keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Juha Akkanen SDP:n ja Kokoomuksen asialla

Eduskuntavaalit ovat joka aamu yhtä päivää lähempänä. Niinpä puolueet ja myös media hakevat omia linjauksiaan siitä, millä keinoin ne tai niiden suosikkipuolueet pääsisivät valtaan.

Helsingin Sanomien koluministi Juha Akkanen nosti tänä aamuna esille yhden tulevien vaalien mielenkiintoisen piirteen, joka myös median tulisi ottaa huomioon, mikäli sen tarkoituksena on palvella äänestäjiä. Se on demareiden ja Kokoomuksen pyrkimys supistaa monipuoluejärjestelmä kahden puolueen väliseksi pääministerikilpailuksi.

Akkasen mukaan "Kokoomuksen risteilyllä kuultiin viestiä, että ääni kokoomukselle on ääni Petteri Orpon pääministeriydelle ja ääni mille tahansa muulle puolueelle on ääni Antti Rinteen pääministeriydelle". Ottaen huomioon mahdollisen vasemmistovetoisen hallituksen vahingollisuuden maamme taloudelle ja maahanmuuttopolitiikalle, saattaa puoluepoliittinen linjaus vedota yllättävän moneen ihmiseen.

Akkanen totesi myös, että "SDP markkinoi itseään vaihtoehdoksi nykymenolle, siis porvarihallituksen politiikalle". Tämänkin voi tulkita vaalitaistelun supistamiseksi SDP:n ja Kokoomuksen väliseksi, koska pääministerin puolueesta (Keskusta) huolimatta hallituksen politiikka on vahvasti profiloitunut kokoomuslaisiin ministereihin.

Tekikö Akkanen siis palveluksen äänestäjille nostamalla tikun nokkaan kahden suosituimman puolueen pyrkimyksen nostaa itsensä vaalien keskiöön?

Vastausta ei tarvitse hakea kaukaa, sillä jutun otsikko on muotoiltu yksiselitteisesti: "Vaalien yleisteemaksi on noussut porvarihallitus vastaan demarit". Toisin sanoen otsikointi ohjaa ihmisten ajatuksia samaan suuntaa kuin SDP ja Kokoomus haluavat.

Tälle ei voi nähdä kuin yhden tarkoituksen ottaen huomioon, että suurin osa lehtijuttujen lukijoista lukee pelkän otsikon. Se on juuri nyt kuumimpien keskustelunaiheiden - eli vanhustenhoidon ja maahanmuuttopolitiikan - kannalta aktiivisimmin jo pitkään toimineiden Perussuomalaisten kannatuksen nousun tulppaaminen.

Toivoa sopii, että suomalaisesta valtamediasta löytyy vaalitaistelun aikana aitoa demokraattista henkeä, joka ei alistu Petteri Orpon (kok) ja demareiden ohjattavaksi, vaan uutisoi tasapuolisesti kaikkien puolueiden sanoman. Näin äänestäjän olisi vaaleissa mahdollista ilman erityistä salapoliisityötä löytää itselleen ehdokas, joka vastaa hänen omia ajatuksiaan valtakunnan tulevasta kehittämisestä.

Nähtäväksi siis jää, millä tavoin mediamme käyttäytyy seuraavien kuukausien aikana. Alistuuko se yksittäisten puolueiden vaalipamfletiksi vai tarjoaako foorumin aidolle vaalikeskustelulle?

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Mediatesti mielipidepamfletti - tiedonvälittäjä -akselilla
HS salapoliisiromaanin roolissa
Helsingin Sanomat Vihreiden ja Vasemmistoliiton asialla

5 kommenttia:

 1. Akkanen laulaa sen lauluja, jonka leipääkin syö: Bildergberg-globalisti Antti Herlinin, joka on Brysselin Pravdan takapiru Sanoma Oyj:n hallituksen puheenjohtajan ja toiseksi suurimman osakkeenomistajan ominaisuudessa.

  Maailman suurimmat globaalit rosvoparonit Rotschildit ja Rockefellerit muodollisesti perustivat jo pitkään vireillä olleen Euroopan Unionin vuoden 1954
  Bilderberg-kokouksessa kokoonkutsumiensa sadan eurooppalaisen ns. elitistin kanssa, ks. "Kirjaesittely / Tomi Ahola: DANIEL ESTULIN: The True Story of the Bilderberg Group (2007)", https://keskustelu.diabetes.fi/index.php/topic,1718494.msg1783220.html?PHPSESSID=4akjpbmei5bp3a6kf4c2dvupp3#msg1783220

