasoon sekä pula-ammattiluettelon poistaminen, joka vapauttaa tietyt ulkomaiset hakijat tiukemmista viisumikriteereistä.

   Jenrick selitti raporttia kommentoidessaan, kuinka hän oli eronnut maahanmuuttoministerin tehtävästä viime vuoden joulukuussa, koska hän "kieltäytyi olemasta jälleen yksi poliitikko, joka rikkoi lupauksensa maahanmuuton vähentämisestä".

   Erottuaan Jenrick mainitsi hallituksen Ruanda-politiikan pääasiallisena syynä lähtöönsä ja väitti, että lainsäädäntö ei mennyt tarpeeksi pitkälle eikä sillä pystyttäisi tehokkaasti vähentämään laitonta maahanmuuttoa Britanniaan.

   "Kolme vuosikymmentä jatkunut massamaahanmuutto on tuottanut Britannian kansalaisille täydellisen pettymyksen. KUSTANNUKSET ON PEITELTY[kuten Suomessa!] Tässä on totuus, joka on kerrottava", Jenrick lisäsi.

   Translated with DeepL.com (free version)
   https://rmx.news/article/mass-immigration-has-utterly-failed-britain-as-new-report-debunks-myths-of-economic-growth-and-fiscal-benefits/


   Poista
  2. Jenrick'in toimesta toimesta tehty raportti olisi erittäin aiheellista luettavaa Suomessa mm. poliitikoille ja varsinkin vasemmalla laidalla oleville ja Ylen toimittajille, varsinkin viherpunikeille.
   Helsingin-Brysselin Pravda sensuroi kaiken tuollaiseen liittyvän, koska olisi EU-diktatuurin Coudenhove-Kalergi -suunnitelman toteuttamista häiritsevää.

   Poista
 8. Tulijat aiheuttavat ongelmia. Tämän jokainen järkevä ihminen ymmärtää.

  Mallorcalle ja Ibizalle odotetaan massaturismin vastaisia mielenosoituksia.
  Huudellaan tulijoille ”Turisti, mene kotiin”. Eikö tämä ole aivan hirveää, kauheaa, rasismia jne jne. Ainakin "hyvien" ihmisten mielestä.

  Vai onko niin, että paikallisilla asukkailla on oikeus puolustaa kotimaataan ja asuinsijaansa?
  Vähän samaan tapaan kuin me puolustamme omaa maatamme?

  Minusta tässä on hyvä esimerkki siitä, että täytyy tapahtua herätys.
  Kansainvaellusten ratkaisu ei ole se, että jokin toinen alue täytetään kun nuorsisopullistuma/elintasopakolainen lähtee kotikonnuiltaan liikkeelle.
  Kaikki tämä hypetys "turvapaikanhakijoista", ihmisoikeuksista yms. on pelkkää valhetta, joita typerät hyödylliset idiootit suoltavat suustaan.
  Se mitä tällä hetkellä on käynnissä - on elintasopakolaisten kansainvaellus kohti Eurooppaa ja heidän mukanaan tulee isoja ja vakavia ongelmia kuten tämäkin kirjoitus osoittaa.

  Tätä vastaan tulee nousta kuten Mallorcalla ja Ibizalla on tehty. Aloittaa voi äänestämällä EU-vaaleissa.

  IL tänään

  ”Turisti, mene kotiin” – Matkailuraivo iski suomalaisten suosikkikohteisiin, näin kommentoi tutkija

  Mallorcalle ja Ibizalle odotetaan massaturismin vastaisia mielenosoituksia. Tutkijan mukaan paikallisten ahdinko monissa suomalaisten suosikkikohteissa käy yhä tukalammaksi.

  https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9d667619-d2dd-4ed5-9cd4-7ac8caf26fd9

  PS. Ei ole pitkä aika kun uutisoitiin "siirtolaisten" massarantautumisista Kanarian-saarille. On vain ajan kysymys milloin ne saaret ovat asuinkelvottomia kuten Lesbos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantaväestölle asuinkelvottomia ovat myös monet alueet esim. Ruotsissa. Suomessa Vantaalta väestöä muuttaa muualle Suomeen.

