perjantai 18. tammikuuta 2019

Kai Mykkänen ilmoittautui älyllisesti epärehelliseksi

On ollut jännittävää seurata suomalaisen maahanmuuttopolitiikan kuohuntaa. Eilispäivänä kiinnitin huomioni erityisesti sisäministeri Kai Mykkäsen (kok) kommenttiin, jonka mukaan "kyllä tulee säilöönoton ja kiinnioton tarkennuksia. Kuitenkin yli 90 prosenttia laittomasti maassa olevista ei ole vaaraksi suomalaisille tytöille ja lapsille... Meidän tulee tehdä aidosti toimia, jotka kohdistuvat ulkomaalaisiin, koska meillä on tietty segmentti ulkomaalaisia, jotka ovat täällä ilman oleskelulupaa tai syyllistyvät rikoksiin, heistä meidän pitää päästä eroon. Tässä on yhteinen tahtotila ja niitä toimia viedään eteenpäin. Mutta samalla olisi väärin leimata tuhannet ulkomaalaiset ihonvärin perusteella."

Nämä Mykkäsen kommentit koostuvat sinänsä kaikilta osin tosiasioista. Mutta siitä huolimatta niistä paljastuu sisäministerin täydellinen ymmärtämättömyys siitä logiikasta, minkä takia Oulun tapahtumien perimmäisenä syynä on Suomen lepsu maahanmuuttopolitiikka.

Näin siksi, että me emme tiedä ketkä muodostavat Mykkäsen mainitseman 90% ja ketkä 10% osuuden. Eikä sitä luultavasti ole edes mahdollista tietää, vaikka kumpaankin ryhmään kuuluvia henkilöitä voitaneenkin tunnistaa jonkin verran lisäämällä poliisin voimavaroja ja maahanmuuttajiin kohdistettavaa suoraa valvontaa  eli etnistä profilointia, jonka monet ovat ainakin aiemmin halunneet nähdä rasismina.

Niinpä maassamme liikkuu ihmisten turvallisuuden uhkana sitä useampia kymmenprosenttilaisia mitä useampia humanitaarisia maahanmuuttajia on joukossamme. Siihen taas vaikuttaa erityisesti maamme houkuttelevuus riskimaista lähtevien ihmisten parissa.

Tähän houkuttelevuuteen puolestaan vaikuttavat esimerkiksi turvapaikan saamisen helppous, tulijoille tarjottavien palveluiden määrä ja laatu, perusteettomien hakemusten käsittelyaika ja maasta poistamisen onnistumisfrekvenssi sekä omista - meidän yhteiskuntaamme sopimattomista - kulttuurisista piirteistä vieraantuminen eli suomalaisen elämäntavan omaksumisen nopeus.

Tästä seuraa loogisesti se, että kymmenprosenttisten määrä saadaan minimiin, mikäli turvapaikan hakijat suljetaan hakemusten käsittelyajaksi muusta yhteiskunnasta eristettyihin turvapaikkoihin, joissa elämisen vastineeksi edellytetään suomalaisen elämäntavan oppimista ja työtä. Ja joista pääsee palaamaan halutessaan kotimaahan ja oleskeluluvan saatuaan myös suomalaiseen yhteiskuntaan, mikäli on onnistunut hankkimaan sieltä opiskelu- tai työpaikan eli saa edellytykset radikalisoitumiselta välttymiseen.

Tulijoiden määriin vaikuttavat tehokkaasti myös siirtyminen turvapaikkahakemusten käsittelyssä hakijan näyttövelvollisuuteen eli tulkitsemalla epäselvät tapaukset suomalaisten - eikä hakijan - eduksi. Sekä kaikkien perusteetta turvapaikkaa hakeneiden ja rikoksiin syyllistyneiden tehokas palauttaminen kotimaihinsa tai ainakin edellä mainittuihin turvapaikkoihin ja kaikista heille tarjottavista vastikkeettomista eduista luopuminen. 

