keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Järjestäytyneitä musliminuoria

Suomalainen maahanmuuttopolitikka kulminoitui jokin aika sitten sisäministeri Maria Ohisalon (vihr) terroristisen murhan jälkeen lausumaan näkemykseen, jonka mukaan "ennaltaehkäisevällä toiminnalla varmistamme, että ihmisten ei tarvitse turvautua tällaisiin toimiin". 

Eilen sitten kuulimme, että kolme suomalaista muslimijärjestöä on syyttänyt islamilaisen terrorin riivaaman Ranskan presidenttiä, Emmanuel Macronia, vihanlietsonnasta, pahantahtoisuudesta islamia ja ranskalaisia muslimikansalaisia kohtaan, sekä opportunismista. Tämä kannanotto alkoi sanoilla "me emme ole pyytämässä anteeksi emmekä tuomitsemassa muslimien tekoja, joita tehdään islamin nimessä". Syyttäjien joukkoon kuului Suomen Nuoret Muslimit ry.

Tämä järjestö on kertonut itsestään julkisesti, että "ensimmäinen tavoitteemme on aktivoida nuoria toimimaan oikein, sekä itsenäisesti että ryhmässä. Toinen tavoitteemme on vahvistaa nuorten islamilaista identiteettiä ja kehittää ´me-henkeä´, jonka kautta integroida heidät tasapainoisiksi yhteiskunnan kansalaisiksi. Kolmas tavoitteemme on yhdistää muslimiyhteisöä ja luoda yhteysymmärrystä muun väestön kanssa. Edesautamme nuorten osallistumista kaikkeen hyödylliseen järjestö-, yhdyskunta- ja viranomaistoimintaan. Panostamme myös kansainväliseen yhteistyöhön. Pyrimme toimimaan koko ihmiskunnan hyväksi."

Järjestö ilmoittaa Facebook-sivuillaan tukeneensa "CCIF:ää, jota uhkaa lopetus Ranskan ministerin aloitteesta... CCIF joutui mustalle listalle, koska julman murhan uhrina olleen opettajan oppilaan isä oli julkisessa videossa maininnut ottavansa järjestöön yhteyttä ja kertonut samalla opettajan henkilötiedot."

Näihin tutustuessani minun teki mieleni kysyä ministeri Ohisalolta, että onko juuri tämä järjestö sellainen, joka varmistaa ennaltaehkäisevällä toiminnalla sen, ettei maassamme elävien muslimien tarvitse turvautua islamilaiseen terrorismiin? 

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Hallitus on ymmärrettävästi välinpitämätön sananvapauden tilasta
Maria Ohisalo: miten olisit ennaltaehkäissyt islamistilta tarpeen terroristiseen murhaan?
Sananvapaus ja fasistinen ideologia

22 kommenttia:

 1. Tässä tulee esiin kieltämättä melkoinen kaksinaamaisuus: puhutaan yhtä ja tosiasioista puhuttaessa paljastuu todellinen nahka. Vaarallisia järjestöjä, jos antavat tukensa terrorille. Pitäisi viranomaisten tutkia nämä puheet ja antaa varoitus, ottaa tuet pois, jos eivät irtisanoudu puheistaan...

  VastaaPoista
 2. Eikö tuo ole todellisuudessa sodanjulistus länsimaista yhteiskuntaa kohtaan. Kaikki yhteiskunnan tuet välittömästi pois ja kieltoon tuollainen järjestö.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Joku kaunis päivä tuo reaalimailmasta irronnut pölvästi istuu ministeriaitiossa burkha päällään.

   Poista
  2. Lahjoitetaan Suomen kansan lahjana ohisalo arabiemiraatteihin jollekin piiaksi ..

   Poista
 4. Itse asiassaa jo noissa siteeratuissa lausunnoissa näyttäytyy hyvin miten täydellisesti islamin teokraattinen maailma motivoituu totaaalisen sosiaalisen sitovuuden ja yhteisen normipaineen pohjalta. Kun teokratia kriisiytyy, kuten se auttamatta kriisiytyy kohdatessaan länsimaisissa yhteiskunnissa yksilönvapauden haasteet, teokratialla on vain yksi paniikkireaktio: se käpertyy entistäkin tiukemmin omien ryhmäpaineidensa suljettuun piiriin.

  Ja niin syntyy se julkilausumaton valtava yhteisöllisen tunnustuksellisuuden paine, joka sitten käy paikoittain kestämättömäksi, kun vapauden haasteisiin ei kulttuuriselta pohjalta pystytä vastaamaan. Silloin väkivallan kynnys ylittyy, ja purkauskohta värjäytyy verestä punaiseksi. Terrorismi on nimenomaan kollektiivisen normipaineen purkautumisreaktio, sitä ei pidä kuvitella lähtökohtaisesti päämäärärationaalisena toimintana.