   Poista
  2. Vantaan talous on suurissa vaikeuksissa. Eikö se maahanmuutto ollutkaan rikkaus ja voimavara; työvoimaa ja veronmaksajia kun on vuosi vuodelta enemmän? Ruotsinkin talous on paremmalla tolalla kuin Suomen ja sen sanotaan johtuvan juuri maahanmuutosta. Mikä tässä yhtälössä ei nyt oikein natsaa?

   Poista
  3. "Mikä tässä yhtälössä ei nyt oikein natsaa?"
   Kysymys voidaan asettaa toisinkin:
   Kuinka paljon nykyistäkin paremmalla tolalla Ruotsin talous olisi ilman em. "rikkautta ja voimavaraa"? Viittaan edellä klo 10.51 antamaani kommenttiin Britannian entisen maahanmuuttoministeri Robert Jenrick'in teettämästä tutkimuksesta.

   Poista
 9. Elämme kuin jossain hullujen huoneessa. Elintasopakolaisten kansainvaellus Eurooppaan on jatkunut jo pitkään ja sen kuin kiihtyy.

  Omien kansalaistemme joukosta löytyy edelleen hyödyllisiä idiootteja, jotka suu vaahdossa toitottavat, että meitä sitoisi jotkut ikivanhat sitoumukset, joilla ei enää ole mitään legitimiteettiä.

  Näiden kv. sopimusten johdosta mukamas meillä ei olisi edes oikeutta puolustaa itseämme? Eihän se näin ole.

  Totta kai meillä on oikeus puolustaa itseämme tunkeilijoita vastaan - ongelmana vaan ovat heikot ja yksinkertaiset poliitikot, jotka eivät uskalla puolustaa maataan - sekä heidät "valtaan" äänestäneet äänestäjät.

  Jos kaipaatte elämää rikollisten jengien hallitsemassa maailmassa, muuttakaa Haitiin.
  Jos haluatte säilyttää Eurooppalaisen kulttuurin ja elämäntavan - käyttäkää järkeänne.

  VastaaPoista
 10. Suomalaisten kasipallojen ja ananaspäiden aseistaminen Ruotsin kautta on jo käynnissä. Ruotsin rikollisille aseet tulivat Balkanilta ja niitä riittää.
  Ruotsin vastainen maaraja pohjoisessa on valvomaton joten on äärimmäisen helppoa tuoda aseet Suomeen ja näin on jo tehty.

  VastaaPoista
 11. Yle eilen

  Huumausainekauppa työllistää poliisia Lounais-Suomessa – myyjät varustautuvat asiakkaan kohtaamiseen jopa ampuma-aseella

  Ylikonstaapeli Janne Aro-Heinilä kertoo, että tapauksia on joka puolella Lounais-Suomea, ei vain suurissa kaupungeissa.
  Jokaisessa lähiössäkin on omat myyjänsä.

  https://yle.fi/a/74-20090155

  Artikkelista poimittua

  Huolta poliisissa herättää myös se, että myyjät ottavat mukaan turvaksi kaupantekotilanteisiin erilaisia aseita.

  – Tuntemattomat henkilöt sopivat tapaamisen jonkun alustan kautta. Henkilöt pelkäävät, että joko ostaja tai myyjä huijaa, pyrkii varastamaan tai ryöstämään. Entistä enemmän ihmiset kantavat mukanaan puukkoja, laittomia kaasusumuttimia, lyömäaseita, sähkölamauttimia tai ampumaseitakin, kertoo Aro-Heinilä.

  Hän pohtii, että välttämättä henkilöillä ei ole tarkoitus vahingoittaa ketään, mutta asetta voidaan käyttää harkitsematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei taida porukka ymmärtää. Ruotsista valuu aseita sellaisten käsiin jotka eivät tajua niiden tehoja. Samoinhan on käynyt sveduatanian puolella.
   Apina saa käsiinsä vaikkapa AK-47:n ja on voimansa tunnoissa.
   Sen lipas tyhjenee 3,2 sekunnin sisään ja tulos ei ole hyvä.

   Poista
  2. Mitempä porukka voisi ymmärtää, kun niille on opetettu yliopistossa kaikkien ihmisten aivan kaikkialla olevan aivan samanlaisia, aivan samanlaisia, aivan samanlaisia paitsi suomalainen mies, joka on huonompi kuin kaikki muut.

