perjantai 24. tammikuuta 2020

Sairas sulttaani

Iltalehti kertoi, että Turkissa on valmisteilla laki, jonka mukaan raiskauksesta syytetyt voisivat päästä tuomiosta naimalla raiskaamansa naisen. Lakia ajaa vallassa olevan presidentti Erdoğanin AKP-puolue.

Uutisen luettuani jäin miettimään kuinka sairas voi Turkin sulttaanin mieli olla? Ja suremaan niiden naisten ja tyttöjen kohtaloa, jotka joutuvat alistumaan loppuiäkseen raiskaajansa seksileluiksi mikäli laki astuu voimaan.

Asia ei vaatine sen enempää kommentointia, sillä Suomessa - saati tämän blogin lukijakunnassa - ei onneksi olla yhtä sairaita. Todettakoon kuitenkin, että turkkilaiset naisten oikeuksia ajavat järjestöt ja oppositiopuolueet ovat kertoneet sulttaanille lain normalisoivan lapsiavioliittoja ja seksiä alaikäisen kanssa ja jopa YK on huomannut lain palvelevan lasten hyväksikäyttäjiä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
EU:n rahojen loppuminen Turkissa ajaa kansainvaeltajia kohti Kreikkaa
Tunisia on matkalla kohti nykyaikaa
Eurooppalaispoliitikot Erdoganin diktatuurin asialla

23 kommenttia:

 1. Tässä voinee kysyä, että kertooko tämä ajatus kaiken muslimista ja toisaalta myös islamin uskosta?
  Sovita sitten näitä ihmisiä yhteen sivistyneen maailman kanssa?

  VastaaPoista
 2. PM Erdogan: "The Term “Moderate Islam” Is Ugly And Offensive; There Is No Moderate Islam; Islam Is Islam."

  Asia on saletti. Turha tätä asiaa on enempää kritisoida, siitä tulee vain paha mieli suvaitsevaisille. Annetaan islamin tuntijoiden itsensä sanoa, miten asioiden pitää olla.

  VastaaPoista
 3. Islamilainen asennemaailma sisältää sellaista toksista maskuliinisuutta, jota ei sivistyneissä länsimaissa elänyt voi oikein kuvitella. Edes vilkkaalla mielikuvituksella ei jokin aika sitten olisi voinut kehittää noin nyrjähtänyttä käsitystä naisen asemasta. Mitkä olisivat reaktiot, jos vaikkapa Suomessa hallitus alkaisi ehdotella tuollaista lakia. Ehkä sekin kuitenkin kohta nähdään, kunhan rikastusta on jatkunut Ohisalon ja Pimiän johdolla vielä jonkin aikaa.
  Outoa on sekin, että monet islaminuskoiset naiset noudattavat islamin alistavia käytäntöjä myös tultuaan turvapaikanhakijoina länsimaihin. Tuntuu hölmöltä katsella televisiossa jotain feministi(!) Marian Abdulkarimia yllään tuo idioottimainen huivisysteemi, joka on varsinainen naisten sorron symboli. Vaikka länsimaisten feministien mielestä se on "voimaannuttava" ja "oma valinta". Mielipuolista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mohammad oli täydellinen ihminen, joka eli täydellisen elämän ja antoi ohjeet muillekin miten elää täydellinen elämä. Jokaisen muslimin velvollisuus on elää juuri samoin.

   Koraani myös sanoo että jos muslimi kokee olevansa sorrettu omassa maassaan, hänen tehtävänsä on lopettaa valittaminen, muuttaa muualle ja viedä vääräuskoisten maat. Allah on luvannut koko maailman oikeauskoisille.

   Eli muslimien halu muuttaa muualle ja vähitellen valloittaa vääräuskoisten maat on ihan Koraanin itsensä antava neuvo tilanteeseensa tyytymättömille muslimeille.

   Poista
 4. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, toteaa profeetallinen sananlasku.

  VastaaPoista
 5. Hämeenlinnassa kielteisen turvapaikkapäätöksen jälkeen palauttamatta jäänyt mies leikkasi sateenkaariaatteen omaksuneelta tyttöystävältään pään irti. Millä sanoilla tällaista "kohtelua" tulisi kuvata?

