maanantai 21. marraskuuta 2022

Lisää rahaa etelään - vastikkeeksi syyrialaisia, afgaaneja ja turkkilaisia

YK:n uusin ilmastokokous osoittautui merkittäväksi voitoksi kehitysmaille. Näin siksi, että ne onnistuivat luomaan uuden instrumentin rahavirtojen ohjaamiseksi pohjoisesta etelään. 

Tämä oli melkoinen yllätys, sillä tällainen rahasto ei ollut alkujaan edes kokouksen asialistalla. Eivätkä länsimaat alun alkaen olleet suostuneet edes harkitsemaan moista pahimmillaan loputtomia maksuvelvoitteita sisältävää automaattia. 

Kysehän on nimittäin rahastosta - josta MTV3:n mukaan - korvataan "monenlaisia ja -laajuisia ilmastovaikutuksia, kuten äkkitulvien mukanaan viemiä siltoja ja koteja sekä merenpinnan nousun vuoksi katoamisuhan alla olevia kulttuureita ja kokonaisia saarivaltioita". Siten tämän rahaston kautta olisivat tänä vuonna tulleet korvattaviksi esimerkiksi Pakistanin tulvat tai Somalian nälänhätä.

Tämän rahaston potentiaalia kuvasi Sitran asiantuntija, joka mainitsi, että "en tiedä, korvaako mikään rahamäärä niitä ilmastotuhoja, joita tullaan näkemään". Nähtäväksi siis jää, minkälaisen laskun suomalainen veronmaksaja lopulta kuittaa nyt perustetun rahaston kautta.

* * *

Samaan aikaan kehitysmaalaisten kansainvaellus EU:n alueelle on jälleen kiihtymässä. Helsingin sanomien mukaan "tulijamäärät ovat korkeimmillaan sitten vuoden 2016. Eurooppaan yrittää erityisesti syyrialaisia, afgaaneja ja turkkilaisia. He tulevat etenkin Länsi-Balkanin reittiä, jolla oli lokakuussa 22 300 laitonta rajanylitystä."

Jos ja kun Suomi saa osansa tästä ihmismassasta, on edessä jälleen yhteiskunnan muuttuminen samaan suuntaan kuin vuoden 2015 maahanmuuttoryntäyksen jälkeen on käynyt. Tästäkin aiheesta HS mainitsi kertoessaan lauantai-iltana tapahtunueesta alaikäisten välisestä vakavasta väkivaltarikoksesta. 

Tekojen aikana Turun Majakkarannassa oli noin 20 nuorta, mutta tapaukseen liittyvä tutkinta on vielä alkuvaiheessaan. Tässä vaiheessa tutkintanimikkeet sisältävät kaksi tapon yritystä sekä törkeän pahoinpitelyn. 

Samaan kehityssuuntaan liittynee toinenkin HS:n uutinen, jonka mukaan "poliisi otti kiinni 15 huumerikoksista epäiltyä Helsingissä... Rikosnimikkeinä esitutkinnassa ovat muun muassa törkeä huumausainerikos, huumausainerikoksia ja useita maahantulokiellon rikkomisia."

Toisin sanoen tämäkin aamu kertoi, että Suomi on vahvasti Ruotsin tiellä, eikä tämän tien loppua ole näköpiirissä. Päinvastoin, sille haetaan lisävoimaa EU:n löperöstä maahanmuuttopolitiikasta. Eikä tämä kehitys tule pysähtymään ennen kuin olemme korviamme myöden samassa suossa, joka lopulta herätti ruotsalaiset ja tanskalaiset.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Strong statement or intellectual dishonesty in COP27?
Kehitysmaalaisten määrä Välimerellä on jälleen kasvussa
Luoja varjelkoon Suomea Ruotsin kohtalolta

22 kommenttia:

 1. Ruotsissa alkoi muutos tapahtua vasta tämän vuoden vaalien jälkeen kun Ruotsidemokraatit (Sverigedemokraterna) saivat ääniä eikä muut puolueet enää pystyneet väistämään sen haittamaahanmuuttoon liittyviä näkemyksiä.

  Sama on Suomessa. Vasta kun Perussuomalaiset saavat riittävästi ääniä eduskuntavaaleissa, alkaa täälläkin muutos tapahtumaan.
  Miksi näin? Koska Perussuomalaiset ovat ainoa vakavasti otettava puolue Suomessa, mikä vastustaa haittamaahanmuuttuoa ja sen mukanaan tuomia ongelmia.

