keskiviikko 18. marraskuuta 2020

Lähes 10 prosenttia lapsista maahanmuuttajataustaisia

Helsingin Uutiset kertoi, että lähes 10 prosenttia Suomessa syntyvistä lapsista omaa maahanmuuttajataustan. Ulkomaalaisille vanhemmille (molemat vanhemmat muualta kuin Suomesta) syntyneiden lasten määrän lisäys on ollut nopeaa, koska se on 30 vuodessa lähes kolmekymmenkertaistunut. Viime vuonna tällaisia lapsia oli yhteensä 95 900, kun vuonna 1990 heitä oli vain 3 500.

Tätä taustaa vastaan on selvää, etteivät maahanmuuttajataustaisiin nuoriin liittyvät ongelmat ratkea pelkästään ongelmamaista tulevan maahanmuuton lopettamisella. Sen lisäksi tarvitaan toimia, joilla jo maassa olevien maahanmuuttajien lapset saadaan kasvamaan lainkuuliaisiksi tai muuttamaan pois maastamme. 

Vaihtoehdoista ensimmäinen on osoittautunut kaikkialla maailmassa äärimmäisen vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi ja jälkimmäinen kohtaa vastustusta ns. ihmisoikeusjuristien sekä vihervasemmiston ja arvoliberaalin oikeiston taholta. Siten edessämme näyttäisi häämöttävän ikävä tulevaisuus, sillä ylivoimainen enemmistö suomalaisesta äänestäjäkunnasta kannattaa juuri näitä poliittisia suuntauksia edustavia puolueita. 

Maahanmuuttaja-ongelmien uudenlaista vivahdetta tarjosi kuluvalla viikolla Iltalehti, joka kertoi eräiden Jameksen ja Aisleenin yrittäneen pelastaa avioliittoaan huumaamalla ja sen jälkeen raiskaamalla 14-vuotiaan neitokaisen. James hoiti huumaamisen ja raiskaamisen Aisleenin seuratessa tapahtumia online-yhteyden kautta. 

Iltalehti kertoi myös, että vuoden 2015 kansainvaeltavat ovat nyt innolla hakemassa Suomen kansalaisuutta. Sen saadakseen hakijan on täytynyt asua maassamme neljä vuotta, osoittaa puhuvansa suomea tai ruotsia tyydyttävästi, olla nuhteeton ja todistaa henkilöllisyytensä luotettavasti. Lisäksi hänen on kerrottava mistä saa toimeentulonsa ja huolehtia maksuvelvollisuuksistaan, kuten veroista. 

Nämä velvollisuudet täytettyään tulija voi laskea varmuudella sen varaan, ettei häntä enää poisteta maastamme. Ei edes vakavia rikoksia tehtyään. Siis sellaisia tekoja, jotka ovat viimeisen viikon aikana herättäneet kovasti huomiota. 

Niiden tekijät ovat olleet enimmäkseen Suomessa syntyeitä toisen polven maahanmuuttajanuoria. Ja juuri heidän aiheuttamiaan ongelmia on asiasta vastaava ministeri Maria Ohisalo (vihr) pyrkinyt parhaansa mukaan hyssyttelemään syyllistämällä niistä kantaväestöä. 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Huomatkaa vaikenemisen kulttuuri ja turkkilainen maahanmuuttajaperhe
Ilouutinen ja sen varjot


9 kommenttia:

 1. Kotimaista tuholaisongelmaa ei hoideta sillä, että syydetään näille laumoille miljardeja. Kyllä vituttaa,kun näkee näitä hellantelttuja uudet valkoiset kengät jalassa, muotikuteet päällä ja naamankokoiset kännykät korvalla tyäaikana maleksimassa kaduilla. Hedelmälliset huivipäät lykkivät prismoissa kukkuraisia kärryjä meluava kersalauma kaavun helmoissa. Samaan aikaan kantasuomalaiset köyhät jonottavat parhaat päivänsä nähneitä leipiä hyväntekijöiltä. Veikkauskin lykkää satoja miljoonia euroja näiden raiskaajien diipadaapa-kursseihin, mutta perseily sen kuin jatkuu. Kaiken kukkuraksi tuo Ohisalon hyväkäs kehtaa uhriutua, kun saa uhkauksia. Vinkuisi vaihteeksi vaikka näiden lemmikkiensä ilmaa ja ilmapiiriä saastuttavasta ympärivuorokautisesta pillurallista. Millähän rahalla lie sitäkin harrastavat?

  VastaaPoista
 2. "Uskoton" länsimaailma valloitetaan sukupolvi sukupolvelta. Ja meillä näitä ongelmia hoitavat ministerit, jotka eivät osaa selittää edes ihmisyyden perusasioita -- sellaisia kuin että ihminen joukossa käyttäytyy eri tavalla kuin yksikään yksilö yksinään käyttäytyisi, tai että sosiaalisesti sitovan normimoraalin paineessa tehty kunniamurha ei ole yksilön teko vaan eräänlainen satapronttisesti kulttuurinen rikos, tai yleensä ettei "moraalia" ole vain yhtä laatua, vaan nimenoman toisensa pois sulkevia laatuja.