  On vaikea ymmärtää miten kovia kognitiivisia tosiasioita "kulttuurit" ovat. Että kaikki "ihmisyys" on vain ja ainoastaan kulttuurista ihmisyyttä -- reaalimaailmassa ei ole olemassa mitään ylihistoriallista, ylikulttuurista, ylikansallista tai yliyhteisöllistä yli-ihmistä, jollaisesta "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat" puhuvat.

  Yli-ihmisideologit eivät itse ymmärrä miten heidän oma ihanteellisuutensa johtaa heitä harhaan. Eikä vain harhaan, vaan vaikuttaa niin että heidän hyvistä aikomuksistaan seuraa mitä äärimmäisimmän pahoja tekoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yle tänään:

   Poliisi: Hämeenlinnan murhaepäilty on kuollut

   https://yle.fi/uutiset/3-11174306

   Artikkelista poimittua:

   Hämeen poliisi vahvistaa, että Hämeenlinnassa alkuviikosta tehdyn murhan epäilty tekijä on kuollut. Epäilty tekijä on ulkomaalaistaustainen mies.
   ----------------

   https://pt-media.org/2020/01/23/hameenlinnan-murhaaja-tappoi-itsensakin/

   Hämeenlinnan murhamies Hasan ***** murhasi ensin siis entisen tyttöystävänsä noin 20-vuotiaan suomalaisen hämeenlinnalaisnaisen ja murhan jälkeen Hasan teki itsemurhan.
   Hasan on ollut mukana kehonrakennuspiireissä ja Facebook-kuvien mukaan kovassa kunnossa.
   Hän on toisin sanoen tienannut Suomessa oloaikanaan kohtuullisesti, sillä kovakuntoinen kehonrakentaja syö enemmän kuin tienaa.
   Ruokaan menee siis moninkertaisesti enemmän rahaa kuin tavallisella ei-treenaavalla ihmisellä.

   Kannattaa tosiaankin huomata se, että ennen Suomeen tuloaan Hasan on kyllä treenannut, mutta kuvissa ajalta syksy 2015 verrattuna viime aikoihin Suomessa muutos on huikea.
   Mies on toisin sanoen syönyt useiden satojen eurojen edestä kuukaudessa plus päälle lisäproteiinit, kreatiinit yms.
   ...
   Tarkkaa tietoa Hasanin taustasta ei ole, mutta luultavasti hän on palestiino. Suomeen hän ilmaantui syyskuussa 2015 sotaa, vainoa ja kidutusta paenneena.
   Tosin mikään ei viittaa siihen, että Hasanilla olisi ollut turvapaikantarve yhtään mihinkään.
   Nimittäin ennen Suomea hän asui Turkissa ja vietti siellä mukavaa ja joutilasta elämää ainakin vuodesta 2014 alkaen.

   Poista
 6. On painokkaasti todettava, että Suomen perustuslaissa kaikki kulttuurit ja uskonnot ovat asetettu samanarvoisiksi. Minä en voi muuta kuin ylistää islamia, koska muutoin valtakunnan syyttäjä saattaisi hyvinkin nähdä minutkin rikollisena.
  Varmasti Erdogan ja sulttaanit tietävät, että he toteuttavat islamia, eivätkä esimerkiksi ajattele itse, miten asioiden pitäisi parhaimmillaan olla. Luulen, ettei valtakunnan syyttäjäkään ajattele itse, puhumattakaan niistä, jotka ovat vääntäneet perustuslain koukerot. Näillä mennään, eikä muuta voida, koska muutoin joku saattaisi jopa kääntää rattia.

  Perustuslaiksi pitäisi riittää kultainen sääntö. Jos säädettävät lain eivät ole kultaisen säännön mukaisia, niin silloin kyseessä on poliittinen korrektius ja korruptio. Jumalat, vähemmistöt, kulttuurit, uskomukset, ideologiat uskonnot ja Sattumat pois tykkänään kaikista laeista.

  VastaaPoista
 7. Suosittelen lukemaan koraania. Tämäkin tulee suoraan sieltä.

  Ellei naisella ole neljää miestä tai kahdeksaa naista todisteena siitä että hän ei suostunut seksiin, on hän syyllistynyt aviorikokseen. Tällöin hänen on mentävä naimisiin rikoskumppaninsa kanssa tai tultava rangaistuksi itse.

  Koraani on kyllä aika villi kirja. Aloin lukemaan sitä toisen suuran alusta (ensimmäinen on vain rukous). Olen onnistunut rämpimään läpi suurat 2-4, ja olen yllättynyt suuresti minkälainen se on.

