keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Elintasopakolaisten merimatka päätyi Libyaan

Yle kertoi eilen, että "Välimerellä seilanneelta laivalta pelastettiin ensin yli 140 siirtolaista ja sitten heidät vietiin Misrataan Libyaan pidätyskeskukseen". Uutinen ei kuitenkaan kertonut kuka heidät palautti. Sen sijaan se kertoi YK:n pakolaisjärjestö UNHCR:n toivoneen, ettei ketään palautettaisi Libyaan.

Al-Jazeera puolestaan tarkensi, että Italian sisäministeri Matteo Salvini oli järjestön kanssa eri mieltä: "pelastat heidät, kuten Libyan rannikkovartiosto teki, ja viet takaisin... näin toimien ihmiset lakkaavat maksamasta ihmiskuljettajille matkasta jolla ei ole tulevaisuutta, koska se päätyy kuolemaan tai oleskeluun Italian kaduilla".

Ensinnäkin olen samaa mieltä Salvinin kanssa Libyaan palauttamisen seurauksista. Samalla muistutan ehdottaneeni Nobelin rauhanpalkintoa Libyan rannikkovartiostolle, jonka toiminta on saanut Välimerelle kuolleiden määrän putoamaan jo alle puoleen siitä (5 096:sta 2 275:een), mitä se oli vuonna 2016. Olen edelleen samaa mieltä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
YK:n ihmisoikeuksien julistus täytti 70 vuotta
Ihmissalakuljettajille ja elintasopakolaisille karvaita tappioita
Ehdotan Nobelin rauhanpalkintoa Libyan rannikkovartiostolle

10 kommenttia:

 1. Näin yksinkertaista olisi lopettaa laiton siirtolaisuus Eurooppaan, jos halua olisi. Guzerren johtama YK tietysti haraa vastaan, koska se lopettaisi Guzerren ajaman pakkosiirtlaisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todentotta, näinkin yksinkertaista:

   "Unkarin raja-aita torjuu laittomat siirtolaiset ”äärimmäisen" tehokkaasti",
   http://www.magneettimedia.com/unkarin-raja-aita-torjuu-laittomat-siirtolaiset-aarimmaisen-tehokkaasti/

   Edellytyksenä tietysti on, että kansa äänestää kantasuomalaisten asiaa ajavat poliitikot vallankahvaan Brysselin diktatuurin korruptoimien maanpetturien sijaan, kuten vapautta rakastava Unkarin kansa on tehnyt. Unkarilaisillahan on myös vielä suhteellisen tuoreessa muistissaan verinen neuvostokommunistinen diktatuuri.

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 2. Eikö merihädässä olevat pitäisi viedä lähimpään satamaan eikä kuskata mahdollisimman pitkälle?
  Jos "hädässä" olijat Välimerellä pelastetaan esim. 100km päästä Libyan rannikosta, on Libya lähin paikka mihin pelastetut on vietävä.

  Eräs näkemys asiasta:

  http://tuonenjoutsen.blogspot.com/2018/06/raaka-totuus-meritakseista-ja-valimeren.html

  VastaaPoista
 3. Asiasta kolmanteen, parin professorin mielipide tänään seksuaalirikoksista:

  Seksuaalirikoksissa ei ole kyse kulttuurista tai etnisyydestä – Niiden takana on syvään juurtunut ajatus siitä, että miehet ovat naisia arvokkaampia

  https://www.hs.fi/mielipide/art-2000005974106.html
  ------------------

  Asiasta voi varmaan olla montaa mieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta "syvään juurtuneet ajatukset" ovat kulttuurinen instituutio, jonka pohjalla on hamassa muinaisuudessa tehtyjä joukkomittaisia kulttuurikognitiivisia perusvalintoja, joiden jäljittäminen eurooppalaisella uudella ajalla niin sanotun "kartesiolaisen rationaalisuuden" tuottamien tiedonalojen -- ja erityisesti nykyisten pirstoutuneiden "ismien" uusskolastiseksi käsiterealismiksi palautuneiden oppisananstojen -- tuottamalla käsitetiedolla on vain akateemista saivartelua, jonka todellisia motiiveja saivartelijat itse ovat kaikkein viimeisimpiä ymmärtämään.

   Kun kokonainen aikalaisjärki on erityisesti ihmistieteiden piirissä täydellisesti eksyksissä, silloin "oppineet" ihmiset ovat eniten väärässä, ja vastaavasti esimerkiksi karkeat "rasistit" saattavat olla paljon enemmän oikeassa.