  Kuinka vallanpitäjä, joka ei ymmärrä sosiologian perusasetuksia -- että on olemassa yhteisövoimia, yhteisöominaisuuksia ja yhteisöilmiöitä, jotka eivät ole palautettavissa yksilöiden ominaisuuksiin tai pyrkimyksiin -- voisi tehdä aonoatakaan yhteiskuntaa tervehdyttävää päätöstä? Kun oma eläytymiskyky koskee vain yhtä yksilöä kerrallaan -- joka kaiken lisäksi oman narsismin läpi nähdään sympatiaa herättävässä uhriroolissa?

  Yhteiskunnallinen keskustelumme on todellakin totaalista rapaa. Emme tunne edes oman kulttuurimme erityislaatuisuutta -- myymme eurooppalaisen sivistysperinnön jollekin EU-molokille joka tosiasiassa on tuhoamassa kaikkea sitä mikä omassa historiassamme on tehnyt meistä niin erityisiä.

  Kansainvaellukseen liittyvät ja jo ihan lähivuosikymmeninä kirjaimellisesti räjähtävät ongelmat ovat todella miltei mahdottomia enää ratkaiostaviksi. Jokin torjuntastrategia olisi välttämätön jos emme halua täystuhoa. Sitä tusdkin kukaan pystyy kehittämään, saati että sellainen voitaisiin muodostaa "yhteiskunnallisen keskustelun" kautta.

  Ruotsi on malliesimerkki siitä mitä "keskustelu" palvelee. Loputon dirkuteeraaminen voidaan kokea "demokraattiseksi" -- eli keskustelemalla kukaan ei koskaan ole yksin vastuussa mistään. Koronapandemia upottaa Ruotsin, mutta kun diskuteeraamalla korvataan demokraattinenkin päätöksenteko, mitään ei ole tapahtunut eikä tule tapahtumaan.

  Sama vaiva rahikaisella -- olemme historiallisesti ruotsalaisten mallioppilaita. Mekin upotamme oman valtakuntamme kansainvaelluksen alle.

  VastaaPoista
 3. Ruotsista puheenollen, sieltä on kotoisin EU:n nykyinen sisäasiain komissaari demari Ylva Johansson. Hänen jos kenen luulisi tietävän, mitä tolkuton maahanmuutto yhteiskunnalle tekee. Mutta ei, hänpä onkin sitä mieltä, että me Euroopassa tarvitsemme maahanmuuttoa. Ja siltä pohjalta on laadittu uusi ehdotus maahanmuuttopolitiikasta, jossa olennainen osa on pakollinen taakanjako. Periaatteena on suurin piirtein, että joko otat vastaan tulijoita, tai itket ja otat. Suomen kohdalla ei tarvinne mennä sanktioihin, koska meillä on mielipuoli sisäministeri Ohisalo, joka aivan ensimmäisenä on ottamassa vastaan kaikki tarjotut tulijat. Ainoa toivo on, että Unkari ja Visegrad-ryhmä torppaavat ehdotuksen.

  VastaaPoista
 4. Kyllä kait minäkin yrittäisin lähteä islamilaisesta maasta etsimään parempaa elämää muualta. Mutta tuskinpa sitten pyrkisin muuttamaan sitä uutta kotimaatani samanlaiseksi kuin se islamilainen maa on.

  VastaaPoista
 5. Koronan leviamisessa on tarkea tekija R. Mikahan vastaavantyyppinen R-arvo lienee kohtalokas rotupuhtauden tuhoamiseksi...

  VastaaPoista
 6. https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/kirsivisunen/dalai-lama-varoitti-etta-koko-euroopasta-tulee-muslimimaanosa-jos-pakolaisia-ei-palauteta/
  Tässä blogissa heti nämä vihreet idiootit kommentoimassa, Mika Lamminpäät ja kumppanit, en tiedä onko kaveri todellakin
  noin latvalaho vai trollaako vain ..
  Mika Lamminpää #3287688 18.11.2020 18:33

  Ajattelinkin jo että mikä täällä haisee. Suomen Persusta tietysti.

  Ikävää että Dalai Lamastakin on tullut niitä ihmisiä joihin todellisuus ei yllä. Lamaantunut ikääntyessään ilmeisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tämä Lammipää on ilmeisesti suomen kirkon palveluksessa.Ei uskoisi ,kun lukee hänen kommentetointiaan uudessa suomessa.

   Poista
 7. Proffahan tietää, että kun Eurooppa hajoaa näihin asioihin, niin kaikenlainen ihmisoikeussoopa lakkaa ja aseet laulaa ..
  Se on vaan ikävä että Euroopasta on tullut samanlainen paskastanistania, kuin näistä maista mistä nämä "pakolaiset" ovat tulleet ..

  VastaaPoista
 8. Suomalaisten kansanmurhaa ajavien punaisten fasistien toimintaan vastaamista asein voi siis jo kutsua itsepuolustukseksi.Missä ja milloin tahansa.

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!