tiistai 18. toukokuuta 2021

Uusi kehitysmaalaisten kansainvaellus käynnistyi rytinällä

Koronapandemian alkaessa hellittää on myös kehitysmaalaisten kansainvaellus kohti EU:n lihapatoja kiihtymässä. Ylen yhden uutisen mukaan neljä päivää sitten rantautui Italian Lampedusan saarelle 1 400 paremmasta elämästä haaveilevaa. Ja saman median toisen uutisen mukaan Espanjan Ceutalle saapui 2 700 maanosamme hyvinvoinnista osalliseksi pyrkivää - kyseessä on kaikkien aikojen päiväennätys.

MTV3 puolestaan muistutti meitä siitä, mitä kehitysmaalaisten kansainvaelluksesta seuraa meille eurooppalaisille. Sen jutun mukaan Ruotsissa on jälleen poltettu kymmeniä autoja ja jopa poliisiasema on joutunut hyökkäyksen kohteeksi. 

Samainen media kommentoi myös somalijengin viime maaliskuussa tekemää väkivallantekoa Pikku-Huomalahdessa. Jutun mukaan rikollisporukka saattaa päästä ilman rangaistuksia rankasta teostaan, mikäli vain kaikki tekijät osaavat pitää loppuun asti suunsa kiinni. 

Eikä siinä kaikki. Kyseinen porukka saisi siinä tapauksessa vielä koppikorvauksia, eli eräänlaisen palkkion rikoksestaan. Syynä tähän on se, ettei suomalaisessa oikeusvaltiossa ole tapana rangaista ketään ilman vahvaa näyttöä - eikä etenkään kaikkia epäiltyjä jonkinlaisena joukkorangaistuksena. 

Edelle referoimani uutiset luettuani jäin kauhulla ajattelemaan Suomen tulevaisuutta, jos uusi kehitysmaalaisten joukko löytää tiensä suomalaisen sosiaaliturvan pariin. Ja miksipä ei löytäisi, koska täällä jo olevat ns. humanitaariset maahanmuuttajat ovat kyllä viestineet kotimaihinsa hyvistä oloistaan täkäläisten veronmaksajien varoilla.

Tässä tilanteessa olisi aika myös suomalaisen vihervasemmiston eli Sanna Marinin (sd) hallituksen olla hereillä ja huolehtia humanitaarisen maahanmuuttoaallon pysähtymisestä rajallemme. Lienee kuitenkin varmaa, ettei tämä toiveeni toteudu, vaan valtioneuvosto päinvastoin huolehtii siitä, että Suomi ottaa jälleen kerran maksettavakseen yhden erän olemattoman "suomalaisen imperialismin" taakkaa.

Ja samalla tekee Suomesta yhden pykälän verran epäjärjestyneemmän ja turvattoman yhteiskunnan, jossa maahanmuuttajajengit valtaavat Ruotsin mallin mukaan omia reviirejään, joihin virkavallan tosiasiallinen kontrolli ei enää ulotu.

Muistutan kuitenkin sinua, arvoisa lukijani, että voit esittää oman protestisi tätä kehitystä vastaan ensi kuun kunnallisvaaleissa. Vaikka yksi ääni ei mitään muutakaan, syntyy pienistä puroista - eli yksittäisistä äänistä - suuri virta, joka lopulta vie mennessään myös idioottimaisimmat vihervasemmistolaiset hullutukset.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Uusi askel kohti ruotsalaistyyppisiä maahanmuutto-ongelmia
Ennakoivatko puolueiden maahanmuutto-ohjelmat tulevaa hallituspohjaa
Tuleeko leirin polttamisesta uusi normaali?

14 kommenttia:

 1. Kaikki nuo toimet ovat osa tätä agendan toimeenpanoa.
  Ei taida meidän äänestelyillä olevan enää mitään vaikutusta.
  Maatamme ohjataan ulkopuolelta wef:n agendan suuntaan ja monen puolueen toimesta. Mukana on ainakin hallituspuolueet ja kokoomus.
  Pian (syksyllä tavallisen flunssakauden alkaessa) julistetaan covid-21 ja alkaa rankat sulkutoimet ja sitten kaikki onkin jo myöhäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin äänestämättä jättäminen varmistaa Suomen ruotsalaisen tulevaisuuden. Sulkutoimet sen sijaan lienevät ohi syksyyn mennessä.