   Poista
  3. Ja pikimusta neekeriäijä on parempi kuin kaikki muut, ainakin viherkommari-ämmille.

   Poista
 12. Niin sanottua "kunniaväkivaltaa" Itä-Uudenmaan alueella

  HS tänään

  Teinille haluttiin ”antaa opetus”, pahoinpideltiin oman kotitalonsa rappukäytävässä

  https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010450137.html

  Tapahtuma-aikaan 16-vuotias poika sekä 19-vuotias mies pahoinpitelivät teinipojan Vantaalla viime vuoden tammikuussa.

  Tekijöistä nuorempi oli sopinut tapaamisen ikätoverinsa kodille. Tarkoitus oli tekijöiden mukaan selvittää tapausta,
  jossa 16-vuotias poika oli loukannut 19-vuotiaan syytetyn pikkusiskoa.

  Uhri luuli tapaavansa vain ikätoverinsa, mutta kohtasikin kotitalonsa ovella myös vihaisen isoveljen.

  Kaksikko alkoi lyödä uhria ja potkia tätä polvella. Uhri kaatui maahan ja vielä silloinkin syytetyt jatkoivat uhrin pahoinpitelyä.
  Tilanne keskeytyi, kun uhrin isä saapui paikalle.

  Paetessaan paikalta tekijät veivät mukanaan uhrin taskusta pudonneet nuuskakiekot sekä matkapuhelimen.

  VastaaPoista
 13. Kyllä me kantasuomalaisetkin hallitsemme huumekaupan käynnin. (Ainakin jos jotain voi päätellä nimistä "Katiska 2 " oikeudenkäynnissä.
  Jossain tv ohjelmassa haastateltiin Meksikossa paria työntekijää amerikkalaiselta jääkaappi tehtaalta, joka oli rajanläheisyydessä. Nainen sanoi että tehtaalla ei ole kuin heitä vanhoja työläisiä, koska kukaan nuori ei sinne tule töihin.
  Nuoret saavat yhdestä pienestä huumekaupasta saman verran rahaa, kuin he tehtaalla kuukauden työstä.
  Joten eiköhän se ole niin, että raha ohjaa mitä tehdään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Joten eiköhän se ole niin, että raha ohjaa mitä tehdään !"
   Vaikka nyt poikkean varsinaisesta aiheesta, niin lainaan pätkän erästä artikkelia tai itseasiassa artikkelisarjaa:
   ""Suomen Pankki vahvistaa julkaisuissaan “Raha ja luotto rahapolitiikassa” sekä “Lyhyt johdatus rahaan“, että uutta rahaa syntyy, kun yksityiset pankit myöntävät lainoja asiakkaille. Pankeille on annettu lupa luoda rahaa tyhjästä. Vain noin viisi prosenttia kierrossa olevasta rahasta ei ole yksityispankkien luomaa velkaa. Rahaa häviää kierrosta, kun velkoja maksetaan takaisin. Mutta velkaan liittyy myös korko. Kun korko alkaa juosta, asiakkaiden velat pankeille kasvavat alkuperäistä lainaa suuremmiksi. Tämä johtaa siihen, että maailmassa on aina enemmän velkaa kuin kierrossa olevaa rahaa. Pankkien nykyinen ylivalta perustuu juuri korkoon.

   Korko aiheuttaa sen, ettei kaikkia velkoja voida koskaan maksaa.Koron avulla yhteiskunta pakotetaan ottamaan jatkuvasti uutta velkaa, jotta vanhoja lainoja voidaan lyhentää. Noidankehä on valmis. Korko on tuloa pankeille mutta menoa kaikille muille yhteiskunnan toimijoille, kuten yrityksille, valtiolle ja kuluttajille.

   Korko-orjuuden vallitessa koko yhteiskunta joutuu velkaantumaan loputtomasti yksityisille pankeille välttääkseen konkurssin. Yritykset, valtio ja kuluttajat eivät kykene toimimaan ilman rahaa, joten raha on poliittisen vallan korkein muoto. Kun rahanluontimonopoli on yksityisillä pankeilla eikä valtiolla, ei poliittinen valta ole kansalla vaan finanssimiehillä, joiden myöntämistä lainoista koko yhteiskunta on riippuvainen.

