lauantai 26. tammikuuta 2019

RKP vaatii maahamme kymmeniä uusia seksuaalirikollisia

Viimeistään Oulun laaja maahanmuuttajavetoinen raiskausvyyhti on saanut suomalaiset ministereiden puheita myöden havahtumaan humanitaarisen maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin. Tämä ei kuitenkaan koske maamme ruotsinkielistä vähemmistöä - tai ainakaan heidän asiaansa ajavaa poliittista puoluetta.

Ruotsalainen kansanpuolue on nimittäin linjannut, että se haluaa nostaa pakolaiskiintiömme 2 500 henkeen vuodessa. Luku on vain hiukan pienempi kuin viime vuonna maahamme saapuneiden turvapaikanhakijoiden määrä (2 929). Ja paljon suurempi kuin se määrä, joka heistä on saanut tai tulee saamaan turvapaikan tai oleskeluluvan.

Koska ei ole odotettavissa, että spontaanien turvapaikanhakijoiden määrä laskisi RKP:n ehdottaman pakolaiskiintiön kasvattamisen seurauksena, johtaisi puolueen ehdotus humanitaaristen pakolaisten määrän rajuun kasvuun ja sen myötä myös siitä aiheutuvien ongelmien lisääntymiseen.

Jälkimmäisen takaa esimerkiksi se, että suurimpien tänne pyrkivien maahanmuuttajaryhmien miesten raiskausriski on monikymmenkertainen verrattuna kantaväestöön - huippuryhmällä eli irakilaisilla peräti 43-kertainen.

Luku tarkoittaa, että tuhatta tällaista tulijaa kohtaan tulee poliisin tietoon vuosittain 12,9 seksuaalirikosepäilystä. Siten RKP:n voi katsoa pyrkivän tulijakiintiönsä avulla lisäämään maassamme tapahtuvia seksuaalirikoksia yli kahdellakymmenellä tapauksella - joista jokaisen uhrin elämä menee enemmän tai vähemmän pilalle.

Tästä asiasta saattaisi olla hyvä keskustella tulevilla vaalikentillä RKP:n edustajien kanssa. Olihan samassa HS:n uutisessa - joka kertoi puolueen kiintiönkasvatushimosta - myös tieto siitä, että maamme ruotsinkielisten puolue pyrkii saamaan mahdollisimman paljon myös suomenkielisten ääniä.

Aiempia ajatuksia samasta aihepiiristä:
Naiset maahanmuuttopolitiikkamme uhreina, joista kukaan ei tunnu välittävän
Kauniaisissa äänestetään RKP:tä ja vastustetaan lapsia
RKP:n Carl Haglund haluaa kunnille pakolliset mamu-kiintiöt

19 kommenttia:

 1. Rkpläisenä on hyvä vaatia kaikkea "kivaa", sillä tähänkin agendaan sisältyy kaksoisstandardi; rkptä äänestävät alueet on luonnollisesti tarkoitus säilyttää vastedeskin kemiallisen yksikulttuurisina, rikastus puolestaan sijoitetaan finntollojen sun muiden impiwaaralaisten iloksi tuomaan sykettä ja wärinää heidän muutoin tylsämieliseen arkeensa.

  VastaaPoista
 2. Sen verran täydennyksenä edelliseen, että tietysti rkplle kelpaa muutama tarkoin valikoitu ja siihen tarkoitukseen soveltuva etninen maskotti, jotka luonnollisesti voidaan sijoittaa myös omalle kotikentälle signaloimaan Edistyksellisyyttä™. Mutta mitään rupusakkiahan tämä ei luonnollisestikaan tarkoita, ei nyt eikä vastedes.

  VastaaPoista
 3. Näin ruotsinkielisenä suomalaisena minua hävettää näiden ihmisten utopistiset ja suomalaisvastaiset jutut. Pyydän kaikille anteeksi oman viiteryhmäni puolesta, itse en ole koskaan äänestänyt rkp. Ei kaikki suomenruotsalaiset haluaa tuhota suomen ja suomalainen yhteiskunta vaikka se on rkp:lle hyvin hyvin tärkeä asia. Niin, uskon aikuisten oikeasti että nämä rkp:läiset haluaa pahaa suomelle ja suomalaisille. Miksi rkp muuten ajaisi tämmösiä asioita joka on todistetusti ollut todella todella haitallisia kaikissa muissa maissa missä samoja asioita on tehty jo ? Tiedoksi vaan kaikille niin esim. pohjanmaalla on täysin ruotsinkielisiä ihmisiä joka äänestää persuja/vastaavia vaikka nämä ihmiset eivät edes osaa kunnolla suomen kieltä, esim oma mummani 90+ ( vaikka se välillä sanoo " satans finnan" ja muutenkin välillä haukkuu suomalaisia jostain syystä, vanhus on vanhus, en usko että on olemassa mikään muu syy =) taitaa olla niin että ne pelkää Anna-maja Henriksson kaltaiset hengenvaaralliset ihmiset yhtä paljon kuin minä ja rakastaa suomalainen yhteiskunta ja suomalaisia yhtä paljon kuin minä, vaikka ei aina myönnä sitä. Minä toivon että rkp jää eduskunnan ulkopuolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkennan sen verran, ettei tämän kirjoituksen tarkoitus todellakaan ollut herättää vihaa suomenruotsalaisia kohtaan, vaan hämmästellä RKP:n tavoitteita. Maamme ruotsinkieliset ovat minulle samanlaisia suomalaisia kuin suomenkielisestkin; muutamat heistä myös hyviä ystäviäni.