   Antropologit ja sosiologitkin käsittelevät nykyään kulttuurikognitiivisia kysymyksiä yksilölölähtöisesti. Sielläkin missä syvimmälle "tiedollisen" ajattelun sosiaalisia alkutekijöitä päästään (esimerkiksi neurofilosofi Peter Carruthers) ollaan vasta asettamassa kulttuurikognitiivisia perusasetuksia paikoilleen. Meillä näköjään akateemiset naiset voivat ihan vakavissaan puhua kulttuurisesta (seksuaali)rikollisuudesta samaan hengenvetoon kuin "metoo"sta.

   Poista
  2. OM 23.1.2019

   "Miten asiat on nähtävä?
   Näin se on nähtävä

   https://beta.oikeamedia.com/o1-96514

   Artikkelista poimittua:

   Kun kirjoittajat kertovat, että kristinusko ja islam kuuluvat samaan kulttuuripiiriin, jossa naiset on alistettu miehille ja
   miehet muka omaavat naisten kehoja koskevia etuoikeuksia, he syyllistyvät väärään todistukseen.

   Moista sammakkoa ei kukaan voi ottaa vakavasti ja on syytä kysyä, miten on mahdollista, että se on kehdattu esittää.
   Tätä meidän tämänhetkistä kulttuuriamme kannattaa tarkastella kriittisesti jo pelkästään tämän seikan valossa.

   Poista
 4. Omaa kansalaiskeskusteluamme selventäisi paljon jo se, että ymmärrystä noituvien yleiskäsitteiden -- sellaisten kuin "siirtolaisuus", "maahanmuutto", "pakolaisuus", "turvapaikat" -- puhuisimme siitä mistä todellisuudessa on kyse, eli kansainvaelluksesta.

  Nämä kansainvaellukset ovat lähinnä lähtömaiden väestöpaineen ja huonon asioidenhoidon seuraus, eikä niiden syitä mitenkään korjaa se että nuorukaiset karkaavat maistaan epämääräisille seikkailuretkille Eurooppaan.

  Kansainvaellukset ovat jo instituutio, jonka katkaismeinen vaatisi eurooppalaisiltakin paljon määrätietoisempia toimia kuin mihin poliitikkomme koskaan pystyvät. Douglas Murrayn kirja kuvaa kattavasti nykytilenteen, sekä historian että jokseenkin toivottoman tulevaisuuden.

  Omaa keskusteluamme todellakin kohentaisi jo se että käyttäisimme käsitteitä, jotka kuvaavat todellisuutta. Nyt käsittelemme asiaa täysin käsittämättömällä tavalla, esimerkiksi "ihmisarvo- ja -oikeuskysymyksinä".

  Kyse on organisoidusta taloustoiminnasta, jossa on tiettyä kulttuurisävytteistä eroa lähtömaiden ja kohdemaiden välillä. Erot näkyvät kauppatavaran -- eli ihmisten -- kohtelussa. Lähdemaissa toimivat propagandistit ja ihmissalakuljettajat, majoittajat ja matkanjärjestäjät, venekauppiaat, jne, ja kohdemaassa poliitikot, vastaanottobisnes, kolmannen sektorin hyväntekeväisyysjärjestöt, kiinteistönvuokraajat, syöttäjät, juottajat ja vaatettajat, hirvittävän mittava viranomaissektori, tulkit, terveydenhuoltohenkilöstö ja -yritykset, valtava lakimiesarmeija valtavine palkkioineen, jne. --

  Toimijat lähtömaissa tuskin pitävät liiketoimiaan edes laittomana, tai ainakaan kokonaan moraalittomana, ja kohdemaissa "auttajat" pitävät itseään jopa ihmisoikeuspyhimyksinä ja voivat jopa vaatia toimiensa motiivien epäilijöille rangaistuksia. He kokevat legitiiminä vaatia vaitiololupauksia systeemissä mukana olevilta ja peittelevät julkisuudelta toiminnan todellisia kustannuksia -- ikään kuin todella olisi olemassa salaliitto poliittisten peittelijöiden, ihmisoikeusideologien ja turvapaikkabisneksen koko hyötyjäkunnan kesken.

  Niinpä on tavallaan ymmärrettävääkin, ettei keskustelua käydä todellisuutta kuvaavilla käsitteillä, vaan käsitteet valikoituvat kaikkein ympäripyöreimmiksi ja eniten "ihmisoikeustabuja" sisältäviksi. Edunsaati ja rasismilla pelottelu ovat toimiva kombinaatio.