Edelle kirjoittamistani syistä Mykkäsen näkemys, jonka mukaan 10 000 ihmisen säilöönottoon kuluvat vuotuiset 365 miljoonaa euroa voitaisiin käyttää tehokkaammin suuntaamalla ne seksuaalirikosten torjuntaan on älyllisesti epärehellinen. Näin siksi, että edelle hahmottelemiani maahanmuuttopoliittisia linjauksia sovellettaessa Suomella ei olisi tarvetta ottaa säilöön 10 000 elintasopakolaista, turvapaikkashoppailijaa ja turvapaikanhakijaa, vaan ainoastaan pakottavista syistä kotimaassaan tapahtuvaa henkilöön kohdistuvaa yhteiskunnallista vainoa pakenevia ihmisiä, joita tuskin olisi muutamaa sataa enempää.

Heidän säilömisensä maksaisi Mykkäsen luvuilla laskettuna 3-5 miljoonaa euroa. Sitä voi verrata ministerin mainitsemien 365 miljoonan euron kustannusten lisäksi myös siihen 689 miljoonaan euroon, joka pääministerin mukaan käytettiin yksin vuonna 2016 turvapaikanhakijoista aiheutuneisiin kustannuksiin.

Puhumattakaan siitä, että kymmenen prosenttia yhdestä tai muutamasta sadasta on vain sadasosia siitä mitä on kymmenen prosenttia kymmenestä tuhannesta. Ja siten myös heidän aiheuttamansa turvallisuusongelmat esimerkiksi suomalaisille naisille ja lapsille.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiristä:
Väkivaltaa Bremenissä
Pitäisi tehdä välikysymys Oulun raiskausringin takia
Lipsahtiko Sipilältä? Yli kuudesosa budjettisäästöistä on tehty maahanmuuton takia

28 kommenttia:

 1. Rikollista ainesta on paljon enemmän kuin 90 %. Jos suomalainen antaa väärät henkilötiedot viranomaisille ja rekisteriin, on se rikos. Joudumme todistamaan lukuisissa yhteyksissä kuka olemme ja koko ajan valvonta lisääntyy. Valehteleminen viranomaisille on rikos Suomessa.

  Jos ulkomaalaisia kohdeltaisiin yhtä tiukasti, kääntyisi luku toisinpäin, 90 % on rikollisia.

  Yhden ulkomaalaisen onnistuneesta valehtelusta ja väärin paperein esiintymisestä aiheutuu Suomelle yli miljoonan euron elinaikakustannukset. Jos suomalainen vilpistelee verotuksessa, on onnistuneen vilpin hyöty yleensä satoja tai tuhansia euroja. Epäonnistuneesta pienestä vilpistä rangaistukset ovat jopa yli 10.000 euroa. Jos ulkomaalainen jää kiinni valehtelusta, se ei vaikuta mitenkään hänen oikeuksiinsa Suomessa.

  VastaaPoista
 2. Tarkoitin: Rikollista ainesta on paljon enemmän kuin 10 %.

  Professorin kommentteja on tosi vaikeaa saada läpi kaikenlaisten epäselvien auto- ja liikennevalokuvien takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa tänne tuli niin paljon roskaa, että jouduin sulkemaan niitä lähettävät robotit ulos. Harmi, että Blogger on tehnyt viestin lähettämisestä sen takia hankalaa.

   Poista
 3. Ei kotouttaminen ole missään tähänkään asti onnistunut ellei tulija ole halukas kotoutumaan. Ihan sama kuinka paljon rahaa ja aikaa laitetaan erilaisiin huuhaaprojekteihin.
  Lisäksi radikalisoituminen on voinut tapahtua jo ennen asyylin hakemista ja maahantulo on vain keino päästä toteuttamaan sairaita uskonnollisia mielihalujaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma halu on välttämätöntä. Siksi kotouttamisessa kannattaisi toimia myös sen herättämiseksi ellei haluttomien palauttaminen kotimaahansa ole mahdollista.