  Pienten askelten taktiikalla, ihmisten huomaamatta täydellistettynä diktatuurina EU:n on määrä olla noiden globaalien rosvoparonien Uuden maailmanjärjestyksen prototyyppi. Maanosittain muodostetaan vastineet EU:lle, jotka sitten alistetaan yhteisen maailmanhallinnon alaisuuteen:

  "Tässä uuden maailmanjärjestyksen hirmuvallassa ei ole keskiluokkaa, vaan vain eliitti ja sitä kuuliaisesti palvelevat köyhät alamaiset, joiden elämä on läpikotaisin kontrolloitua huipputeknologian valvomassa poliisivaltiossa. Tämä on tiivistettynä Daniel Estulinin maailmanlaajuisen menestyskirjan väite. Hänellä on myös perustelut väitteensä tueksi."

  Tästä vuosien 2013-2018 osalta päivittämättömästä luettelosta käy ilmi, että Bilderberg-kokouksiin on mm. kokoomuslaisten lisäksi osallistunut puolentusinaa demareita: https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/2012060215660719

  Silmiinpistävin noista demareista on Paavo Lipponen viidellä osallistumiskerrallaan, so. nuo Bilderberg-sisäpiiriin kuuluvat rosvoparonit ovat kutsuneet uskollisen lakeijansa niin monta kertaa kuuntelemaan ohjeistusta. Jotkut ovat antaneet Lipposelle lisänimen Mooses, koska hän erään toisen Mooseksen lailla katsoi tehtäväksen johdattaa kansansa "luvattuun maahan", EU:n "ytimeen".
  Tuo tehtävä selvästikin perustui hänen em. globaaleilta rosvoparoneilta saamaansa ohjeistukseen.
  Mikään ei viittaa siihen, että tuo demarien sen enempää kuin muunkaan vasemmiston myönteinen linja mainittujen globaalien rosvoparonien agendan suhteen olisi muuttuntut: http://rayhablogi.blogspot.com/2017/08/suomalainen-muka-vasemmisto-putosi.html

  Itsestäänselvyys on, että KANSATTOMAN, ISÄNMAATTOMAN ja vailla omaatuntoa olevien psykopaattien johtama NYKY-kokoomus kannattaa EU-diktatuurin/Uuden maailmanjärjestyksen tyrannian agendaa.

  Näinollen globaalien rosvoparonien agendaa ajavalla Brysselin Pravdalla on täysi syy aivopestä suomalaisia Kokoomuksen ja demarien muodostaman hallituksen puolesta ja persujen vaikutuksen eliminoimiseksi.

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavassa on tietoa Rotschildeista:

   "The Hidden History of the Incredibly Evil [Rotschild] Khazarian Mafia",
   https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Suomeksi samasta aiheesta: "Uusi maailman (epä)järjestys", http://nwoumj.blogspot.com/2014/08/rotschild-ja-nwo.html

   Tietoa Rockefellereistä: "The Rockefeller File", https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/rockefeller_file/rockefeller.htm
   Suomeksi käännettynä: http://www.heinola.org/~patato/roc.html

   Esipuheen tuohon Gary Allenin teokseen kirjoittanut kongressiedustaja Larry McDonald:

   “The drive of the Rockefellers and their allies is to create a one-world government combining supercapitalism and communism under the same tent, all under their control…Do I mean conspiracy? Yes I do. I am convinced there is such a plot, international in scope, generations old in planning, and INCREDIBLY EVIL IN INTENT.”

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  2. Juha Ahvion kuvaus kokoomuksesta:

   ”Näyttää siltä, että perinteisesti kokoomuksen aatemaailman yhteenvetona käytetyn koti, uskonto ja isänmaa -kolmikannan kaikki elementit ovat nykyisen punavihreän ja Open Borders -internationalistisen ja HLBTIQ- ja velkaelvytyskokoomuksen pahimpia inhokkeja ja kauhistelun esineitä. Pidetään mielessä sekin, että kansallisen kokoomuksen puheenjohtaja Orpo julisti viime vuonna Suomen kansallisvaltiollisen itsenäisyyden satavuotisuutta juhlistaneessa veteraanijuhlassa, että kansallismielisyydestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää.