  Siksi esimerkiksi kysymykset siitä, ovatko jotkut yksittäiset iskut organisoituja vai eivät, ei ole relevantteja.

  Ja kun sitten länsimainen "oppinut" -- eli eurooppalaisen uuden ajan "opillisen" ajattelulaadun sisäistänyt "asiantuntija" alkaa soveltaa omaa, valistuksen mukanaan tuomaa "välineellistä" päämäärärationaalista järkeään selittääkseen terrorismin "syitä", metsään mennään niin ettgä hongat kolisevat. Teokratia on yhteisövoimien ja yhteisöominaisuuksien tuottama yhteisöilmiö, joka ei ole palautettavissa yksilöiden ominaisuuksiin ja pyrkimyksiin, eikä mikään ole typerämpää puhetta kuin ministeri Ohisalon lausunto, jonka mukaan teokratialle pitäisi olla "kiltimpi", jottei sieltä "tarvitsisi turvautua tällaisiin toimiin".

  Itse3 asiassa sosiodynaamiset voimat vaikuttavat täysin päinvastain: mitä enemmän Eurooppa sietää ja suvaitsee, sitä vahvempia ryhmäpaineita ja viholliskuvia sosiaalisesti sitovan systeemin täytyy sisältään kehittää. Heille viha on yhteisöä eheyttävä ja koossapitävä voima.

  En oikein tiedä, miten oman yhteiskuntamme niin sanotun "eliitin", täysin sosiologian perusteita omaksumattomien ja ajattelukyvyttömien poliittisten päättäjien täydelliseen todellisuudentajuttomuuteen tulisi suhtautua. Siinä ollaan todellakin niin harhassa ja vaarallisella tavalla väärässä kuin ymmärryksensä "ismi-ideologioilla" noitunut vallankäyttäjä olla voi.

  Pitäisiko kunnon sotamies Svejkin tavoin vain lyödä lisää löylyä näiden löylynlyömien punaposkille: Eläköön, absoluuttiunen ISIS-hallitus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohisalohan on sosiologiasta väitellyt tohtori, joten perusteiden lisäksi hänellä pitäisi olla syvällinen osaaminen ja taito käsitellä asioita ja ilmiöitä sosiologian pohjalta.

   Poista
 5. Miksi MTV julkaisemasta linkistä ja kirjeestä ei löydy tätä "emme ole pyytämässä anteeksi" ajatusta mistään kohdasta? Kuinkas tässä näin kävi? Muuten olen täysin samaa mieltä professorin johtopäätöksien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se löytyy järjestön Facebook-sivulta.

   Poista
  2. Annoit ymmärtää että letter to Macron alkoi tällä "emme ole pytämässä" ajatuksella. Uskottavuutesi turvaamiseksi, suosittelen tiukkaa linjaa ajatusten muotoiluissa. Mainio blogi, selkeä, kiihkoton, ei sorru ajatuksellisiin umpisolmuihin, luen sen päivittäin.

   Poista
 6. Jukka Hankamäki kirjoittaa osuvasti aiheesta "Kotouttaminen ei tunnu onnistuvan",
  http://jukkahankamaki.blogspot.com/2020/11/kotouttaminen-ei-tunnu-onnistuvan.html

  VastaaPoista
 7. Maanpetoksellinen punainen fasisti ohisalo on tuomittava kuolemaan rikoksistaan kansaa ja valtiota vastaan.Se on ainoa mahdollinen tuomi.Ainoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen laki ei tunne kuolemantuomiota.

   Poista
  2. Valitettavasti Suomeen tunkeva sharia-laki tuntee kuolemantuomion. Sen toimeenpanoon muslimit eivät tarvitse meikäläisiä oikeudenkäyntejä valitusasteineen. Tuomio voidaan panna toimeen vapaamuotoisesti vaikka kebab-kioskin jonossa. Sen jälkeen tekijälle annetaan kiva-tuomio, eli alle kaksi vuotta ehdollista.

   Poista
 8. Ylewatch-blogisti kirjoitaa artikkelissaan "Pariisin, Nizzan ja Wienin terrori-iskut loppuvat vasta kun kohteena ovat poliitikot" mm. seuraavaa:

  "Vastaavia islamilaisten suorittamia päänirrottamisia on tehty aiemminkin Euroopan kaduilla, mutta yleensä Yle on ollut hiljaa tästä barbaarisesta piirteestä. Luultavaksi siksi, että se "toiseuttaisi liikaa" kivikautista aavikkouskontoa harjoittavia rotumuukalaisia. Koska tämä alkukantainen tapa on yleistä islamistien terrori-iskuissa ja Internetin kautta tieto on levinnyt suuren yleisölle, Yle on katsonut turhaksi enää peitellä tätä symbolisesti tärkeää yksityiskohtaa.
  ...
  Itävallan terrori-iskun jälkinäytökset ovat mediatietojen perusteella noudattaneet samaa tutuksi käynyttä kaavaa: tuomitsemista ja kovaa puhetta, mutta ei konkreettisia tekoja. Littokansleri Sebastian Kurz tuomitsi liturgisen kaavan mukaisesti maassaan tapahtuneen hyökkäyksen, jota hän kuvailee tviitissään vastenmieliseksi terrori-iskuksi. Tänään pitämässään lehdistötilaisuudessa hän puolestaan julisti, että "nyt ei ole vastakkain kristityt ja islamilaiset tai itävaltalaiset ja ulkomaalaiset, vaan vastakkain ovat ne, jotka haluavat säilyttää yhteiskuntarauhan ja ne vähäiset jotka haluavat sotaa".

  Puheenvuoro antaa ymmärtää, että radikaalin islamin julistamaan sotaan ei vastata, varsinkin kun liittokansleri Kurz sanoi kyseessä olevan "sivistyksen ja barbarian välisestä konfliktista". Läntisellä sivistyksen puolella käännetään toistakin poskea, koska sen itsetuhoisen logiikan mukaan konkreettinen itsepuolustus olisi "barbariaa". Sitä paitsi Kurz valehtelee konfliktin luonteesta: tosiasiassa kyse on kuin onkin islamin ja krirstillistä perintöä heikosti vaalivan Euroopan välisestä sodasta. Kurz on toki oikeassa siinä, että konflktin osapuolina on sivistys ja barbaria, jota edustaa islam.

  Eurooppalaisten kannalta on valitettavaa, että terrori-iskut kohdistuvat helppoihin maaleihin, pehmeinä kohteina oleviin tavallisiin ihmisiin. Poliitikoilla voisi olla toinen ääni kellossa, jos iskut kohdistettaisiin heihin. Esimerkiksi vasemmistoterroristijärjestöt Baader-Meinhof ja Italian Punainen armeijakunta juurittiin ja tuhottiin 1970- ja -80-luvulla perusteellisesti, koska ne hyökkäsivät eliittiä vastaan. On todennäköistä, että islamistit tietävät tämän riskin, jonka vuoksi he iskevät helppohin kohteisiin ja voivat jatkaa näin toimintaansa hamaan tulevaisuuteen.

  Eurooppaan livahtaneen kiittämättömän vieraan aineksen terrori voitaisiin lopettaa perusteellisesti jos siihen olisi vain poliittista tahtoa. Ainoa todellinen ratkaisu sen tyrehdyttämiseksi on karkottaa Euroopasta vieraspopulaatiot, joiden keskuudesta terroristit tulevat. Valitettavasti kansan intressiä vastaan vehkelevä poliittinen GLOBALISTI-ELIITTI ei tähän suostu. Se perustelee uppiniskaisuutensa liittokansleri Kurzin korostamalla liberaalilla sivistyksellä, vaikka juuri se on ajamassa meidät barbariaan ja kaaokseen. Kurzin ja muiden länsijohtajien korulauseet sivistyksestä ovat tietenkin pelkkää kyynistä savuveroa, jolla peitetään utopistinen ihmiskoe JUURETTOMASTA SEKAROTUISESTA MAAILMANKANSALAISESTA."

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/11/pariisin-nizzan-ja-wienin-terrori-iskut.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Vielä jokin aika sitten elämä oli tasaisen turvallista, naisetkin saivat kulkea mihin vuorokauden aikaan tahansa ilman pelkoa tulla joukkraiskatuiksi. Koululaisia ei pahoinpidelty tajuttomiksi. Ihmisiltä ei leikattu päätä irti pilapiirrosten vuoksi. Nuorisojengit eivät terrorisoineet kaduilla. Sitten tulivat "pakolaiset" ja kaikki muuttui.
  Nyt meillä sitten on veronmaksajien piikkiin elävää nuorisoa, joka ilmoittaa avoimesti tukevansa islamin sairasta uskoa puolustavia päänleikkaajia.
  Sisäministerimme kantaa huolta siitä että suomalaiset osaisivat paapoa näitä oikein, jotta heidän ei tarvitsisi turvautua päänleikkauksiin. Ohisalo ilmeisesti johtaa hallitusta ja Marin piileskelee parhaansa mukaan. Miten tämä on voinut mennä näin mielipuoliseksi.

  VastaaPoista
 10. Seppo Oikkonen toteaa muslimeista, että “Heille viha on yhteisöä eheyttävä ja koossapitävä voima.”

  Hallituksemme johtaja Ohisalo puolestaan opettaa suomalaisia, että viha (=kritiikki) on kielletty. Kaikenlaisia kantaväestölle kohdennettuja vihan vastaisia teemaviikkoja ja -päiviä järjestetään, kun sen sijaan maahanmuuttajat saavat harjoittaa kulttuurinsa kuuluvaa vihaa sanoin ja teoin sekä politiikassa että kaduilla. Maahantulijoiden toimesta ruumiita tulee Suomessakin jatkuvasti.