   Poista
 4. Miten ihmeessä sisäministeriksi siunaantuu kaikkein vastuuttomimmat tyypit, jotka eivät voi myöntää, että turvapaikkapelleily on täysin valheellista alusta loppuun.
  Tulijat hävittävät paperinsa, matkustavat monen turvallisen maan halki ja tulevat turvallisesta Ruotsista hakemaan turvapaikkaa Suomeen. Paperien hävittäminen kertoo, että jotain halutaan peittää, ja se että turvapaikkaa ei haeta ensimmäisestä turvallisesta maasta siitä, että kyse on turvapaikkashoppailusta. Valehdella voi miten paljon tahansa ja tehdä rikoksia, eikä sillä ole vaikutusta turvapaikkaprosessiin. Hakemuksia voi tehdä loputtomasti, ja kielteisen päätöksen saatuaankin voi jäädä Suomeen.
  Nyt on korkea aika tehdä loppu humanitaarisesta maahanmuutosta, kuten Perussuomalaiset esittävät. Jo tähän asti tulleiden kunniakansalaisten ja kultamunien elättäminen on valtava rasite veronmaksajille, ja muodostaa erittäin suuren riskin turvallisuudelle.
  Ruotsi on erittäin hyvä esimerkki siitä, mitä löperöstä maahanmuuttopolitiikasta seuraa.

  VastaaPoista
 5. Mykkänen ei osaa laskea väärinkään oikein?

  200 * 10.000 * 365 = 730.000.000 euroa

  Eli 730 miljoonaa euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laskutaito ei ole kokoomuslaisten vahvin laji.
   Stubbin prosenttikoukerot muistaen tulee mieleen lähinnä kusetustaito.

   Poista
  2. Eipä tullut mieleen tarkastaa.

   Poista
 6. Vain tappoihin ja murhiin kotimaassaan syyllistyneet hävittänevät henkilöpaperinsa. Muutkin ottavat Suomesta toiset paperit valehdellulla henkilöllisyydelle. Sillä saa tuplaetuudet, ainakin jos vaivautuu lypsämään myös Ruotsia.

  Olen joutunut selvittämään isäni kuolinpesää. S-na, se henkilökortin ja perukirjan näyttö on ruvennut vituttamaan. Verohallinto, pankki ja asunnonvälittäjä vaativat kaikki niitä. Verohallinnon toki ymmärrän.

  Jotkut tulevat sitten valmiiksi katettuun pöytään ilman mitään työpanosta Suomelle.

  VastaaPoista
 7. OM:

  Muslimien rinnakkaisyhteiskunnat yleisiä Tanskassa: "Miehet ja naiset eivät istu yhdessä"
  "Nämä ovat meidän sääntöjämme, se on islamilainen laki"

  https://beta.oikeamedia.com/o1-95809

  Artikkelista poimittua:

  Tanska pääsi kansainvälisiin otsikoihin marraskuun lopulla 2018, jolloin Tanskan hallitus ilmoitti suunnitelmastaan ​​lähettää turvapaikanhakijat pienelle Lindholmin autiosaarelle.
  Pikkuruinen saari sijaitsee Tanskan kaakkoisosassa keskellä Stegen lahtea.
  Kansainvälinen paheksunta yltyi, kun saarella paljastui olevan tarttuvien eläintautien tutkimuskeskus ja
  että saareen pääsee ainoastaan lautoilla ja liikennöivää lauttaa kutsutaan "virukseksi".
  Kauhua lisäsi myös saarelle vastaanottokeskuksen mukana tuleva poliisin ympärivuorokautinen läsnäolo.
  .....
  "Se ei ole vankila, mutta sinne täytyy palata yöksi", Tanskan valtiovarainministeri Kristian Jensen sanoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artikkelin lopussa oli karu totuus:

   "Kun olin lukiossa, Tanskassa oli noin 50 000 ei-länsimaistaustaista henkilöä. Nyt heitä on lähes puoli miljoonaa. Yhdessä sukupolvessa maamme on muuttunut."

   Judith Bergman muistuttaa, että maa ei vain "muuttunut":

   "Tanskalaiset poliitikot muuttivat sen politiikallaan."

   Poista
 8. Kun kulttuurinen sosiaalisidos perustuu ryhmä- ja normipaineisiin ja -moraaliin -- mistä muuan seuraus on se, että yhteisyydentunnot tarvitsevat jatkuvaa vahvistusta yhteistä projektiivista viholliskuvaa muodostamalla -- tuollaiset käsitykset "10 prosentin epasosiaalisesta aineksesta" ovat yhtä tyhjän kanssa.

