keskiviikko 26. toukokuuta 2021

Minkälaiseksi muodostuu naisten johtama Suomi?

Kirjoitin pari viikkoa sitten siitä, kuinka "nykyiset neitokaiset ovat paljon nuorukaisia koulutetumpia ja nousevat siten mitä todennäköisimmin yhteiskunnallisissa asemissa näiden rinnalle ja ohikin, mikäli ovat - toisin kuin nykyisin - valmiit tekemään aikuisella iällä sen vaatiman työn". Tämä asia sai vahvistusta toissapäivänä kun tutkimusyhtiö Insight360:n selvitys kertoi tyttöjen olevan poikia kiinnostuneempia johtotehtävistä.

Nähtäväksi jää, millä tavalla tämä vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen. Poliittisella tasollahan naiset ovat jo ottaneet maassamme vallan, kuten Sanna Marinin (sd) - nainen hänkin - hallituksen johtavien ministereiden sukupuoli osoittaa. 

Jotain voinee kuitenkin päätellä siitä, että naisten osuus oli viime eduskuntavaaleissa erittäin suuri Vihreiden ja miehiä oleellisesti merkittävämpi myös Sosialidemokraattien kannattajista.  Sen seurauksena Vihreiden ja SDP:n kansanedustajista 17 (20:stä) ja 22 (40:stä) oli naisia. Myös Vasemmistoliiton kansanedustajista enemmistö (9/16) on naisia. 

Jo nyt on nähty, että naiset nojaavat vallan otettuaan miehiä enemmän punavihreisiin agendoihin. Tämä tarkoittaa ainakin tulonjaon tasaamispyrkimyksiä ja maailmanparantamista. Eli hyvinvoinnin jakamista entistä vahvemmin julkisen sektorin kautta - kuten pääministerimmekin on jo ehtinyt linjaamaan.  

Naisilla on nykyisin suhteellisen vahva ote myös korkeista julkisista tehtävistä, joskin miehet ovat vielä niukasti niskan päällä. Sen sijaan miehet hallitsevat vielä selvästi yksityisen puolen johtopaikkoja. Mutta kuten Insight360:n tutkimustulos osoittaa, on nuorista naisista yhä useampi valmis ohittamaan miehiset kollegansa myös tällä sektorilla. Nähtäväksi kuitenkin jää, mitä tämä tarkoittaa yritysten toiminnan ja toisaalta niiden toimintaedellytysten kannalta. 

Joka tapauksessa on selvää, että kun valta siirtyy yhdeltä sukupuolelta toiselle, se ei voi olla näkymättä tavallisenkin kansalaisen jokapäiväisessä elämässä. Siksi on syytä toivoa, että naisjohtoinen Suomi päätyy tiellään johonkin muuhun lopputulokseen kuin tähänastiset sosialistiset kokeilut.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Ahdistuneen naisen henkilökuva
Kuinka nainen eroaa miehestä?
Nuoret ilmastoaktivistit Stalinin jalanjäljillä?

18 kommenttia:

 1. Naisten johtama yhteiskunta on jo menettänyt elinvoimansa, eli maskuliinisuutensa. Naisten johtama yhteiskunta on heikko ja puolustuskyvytön - kuten EU ja Suomi. Naiset vallassa tarkoittaa yhteiskunnan loppua syntyvyyden romahtaessa. Näin on käynyt kaikkialla läntisessä maailmassa. Naisten johtama yhteiskunta on sairas ja epänormaali poikkeama historiassa. Naisten valta kertoo yhteisön rappiosta ja lähestyvästä kuolemasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just eikä melkein oikein kirjoitit!

   Poista
  2. @Historix, pakko olla naisena samaa mieltä kanssasi.

   Testosteroni on se, mikä pyörittää maailmaa. Testosteroni tekee miehistä kilpailuhenkisiä ja luo sen halun tavoitella asioita, oli kyseessä sitten uusi merireitti Intiaan tai avaruuden valloitus. Tästä seuraa loogisesti se, että miehillä on suurempi "draivi" johtotehtäviinkin. Puhuttamattakaan testosteronin stressinsietokykyä lisäävästä vaikutuksesta. Teillä miehillä on helvetti sentään jopa tasaisempi verensokeri!