  Tässä alla artikkeli ja video, joka kannattaa katsoa. Ei poliisi turhaan kerro näistä asioista.

  MTV uutiset 18.11.2022

  Nuorten tekemissä ryöstöissä valtava kasvu – uhreilta viedään kengätkin jalasta

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nuorten-tekemissa-ryostoissa-valtava-kasvu-uhreilta-viedaan-kengatkin-jalasta/8571316

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MTV uutiset tänään

   Kymmenen nuorten tekemään katuryöstöä kolmessa viikossa Tampereella – näin poliisi selittää ilmiötä

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kymmenen-nuorten-tekemaan-katuryostoa-kolmessa-viikossa-tampereella-nain-poliisi-selittaa-ilmiota/8575796

   Artikkelista poimittua

   Sisä-Suomen poliisille on tehty elokuun jälkeen yli 20 rikosilmoitusta liittyen Tampereen alueella katuryöstöihin.
   Epäillyistä rikoksista kymmenen on tapahtunut marraskuun aikana ja tekijöinä on nuoria henkilöitä.
   ...
   ...
   Tekijöitä useampi

   Rikoksista epäillyt tekijät ovat poliisin mukaan nuoria, arviolta 15–20-vuotiaita ja heitä on tilanteissa tyypillisesti kahdesta neljään.
   Monessa tapauksessa tekijät ovat naamioituneet kommandopipolla tai kasvojen eteen vedetyllä huivilla. 

   Samantyyppisten katuryöstöjen yleistymisestä on tiedotettu aikaisemmin syksyllä useita kertoja eri puolilta Etelä-Suomea.
   -----------------------

   Onko ym. ongelman ratkaisu tässä?

   IL tänään

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a23096e7-cebc-405f-b2fe-cb1bc56ac2e4

   Artikkelista poimittua

   Joukko turvallisuusalan ammattilaisia ovat tehneet kansalaisaloitteen, jonka mukaan suojelu tulisi saada yhdeksi aseluvan myöntämisperusteeksi,
   jotta tavallinen kansalainen voisi kantaa mukanaan käsiasetta itsepuolustusta varten. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle.

   Aloitteen tekijöiden mielestä yhteiskunta ei kykene suojelemaan erityisen suojelun tarpeessa olevaa yksittäisiä kansalaisia Suomessa.

   Poista
  2. Yle tänään

   Joukko turva-alan ammattilaisia haluaa palauttaa kansalaisille oikeuden kantaa itsepuolustusasetta

   https://yle.fi/a/74-20004565

   Poista
  3. Jos me katsomme asiaa ilman kuviteltuja "ruumiskasoja" niin lakihan on käytännössä sopimus jolla määrittelemme sen kuinka yhteiskunta pyörii. Sopimuksessa (tässäkin) on kaksi osapuolta eli maksaja ja tuottaja. Veronmaksajat maksavat yhteiseen kassaan ja hallinto huolehtii maksusta palveluntuottajille. Nyt on päässyt käymään niin, että yksi palveluntuottaja (poliisi) on tyrinyt keskeisessä tehtävässään eli turvallisuuden tuottamisessa. Epäonnistuminenhan on aika klassinen, ensin kielletään ongelmat ja myönnetään vasta kun puntit kastuu... Me voimme nähdä tuon lakialoitteen reklamaationa, johon poliisin oletetaan vastaavan asiallisesti.
   Kuitenkin nyt näyttää siltä, että kyseinen rekkula ei jää viimeiseksi ja lopulta maksaja ottaa tuon turvallisuuden tuottamisen omiin käsiinsä (tai voi myös teoriassa hakea toisen tuottajan). Poliisihallituksen käsissä on nyt se haluavatko he olla kunniattomia paskiaisia vai vastuunsa kantavia johtajia. Jos he haluavat olla kunniattomia paskiaisia he jäävät roikkumaan virkoihinsa tai pakkaavat reppunsa ja "painuvat yöhön" eivätkä palaa.
   Jos he haluavat olla vastuunsa tuntevia johtajia he tukevat aloitetta ja siitä seuraavia lakeja, ennenkuin jättävät tehtävänsä.
   Valinta on yksin pohan johdon, eivätkä he voi mitenkään muutoin vaikuttaa poliisin tärkeimpää tulosmittariin eli kansalaisten luottamukseen poliisia kohtaan...
   - Raksaäijä-