   Globalisaatio – kilpajuoksu pohjalle

   Kuten artikkelisarjan viidennessä osassa totesimme, sopimus Euroopan unionista pakottaa myös Suomen rahoittamaan julkisia hankkeitaan yksityisten pankkien myöntämillä luotoilla sen sijaan, että Suomen keskuspankki painaisi omaa itsenäistä valuuttaa. Näin myös Suomen valtio on alistettu pankkiirien korko-orjaksi. Valtionvelan korko ja pankkiirien sanelemat maksuehdot määräävät suomalaisen politiikan reunaehdot.

   Suomen “itsenäisyys” on kuollut kirjain, sillä tärkeissä poliittisissa kysymyksissä valta ei ole hallituksellamme vaan ulkomaalaisilla finanssiyhtiöillä, luottoluokittajilla sekä pankkilobbaajien alistamalla Euroopan komissiolla.

   Korko-orjuus on luonteeltaan kansainvälistä. Pankkiirit ovat kautta historian olleet globalisaation edelläkävijöitä ja kansallisten rajojen vihollisia. Talouden globalisaatio on ollut siunaus pankkiireille ja katastrofi kaikille muille. Kansainvälistyminen on synnyttänyt ilmiön, joka tunnetaan “kilpajuoksuna pohjalle” (Race to the Bottom). Kilpajuoksu alkaa asetelmasta, jossa jokainen valtio pyrkii houkuttelemaan mahdollisimman paljon ulkomaalaisia investointeja, jotta korkoon perustuvan yksityisen rahajärjestelmän synnyttämä velkataakka ei ajaisi maata vararikkoon.

   Käytännössä ulkomaalaisia investointeja houkutellaan tekemällä valtiosta mahdollisimman “kilpailukykyinen” ulkomaalaisten suuryritysten silmissä. “Kilpailukyky” merkitsee halpaa työvoimaa, surkeita työehtoja sekä hampaattomia kuluttajansuoja- ja ympäristölakeja. Mitä enemmän valtion lainsäädäntö ja työmarkkinat muistuttavat kehitysmaata, sitä houkuttelevampi se on ulkomaalaisten suuryhtiöiden ja sijoittajien kannalta. Tätä tarkoitetaan “pohjalla”, johon “kilpajuoksu” kohdistuu. Matalat palkat, surkeat eläkkeet sekä olemattomat ympäristö- ja laatuvaatimukset nimittäin merkitsevät suuryhtiöille matalia kuluja – eli suuria voittoja.

   Kun suomalaiset poliitikot vaativat mediassa “kilpailukykyisempiä työmarkkinoita”, tahtovat he todellisuudessa tehdä Suomesta kehitysmaan, jossa oikeutensa menettäneet työntekijät raatavat ulkomaalaisten isäntiensä hyväksi minimipalkalla. Poliitikot palkitaan Suomen kurjistamisesta rahakkaalla urakehityksellä eli hyväpalkkaisilla asemilla monikansallisissa yhtiöissä ja poliittisissa järjestöissä."

   Lähdettä en uskalla antaa, koska tämä kommentti, aikaisemman kokemuksen perusteella, katoaa sillon hiljaa sensuuriin!

   Poista
  2. No niin, tulihan sieltä ne han-suomalaisetkin! Paraneeko tilanne kun ulkomailta hankitaan lisää porukkaa, joka ei kunnioita lakeja ja jonka konstit saada rahaa ja vaikutusvaltaa ovat ennennäkemättömiä tässä maassa?

   Poista
 14. Maahan ei pidä ottaa yhtäkään pakolaista, ennen kuin kantaväestön leipäjonot käyvät tarpeettomiksi. Eikä loisia sittenkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsin aiheellinen muistutus.
   Varsinkin viher- ja muita kommareita kiinnostaa vain maahamme asylum-taikasanalla tunkeutuneiden "ihmisoikeudet", lue: oikeus nauttia kantasuomalaisten veronmaksajien piikkiin otetulla ULAKOMAANVELALLA rahoitettua auvoista sosiaaliturvaa -
   kantasuomalaiset vähäosaiset ja puolustuskyvyttömät ovat noille "ihmisoikeus"-narsisteille yhdentekeviä.

   Poista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!