  Riippumatta siitä oletteko Muslimeita tai vihaatteko islamia kiihkeästi, voin sanoa että yllätytte kirjan sisällöstä. Tai pikemminkin sen täydellisestä puutteesta. Tämä sisällön puute on nimenomaan se joka tekee siitä niin vaikeasti luettavaa.

  Ainakin kolme ensimmäistä suuraa ovat isolta osin silkkaa hölynpölyä. Viittaukset Tooraan tai Uuteen testamenttiin ovat järjestelmällisesti joko virheellisiä tai koomisen pintapuolisia. Vanhan testamentin Maria menee sekaisin uuden testamentin Marian kanssa. Kolmannessa ja neljännessä suurassa käydään läpi myös paria taistelua jonka kävivät, ja joista varsinkin jälkimmäinen oli kaikesta päätellen melko traumatisoiva.

  Noin 25% noiden suurien säkeistä on kiihottamista vääräuskoisia vastaan. Milloin muistutetaan että Allah vihaa vääräuskoisia, milloin muistutetaan että vääräuskoiset vihaavat Muslimeita ja toivovat heille pahaa, milloin kielletään pitämästä vääräuskoisia ystävinä, milloin annetaan lupa rikkoa vääräuskoisille Allahin nimeen vannotut valat, jne.

  Uskonnon henkisyyden puute käy myös hyvin ilmi: ryöstöretkellä kuolleille luvataan reilu osuus ryöstösaaliista ja seksiorjista, kun ylösnousemus koittaa.

  Neljäs suura ottaa hyvin kantaa Islamin feministisyyteen. Tottelematonta vaimoa pitää ensin torua, sitten alkaa pihtaamaan seksiä, ja vasta sen jälkeen hakata. Hakkaamista saa kuitenkin jatkaa vain niin kauan kuin vaimo jatkaa tottelemattomuuttaan, mikä on kuin suoraan naisasiajärjestöjen julkilausumista. Huollettavia tyttöjä naitetaan miehille tytöiltä itseltään kysymättä, mutta sentään kehotetaan kohtelemaan seksiorjia hyvin, mikä lienee pitkin hampain tulkittavissa feministiseksi ajatukseksi.

  Väliin putkahtaa ilmiselvästi jälkikäteen lisättyjä säädöksiä: yhtenä hetkenä käydään läpi edellistä taistelua, väliin putkahtaa säe jossa kerrataan perintäoikeutta erityistilanteissa, minkä jälkeen taas jatketaan taistelun kertaamista.

  Koko hommasta paistaa läpi että loppuun asti mietityn saarnan sijaan kyseessä on vanhan, kouluttamattoman, katkeran ja kärttyisyydessään täysin sekopäiseksi menneen miehen kiukuttelu ihmisjoukoille. Hänen tietonsa kristinuskosta ja juutalaisuudesta on täysin pintapuolista ja perustuvat lähinnä huhuihin. Jotkut virheet aiheuttavat jopa myötähäpeää.

  Esimerkiksi Profeetta Mohammadin mukaan Allah antoi Evankeliumit Jeesukselle, aivan kuten Allah antoi Koraanin Mohammadille. Ei tarvitse tietää paljoakaan kristinuskosta tajutakseen miten naurettava väite tämä on -- evankeliumit ovat Jeesuksen opetuslapsien kirjoittamia tämän kuoleman jälkeen, ja ne kertovat Jeesuksen elämästä. Niitä ei annettu Jeesukselle. Mohammad ei tiennyt edes tätä.

  Suosittelen lukemaan Koraania ja aloittamaan ihan alusta. Islamin vastustaminen helpottuu huomattavasti kun voi viitata suoraan Koraaniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poliitikot ja virkavastuulla olevat eivät voi milloinkaan syyttää islamin uskoa mistään; Mitä hartaampi uskovainen on sen todennäköisemmin virkamiehet syyttävät häntä mielenhäiriöiseksi, jos hän on tehnyt jonkun rikoksen.