   Poista
 2. Taisin viime viikolla kirjoittaa rahojen valimisesta gepardihatuille. Sama ralli siis jatkuu. Raha on vain helposti irtoava laastari, kun perussyy on se helvetillinen väestönkasvu Afrikassa ja Aasiassa. Kiinaraiset kalastaa meret tyhjiksi. Paha sitä on rahalla korvata kun kalaa ei enää ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusongelma Afrikassa ei ole ilmastonmuutos vaan väestönkasvu, josta ei tainnut olla sanaakaan ilmastokokouksessa, ja varkaus. Afrikkaan ei pitäisi antaa yhtään mitään, koska kaikki varastetaan. Seuraavassa on hyvää analyysia asiasta https://areomagazine.com/2022/11/01/criminal-kleptocrats-and-the-looting-of-africa/

   Poista
 3. Mutta hei, muistakaa että jos suomalaisia olisi jotain 1,4 miljardia kertaa nykyistä enemmän, niin tarvittaisiin 3,6 maapalloa! Syyllisiä siis ollaan ja maksetaan tyytyväisinä velkaamme pois ja otetaan tänne lois... anteeksi rikastuttamaan asiansa paskoneiden valtioiden ylijäämäväestö.

  VastaaPoista
 4. Millä helvetin valtuuksilla tuo kokous toimi? Menevät lupamaan toisten rahoja kysymättä maksajilta lupaa. Ei tällainen peli vetele.

  Tämä valkoisen Euroopan systemaattinen tuhoaminen on ilmiselvää. Keiden tavoitteena on tuhota valkoiset valtiot? Keillä siihen on motiivi ja mahdollisuus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kuka sitten maksaa laskut?

   Poista
  2. Maria Ohisalo oli paikalla, eikä hän ollut lainkaan tyytyväinen rahamääriin, joita syydetään kehitysmaakankkulan kaivoon, vaan olisi halunnut moninkertaisen määrän ilmastohihhulointiin.

   Poista
  3. Täytynee harkita äänestääkö vihreitä vai jotain puoluetta/ehdokasta, joka ajaa Suomen ja suomalaisten asioita.

   Poista
  4. Klaus ja The Great Reset.
   https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Klaus_Schwab

   Poista
 5. Niinkö, että länsimailla on jokin korvausvelvollisuus kehitysmaille ilmaston luonnollisesta muutoksesta? Jos voitaisiin kiistatta osoittaa, että länsimaiden 'päästöt' jotenkin nopeuttavat tai jyrkentävät ko muutosta, niin korvauksista voitaisiin edes keskustella - mutta kun sellaista näyttöä ei ole. Onhan IPCC sitä näyttöä hakenut jo rapiat kolmekymmentä vuotta, mutta huonolta näyttää.

  VastaaPoista
 6. Onhan tämä nyt hölmöläisten hommaksi muuttunut.
  Maapallon ongelma on väkimäärä / väestön holtitonkasvu. Maapallon ongelmien syyksi väitetään liika hiilidioksidipitisuutta!! Todisteeksi esitetään mallinnusta, jossa lähtöoletuksena on, että hiilidioksidimäärän nousu nostaa lämpötilaa. Mallinnuksen yllättävä tulos on, että hiilidioksidimäärän nousu nostaa lämpötilaa. Tämän perusteella ratkaisuksi esitetään lisärahaa kehitysmaille. Lisäraha otetaan mailta, jotka jollain tapaa hoitavat asiansa kunnolla. Jos valtiolla ei ole rahaa jäänyt yli budjetista, niin sitten valtio ottaa lainaa, jotta se voidaan antaa se kehitysmaille erilaisiin projekteihin väkimäärän lisäämiseksi. Lopputuloksena ylijäämä ihmiset kehitysmaista lähtevät ”rikkaisiin” maihin kuormittamaan sekä luontoa että taloutta. Muutoin edellä mainittu pyörä pyörii uudelleen ja uudelleen.

  VastaaPoista
 7. Ihmismäärähän se on ongelma maapallolla. Siihen auttaa vain syntyvyyden vähentäminen eli syntyvyyden säännöstely.
  Jostain kumman syystä annetaan kehitysmaiden lisääntyä holtittomasti eikä välitetä sen aiheuttamista ongelmista vaan maksetaan lisää ja taas maksetaan lisää.
  Ratkaisu on se, että maksujen ehdoksi laitetaan syntyvyyden säännöstely.
  Jos ei kelpaa, ei maksua, ruoka-apua jne.
  Saa valita!