  Vihatappaminenkaan ei hetkauta kylmiä ohisalolaisia. Halloween-hallituksemme antaa vauhtia vihan ja väkivallan noidankehälle. Se tarjoilee lisää kanoja kanatarhaan lepyttääkseen kettuja.

  Nimimerkki Kalergi-suunnitelma sanoi yhden ilmeisen syyn poliitikkojen välinpitämättömyydelle ja venkoilulle: Toisin kuin vasemmistoterroristit 1970- ja 1980-luvuilla, muslimit eivät kajoa eliittiin. Voisi jopa ajatella, että islamisteilla ja EU-henkisillä päättäjillä taitaa olla sama suunta, käyttääkseni Antti Rinteen vaalislogania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäyksenä edelliseen:
   Päättäjät sanovat terrori-iskujen jälkeen liturgian, jossa todetaan, että ”Pelolle ei saa antaa valtaa” (tosin Ohisalo ohittaa tämän ja siirtyy suoraan syyttämään kantaväestöä).

   Päättäjien ja median aktivistitoimittajien sanoja on syytä tulkita käänteisesti, sillä he tarkoittavat suunnilleen päinvastaista kuin sanovat. Puhuessaan pelon välttämisestä he hierovat pelkoa vaalikarjan naamaan. Ilmastomaailmanlopun pelkoa on lietsottu jo pitkään. Tämän vuoden tulokas on korona, jonka avulla halutaan lamauttaa länsimaat, vaikka esim. Pohjoismaissa ei koronaan kuole enää juuri kukaan. Massatestauksilla on kylläkin saatu tartuntatilastot ylös. Myös terrorismin aiheuttama pelko kuuluu eliitin pelkoinstrumentteihin.

   Poliitikot vastaavat nostatettuihin pelkoihin myymällä ideaa vallan keskittämisestä. Olikohan se Urpilainen, joka sanoi kalliin, mutta tehottoman Kreikka-paketin jälkeen, että "Hei, me tienataan tällä". Silloin, kuten nytkin, pelätään, että EU-taivas putoaa niskaan, jos sille ei uhrata kansan rahaa. Varmaan päättäjät tuolloin tienasivatkin, samoin kuin tienaavat nytkin nostamalla pelkokertoimia.

   Poista
 11. Tämä Ohisalon kommentti on typeryydessään huippu: "ennaltaehkäisevällä toiminnalla varmistamme, että ihmisten ei tarvitse turvautua tällaisiin toimiin".

  Siis että näiden terroristien on ihan PAKKO turvautua päiden katkomisiin, koska ei ole ennaltaehkäisty tarpeeksi?

  Kun ihminen hakee turvaa = turvautuu johonkin, niin häntä uhkaa jokin paha. Terroristipoloisia siis uhkaa jokin paha, ja sen takia pitää murhata viattomia.

  Mihin me muut sitten voimme turvautua? Emme ainakaan maan hallitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohisalo antaa tuolla lausunnollaan muslimeille luvan väkivaltaan, jos muut eivät tanssi heidän pillinsä mukaan. Hän on yhtä pölvästi kuin Biden, joka muslimeja miellyttääkseen luki koraanista kohdan, joka kehottaa jihadiin. Toivottavasti Trump voittaa!

   Poista
  2. "Yhdysvaltain presidentinvaalien suurin roisto on valtamedia
   ...
   Trumpissa on lukemattomia huonoja piirteitä ja hänen poliitikkansa on ollut eräiltä osin kelvotonta. Silti hänessä on pakko olla jotain hyvää, koska kansojaan ylenkatsovat suuryritysten johtajat, poliitikot, punaisen yliopiston tutkijat ja media häntä niin paljon vihaavat.

   Trumpilla ei ole sen kummempaa ideologiaa, mutta hän näkee kulissien takaisten vallankäyttäjien mädännäisyyden ja vehkeilyn, josta osa kansasta alkaa olla hänen ansioistaan tietoinen. Siksi Amerikan syvä valtio ja "kansainvälinen arvoyhteisö" haluaa hänet keinolla millä hyvänsä pois vallasta ja turvallisen marionettinsa tilalle. Prosessista saattaa tulla pitkä, koska jos vaalitulos käännettään loppumetreillä Trumpille epäedulliseksi, hän tulee valittamaan asiasta korkeimpaan oikeuteen."
   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/11/yhdysvaltain-presidentivaalien-suurin.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 12. Vaikka onkin asian vierestä:

  "Communists Trying to Steal US Election",
  http://tapnewswire.com/2020/11/communists-trying-to-steal-us-election/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!