   Islamia ei voi demokraattisesti tai laillisesti vastustaa, koska perustuslaissa se on julistettu pyhäksi uskonnoksi. Kuten sanoin, niin perustuslakien säätäjät eivät milloinkaan ole lukeneet niiden uskontojen "pyhiä" kirjoituksia, joiden kritisisoinnin ja vastustamisen he ovat sanktioineet. Sillä ei ole mitään väliä, vaikka kaikki suomalaiset osaisivat koraanin ulkoa, koska se on asetettu uskonrauhan alaiseksi, joka pitää ottaa sellaisenaan ja jos joku islamin uskoinen rikkookin tavallista lakia, niin häntä kutsutaan mielenhäiriöiseksi, jotta poliitikot edelleen saisivat pitää päänsä pensaassa.

   Poista
  2. Jäi sanomatta, että laki voi olla sokea ja puolueeton, mutta lakien säätäjien pitää olla äärimmäisen lukeneita, historiatietoisia, puolueettomia ja älykkäitä.

   Helposti huomataan, että Suomen perustuslain säätäjät ovat olleet täysin sokeita. Kuka tahansa voi huomata, että kaikki uskonnot voidaan asettaa kymmenillä eri tavoilla paremmuusjärjestykseen, eli lainsäätäjät ovat osoittaneet erityisen pahaa mieltä suomalaisia kohtaan julistaessaan kaikki uskonnot ja kulttuurit samanarvoisiksi.

   Poista
  3. Teelle
   Vaikuttaa kiehtovalta käsikirjalta. Sitähän voi lukea ilman kirjaakin kämmenten ja silmien välissä.
   Laitan lukulistalle Marxin tuotannon, Mein Kampfin ja Breivikin muistelmien sekä Iijokisarjan jatkoksi.
   Kiitti vinkistä.
   Varo avoimia ikkunoita (lähde John Irving "Kaikki isäni hotellit)ja radikalisoitumista!

   Poista
  4. Suomessa saa tuomion, jos kutsuu pedofiiliksi henkilöä, joka menee naimisiin kuusivuotiaan lapsen kanssa ja on sukupuoliyhdynnässä hänen kanssaan, kun hän on täyttänyt yhdeksän vuotta. Ja jos kutsuu pedofiiliuskonnoksi uskontoa, jonka esikuvallinen profeetta edellämainittu henkilö on. Näin hullun sairaaksi on elämä mennyt nykyään.

   Poista
  5. Muhammedin tarina ja Kahden tunnin Koraani ja Koraaniblogi

   https://abdullahsarh.wixsite.com/muhammedintarina

   https://ibnmatti.blogspot.com/p/kahden-tunnin-koraani.html

   https://ibnmatti.blogspot.com/p/koraaniblogi.html

   Poista
 8. Islamin kritisointia pyritään kieltämään. Terorismin ja islamin yhteyden pohtiminen ollaan tekemässä EU:ssa laittomaksi. Islamilaiset puolueet pyrkivät saamaan kaiken uskontonsa arvostelun laittomaksi. Arvostelu nimetään mielellään islamofobiaksi, eli aihettomaksi ja sairaalloiseksi.

  Kaikki uskonnot ovat päättäjillemme saman arvoisia, paitsi että pelon vuoksi islam on niistä arvokkain ja arvostelun yläpuolella. Kristinusko ja uskovaiset ovat vapaata riistaa mm. muslimeille ja valtakunnansyyttäjälle: Räsäsen Raamattu-sitaatti on tutkinnassa, mutta koraania luetaan oikein urakalla valtakunnan radiossa.

  Uskonnot ja kulttuurit katsotaan (edellä sanotulla tavalla orwellimaisesti soveltaen) saman arvoisiksi, mutta erilaiset poliittiset mielipiteet ovat eri arvoisia niin, että vain kulttuurimarksilaiset kannanotot nauttivat täyttä demla-lain suojaa.

  Varsinkaan nykyinen hallituksemme tuskin näkee mitään syytä arvostella Turkin lainsäädäntöä. Päin vastoin, sitä seurataan meillä ainakin käytännössä yhä pienemmällä viiveellä, mikäli nykyinen meno jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavassa käsitellyllä asialla on tarkemmin ajatellen tiettyjä vahvoja yhtymäkohtia kommenttiisi ja artikkelin aiheeseen:


   "VIHREIDEN OHISALON PITI VÄKISIN SAADA UMPIMÄDÄTTÄJÄ KIRSI PIMIÄ KANSLIAPÄÄLLIKÖKSI

   Tämän maan politiikka on pullollaan seurauksista piittaamattomia naisidealisteja lähtien presidentti Tarja Halosesta aina Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppuraiseen (sos. dem.). Heidän tuhotyönsä pahinta työsarkaa ovat olleet virkamiesnimitykset, joiden seurauksena maamme sai esimerkiksi v. 2010-2015 vähemmistövaltuutetuksi kansan enemmistön vankkumattoman vihollisen, RKP:n Eva Biaudetin. Poliittisella virkanimityksellä ylioppilas Biaudet valittiin ohi pätevämpien ehdokkaiden.