   Ja toisin kuin feministinen narratiivi väittää, miehet ovat merkittävästi naisia kykenevämpiä yhteistyöhön keskenään. Verratkaapa vaikka armeijaa työpaikkana hoitoalaan... Siihen on myös syynsä, miksei meillä on hyväveli-kerhoja, mutta ei hyväsisko-klubeja. Jokainen, joka on ollut sekä mies-että naisvaltaisilla työpaikoilla töissä, tietää kummassa on parempi olla.

   Itse en myöskään ymmärrä, miksi naisia pitää väkisin ajaa suuriyritysten johtokuntiin ym. Itseäni kiinnostaa kaikessa toiminnassa ensisijaisesti se, että hommat tulee hoidettua mahdollisimman tehokkaasti. Ei se, kuka niitä hoitaa. Jos naisilla johtokunnassa ei saavuteta merkittävää taloudellista etua, miksi niitä pitäisi sinne väkisin tunkea? Jokainen riittävät meriitit omaava nainen pääsee kyllä sinne johtokuntaan ilmankin, ainakin Suomessa. Ei yritysmaailmassa tyhmiä olla ja jätetä resursseja käyttämättä vain siksi, että sillä on tissit. Ongelma on vain siinä, että feministinen narratiivi näkee aina naisten ansiot todellista suurempina, ja sulkee silmänsä miesten ansioilta -esim. pidemmiltä työpäiviltä tai vaikka RUKin papereilta.

   En ymmärrä. Mutta minä olenkin

   vanh kärttyne äm

   Poista
 2. Konformismi lisääntyy eli toimintakyky vähenee. Nopea ja radikaali toiminta muuttuu mahdottomaksi. Tietysti tällaiset muutokset voivat olla hyväksikin mutta mitä huonommat ajat sitä kohtalokkaammat seuraukset. Ehkä "naisvihan" kriminalisointi on kärkihankkeena piankin. -jussi n

  VastaaPoista
 3. Naisissakin on monenlaisia. Punavihreitä on naisissa enemmän kuin miehissä, ja agendaan kuuluu myös naisten suosiminen äänestyspäätöksissä. Minäkin äänestän vaaleissa usein naista, jos löydän hyvän vaihtoehdon, eikä tarjolla ole pätevämpää miestä. Katson kuitenkin tarkasti että nainen on järkevä, ja edustaa järkevää puoluetta. Perussuomalaiset ehkä jopa hyötyisivät suuremmasta naisedustuksesta eduskuntaryhmänsä näkyvillä paikoilla, sillä he ehkä Hakkaraisia (ja Turtiaisia) paremmin pystyisivät poistamaan perussuomalaisiin liittyvää negatiivista stigmaa "hyvien" äänestäjien keskuudessa. Siis niiden jotka eivät kehtaa äänestää persuja, kun liian moni on änkyröitä.

  VastaaPoista
 4. Kolme muutaman vuoden sisällä armeijan käynyttä nuorta miestä kertoi, kuinka vituttavaa on kuunnella naisalikersantin piukeaa kimitystä, kun hän yrittää saada jonkinlaista auktoriteettiä komentoihinsa. Miesten kertomusten perusteella jotain poikamaista kujeilua on kadonnut intistä ja tilalle on tullut ryppyotsaisuutta. Liekö hikipinkoiluun taipuvaisen sukupuolen edustajilla osuutensa?

  Onhan se myös väärin, että pojat joutuvat armeijan, mutta tytöt pääsevät sinne halutessaan. Sitä paitsi neitoset taitavat saada korotettua päivärahaa ertyistarpeisiinsa. Kukaan ei ole vaivautunut laskemaan, kuinka paljon nuorukaiset kuluttavat kaloreita enemmän kuin naiset. Joutuvat sitten sotkussa täydentämään vatsaansa naisten puuhamien kasvisaterioiden lisäksi.

  Entä miten kävi kirkon, kun naiset päästettiin papeiksi? Porukkaa tungeksii oviaukosta ulos.