   Poista
  2. Tarkoitukseni oli enemmän valaistaa minkälaisia asenteita rkp:läinen identtiteettipolitiikka on, ainakin "sisältäpäin" näyttää siltä, ruokkinut vuosikymmeniä. Mutta nuorempi sukupolvi ja osittain myös jopa melkein satavuotiaat ovat heränneet tähän todellisuuten nyt viimeisen viiden vuoden aikana kylmästi faktojen perusteella, ei liity vihaamiseen millään tavalla, en vihaa rkpläisiä, pelkään niitten ajatuksia ja mitä niitten hullut ajatukset saa aikaan jos ne pystyy tehokkaalla tavalla istuttamaan niitä ihmisten mieliin vielä kauan, yksinkertaistettuna: katson että esim A-M Henrikssonin maailmankuva ei kaikilta osin perustuu todellisuuten joten hän on osittain harhainen joten minulla on syytä olla varuillani hänen suhteen/ pelkää häntä tietyltä osin. Mutta kunniotan tietysti kaikkia kansalaisia vaikka, niin, vaikka edellinen mietintö pitäisi paikkaansa 100 % haluan että myös rkpläiset saa esittää ajatuksensa siinä missä minäkin, vaikka minä kirjoittelen anonyymisesti, pakkohan se on olla niin että järki lopulta voittaa on mun filosofia. Nyt rkp haluaa vielä enemmän eripuraa ja epäluottamusta ihmisten välillä yhteiskunnassamme, huom !yhteiskunnassamme!. Järki, hulluus ja se mikä on meidän yhteiskunta on kai tietysti myös mahdollista määritellä ihan niinkuin itse haluaa. Itse ajattelen että kansallisvaltiot ,rajoja ja katson että kaikki tulijat pitää assimiloitua semmosella tavalla että tulijoitten kulttuuri ei muuttaa meidän kulttuuria jne. on tosi kiva juttu. Koska se toinen vaihtoehto on näkemykseni mukaan erittäin varaallinen, todella vaarallinen(Avoimet rajat ruotsin malli esim). Yhteiskunta ei kestä loputtomasti eri ryhmiä sisälläänsä, se johtaa yliannostukseen ja kuolemaan. Tämä ei ole "vihaamista" vaan päinvastoin" haluan että kaikki suomen kansalaiset tulisi toimeen keskenään paremmin kuin erittäin hyvin mutta näkemykseni mukaan vain tietty määrä eri ryhmiä voi toimia hyvin keskenään joten on parempi nyt lopettaa tämä nykyinen niin kutsuttu pakolaispolitiikka tähän, samantien. Sekakäyttäjillä on suurempi yliannostusriski, mutta ilmeisesti ihminen voi pysyä hengissä hyvinkin kauan jos käyttää "hallitusti" päihteitä, ja osaa toimia myös jotenkin järkevästi yhteiskunnassa, jos haluaa verrata huumeiden käyttöön, helposti ymmärrettävä asia. Liian paljon ja liian vähän pilaa kaikkea.

   Poista
  3. Hyviä ajatuksia ja periaatteita! Rajat ovat rakkautta. Ilman rajoja meiltä loppuvat edellytykset auttaa paitsi itseämme, myös rajojen ulkopuolella olevia. Ilman rajoja ei ole kohta kellään kivaa.

   Poista
 4. On täysin mahdotonta ymmärtää, miksi haittamaahanmuuttoa halutaan lisätä. Eivätkö nämä lisääjät ymmärrä tilastoja, eikö esim. Turku ja Oulu merkitse mitään. Eivätkö he näe vai ymmärrä, mitä esimerkiksi Ruotsissa on tapahtunut ? Eivätkö he käsitä, mitä muslimien lisäys vaikuttaa yhteiskunnan turvallisuuteen ja naisten asemaan? Ilmeisesti eivät. Meillähän on niin tollo ja tietämätön pääministeri, että kertoo, että "eihän kenenkään uskontoa tarvitse pelätä", ja ehdottaa, että imaamit hoitaisivat tulijoiden kotouttamisen ! On kyllä ukko niin kuutamolla kuin olla voi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sipilän aivoituksia maahanmuuton suhteen on tosiaankin vaikea ymmärtää. Ihan kuin mies olisi täysin tietämätön ja/tai kykenemätön loogiseen ajatteluun.

   Poista
  2. Tekisi edes maahanmuuttokakkaran, niin ymmärtäisi itsekin.

   Poista
  3. Britti-patriootti David Noakes sanoo sivustollaan ”Expose the EU dictatorship and its police state”:

   ”The EU has bribed 28 Prime Ministers with £10 million per treaty to sign away their nations and their freedom. Ordinary Ministers get less. Its much cheaper than building weapons and going to war, as Adolf Hitler did.