  Yhtä varmasti kuin tällaisessa sosiaalisesti sitovassa ryhmäkulttuurissa joukon johtajan paikalle ilmaantuu aina samat ominaisuudet omaava seuraaja, yhtä varmasti jokaisen joukosta poistuneen ääriasenneyksilön korvaa saman sosiaalisen tilauksen täyttävä ääriyksilö.

  Oma yksilölähtöinen ja sosiologisille tosiasioille sokea eurooppalainen ajattelumme johtaa kaikki kuvaamisen ja selittämisen langat yksilöön, eivätkä sen enempää ministerimme, tai poliitikot yleensä, kuin muukaan lainsäädäntökomento osaa tehdä edes perustavanlaatuisia eroja eri moraalilaatujen suhteen. Kuvittelemme ihan tosissamme etteivät kulttuuriset erot merkitsisi mitään fundamentaalista -- että kaikki "ihmisyys" olisi yhtä ja samaa "jakamatonta" ihmisyyttä.

  Valitettavasti totuus on toinen. Kaikki ihmisyys, jolla ylimalkaan on ihmisarvoa, on nimenomaan kulttuurista ihmisyyttä.

  Ja "kulttuurit" ovat kovia kognitiivisia tosiasioita, joiden rajojen yli ei hypätä sen enempää yleiskäsitteillä kuin tilastojen prosenttinumeraaleilla. Toki voimme kaikki sortua älylliseen epärehellisyyteen ja uskoa siihen että oman eurooppalaisen ajattelumme omaamalla käsitetiedolla voisimme kuvata, selittää ja hallita kaikenlaatuista yhteisötodellisuutta, mutta valitettavasti sellainen on todellakin vain kuvitelmaa.

  Eriperusteisten kulttuurien kohtaamisesta ei seuraa muuta kuin kulttuurisia hylkimisreaktioita, jotka vaikuttavat sitä tuhoisammin mitä enemmän pyrimme painamaan ne pinnan alle. Sosiologiset tosiasiat eivät poliittisilla ohjelmajulistuksilla muutu miksikään. Ministerit saavat puhua poliittisilla yleiskäsitteillän mitä vain -- ja sitähän he tekevätkin kuin veivistä kääntäen -- mutta todellisuudessa asiat muuttuvat meilläkin koko ajan huonommaksi. Kuten ne väistämättömästi ovat muuttuneet muuallakin missä eriperusteisten kulttuurien kansainvaeltajat jo ovat vallanneet lokeronsa yhteiskunnista.

  VastaaPoista
 9. Mykkänen ja kumppanit pelaavat kommenteillaan vain aikaa vaalien alla. He ovat rehellisesti epärehellisiä. Bilderberg-eliitti nyt vain on päättänyt, että maahan otetaan isot erät luottamusyhteiskuntaa liuottavaa väestöä. Liuotus onnistuu "kestävimmin", jos sopeutumattomuudesta voidaan mennä takuuseen. Tässä mykkäset nojaavat mm. Ruotsista saatuihin "hyviin" tuloksiin.

  Prototyyppi Bilderberg-poliitikosta on Ruotsin Annie Lööf. Hän on fanaattisesti sitä mieltä, että yhä suurempi osa Ruotsin kansasta (SD-puolue) pitää jättää päätöksenteon ulkopuolelle. Samalla hänen oma puolueensa on kääpiö verrattuna SD-puolueeseen. YK:sta on käsketty olla välittämättä oman kansan mielipiteistä kansanvaihtoasioissa.

  Ovatko utopiaideologit koskaan välittäneet ihmisuhreista? Esimerkiksi Stalin katsoi, että summamutikassa pitää tapaa tuhansia ihmisiä per alue, jotta kansaa saadaan ajettua onneen kovalla kädellä. Tosiasiassa lapsiraiskausringit eivät meikäläisiäkään utopisteja hätkäytä. Sitä paitsi Mykkänen on sisäministerinä ollut tapauksista tietoinen jo paljon ennen "järkyttymistään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin -- siinä mielessähän kaikki kansainvaeltajille ominaiseen rikollisuuteen reagoiva rangaistusten koventaminen todellakin vain lisää "yhteiskunnallisen luottamuksen liukenemista", ettei se a) ensinnäkään vähennä rikollisuuden määrää, ja b) tuottaa vankiloissa entisestään radikalisoituneempia ääriyksilöitä. -- Eli todellakin: ihan kuin kyseessä olisi aivan tarkoituksellinen yhteiskunnallisen luottamuksen romauttaminen.