  Minulla on teoria. Naisen ääni on tarkoitettu lasten kaitsemiseen, ei miesten. Äkseeraus ja liturginen toiminta vaatii matalan, muehisen äänen, jotta miesten korvat voivat ottaa sanoman vastaan keskusyksikkönsä käsiteltäväksi.

  Itse muistan, kuinka pidin ala-asteella enemmän naisopettajan äänestä. Siitä kaikui äidillinen turvallisuus. Yläasteella oli aivan yleistä, että pojat rupesivat kapinoimaan opettajia vastaan. Siinä kaulasuonet pullistuneena piipittävä naisope oli helisemässä. Uskon, että poikien koulumenestys paranisi, jos yläkouluihin saataisiin poikaluokat ja niihin miesopettajat. Poikien keskittyminenkin paranisi, kun ei tarvitsisi haaveilla koko ajan näkösällä olevista tytöistä kaikenlaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuosta äänestä. Olen itse äärimmäisen ääniherkkä ja olen huomannut, että naispappien ääntä ei kestä kuunnella. Huonosti jaksan myös naisluennoitsijoita, mutta tuossa papin hommassa asia oikein korostuu. En ole uskovainen, mutta kristinusko on erityismielenkiinnon kohteeni, joten käyn kirkossa (kun se on sallittua) ja katson jumalanpalveluksia netistä. Naisten päästäminen saarnastuoliin oli kardinaalimunaus, mitään lisäarvoa kirkko ei siitä saanut.

   Vääränlaisen äänen lisäksi naispapeilla on tapana "ilmeillä" äänellään, väännellä naamaansa, tuoda itseään esiin ja ylipäänsä esiintyä. Miespapeissa tuota on vähemmän, miespapit tuntuvat pikemminkin yrittävän häivyttää itsensä ja antaa tilan sille Jumalansa sanalle. Toki huomionhakijoita on miespapeissakin.

   Toki on olemassa naisiakin, joilla on auktoriteettia. Mutta kyllähän se isompi ruumis, matalampi ääni ja rauhallisempi olemus miehillä auttavat asiaa.

   vanh kärttyne äm

   Poista
 5. Nuoret julkkispoliitikot hakevat vauhtia kansainvälisiltä forumeilta, kuten Bilderbeg ja World Economic Forum. Sieltä prinssimme ja ennen kaikkea prinsessamme saavat mairittelevaa kannustusta järjestöjen upporikkailta ja kuninkaallisilta johtohahmoilta. Tapahtuu zombi-ilmiö, jossa mielipiteet esim. liittovaltiosta kääntyvät vastakohdakseen (Lepomäki-Valtonen) tai rokotebisneksen arvostelu muuttuukin sen hyväksikäytöksi (Marin). Valta itsessään muuttaa nopeastikin nuoria johtajia: esim. poliittisten virkanimitysten kritisoijasta tuleekin niiden ahnas harrastaja (Ohisalo). Nykyisille johtajille on myös ominaista ajaa agendaansa laista piittaamatta, eli tarkoitus pyhittää keinot (Haavisto).

  Sosialistit pyrkivät keräämään kansan varat hallintaansa, jotta he voivat ostaa kannatusta äänestäjiltä heidän omilla rahoillaan. Samalla he voivat kirjaimellisestikin syödä kuormasta, mistä pääministeri näyttää mallia. Hurstin leipäjonot eivät saa rahoitusta, sillä ne alleviivaavat päättäjien epäonnistumista. Lisäksi tuollainen hyväntekeväisyys edustaa kristillistä arvopohjaa, joka oksettaa kulttuurimaksilaisia (Marin hylkäsi arvot koti, uskonto ja isänmaa). Sen sijaan Suomessa oleilevien ulkomaalaisten järjestöt nauttivat mojovia avustuksia, joista riittää lähetettäväksi, esim. terrorismin kustannuksiin.

  Neuvostoliitossa koettiin pysähtyneisyyden aika. Siinä ollaan yhä enemmän meilläkin, kun poliitikot kaipaavat muodikkaasti turvatiloja. Hankalien tilanteiden tullessa mennään omaehtoiseen karanteeniin kellariin, kuin Biden konsanaan. Luottopakkina poliitikoilla on valtiollinen sosialistinen media, joka noudattaa yleisliittolaista linjaa.