   The EU is an unelected 3 tier dictatorship on the soviet model, with a sham parliament in Brussels. IN TIME, THAT’S SLAVERY FOR ALL OF US.”

   ”The EU is corrupt and cannot account for 95% of its expenditure (yes, ninety five % lost)
   The EU has over 200,000 offshore bank accounts from which it pays BRIBES.”
   – http://www.eutruth.org.uk
   *

   "Commission: EU Too White, Mass Third World Migration Must Be "New Norm",
   https://www.breitbart.com/europe/2017/12/18/eu-white-mass-migration-norm/
   *

   Roomalainen poliitikko ja filosofi Marcus Tullius Cicero sanoi runsaat 2000 vuotta sitten:

   ”Kansakunta voi kestää typeryksensä, ja vieläpä kunnianhimoiset. Mutta se ei kestä valtion sisäistä maanpetosta. Vihollinen portilla on vähemmän pelottava, sillä hänet tunnetaan ja hän kantaa lippuaan julkisesti. Mutta maanpetturi liikkuu portin sisäpuolella olevien joukossa vapaasti, hänen salakavalat kuiskauksensa kujilla, kuultuna itse hallituksen saleilla. Sillä maanpetturi ei näytä maanpetturilta; hän puhuu uhriensa korostuksella ja hän on heidän näköisensä ja hän käyttää heille tavanomaisia perusteluita, hän vetoaa halpamaisuuteen kaikkien mielen syvyydessä. Hän mädättää kansakunnan sielun, hän toimii salaa ja kaikkien tietämättä yön pimeydessä kaivaen maata kaupungin pilarien alta, hän saastuttaa valtion niin että se ei enää voi vastustaa. Murhaajaakin tarvitsee vähemmän pelätä.”

   Kalergi-suunnitelma

   Poista
 5. Eihän siinä ole mitään ihmeellistä. Eikös se ole itsestään selvää, koska Sipilä on insinööri.

  VastaaPoista
 6. Taas uusi "YKSITTÄIS-tapaus":

  "Oulun monikulttuuriset pedariraiskaustilastot rikastuvat entisestään. Taas uusi tapaus!",
  https://mvlehti.net/2019/01/25/oulun-monikulttuuriset-pedariraiskaustilastot-rikastuvat-entisestaan-taas-uusi-tapaus/

  Kalergi-suunnitelma

  VastaaPoista
 7. Tutustukaa siihen Kalergi -suunnitelmaan Paneuroopasta, niin tiedätte missä mennään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämähän menee laulun sanojen mukaan Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu...

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c3a924ec-fb3d-4b9e-a589-da9f07dc1ae8

   Poista
 8. RKP:n linjan voisi selittää ajatusmalli: "Sveriges sak är vår." Koska Ruotsi on monikulttuurinen täytyy Suomenkin olla. Kulttuuriyhteys säilyy tai on ainakin säilyvinään. Vaarattomammin sama kielenhuollossa jne./ osv. -jussi n

  VastaaPoista
 9. Tämä kommentti on poliittinen mielenilmaisu.

  Kieli ja kulttuuri liittyvät kiinteästi toisiinsa. Ovatko RKP ja sen kannattajat suomenruotsalaisia vai ruotsalaisia Suomessa?
  Haluavatko he ruotsinkielen ja sen kotivaltion maahanmuuttokulttuurin kopioitavaksi Suomeen? Professori voisi kysyä tätä ruotsinkielisiltä ystäviltään ja kertoa sen meille suomenkielisille kansallismielisille. (minäkin tunnen useita ihmisinä hyviä ruotsinkeilisiä suomalaisia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisävalaistusta asiaan löytyi US Puheenvuoron blogista ja sen kommenteista
   http://zzz333.puheenvuoro.uusisuomi.fi/268447-rkpn-ainoa-varsinainen-toive-on-etta-suomi-pysyy-kaksikielisena-maana

   Monimutkainen kuvio, mutta tulinhan sentään hurskasta hullummaksi.

   Poista
 10. Äsken tuli Stacey Doolyen dokumentti ISIS silmästä silmään. Sen kannattaisi jokaisen suvakin, joka palvoo näitä irakilaisia lorvailijoita sekä haluaa "suomalaisille" ISIS-veteraaneille asunnot, terapiaa ja loppuelämän täyshoidon, katsoa.

  VastaaPoista
 11. Mielestäsi otsikkosi "RKP vaatii maahamme kymmeniä uusia seksuaalirikollisia" on epäasiallinen.
  Eihän RKP (tietenkään) vaadi, että Suomeen saapuvien turvapaikanhakijoiden on tehtävä seksuaalirikoksia. Se vaatii vain, että turvapaikanhakijoita on otettava vastaan tietty määrä. Sen sijaan on kyllä olemassa suurikin riski, että niin tehdään, heistä jotkut tekevät seksuaalirikoksia.

  VastaaPoista

Kiitos ajatuksen lukemisesta

Tervetuloa uudelleen!