keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Oulun tapauksen poikimaa huumoria

Suomen poliittisen kentän enemmistö on lopultakin herännyt siihen, että umpilöperöstä maahanmuuttopolitiikasta on seurannut ongelmia ja että "tarttis tehrä jotain". Niinpä poliitikkomme yksi toisensa jälkeen ovat vaatineet monenlaisia toimia, jotta kansan viha ei kohdistuisi tässä politiikan lajissa täydellisesti epäonnistuneeseen poliittiseen johtoon ensi kevään vaaleissa.

Tuo poliittinen johto on tässä ymmärrettävä laajasti, eli koskemaan Kokoomusta, Keskustaa Sosialidemokraatteja, Vihreitä, Vasemmistoliittoa, Ruotsalaisia, Kristittyjä ja myös Sinisiä. Mutta ei niin pahaa, ettei jotain hyvää: tässä episodissa on nimittäin havaittavissa myös tragikoomista huumoria.

Ensinnäkin koko Oulun vyyhti paljastui yhden oululaisen maahanmuuttajataustaisen henkilön kansalaisaktiivisuuden seurauksena.

Toiseksi maamme luotettavana pidetty poliisi ehti sen pyörteissä jopa valehtelemaan kaikelle kansalle.

Kolmanneksi Petteri Orpo (kok) valehteli, ettei hallitus ole nyt liikkeellä tulevien vaalien takia.

Neljänneksi, Sanna Marin (sd) valehteli silmää räväyttämättä omasta maahanmuuttopoliittisesta historiastaan.

Viidenneksi, nyt jopa aiemmin vaiennut oikeusoppinut professori tuli kertomaan, että Suomi on tulkinnut kansainvälisiä sopimuksia liian tiukasti.

Kuudenneksi, Jussi Halla-aho (ps) on osannut kertoa koko kansalle jo viidentoista vuoden ajan mihin maahanmuuttopolitiikkamme tulee johtamaan.

Seitsemänneksi, saman on tiennyt suomalaisten enemmistö, mutta tullut äänestäneeksi vastoin näkemystään vaali toisensa jälkeen.

Olisiko huhtikuussa lopultakin ymmärryksen paikka myös äänestyskopissa, vai jatkaako kansa tragikoomisesti ja äänestää jälleen kerran sopulien lailla kuten ennenkin? Vai kävisikö sittenkin ihme, ja maahanmuuttopoliittisen tragikomiikan aika olisi päättymässä?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Sipilä ja Merkel ovat kaivaneet itselleen yhteistä kuoppaa - Orpokin haluaa sinne
Matti Putkonen on kuin torakka
Minkälaiseen yhteiskuntaan Petteri Orpo meitä johtaa?

26 kommenttia:

 1. Professori mainitsi Suomen luotettavana pidetystä poliisista. Olisiko se tämä voittaja: https://www.iltalehti.fi/fitnessvoimailu/a/46fdf2c0-a51d-4267-9d06-ef65646b08e0
  Vai ihan aarniometsän sankareita? Ehkäpä joku nimekkäistä johtopoliiseista, joiden tekosia selvitellään? Vai joku entsex-ulkoilijoista, jotka luotettavasti retuuttelevat kansallismielisiä, jotta nämä eivät hyökkäisi rauhanomaisten maahanmuuttajien tai antifanttien kimppuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Vai kävisikö sittenkin ihme, ja maahanmuuttopoliittisen tragikomiikan aika olisi päättymässä?"

   Tuskin.
   Dialogipoliisia vaan tuntuu pukkaavan?

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/7527eafd-81e5-4b5f-b955-c87b45fe4d50

   "...valmistuu maaliskuussa Helsingin Psykoterapiainstituutista ratkaisukeskeiseksi työyhteisösovittelijaksi."

   Poista
  2. Viranomaisrikollisuus ja rakenteellinen korruptio on järkyttävällä tasolla Suomessa. Päättäjien omiin muroihin kusemisen takia, nykyään hävettää maailmalla olla suomalainen. Ennen hävetti juoppoturistien takia, nyt meille nauretaan kuinka tyhmiä päättäjämme ovat ja oma kansa kärsii. Tuon poliisirikollisuuden saisi kuriin, kuten muutkin, jos vain tahtoa olisi. Itsellä mennyt luottamus poliisiin ja jos hätä olisi, en usko että ensimmäiseksi tulisi mieleen soittaa poliisille, vaan oman käden oikeudella hoidetaan.Mieluimmin itsepuolustuksesta tuomio kuin kuolema.

   Poista
  3. Anonyymi kirjoitti:
   "...nykyään hävettää maailmalla olla suomalainen. Ennen hävetti juoppoturistien takia, nyt meille nauretaan kuinka tyhmiä päättäjämme ovat..."