  Oudon samalla tavalla se mitä todella tapahtuu vaellusten molemmissa päissä on epätervettä, epäilyttävää ja epämoraalista. --

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Kyse on organisoidusta taloustoiminnasta..."

   Tuossa mainitsemasi asiat pitävät paikkansa, mutta sekään ei ole koko totuus, vaan kysymys myös suurempien tahojen MASINOIMASTA massainvaasiosta läntisiin maihin, jota mm. mainitsemasi väestöpaine huomattavasti helpottaa:

   "USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen",
   http://whitetv.se/en/gigantic-ponzi-scheme/1359-usas-migrationskrig-mot-europa-skall-ocksa-foerdroeja-finanskraschen.html

   "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Now"",
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm
   Tämä puolestaan perustuu seuraavassa esitetylle: http://www.magneettimedia.com/suomen-tuhoamisohjelma/

   Näitä kahta asiaa luonnollisesti "ei ole olemassa" niille, jotka ammentavat "totuutensa" pelkästään Brysselin Pravdasta, vallanpitäjiemme propagandakoneesta Ylestä ja muusta petollisia vallanpitäjiämme tukevasta valtaVALEmediasta.

   Samasta syystä pitää paikkansa mainitsemasi "Niinpä on tavallaan ymmärrettävääkin, ettei keskustelua käydä todellisuutta kuvaavilla käsitteillä, vaan käsitteet valikoituvat kaikkein ympäripyöreimmiksi ja eniten "ihmisoikeustabuja" sisältäviksi. Edunsaati ja rasismilla pelottelu ovat toimiva kombinaatio."

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. Koulutuksen kaikkivoipaisuutta ylistetään, uskoen että vain sillä saadaan sivistystä kohotettua, mutta varsinkin viime vuodet ovat osoittaneet, ettei asia niin yksinkertainen olekaan. Lähes kaikki länsimaiset yliopistot ovat uusvasemmistolaistuneet ja se näyttää olevan haitallisempi piirre, kuin konservatiivisuus, mikä hallitsi tuonne kuuskytluvun alkuun. Sillä tutkimuksin on ositettu, että konservatiivinen tyyppi pystyy samaistumaan helpommin vasemmistolaiseen näkemykseen kuin päinvastoin. Niinpä vastakkainasettelu on niin rajua nykyisin, koska uusvasemmisto hallitsee mediaa ja yliopistoja. Uusvasemmistolaisuus on laumaliike, kun taas konservatiiviset ovat joukko ominpäin ajattelevia änkyröitä, jolleivat kuulu sitten johonkin uskontoon.

  VastaaPoista
 6. NWO-globalistien ja heidän luomuksensa EU-diktatuurin Suomen pääpropagandatorvi Brysselin Pravda koettaa tänään taas tavanomaisen "salaliittoteoria"-korttinsa vetäisemällä valkomaalata Euroopan matu-invaasion yhtä pääpirua George Sorosta melkein koko aukeaman artikkelissaan.

  Ks. myös ““Conspiracy Theory”: Foundations of a Weaponized Term
  Subtle and Deceptive Tactics to Discredit Truth in Media and Research

  First published by Global Research in 2013, this pathbreaking analysis by Professor James Tracy shows how the term “conspiracy theory” is being used to label critical analysis and dissenting viewpoints.
  ...
  “Conspiracy theory” is a term that at once strikes fear and anxiety in the hearts of most every public figure, particularly journalists and academics. Since the 1960s the label has become a disciplinary device that has been overwhelmingly effective in defining certain events off limits to inquiry or debate. Especially in the United States raising legitimate questions about dubious official narratives destined to inform public opinion (and thereby public policy) is a major thought crime that must be cauterized from the public psyche at all costs.
  ...
  Yet it was the CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY that likely played the greatest role in effectively “weaponizing” the term. In the groundswell of public skepticism toward the Warren Commission’s findings on the assassination of President John F. Kennedy, the CIA sent a detailed directive to all of its burea...”

  Koko artikkeli: http://www.globalresearch.ca/conspiracy-theory-foundations-of-a-weaponized-term/5319708

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista

Kommentointi tähän kirjoitukseen on vapaata ja toivottavaa. Pyydän kuitenkin noudattamaan kaikissa vastineissa hyviä tapoja ja asiallista kieltä. Valitettavasti tämä asia karkasi käsistä kesällä 2022, minkä seurauksena olen 15.8.2022 alkaen poistanut epäasiallista kielenkäyttöä sisältävät kommentit riippumatta niiden asiasisällöstä.

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!