   Kenties tunnetuin tapaus sosialistisesta virkanimityksestä on demari Sirpa Viljasen nimitys kansliapäälliköksi toiselle kaudelle vuonna 2008. Tuolloin yksimielinen hallitus esitti tasavallan presidentti Tarja Haloselle virkaan Ilkka Laitista, mutta presidentti nimitti Viljasen jatkokaudelle, koska tämä fanaattisena monikultturistina ajoi Halosen mielestä parhaiten hänen tavoitteitaan.

   Uusmarxilaiset naiset eivät voi houreisella idealismillaan sentään yksinään tuhota aikaisempien sukupolvien työtä, mutta kun heitä on valtioneuvostossa enemmistö, kansallinen katastrofi voi muhia jo hallituskauden ensimmäisenä vuotena. Varsinkin vihreissä riittää kiiluvasilmäisiä nuoria kympin tyttöjä, jotka ministeriksi päästyään tekevät enemmän tuhoa kuin taistolaiset kokonaisena vuosikymmenenä. Yksi sokeimmista idealisteista on vihreä sisäministeri Maria Ohisalo, jonka pitkän tähtäimen mädätyssuunnitelmaan kuuluu virkamieskunnan vaihtaminen radikaaleihin utopisteihin.

   Juuri tänään tapahtui yksi maamme lähihistorian tuhoisimmista päätöksistä kun Ohisalo nimitti julkisuudelta vaietusta kovasta kritiikistä huolimatta kansaliapäälliköksi pahamaineisen vihreän khmerin, yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiän, ohi pätevämmän Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttarin.

   Ylen verkkosivujen uutisjutussa Ohisalo kiistää Pimiän valinnan olleen poliittinen virkanimitys: "Ehkä moni kommentaattori ei ole ymmärtänyt hänen laajaa cv:tään" politisoitunutta nimitystä käsitellään, mutta massoja saavuttavan television puolella siitä ei ollut mitään mainintaa. Tämän illan TV1:n pääuutislähetyksessä Pimiän valinta Anssi Pelttarin sijaan mainittiin vain lyhyesti eikä mitään muuta kerottu. Pelkkien tv-uutisten varassa elävät demarieläkeläiset ovat kotisohvillaan aututaan tietämättömiä millaisen seireenin Ohisalo lopulta valitsi johtamaan sisäministeriön hallintoa. Tuhovoimaaltaan Pimiän uusi toimivalta ylittää jopa Sirpa Viljasen ja Eva Biaudetin nimitykset.

   Yle Watchin pitkästä muistista löytyy pari mainintaa Pimiästä ja ne kertovat kyseessä olevan väärentämättömän kansanvihollisen..."

   Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2020/01/vihreiden-ohisalon-piti-vakisin-saada.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Punavihreiden feministien (vai sanoisiko punavihreiden khmerien) käyttäytymisessä on tiettyjä irrationaalisia epäjohdonmukaisuuksia. Vaikka he suu vaahdossa ja kädet nyrkissä huutavat "naisten oikeuksien" puolesta, niin he kuitenkin haluavat antaa vapaan pääsyn maahamme niille, jotka kuuluvat maailman pahimpiin naisten sortajiin eli islamisteille, jotka tavoitteena on pystyttää sharia-laki koko maailmaan: https://www.billionbibles.org/sharia/sharia-law.html

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. No voihan naiset aina suojautua voimaannuttaviin kaapuihinsa.
   Ohisalo

   Poista
 9. Demlalaista "oikeutta":

  "Professori tunnusti tehneensä tutkintapyynnön Mäenpään vieraslajipuheesta – toiminut aiemmin SKP:n keskuskomiteassa",
  https://www.kansalainen.fi/professori-tunnusti-tehneensa-tutkintapyynnon-maenpaan-vieraslajipuheesta-toiminut-aiemmin-skpn-keskuskomiteassa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän on helppo eläytyä: ihminen jonka korkein totuus on tunnustuksellinen, ihmistä ja elämää suurempi poliittinen ideologia, omaksuu kuin itsestään "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat", koska myös ne tarjoavat hänelle saman, kaikkien reaalimaailman rajoitusten yläpuolelle nousevan "totuuden".