   Poista
 2. Ruotsista vielä, että Tukholman pohjoispuolella mafia on uhkaillut sekä kaupungin viranomaisia että poliisia.
  Sigtunan Märsta on tällä hetkellä Ruotsin pahimpia kuntia, joissa viranomaiset ja ihmiset ovat helisemässä uusruotsalaisten gangsterien kanssa.
  Aiemmin syksyllä kunnantalo yritettiin polttaa ja sitä kohti ammuttiin. Mafia on uhkaillut myös tavallisia yrittäjiä.

  Ruotsissa aletaan siis olla monikulttuurisen ihanuuden ytimessä!

  Itse en kuitenkaan kaipaa tämankaltaista ihanuutta Suomeen ja siksi hartaasti toivon, että Suomeenkin saataisiin päättäjät, joilla on jalat maassa ja järki päässä.

  https://pt-media.org/2021/04/22/marsan-mafia-uhkaillut-kunnanisia-poliisilla-mittava-operaatio/

  VastaaPoista
 3. Eskilstunassa tosiaan tuhottiin oikein suunnitelmallisesti viime sunnuntaina. Kaupunki on Porvoon kokoinen, kaunis ja historiallinen.

  Ensin poliisit soitettiin kaupungin ulkopuolelle kertomalla siellä nähdyn mies aseen kanssa. Monta partiota lähti, mutta valesoitto.

  Sinä aikana sytytettiin parikymmentä tulipaloa samaan aikaan ympäri kaupunkia. Poliisia kivitettiin ja poliisiasemalle hyökättiin.

  Syynä oli se, että perjantaina poliisi oli vanginnut jengijohtajan, jota syytettiin raskaista rikoksista. Tosin Ruotsissa poltetaan satoja autoja, kouluja, etc, ilman mitään syytäkin.

  Maria Ohisalo: aivan kauheeta, APUVA. Li Andersson: LISÄÄ RAHAA TASKUUN! KÖYHYYS, KÖYHYYS ja KÖYHYYS, siitä kaiki johtuu!

  Nils- Aslak

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kultamunat oirehtii rasismin puristuksessa. Äkkiä diakoniaa näille haavoittuvassa asemassa oleville, ettei heidän tarvitse turvautua tällaisiin hätähuutoihin (=pään irroitus).

   Poista
  2. Jos kantasuomalainen eli oikea suomalainen oirehtisi samalla tavalla, hän olisi paskavaltamedian silmissä kusipää natsi, joka olisi paras tappaa. Koppikorvauksista ei tarvitsisi haaveillakaa. On se hassua.

   Poista
 4. Vituttaa Kuin Pientä Oravaa18. toukokuuta 2021 klo 11.25

  Voi Vittu Perkele!
  Taas repeilee hiusverisuonet pääkopassa. Saatana!

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007983486.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On niin sydämmestä lähtenyt reaktio, että meinasi tärähtää kahvit nenänkautta näppikselle.
   Nyt rauhallisesti. Jo Väyrynen aikoinaan todisti ettei vitutukseen voi kuolla.
   Tulee mieleen erään kollegan aikoinaan käyttämä lausahdus "vituttaa niin ettei veri kierrä".

   Poista
 5. Kun köyhyystutkijoilta on jäänyt sosiologian perustajalta omaksumatta se totuus, ettei sosiaalisesti sitova normimoraalinen kulttuuri suinkaan ole "metsä joka vastaa niin kuin sinne huudetaan", vaan päinvastoin, kehittää sisällään aina sitä vahvempia projektiivisia viholliskuvia mita enemmän sille tehdään myönnytyksiä -- miten tällaiset yhteiskuntatutkijat voisivat ideologisilla opeillaan hallita kansainvaelluksen tuhoisia vaikutuksia?

  Tosiasia, että jo kansainvaeltajien toiset sukupolvet ovat edeltäjiään radikalisoituneempia, loistaa edelleen poissaolollaan aiheesta käytävässä keskustelussa.

  Li Andersson ja muut marxilaisideologit, Ohisalo ja muut intersektionaaliset feministit. Poliitikot ovat narsisteja, ja narsistinen itsensä "objektiksi" kokeminen ja miellyttämistarve sekä "intersektionaalisen feminismin" oppi, joka saa voimaantumista samaistumisesta uhrirooleihin, ovat pohjimmiltaan sama asia.