   Niinpä... mutta ajatteles, kuinka paljon vielä järjissään olevat ruotsalaiset joutuvat häpeämään.

   Luulisi, että Ruotsin vientiteollisuudelle on haittaa maan vätyksen maineesta. Sama tietysti koskee kohta Suomeakin.

   acc

   Poista
 2. Jussi Halla-aho on ollut kaikki nämä vuodet Suomen haukutuimpia kansalaisia. Hyvin hän on kestänyt median ryöpytyksen. Jos maassa olisi tolkun ihmisiä, hänen saamansa vihapuhetuomio purettaisiin.

  Medialla on krapula, joten se kehittelee syitä, miksi perussuomalaisten mielipiteitä oli pakko vastustaa. Toimittajilla tulee olemaan vaikeaa tunnustaa virheensä, samalla lailla kuin taistolaisten anteeksipyyntöjä typeryydestään ei ole näkynyt.

  On meitä rasisteiksi, fasisteiksi ja natseiksi solvattuja paljon muitakin. Itse olin vuonna 2002 TV1:n suorassa ajankohtaisohjelmassa ainoa maahanmuuttokriittinen viittä suvaitsevaista vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka julkisuudessa en ole, niin kummasti kaveripiiri supistui parissa vuodessa. Vähän kuin vakava sairaus, erottelee jyvät akanoista, poliittinen mielipide erottelee ystävät ns. ystävistä.

   Sekin kummastuttaa, että Halla-ahon sivuilta piti tekstit poistaa, miksi sitten muilla sivuille samat tekstit saavat olla? Näennäistuomio?

   Poista
 3. Ei pidä myöskään unohtaa keskustalaisen pääministeri Juha Sipilän julkisesti esittämää kutsua tänne tuleville:
  "Tulkaa tänne, annan teille kotini asuttavaksenne".
  Kun pääministeri oli saanut ryntäyksen tänne aikaiseksi, petti hän lupauksensa eikä antanutkaan kotiaan niin sanotuille turvapaikanhakijoille.
  Mutta näinhän se kansanviisaus tietää: kepu pettää aina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eikös Kempeleellä, Sipilän kotikunnassa, sen sukulaistytön raiskauksen jälkeen, siirretty vastaanottokeskus muualla aika pikaisesti? Tapahtuman jälkeen Sipilä kielsikin kotinsa antamisen, suuttuikos se? Voivoi.

   Poista
  2. Kyllähän sitä suuttuu jos 'naapurin pojat' tulee omalle hiekkalaatikolle leikkimään?

   Kempeleen indeksi oli noin tuplat Ouluun verrattuna.
   (Lähde: Ilta-Sanomien/Ilta-Lehden joku seksuaalirikos-taulukko tai vastaava.)

   Poista
 4. On tässä joo naurettu enemmän kuin koskaan aikaisemmin vaikka aihe nyt ei oo siinänsä mikään hauska. On nimenomaan naurettu poliitikoille. Professorillakin musta huumori näköjään �� Nauretaan nykyiset päättäjät ulos eduskunnasta huhtikuussa 2019. Voisko pitää joku naurumiekkari eduskunnan portailla missä nauretaan vaan samalla kun osoitetaan sormella(saa käyttää mikä sormi tahansa kunhan se on oma) eduskuntaan päin. Kyllä noille utopistisille ääliöille saa nauraa. Sejoka on seurannut trumpin vaalikampanja aikoinaan tietää myös että pilkkaaminen on hyvin tehokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta osoittaa kaikilla sormilla, koska vanha sanonta kuuluu että jos yhdellä osoitat toista, peukaloa lukuun ottamatta kolme sormea osoittaa itseensä päin.

   Poista
 5. Jotenkin sen ymmärtää -- vakkei voikaan hyväksyä -- etteivät poliitikot pysty omaksumaan uusia tietoja. Koko politiikka perustuu vakiintuneisiin arvoihin ja ajatuksiin, sementoituihin mielipiteisiin, ohjelmiin, tunnustuksellisiin kantoihin. Ei poliitikko voi päivittäin oppia jotain uutta ja muuttaa käsityksiään. Puolue on instituutio, ja poliitikko pitää pystyssä puoluetta eikä älyllisiä kykyjään.

  Mutta että journalistitkin. Heistäkin on tullut instituutioita -- journalismissa mennään toimittaja edellä, ja toimittajan nimi ja kuva ovat jutuissa päällimmäisinä, jatkuvuuden takeena. Eikä ole mitään enemmin narsistista ammattikuntaa kuin toimittajat.