  Nykyinen suuntaus johtaa kansantalouden alakierteeseen, kun yritteliäisyys saa tyrmäysiskun toisensa jälkeen. Oma kansa syyllistetään maailman ongelmista suomalaisen valkoisen ylivallan nimissä. Vaikka puhutaan kestävyydestä, ajetaan näillä eväillä suomalaiset masennukseen ja sukupuuttoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin se menee.

   Bilderberg ja World Economic Forum ovat planeettamme rikollisen "eliitin" tärkeimpiä kokoontumispaikkoja ja työkaluja.
   Esim. 1950-luvun Bilderberg-kokouksissa johtavien ihmiskunnan arkkivihollisten Rotschildien ja Rockefellerin toimesta pystytettiin EU-diktatuuri yhtenä välivaiheena heidän Uuden maailmanjärjestyksen tyranniaansa.
   Lukuisa joukko suomalaisiakin maanpetturi-poliitikkoja ja muita yhteiskunnallisia vaikuttajia on käynyt kuulemassa ohjeistusta noissa kokouksissa 1990-luvulta alkaen - tuhoisin seuraamuksin maallemme.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. "...tai rokotebisneksen arvostelu muuttuukin sen hyväksikäytöksi (Marin)."

   Ks. myös "Lääkäri Mikael Kivivuorta vastaan käynnistetty ajojahti
   paljastaa lääketeollisuuden ja hallituksen korruption sekä rikollisen valtaeliittimedian, joka luo pelkohypnoosia",
   https://oikeamedia.com/o1-159604

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 6. Vituttaa Kuin Pientä Oravaa26. toukokuuta 2021 klo 11.38

  Joku vuoti Sannan juuri kirjoitetut aamupalaohjeet STT:lle?

  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008003244.html

  VastaaPoista
 7. Ehkä aiheesta poiketen, mutta tämä on Ruotsin todellisuutta:

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/bra-presenterar-studie-om-dodliga-skjutningar

  VastaaPoista
 8. Liiallisuksiin menevä hoivavietti ei johda hyvään. Raamatun "nainen vaietkoon seurakunnassa" taitaa sisältää suuremman viisauden, kuin on ymmärrettykään. Terveisin naisvaltaisessa työpaikassa yli 20v työskennellyt mies.

  VastaaPoista
 9. Tiedä hänestä, onko hyväsiskoverkosto yhtään parempi kuin hyväveliverkosto?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sellaisia olekaan:

   kolmesta tytöstä tulee saman tien kolme kahden tytön porukkaa, ja sitten tapellaan kuin kanalassa.

   Poista
 10. Vihreä puolue on nykyisin naisten valtaama. Kaikki vanhan polven vihreät miehet ovat nostaneet kytkintä. Vaikuttaako puolueen polittiikka nykyisin järkevältä. No ei vaikuta, vaan täysin sekopäiseltä, oli sitten kysymys ilmastosta tai maahanmuutosta. Kaikki järki ja suhteellisuudentaju on kadonnut. Ohisalo symbolisoi koko puolueen rappiotilaa. Noin hullua tyyppiä ei varmaan kukaan koskaan olisi voinut kuvitella sisäministeriksi, vaikka eipä ollut kokoomuslaisissakaan sisäministereissä kehumista.

  VastaaPoista
 11. Kaksi johtavaa suomentuhopuoluetta: kehitysmaalaisilla barbaareilla Suomea miehittävät viherkommunistit ja kansaton-isänmaaton nykykokoomus, jonka rappioliberaali, vailla omaatuntoa oleva maanpetoksellinen johtoklikki on heittänyt raamatun roskakoriin heidän kotinsa ollessa Bryssel.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 12. Kun joka jumalan virastossa, konttorissa ja laitoksessa on vain akkoja, luukun takana ja kahvihuoneissa (kuuluu!), niin tulee semmoinen pirunmoinen vittuuntuminen näin vanhalle käppäukolle. "Paa akka asialle, ja mee ite perässä"- sanottiin ennen aikaan.Millä helvetillä se nainen on sukupuolensa takia muka pätevämpi ministerikanisteriksi kuin mies?! Ei jummarra.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!