   Samalla nämä älylliseen epärehellisyyteen ja täydelliseen käsitesekaannukseen perustuvat ministeripuheet luovat ja ylläpitävät "myyttiä maailman monimutkaisuudesta", joka on hyvin käyttökelpoinen myytti jolla kaikki oikeasti vaikuttavat ratkaisut voidaan leimata "populismiksi".

   Rajat kiinni!

   Poista
  2. Yle tänään:

   Ruotsi saa hallituksen kuukausien pattitilanteen jälkeen – Valtiopäivät valitsi Stefan Löfvenin pääministeriksi
   Sosiaalidemokraattien Stefan Löfven aikoo muodostaa hallituksen yhdessä ympäristöpuolueen kanssa.

   https://yle.fi/uutiset/3-10602409

   Artikkelista poimittua:

   Löfveniä kannatti 115 edustajaa ja vastusti 153 edustajaa. Tyhjää äänesti 77 edustajaa.

   Jos yli puolet valtiopäivien 349 edustajista olisi vastustanut valintaa, häntä ei olisi valittu.
   ---------------

   Hetkinen! Siis Ruotsissa tehdään vähemmistöpäätöksiä kun yleensä tehdään enemmistöpäätöksiä...ja SD ei kelpaa ajatustensa kanssa - vielä...

   Poista
 10. Proffa kyllä tulkitsee Mykkäsen lausuntoja liian suopeasti. "Älyllisesti epärehellinen", just joo. Oikeampaa olisi kyllä todeta, että kyseessä on härski poliittinen laskelmointi ja peli. Tuommosella ketkulla ei pitäisi olla mitään asiaa kansanedustajaksi eikä varsinkaan ministeriksi, mutta eiköhän ne kokoomuslampaat taas osoita joukkovoimaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sipilä myönsi televisiossa Oulun tapauksista puhuttaessa, että tilanne on ollut hänen tiedossaan, ilmeisesti jo pitkään. Orpo on myös kertonut tiedostaneensa riskit, jotka maahanmuuttoon sisältyy.
   Siitä huolimatta on päästetty maahan tolkuton määrä ihmisiä, joiden taustasta ei ole mitään tietoa. Koko ajan on syyllistetty suomalaisia vihapuheesta ja rasismista, ja pyritty peittelemään tulijoiden rikoksia. Jopa poliisi on valjastettu valehtelemaan.
   Oikeuteenhan nämä roistot pitäisi laittaa.

   Poista
  2. Ilman tunnustustakin sekä Orpon että Sipilän syyllisyys Oulun tapahtumiin on selvä. Hyvä kuitenkin, että tunnustivat vaikka sitten epäsuorasti (ja ehkä ymmärtämättä tehneensä sen).

   Poista
 11. Nyt pitäisi ottaa kaiksita ne sormenjäljet ja iiristunnistus. Aina kun kelaluukulle menee, niin tunnistukset ensin ja sitten vasta rahat ja avustukset. Tunnistusten avulla voitaisiin tehdä paremmin yhteistyötä eri maitten viranomaisten kanssa. esim nyt tämä mies, joka oli ilmeisetikin jo Norjassa tehnyt samanlaisen rikoksen ja sitten täällä saanut jopa sotutunnuksen, olisi voitu eliminoida pois maasta.

  VastaaPoista
 12. Selkokielistä, kokonaisuudessaankin lukemisenarvoista tekstiä taas Ylewatch-blogistilta:

  "Muukalaisten raiskausaalto on vain pieni osa ulkomaalaisongelmaa:

  Kehitysmaalaisten pedofiilisaalistajaliigan suomalaislapsiin ja -tyttöihin kohdistuneet raiskaukset Oulussa nousivat viime vuoden lopulla nettiaktivistien ansiosta väkisin myös valtamedian keskusteluun. Viime viikon aikana rotumuukalaisten tekemiä raiskauksia on noussut päivänvaloon myös muualla Suomessa, etenkin Helsingin seudulla. Yle uutiset on valaissut loppumattomalta näyttävän vyyhdin päähuomiot jutussaan Nämä 9 asiaa tiedämme nyt Oulun ja Helsingin seksuaalirikostutkinnoista.