  Nämä kaksi ammattiryhmää, poliitikot ja toimittajat, eivät omaksu uusia tietoja ja ajatuksia kuin vasta äärimmäisen pakon edessä. Ja sen omaksumisen kanssa on sitten vähän niin ja näin. Ensin väistellään ja vähätellään, ja kaikki mikä sitten julkisuussulkujen lauettua pakosti pitää ottaa uutena tietona vastaan vääristellään viimeiseen saakka omaksi ansioksi. Todellisuuden tai totuuden ehdoilla ei jälkikäteenkään toimita.

  Näissä kulttuuripohjaisen rikollisuuden ilmiöissäkin perimmäinen läksy jää satavarmasti oppimatta. Niin syvälle eivät sen enempää tosiasioita aina ideologisten silmälasien läpi tihrustavat poliitikot kuin itserakkaat toimittajatkaan pääse. Kulttuuripohjaista rikollisuutta käsitellään kuin se olisi kuin mikä tahansa korjausta vaativa yhteiskunnallinen epäkohta. Ei se ole. Se on seuraus siitä että on tuotu yhteiskunta yhteiskunnan sisään. Se on koko Euroopan ja nyt myös Suomen kohtalonkysymys.

  Nimeäni klikkaamalla pääsee perusteellisempaan selvitykseeni siitä mistä kulttuurisessa rikollisuudessa on kysymys.

  VastaaPoista
 6. HS eilen

  "Yhä useampi nainen Ruotsissa kertoo joutuneensa seksuaalirikoksen uhriksi – kasvua näkyy erityisesti nuorten naisten ryhmässä"
  Moni nuori ruotsalaisnainen kertoo valinneensa vaihtoehtoisen reitin tai kulkuvälineen rikosten pelossa.

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005966821.html

  Artikkelista poimittua:

  SAMALLA kun yhä useampi nuori nainen Ruotsissa kertoo joutuneensa seksuaalirikoksen uhriksi, tuntee moni myös turvattomuutta ulkona liikkuessaan.

  Noin parikymppisistä naisista yli 40 prosenttia kertoo, että on usein valinnut vaihtoehtoisen reitin tai kulkuvälineen turvattomuuden vuoksi ja rikosten pelossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon kai pitää vastata, että kokonaisia kansanryhmiä ei sovi tuomita yksittäistapausten perusteella, vaikka sitten kukaan ruotsalainen ei enää uskaltaisi kävellä kaduilla.

   Poista
 7. Miten niin mulla on sellainen "unelma-fiilis"? Johtuuko se siitä, että kaikki tapahtui aivan liian nopeasti kuten unelma-konsertissa 2015? Sekin oli järjestetty juttu ja oli odotettu sopivaa lähtölaukausta, Olli Immonen.Odotettiinko tässä tarkoituksella, että some paljastaan niin paljon, että hallitus, puolueet käynnistävät unelma kakkosen tapahtumat ja koettavat viedä huomion itse asiasta? Edelleenkän itse asiaan ei puututa, demareitten Marin vaatii rajat edelleen auki, ei tarkastuksia, ei käännytyksiä. Uhrit eivät taaskaan ole pääpointtina, kuten ei ollut 2015, jolloin tämä kaikki sai vauhtia. Annettiin ikäänkuin lupa, tulkaa, tulkaa, rötöstelkää, raiskatkaa, me panemme simmut kiinni, ah unelmaa. Enemmänkin noita pervertikkoja hallituksessa? Vähän tykkäilevät...

  VastaaPoista
 8. Tämä on ollut ja on edelleen Brysseliä nöyrästi kumartavan marionetti-hallituksemme ylin ohjenuora kehitysmaalaisten, ennenkaikkea afrikkalaisten matu-invaasion suhteen:

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’”,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 9. Tuossa ylilaudalla oli melenkiintoista keskustelua siitä, että oliko Sipilän nimenomainen tarkoitus tuottaa suomen kansalle maksimaalinen kärsimysnäytelmä koska hänen poikansa kuolu -15 leikkauksen aiheuttamiin komplikaatioihin Lyhyesti; minulla on kurjaa ja kärsin, siispä koko kansa saa kärsiä ja lestadiolaisten tapaan kaikki tosiasiat kiistetään ja piilotetaan. Jokainen tehköön itse omat päätelmänsä.

  VastaaPoista
 10. Demari-kirjailija Anneli Meriläinen on ottanut matu-propagandaansa yleisesti pahamaineisena pidetyn EUGENIIKAN (kuten näköjään Suomen valtionvelkaa Bilderberg-Kataisen kannssa paisuttamassa ollut Bilderberg-Urpilainenkin, paljastaen tässäkin tyhmyytensä ja maanpetoksellisuuteen verrattavan suomalaisvihamielisyytensä):

  "Kirjailija Anneli Meriläinen halusi parantaa suomalaisten geeniperimää kehitysmaiden muslimeilla!",
  https://mvlehti.net/2019/01/15/kirjailija-anneli-merilainen-halusi-parantaa-suomalaisten-geeniperimaa-kehitysmaiden-muslimeilla/

  Mahtaisikohan suomalaisten geeniperimä parantua tänne loisimaan tulleiden somalien geeneillä?!