   Jos vertailukohdaksi otetaan 1950–1970-lukujen kokoomuspuolue ja sen silloiset merkittävät ja aidosti konservatiiviset päivänpoliittiset vaikuttajat, näyttäytyy nykykokoomus johtavine vasemmistoliberaaleine kellokkaineen erittäin rappeutuneelta ja kulttuurimarxilaisen eetoksen läpitunkemalta. Nykykokoomuksen virallisten kannanottojen perusteella voidaan todeta, että niiden mukaan arvioituna takavuosikymmenien kansalliskonservatiivinen ja isänmaalliskristillinen kokoomuspuolue ja sen selkärankaiset edustajat kuten esimerkiksi Olavi Lähteenmäki, Margit Borg-Sundman, Tuure Junnila ja Pentti Mäki-Hakola näyttäytyvät lähinnä nykykokoomuslaisen sekulaarin humanistisen globalismin ja rajattoman raha ja yksilön mielihyvä ratkaisee -eetoksen arkkivihollisina, jollaisista nykykokoomusjohtajien mukaan koko maailma mitä ilmeisimminkin täytyy – mieluiten ”vapaakaupan” varjolla pystytetyn jonkinlaisen maailmanhallituksen voimakeinoin – vapauttaa pikimmiten. ” – http://oikeamedia.com/o1-69712

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  3. Jukka Hankamäki on kirjoittanut erinomaisen artikkelin ns. työperäisestä maahanmuutosta. Tässä on siitä katkelma:

   "Työvoiman saatavuusharkinnasta luopumista koskevan eduskunta-aloitteen käsittely on ollut sikäli koomista, että edustajien tekemät aloitteet eivät yleensä etene varsinkaan, jos alullepanija on oppositiopuolueesta. Mutta tässä tapauksessa, jossa on ollut tavoitteena suomalaisen työvoiman aseman heikentäminen, aloite lähti liikkeelle kuin palava bensavana.

   Anna Kontulan (vas.) sorvaaman paperin alkupäähän laittoivat nimensä kansanedustajat Emma Kari (vihr.), Tytti Tuppurainen (sd.), Veronica Rehn-Kivi (r.) ja Juhana Vartiainen (kok.), ja lopulta paperiin kirjasi nimensä eduskunnan enemmistö yli puoluerajojen, lukuunottamatta perussuomalaisia, joista yksikään ei kannattanut eikä tietääkseni edelleenkään kannata hanketta.

   Aloitteen rivien väleistä voi sokea Reettakin lukea sen, millä tavoin huvitteluliberaalit sampanjasosialistit ovat kääntäneet selkänsä haalareihin pukeutuville suomalaisille duunareille.

   Tämän merkiksi Rakennusliiton toinen varapuheenjohtaja Kyösti Suokas antautui haukkumaan käpykaartikenraali Kontulan johtaman aloitteen Ylen jutussa tavalla, joka on edelleen parin sitaatin arvoinen: ”Kontulan lakiehdotuksen tavoitteena on edesauttaa paperittomien työnsaantia, jotta heidän ei tarvitsisi lähteä maasta”.

   Aloitteen motiivi oli Suokkaan mukaan puhtaasti maahanmuuttopoliittinen, ja hän totesikin, että sosiaalietuusperäisten maahanmuuttajien työllistyessä tilanne vasta paha onkin: ”Me emme tarvitse kehitysmaista kuin 20 000–30 000 työntekijää, niin sen jälkeen suomalaiset eivät enää työskentele rakennustyömailla.” Jeremiadinsa loppuun hän naulitsi oman viisastumisensa: ”Ikinä en enää äänestä Vasemmistoliittoa.”

   Vaalien lähestymisen huomaa puolueiden pikaviisastumisesta, sillä nyt lähes kaikki laskentotaitoiset ovat pyörtäneet puheensa Kontulan lakialoitteen edistämisestä. Olisikin mielenkiintoista tietää, kuinka pian takki kääntyy vaalien jälkeen."

   Koko artikkeli: http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/01/ulkomaisen-tyovoiman-naaraus.html

   Tuossakin asiassa ilmeisesti taas kommunistista monikulttuuri-internationaaliaan ajava vasemmisto & vihreät ja matu-invaasion avulla myös suurten veroparatiisiyritysten toivomiin halpatyömarkkinoihin tähtäävä kokoomus ovat löytäneet toisensa.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
  4. Ruotsalaisen Lars Bernin mukaan nationalismi ei johda fasismiin mutta kylläkin globalismi:

   "Lars Bern 30 januari – Globalismen leder till fascism

   Det är inte nationalismen som leder till ett fascistiskt samhälle. Det är globalisternas allt större makt och förmögenhet som leder till fascism.

   Globalisterna kontrollerar nästan hela medieflödet och utnyttjar klimatskrämseln för att inskränka vanligt folks frihet att använda bil, flyg och till och med att äta kött.

   Nu träder också grupper fram som vill inskränka demokratin under förevändning att de ska rädda jordens klimat."

   https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/01/30/lars-bern-30-januari-globalismen-leder-till-fascism/
   (21 minuutin video)

   Kalergi-suunnitelma

   Poista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!