  Järki-ihminen on tiennyt jo sukupolvia sitten, miten vierasperäisten raiskausepidemiaa ennalta-ehkäistään: kielletään muukalaisten maahantulo ja karkoitetaan jo maahan livahtanut etnisesti sopeutumaton vieras aines. Valitettavasti tämä kansanviisaus on unohtunut suomalaisilta. Vasta kehitysmaalaisten saalistajaliigojen paljastuminen on herättänyt valtamedian varassa olevat demarieläkeläiset. Jopa heille on käymässä selväksi, että ulkomaalaispolitiikassa on mennyt jotain todella pahasti pieleen. Tästä on yhtenä osoituksena pari päivää vanha Iltalehden uutinen Yli puolet Helsingin raiskauksista oli ulkomaalaisten tekemiä – poliisi: ”Tilastot puhuvat karua kieltä".

  Hiljaisten massojen suuttumusta pelätessään poliittinen eliitti, poliisi ja toimittajat ovat esittäneet "järeitä puheenvuoroja", mutta mitään konkreettista, joka viittaisi järki-ihmisen ratkaisuvaihtoehtoon ei ole tietenkään uskallettu esittää. Päinvastoin..."

  Koko artikkeli: http://ylewatch.blogspot.com/2019/01/muukalaisten-raiskausaalto-on-vain_17.html

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 13. KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN Kokoomuksen vailla omaatuntoa olevan, Brysseliä kumartavan matuinvaasio-ministerin "logiikkaa":

  "Sisäministeri Mykkäsellä erikoinen käsitys säilöönoton kustannuksista",
  https://mvlehti.net/2019/01/17/sisaministeri-mykkasella-erikoinen-kasitys-sailoonoton-kustannuksista/

  "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm"",
  https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 14. Yle tänään:

  KRP tehnyt riskiarvion 9 000 kielteisen päätöksen saaneesta turvapaikanhakijasta – yli 200 arvioitu mahdollisesti vaarallisiksi
  Poliisilla ei ole tarkkaa tietoa siitä missä henkilöt ovat. Osa on voitu poistaa Suomesta, tai he ovat poistuneet itse.

  https://yle.fi/uutiset/3-10603705

  Artikkelista poimittua:

  Osa henkilöistä on myös saattanut tehdä uuden turvapaikkahakemuksen, mitä mahdolliset rikokset eivät estä.
  Heitä ei voi poistaa maasta niin kauan kuin turvapaikkaprosessi on kesken.

  VastaaPoista
 15. Matuivaasio-politrukki Ylen toimittajana:

  "YLE: kansalle ei saa kertoa koko totuutta!

  Missä hapoissa lienee pakkoverorahoilla toimivan YLE:n "oikeustoimittelija" Päivi Happonen? Tasavaltamme ajatushygienialaitoksen suutorvi julistaa avoimesti, että Oulun tapauksesta on kerrottu liikaa!..."
  https://mvlehti.net/2019/01/18/yle-kansalle-ei-saa-kertoa-koko-totuutta/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 16. Professorin blogi rosoisine kommentteineen mainio. On selvää että Suomen kurssia ei enää voi kääntää "evoluution", ainoastaan "revoluution" kautta. Sitten roiskuu ja rapataan tavoilla joita voi vain arvailla. -jussi n

  VastaaPoista
 17. Tässä linkissä on minullekin
  aivan uusi idea siitä miten
  voisi ennalta ehkäistä
  seksuaalirikoksia. https://ls24.fi/lannen-media/suomalaiskeksinto-ohjaa-lasten-hyvaksikayttokuvia-tor-verkosta-hakevia-hillitsemaan-himojaan-apu-tavoittaa-paivittain-nyt-satoja-henkiloita-ympari-maailmaa?fbclid=IwAR0GQlu7v5Bykx5f2ANBzDy6nQCdDdRT9CicyeLNb--dc0I504ji4VzTDJQ

  Itse kannatan myös
  seksuaalivietin poistamiseen
  tai oleelliseen heikentämiseen
  soveltuvien aineiden sallimista itsehoitolääkkeiksi. https://en.wikipedia.org/wiki/Anaphrodisiac

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!