  Jos nyt demaritkin ovat eugeniikan kannalla, niin kannatun kyllä sitten Ylewatch-blogistin artikkelinsa loppuosassa esittämiä ajatuksia:

  "Vaalit lähestyvät ja ylen roturealismia kauhisteleva propaganda kiihtyy",
  http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/vaalit-lahestyvat-ja-ylen-roturealismia.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 11. Eräs tyypillinen esimerkki Suomen johtavan valemedian Brysselin Pravdan propaganda-artikkelista, joka tukee EU-diktatuurin Kalergi-suunnitelman mukaista matu-invaasiota Suomeen:

  ”Helsingin Sanomat vertasi maahan saapuneita irakilaisia suomalaisiin sotalapsiin”,
  https://www.kansalainen.fi/helsingin-sanomat-vertasi-maahan-saapuneita-irakilaisia-suomalaisiin-sotalapsiin-perussuomalaisten-olli-immonen-tyrmaa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitteleeköhän HS suomalaisten sotalasten Ruotsissa tekemiä raiskauksia ja muita kepposia, kun emme vielä ole niistä saaneet lukea?
   Tikku

   Poista
  2. Ehkä kohta saamme lukea totuuden, että suomalaiset sotalapset ovat juurisyy ruotsin nykyiselle raiskaus- & kepposteluvyörylle? ;)

   Poista
 12. Tämä on ollut ja on edelleen Brysseliä kumartavan marionetti-hallituksemme ylin ohjenuora kehitysmaalaisten, ennenkaikkea afrikkalaisten matu-invaasion suhteen:

  ”Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be ‘New Norm’”,
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päinvastoin kuin mitä meillä Brysselin korruptoimat maanpetturit ja heitä tukeva valtaVALEmedia valehtelevat, Viktor Orban sanoo Unkarin voivan olla ylpeä voituaan osoittaa, että (laiton) maahanmuutto voidaan pysäyttää:
   https://voiceofeurope.com/2019/01/hungary-can-be-proud-that-it-was-the-first-country-to-prove-that-migration-can-be-stopped-pm/

   Ks. myös ”Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen tehokkaasti””,
   http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   Kalergi-suunnitelam

   Poista
 13. "Olisiko huhtikuussa lopultakin ymmärryksen paikka myös äänestyskopissa, vai jatkaako kansa tragikoomisesti ja äänestää jälleen kerran sopulien lailla kuten ennenkin? "

  Äänestävät samalla lailla kuin ennenkin ryhmäpaineen takia. Valtaapitävien propaganda tulee ylläpitämään ryhmäpainetta ja äänestäjä uskoo mieluimin sanomaa, jonka mukaan kaikki on hyvin.

  Asiasta toiseen. Kävin Itiksessä, ehkä se oli uudempi osa sitä. Avara varakkaan tuntuinen paikka. Mistä rahat moisen ylläpitoon. Sitten keksin. Lainamiljardit menevät sossulle, joka jakaa rahat moniosaajille, jotka kantavat rahat kauppakeskukseen.

  acc

  VastaaPoista
 14. Em. demari-kirjailija Anneli Meriläisen (ja Bilderberg-Urpilaisen?) eugeniikka-projektia vartenko?

  "Onko Lieksassa somalien uusin hillotolppa?

  On ollut yleisessä tietoisuudessa jo pitkään, että uussuomalaisista somali -taustaisten työllistäminen on haasteellista.

  Siksipä suvaitsevaisto on todennut tärkeäksi tekaista erinäisiä yhdistyksiä ja suojatyöpaikkoja, jotta saataisiin

  tekohengitettyä mustanpuhuvia tilastoja onnellisesti työllistyneillä somaleilla. Lieksa ei ole poikkeus..."
  https://mvlehti.net/2019/01/16/onko-lieksassa-somalien-uusin-hillotolppa/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 15. Mua niin kyrpii, kun mulla on kaveri, joka kyllä jakaa esim. persujen materiaalia ja kansalaisaloitelinkkejä näihin lastenraiskauksiin liittyen, mutta aikoo silti äänestää _VIHREITÄ_. Mistä se muutos muka lähtee, jos ei itsestä? Uskooko hän, että kyllä ne muut sitten äänestää persuja tai että vihreät yhtäkkiä muuttaisivat agendaansa? En voi ymmärtää miten voi olla noin paukapäinen!

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!