  VastaaPoista
 8. Ohessa Pakistanin viimeisen tulvan juurisyy:
  https://perhapsallnatural.blogspot.com/2022/09/

  VastaaPoista
 9. MTV uutiset tänään

  Poliisi: Turun puukotusten syynä kosto, kohteena täysin väärät nuoret

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poliisi-turun-puukotusten-syyna-kosto-kohteena-taysin-vaarat-nuoret/8576028

  Artikkelista poimittua

  Turun Majakkarannassa tapahtui lauantaina vakava väkivaltarikos. Poliisi tulee esittämään kahta nuorta vangittavaksi epäiltynä tapon yrityksestä.

  Esitutkinnan perusteella tekojen taustalla oli kostomotiivi, mutta kostoaikeet kohdistettiin vääriin henkilöihin.

  Poliisi kertoo tilanteen eskaloituneen nopeasti. Noin kymmenen hengen seurue jäi bussin kyydistä Majakkarannan kohdalla ja
  hyökkäsi varoittamatta sekä ilman syytä paikalla olleiden nuorten kimppuun.
  ...
  ...
  Lounais-Suomen poliisi on rikosasioiden selvittelyn vuoksi ollut tänä vuonna tekemisissä jo yli tuhannen nuoren kanssa.

  VastaaPoista
 10. Professori voi lisätä otsikon listaan myös irakilaiset, MTV uutiset tänään:

  Kunniaväkivaltaan liittyvä lainsäädäntö puuttuu Suomesta täysin – "Tämä on ensimmäinen henkirikostapaus"

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kunniavakivaltaan-liittyva-lainsaadanto-puuttuu-suomesta-taysin-tama-on-ensimmainen-henkirikostapaus/8575672

  Artikkelista poimittua

  Helsingin hovioikeus alkoi maanantaina käsitellä viime vuoden keväällä Vihdin Nummelassa tapahtunutta kunniamurhaa.
  Käräjäoikeus tuomitsi puolisonsa surmanneen 37-vuotiaan miehen vuosi sitten elinkautiseen vankeuteen.
  Käräjäoikeuden mukaan teossa oli kunniaväkivallan piirteitä.
  ...
  ...
  Useimmiten kunniaväkivalta kohdistuu tyttöihin ja naisiin, nuoriin, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin, sekä uskontokunnista ja avioliitoista eroon pyrkiviin.

  Jo aiemmin vuonna 2019 mies oli pakottanut naisen matkustamaan Irakiin, jossa hänen sukulaistensa oli tarkoitus tappaa hänet, sillä mies oli sanonut vaimon sukulaisille tämän olevan ”huono nainen.” Tuolloin nainen onnistui täpärästi pakenemaan.

  VastaaPoista
 11. IS tänään

  Järkyttävä kertomus nuorten pahoin­pitelystä leviää Twitterissä – poliisi vahvistaa: Tutkitaan törkeänä ryöstönä

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009216432.html

  Artikkelista poimittua

  Tunnettu juustokauppias Laura Salonen kertoo Twitterissä kauhunhetkistään, joita hän koki lauantaina Helsingin Tapanilassa, lähellä Tapanilan asemaa.
  Salonen kertoo nähneensä, kun kaksi poikaa hyökkäsi kolmannen pojan kimppuun. Näkemäänsä Salonen kuvailee ”silmittömäksi väkivallaksi”.

  – Yritin mennä viereen huutamaan niin kovaa kuin pystyin. Yksi pojista kaivoi puukon esille ja jähmetyin, Salonen kertoo Twitterissä.

  Salonen kertoo poikien lähteneen juoksemaan teräasetta heiluttanutta poikaa karkuun, jolloin Salonen soitti hätäkeskukseen.

  – Joka suunnasta alkoi ilmestymään mustiin pukeutuneita poikia valmiina tappelemaan.
  Yritin selostaa häkeen (hätäkeskukseen) monta heitä on ja mitä tapahtuu, Salonen kirjoittaa.
  ...
  ...
  Ryöstöä pidetään törkeänä, jos käytössä on ollut esimerkiksi ampuma-ase tai teräase.

  VastaaPoista
 12. Onko siis mustiin pukeutunut poika uuskielinen nimitys partasotalapsen jälkikasvulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko poika tai nuori. Nuoriso on vuoden 2015 jälkeen muuttunut kummallisesti väkivaltaisekis rosvojoukoksi.

   Poista
 13. Yle 22.11.2022

  Turun koulutoimessa poikkeuksellista väkivaltaa jopa päiväkoteja myöten

  Turun kasvatus- ja opetusjohtaja Timo Jalonen on huolissaan lisääntyvästä väkivallasta.

  https://yle.fi/a/74-20005490

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!