   Tajunnallisesti se on ihan sama positio, tuo joka tarkastelee kansaa kommunistisen manifestin läpi, ja tulkitsee kaiken mitä reaalitodellisuudessa tapahtuu marxilaisten teorioiden raameissa, kuin "ihmisarvo- ja -oikeusideologiat", jotka ovat täsmälleen yhtä yliyleistävillä ja ymmärrystä noituvilla yleiskäsitteillä kyhättyjä, kaiken inhimillisen yläpuolelle asettuvia fundamentalistisia "totuuksia".

   Minulla on henkilökohtaista kokemusta eräästäkin kansainvälisen uran tehneestä ihmisoikeusjuristista, joka sai suuni loksahtamaan auki aikoinaan joskus Tsekkoslovakian miehityksen jälkeen. Hän kirosi raa'asti ja huusi aikalailla kurkku suorana keskustelutoverilleen, että "sehän oli oikein, nehän olivat tekemässä siitä kapitalistista valtiota". -- Sen jälkeen käsitykseni näiden politikoivien juristien eläytymis- ja ajattelukyvystä sekä oikeudentajusta ei enää koskaan ole palannut ennalleen.

   Poista
  2. Hiukan Oikkosta nuorempana (s. 1957) märehdin vieläkin termin "vihervasemmisto" oikeutusta. Muistot 70-luvusta muistoja kadonneesta maasta. Mutta kaiketi pakko hyväksyä että viehättävin ja harmittomin taistolainen oli aikaansaattamassa karmeata dystopiaa. Vanheneminen ei aina lisää viisautta mutta kolotus saa yllättäviä muotoja. Kiitokset blogistille ja hyville kommentaattoreille. -jussi n

   Poista
 10. Suomalaiset lainsäätäjät eivät ole koskaan edes olleet muslimeja. Mutta siitä huolimatta Suomessakin on aikoinaan ollut voimassa lähes samanlainen laki kuin mitä Turkissa nyt suunnitellaan. Löysin nimittäin vuoden 1889 rikoslain alkuperäisen version verkosta. Tässä muodossa se ei toki ole ollut voimassa enää aikoihin.
  Se löytyy täältä:
  https://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1889/18890039001
  Sen 25. luvun 14 §:ssä tosiaan sanottiin:
  "Syytettä 4, 5, 6, 7 ja 8 §:ssä mainituista rikoksista (=väkisinmakaamisesta yms.) älköön virallinen syyttäjä tehkö, ellei asianomistaja ole ilmoittanut rikosta syytteesen pantavaksi, taikka ellei, rikollisen mentyä naisen kanssa avioliittoon, sen purkamista ole haettu. Jos sellaisen avioliiton purkamista ei ole haettu; älköön syytettä tehtäkö."
  Katsottiinko naisen siis antaneen teon anteeksi, jos hän siitä huolimatta suostui menemään tekijän kanssa naimisiin? (Ilman naisen suostumustahan se ei silloinkaan käynyt päinsä.) Mutta ilmeisesti hänellä oli vielä senkin jälkeen mahdollisuus muuttaa mieltään, tehdä hakemus avioliiton purkamiseksi, minkä jälkeen syytekin voitiin nostaa. Tässä suhteessa se laki kai sentään erosi Turkissa nyt ehdotetusta.
  Ol

  VastaaPoista
 11. Näin Ruotsin kuilun partaalle ajanut maanpetturi-hallitus koettaa tukahduttaa siihen kohdistuvan kritiikin:

  "Sverige Europas Swaziland - ny anti-terrorist lag används för att tysta kritik mot regeringen
  ► Den andra delen av rubriken ovan är saxad från AmnestyPress och handlar om bananmonarkin Swaziland i Afrika, där arvsmonarkin tillgriper terroristlagstiftning för att förfölja och tysta kritiker. Nu visar det sig att det politiska etablissemanget i Sverige, med gravitationscentrum i nattväktarstaten och Socialdemokratin, vill göra samma sak – i Sverige...", http://blueshift.nu/sverige-europas-swaziland-ny-anti-terrorist-lag-anvands-for-att-tysta-kritik-mot-regeringen/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!