  VastaaPoista
 6. Nyt painetta kansanedustajiin päin, koska he voivat lakeja laatia. Nyt on äkkiä pantava täytäntöön laki, että voidaan rankaista kollektiivisesti koko joukkoa, joka on ollut mukana pahoinpitelyssä. Mikä estää?

  Tätä ei suomalainen kestä, jos tuollaiset ihmisroskat saavat vielä koppikorvauksia "syyttömänä" istumisestaan. Ei ei ja ei..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuo iso porukka selviää ilman tuomiota, seuraa siitä se, että iso joukko rikollisia voi tunkeutua kotiisi, hakata asukkaat ja polttaa talon. Sitten jokainen heistä, kiinniotettuina, kiistää tehneensä yhtään mitään. Tuomiota ei tule kenellekään. USA:ssä on pykäliä tätä varten: tekijät ovat solmineet salaliiton rikoksen tehdäkseen.

   Poista
 7. Olihan Suomessa tapaus, jossa kaksi murtomiestä meni jonkun taloon. Kellarissa he onnistuivat sytyttämään tulipalon. Kumpaakaan ei voitu tuomita tuhotyöstä, koska ei voitu osoittaa, kumpi sytytti.

  On siis mahdoton ajatus tuomarille, että he olisivat sytyttäneet sen yksissä tuumin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti on, eihän tuomarin arvoinen ihminen voi ryhtyä salaliittoteoreetikoksi. Vakavammin: jos jokin ei ole teoria - vaan esim. enemmän tai vähemmän valistunut arvaus - niin ei se ole myöskään salaliittoteoria. -jussi n

   Poista
 8. Teuvo Hakkarainen on puhunut EU-parlamentissa ns. siirtolaisliikenteestä:
  "”Miksi rajat ovat yhä auki?”,
  https://www.kansalainen.fi/hakkarainen-valimeren-siirtolaisliikenteesta-miksi-rajat-ovat-yha-auki/

  Hän olisi voinut kertoa koko totuudenkin eli että kysymyksessä on kreivi Coudenhove-Kalergin kantaeurooppalaisten tuhoamissuunnitelman toteuttamisesta: https://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

  "EU-komissaari: Maahanmuutto Eurooppaan on pysyvää, eikä sitä saa estää raja-aidoilla",
  https://www.kansalainen.fi/eu-komissaari-maahanmuutto-eurooppaan-on-pysyvaa-eika-sita-saa-estaa-raja-aidoilla/

  "Unkari: EU:n siirtolaiskomissaari houkuttelee siirtolaiset Eurooppaan",
  https://www.kansalainen.fi/unkari-eun-siirtolaiskomissaari-houkuttelee-siirtolaiset-eurooppaan/

  "Bryssel haluaa pitää rajat avoimina: ”Siirtolaisten käännyttäminen on laitonta”",
  https://www.kansalainen.fi/bryssel-haluaa-pitaa-rajat-avoimina-siirtolaisten-kaannyttaminen-on-laitonta/

  "YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen käytäntöönpano on käynnissä
  Joulukuussa 2018 Marokossa 152 maan allekirjoittamaa GCM-siirtolaisuussopimusta (Global Compact on Refugees and Migration) pannaan käytäntöön EU-alueella kiireellä.

  Huolimatta Euroopan kansalaisissa nousevasta vastarinnasta, joka nousee useista väkivaltatekojen aiheuttamasta turvattomuuden kasvamisesta, on EU:n vakaa tarkoitus mahdollistaa kaikki sopimuksessa mainitut keinot lisäsiirtolaisten pääsyyn EU-alueelle.
  EU lisää siirtolaisuuden rahoitusta..."
  https://www.kansalainen.fi/ykn-gcm-siirtolaisuussopimuksen-kaytantoonpano-on-kaynnissa/ - Silloinen kokoomukselainen sisäministeri Mykkänenhän kävi allekirjoittamassa tuon maanpetoksellisen sopimuksen. Kokoomus ja viherkommunistit ovat yhteistuumin toteuttamassa kantasuomalaisten matalan intensiteetin kansanmurhaa ja suomalaisen kansallisvaltiomme tuhoamista.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!